Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate fi si un samsar (sau asociat) de masini. Multi le vand fara accesoriile originale.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am luat eu pentru Touareg, ca n-avea. OE Audi Q7 la 100 de lei. Foarte misto, nefolosit cu tot cu solutia de pana, dar cam veche. Fii atent daca iei unul OE VAG sa fie codul de Polo, Golf etc. Alea de SUV-uri mari trag foarte mult curent, cred ca 20A, sa umfle rotile mari repede. Am ars siguranta la MCV.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.068 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Eu am din acela pentru 4x4, 2 pistoane dar are clesti de legat direct pe baterie.
https://www.calmini4x4.de/navi.php?a=1570&lang=eng |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Se exista prin selgros un model din metal vopsit in culoarea mustarului (aluminiu sau zamac... nu stiu exact) la o suta si umpic de lei, care chiar face treaba buna, destul de silentios.
Trag eu de unul de vreo 11-12 ani si mi-am cam batut umpic joc de el c-un aerograf cu duza de 0,6mm pt mici retusuri (usa la frigider, capace la diverse motorase, plastice pe la diverse acareturi). Inca nu tuseste. I-am schimbat firul cu unul mai gros (4mmp) si mai lung. nu cred ca vrea mai mult de 15 A ca nu mi-a parlit niciodata siguranta de pe priza de bricheta. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 20 Aug 2020, 17:25) Am luat eu pentru Touareg, ca n-avea. OE Audi Q7 la 100 de lei. Foarte misto, nefolosit cu tot cu solutia de pana, dar cam veche. Fii atent daca iei unul OE VAG sa fie codul de Polo, Golf etc. Alea de SUV-uri mari trag foarte mult curent, cred ca 20A, sa umfle rotile mari repede. Am ars siguranta la MCV. Mi-as lua de renault, problema e ca nu vreau furaciune cum ti-ai luat tu.... ![]() @volint, sa stii ca de acu 11 ani il fac chinezii fix la fel.... Chinezarii exlcus! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pai mergi la reprezentanta si comanda de acolo.
Sunt mai mici sansele sa fie furaciune, dar niciodata 0 ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@einstein1984: nu cred ca-s furaciuni, sunt de pe tigai aduse de dincolo. Romanul (si aici ma regasesc) vrea roata de rezerva, nu kit de pana. Samsarul mai face niste bani vanzand kitul ala, care se cumpara de fapt pentru compresor
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Subscriu. Am luat-o cu compresor si solutie minune. Primul gand a fost: dau intr-o groapa plina cu apa de se sparge buza jantei sau se taie cauciucul (nu am patit vreodata, dar murphy sta dupa colt). Pe potop, copil in masina si doar solutia miraculoasa nu prezinta incredere. O rezerva chiar si slim o sui in 5 minute si iti vezi de drum.
Am pastrat totusi compresorul (by continental), cu el imi afc presiunea in roti, mai umflu bicicletele, o minge. Si am mai mare incredere in manometrul ala decat cazaturile din benzinarii |
--------------------
Ford
Focus
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu sunt furate... sunt luate din masinile aduse de afara ca e mai bine mai light.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La tigaia japoneza, venită doar cu kit de pană, i-am comandat roată de rezervă slim, cric și cheie de roți și evident, am păstrat compresorul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 20 Aug 2020, 13:38) https://compresoare.olx.ro/ daca va uitati la ce vinde omul asta pe olx, nu va da impreisa ca le are ciordite de prin portbagaje de masini? Sunt eu mai scpetic? Probabil ca sunt obtinute din dezmembrari. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Numa' boieri p-aici. Doar eu mai dau la pompa?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pune si tu roti mai mici...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Aug 2020, 14:02) @maho, am pompa de bicicleta din aia de 9 lei de la decatlon, 20 de pompe nu au miscat manometrul la un 205 50 R16 Normal, alea au debit mai mic, da' cu aia originala a Daciei n-am treaba, e mult mai eficienta dacat astea electrice (sau "de picior") care au cursa mica. In 2-3 minute (15-20 de pompari) am refacut presiunea la roata. |
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
pai aia e de calitate, dar o pompa din asta din supermarchet cred ca o fac pilaf daca umflu 2 roti.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
Plus cantareste de 3 ori mai mult, ocupa mai mult spatiu, faci pata de sudoare sub brate pana faci presiunea in toate rotile, nu are manometru, dureaza de 10 ori mai putin cu compresor.
Dezavantaj compresor: lipsa de miscare, dar se poate compensa in alta parte ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 21 Aug 2020, 16:28) Plus cantareste de 3 ori mai mult, ocupa mai mult spatiu, faci pata de sudoare sub brate pana faci presiunea in toate rotile, nu are manometru, dureaza de 10 ori mai putin cu compresor. Are cam 1,5 kile (cred), spatiu da, ocupa, dar si porcbagajul daciei e f. generos fata de altele. Pana acum n-am fost nevoit sa refac presiunea in toate rotile, le mai masor si "din ochi" ![]() A, da, dureaza de 10 ori mai putin cu compresorul de la vulcanizare. ![]() This post has been edited by maho: 21 Aug 2020, 16:59 |
--------------------
Dacia
1310
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.068 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cu al meu roata de Logan o aduc de la 0 la 2bari cam in 3 minute.
Cu Cecatto cred ca in 20-30 sec e la 2 bari, depinde de furtun mai repede decit de altceva. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.979 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu am asta, de la Decathlon. Cam scumpa , umflam multi ani rotile la vulcanizare de banii care i am dat pe ea, dar macar o pompă îmi permit și eu[attachmentid=1628119954]
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A lui Agrig e din bec de neion vechi.
![]() Eu am avut din aia de 1300. Buna dar te dor salele. Apoi din aia de picior.Fcaei scurta pana umflai o roata. Acu am o electrica din aia care cred ca nu e buna de nimic.In ultimii15 ani nu am mai umflat nici o roata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
Am vrut si eu sa fiu boier...noroc ca stateam cu ochii pe ei la vulcanizare ca au uitat sa stranga prezoanele fata stanga.
Apoi mergeam si io ca boieru si ceream 2.2 peste tot (solenza 1.4), baietii percutau, dadeam o suma modica si imi vedeam de drum. Pana si.a luat taicamio manometru si am vrut sa vad cat de usor se manevreaza. 3.1 bar fiecare roata. Am ras de chinezaria luata pana am verificat si la masina lui si a lu fratemio...apoi m.am dus la o benzinarie...arata bine chinezaria, chiar aveam 3.1 De atunci m.am ocupat exclusiv eu de treaba asta, chiar daca plecam de la vulcanizare dadeam o verificare si ajustam daca era cazul |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(bion @ 21 Aug 2020, 19:32) A lui Agrig e din bec de neion vechi. ![]() Nu, luat mult inainte ce Corona, esenta de chinez dual! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Aug 2020, 08:15) Mi-as lua de renault, problema e ca nu vreau furaciune cum ti-ai luat tu.... ![]() QUOTE(einstein1984 @ 21 Aug 2020, 14:02) 90 de euro fara TVA??? Nu prea curand @maho, am pompa de bicicleta din aia de 9 lei de la decatlon, 20 de pompe nu au miscat manometrul la un 205 50 R16 Pai ori esti luptatorul dreptatii, ori nu esti. Nu vrei furaciune, iei de la reprezentanta cu factura si garantie... ![]() Pompa de 9 lei... ![]() O pompa foarte buna manuala este Michelin, eu pe aia o folosesc la toate masinile la corectat presiunea. Are manometrul etalonat si foarte precis. Compresorul arata balarii, nici nu poti sa citesti bine. Mai avea Michelin un compresor cu manometru digital si cu presiune presetata la care sa se opreasca. Ia vezi daca te coafeaza. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pompa e pentru bicicleta juniorului, acolo face treaba. Am vrut sa vad ce face si la masina, dar fiind de volum mic.... Altfel presiune duce.
Au umflat altii roti de 16 de moto de la 0 dupa ce au schimbat camera cu ea, imposibil nu e. https://gebotools.ro/compresor-michelin-12v...YhoCDzIQAvD_BwE asa ceva zici? Mai vad poate gasesc la mioveni un conti la pret corect. This post has been edited by einstein1984: 24 Aug 2020, 11:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
am un stick pe care ar trebuii sa fie un CT. Cand il bag in calculator imi arata ca e gol dar la proprietati arata ca are 2.88 G ocupati. Pot sa fac ceva sa vad ce e pe el?
Untitled_1.jpg ( Size: 2.78mb ) Number of downloads: 206 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.979 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Te duci cu el înapoi să îl bage aia in calculatorul lor.
Daca lor le apare ceva , te întorci acasă și arunci calculatorul tau. Daca nu apare , atunci posibil sa fie stickul bulit. Ii rogi sa mai copieze odata daca mai au fișierele și verifici că au scos corect stick ul din calculator cu safety remove hardware , apoi sa facă proba că citește. Dar asta cu un stick care funcționează. Daca nu mai au fișierele, ghinion,mai stai o tura la tomograf. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
Baga si scoate de cateva ori stickul. Am patit asa cu card sd si si.a revenit la mai multe incercari
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:29 |