Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai habar n-am cine e meseriasu'... Si nimeni nu stie. Dar am senzatia ca ceva nu e chiar cum zice lumea, asa ca mai cercetez...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(maho @ 19 Feb 2018, 13:42) Am avut si eu o problema asemanatoare, s-a rezolvat ... ...pt. putin timp. A reaparut mai adineauri, aceeasi chestie, acelasi "exploit". |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
Merci.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
parca era un topic de comentat anunturile de bursa , s-a inchis, interzis activitatea? Ca vad niste anunturi halucinante, unii vor sa vanda masina la acelasi pret cu care au luat-o acu 4 ani si 50 000 km, altii cer 2000 de euro pe o masina de 20 de ani cu xenoane chinezesti
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
spasiba.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.011 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
referitor la o masca pentru centrala termica cu gaze, ma gandesc ca daca ar fi inchisa ar mai atenua putin din zgomotul de functionare Intrucat am impresia ca zomotul vine si de la tubulatura de evacuare as vrea sa inchid si in partea de sus. Este voie ? Acum pentru cine a inchis , credeti ca doar 2 pereti laterali ( centrala este intr un colt, deci 2 pereti ar fi suficienti ) ar atenua din zgomot. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
2 pereti si burete ignifug ziolator, nu ca ala de la colectiv
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un robinet aplicat strategic face minuni în chestii de zgomot!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(axabrt @ 22 Feb 2018, 13:07) referitor la o masca pentru centrala termica cu gaze... Intrucat am impresia ca zomotul vine si de la tubulatura de evacuare as vrea sa inchid si in partea de sus. Este voie ? Am masca, sub forma unui "dulapior", care mascheaza robinetii, tevile si regulatorul; nu prea are efect antifonic, nici nu era asta scopul. Nu prea ai cum, fara sa obturezi accesul la locul unde se masoara (o data la 2 ani, la vtp) gazele arse. @ Dragos: sau niste dopuri. ![]() This post has been edited by maho: 22 Feb 2018, 15:21 |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Avem un episod de iarna adevarata in mai multe zone ale tarii. Nu sunt eu expert in dezapezire, dar am vazut un reportaj la TV si nu inteleg, care-i rostul ca 4 utilaje de dezapezire sa mearga in convoi pe o sosea cu un strat de zapada de 3, 4 cm...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era pentru filmare, ca nu aveau aia ce da la stiri
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
QUOTE 30 User(s) are browsing this forum (23 Guests and 1 Anonymous Users) 6 Members: b-73-zdv, maho, MDI, GBX, trick10, RZV Ce, buei, va e rusine ca sunteti onlain? Anonimilor... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.525 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca vara pun in anvelope 2,2 presiune, la 20 grsde cels, acumla -7 grade ce presiune ar trebui sa pun?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
2,2
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
Adica iarna e ca vara, asta vrei sa spui?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da. Dar cu altă cantitate de N.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cei mai catolici decat papa baga azot in roti pentru ca presiunea difera la rece cand esti la compresor fata de cald, cand rulezi cu 150 si vor ca presiunea sa se mentina cat mai constanta.
Cei care nu au calitati de Schumacher sunt safe cu aer clasic verificat macar lunar |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.525 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
https://m.michelin.co.uk/winter/what-pressu...in-winter-tyres
https://www.nokiantyres.com/innovation/fact...tion-pressures/ https://m.tirerack.com/tires/tiretech/techp....jsp?techid=168 This post has been edited by bion: 2 Mar 2018, 23:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
Cauciucuri mai ai pe jante?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.011 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Probabil avea montana din alea de ziceai că sunt de plastic.
Se uzau foarte greu țin minte, dar la aderenta erau fix zero. Nu că denigrez Loganul, dar fiind mai înalt și cu cauciucurile alea faimoase, aveam un sentiment ca am vândut o pe repede înainte. Cum se manifesta și nu mi a plăcut. De exemplu când luăm o groapa , la ieșirea din respectiva groapa Loganul avea un fel de balans destul de accentuat. Aceasi groapa, luată cu aceeași viteză dar alta marca de mașină trecea că trenul pe sine. Cred că la Logan era mai degrabă ceva legat de setarea suspensiei decât de cauciucuri, dar și cu cauciucurile alea montana am pățit o groaza de emoții. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Deci daca faci presiunea in garaj la 20 grade pun 2,5, daca o fac afara la -10 o fac de 2,2.
Multumesc de link uri |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Răspuns: nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 18:04 |