Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
blackout |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Am incercat pe doua calculatoare si nu merge. Ma intorc sa il puna iar.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Dacă am pus pe Ignore pe cineva, de ce pot sa vad în continuare UNELE posturi ale respectivului? Nu sunt citări, sunt posturi individuale, uneori cu câteva poziții mai jos sub alte postari filtrate.
This post has been edited by Victorine: 28 Aug 2020, 07:42 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Fiindca cel pe care l-ai pus pe ignore, recte DragosP, are pile acolo sus.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Eu n-am precizat intenționat userul ignorat pentru ca părerile mele sunt ale mele și nu vreau sa pun pe nimeni intr-o lumina proasta pentru ca poate sunt eu defect. Oricum, cred ca nici nu am întrebat în topicul potrivit, dar aici se pare ca sunt mulți care se pricep la de toate și îmi apărea topicul pe pagina, asa ca mi-am încercat norocul.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Victorine @ 27 Aug 2020, 19:51) Dacă am pus pe Ignore pe cineva, de ce pot sa vad în continuare UNELE posturi ale respectivului? Nu sunt citări, sunt posturi individuale, uneori cu câteva poziții mai jos sub alte postari filtrate. Exista un bug care permite sa se intample asta in anumite conditii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
N-am verificat, am impresia ca se intampla asta daca-i citeaza cineva post-ul.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu numai postari citate, uneori apare "in clar" si daca e prin mijlocul threadului. Daca e ultima postare, cel mai des apare "in clar".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victorine |
![]()
|
Asa e. La asta ma refeream.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(kxz @ 8 Aug 2020, 20:27) Mi-a crăpat furtunul de la turbina la intercooler. Dacă-l bandajez cu Power tape, o mai duc 2 zile? Ca acum din cauza fumului meu, riști sa nu vezi un furnal... A mers peticit, suficient cât sa pot trece weekendul. Și am lipit prost din cauza spațiului mic și a afurisitei de benzi prea lipicioasa. Bine, luni la service am aflat ca la C-max farul se da ușor jos, un singur șurub, îl dai jos și pentru schimbat un bec. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Care ar putea fi motivul pt. care s-a tulburat zeama (saramura, cu 3 degete de otet deasupra) la castravetii pusi la murat acu' vreo 3 saptamani?
Reteta e clasica, n-am deviat nimc de la ce a fost anii trecuti. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Prea cald sau sare cu iod.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sarea nu cred, a fost la fel ca anii trecuti (mare, grunjoasa, din cate stiu aia nu e iodata); e posibil sa fi fost mai cald decat de obicei la vremea asta, dar totusi... in borcan torn saramura fierbinte (nu ma intreba "de ce", asa am facut de fiecare data la indicatiile maica-mii - si a iesit ok).
In fine, aspectul zemii nu ma deranjeaza, sper doar sa nu se nasoleasca_castravetii. |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau n-ai sterilizat cum trebuie recipientele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
O s-o intreb pe maica-mea (ea se ocupa mereu de detaliile incipiente), dar prevad raspunsul.
Ma gandeam sa nu fi fost ceva in neregula cu castravetii (soi, chimicale, etc.). O sa vad cand desfac borcanul, in sezonul rece. |
--------------------
Dacia
1310
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Castraveții vechi au meteahna asta, dacă nu sunt bine opăriti.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
maho |
![]()
|
Posibil (initial au aparut pe piata la preturi nesimtite, apoi a fost o zi cu "oferta"), dar nu pareau ofiliti sau moi. Naiba stie, oricum cele mai misto muraturi ("taranesti", cu de toate) le face soacra-mea, cu apa de fantana. Castravetii sunt complementari pt. mine. Apa e aceeasi mereu (la castraveti), de la robinet.
|
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai pune un rand, sa nu ramai in baza supermarketului.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Nu am experienta, si de aceea va intreb de o parere.
Vad pe olx un tip, acesta: https://www.olx.ro/oferte/user/WVgq/ Are mai multe chestii de vanzare, in special telefoane noi. Clar ca nu e genul de om care isi vinde ce mai gaseste de prisos prin casa. M-ar interesa de la el o bicicleta electrica. Cat de incredere e? In sensul ca seamana mai mult a vanzari de amanet. Sau e unul care da tepe. Are interesul sa manareasca telefoanele si bicicletele, sau isi ia partea din rulajul bun (preturle sunt decente si aproiate de valoarea de piata, zic eu). |
--------------------
Dacia
Sandero
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dar o garantie nu vrei si tu? la una normala hai sa ziciem ca nu, dar la unu electrica poate ar trebui.
Poate e combinator doar nu ciorditor |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.979 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Omu e din Arges.
De ăștia din Arges, Pitești și Galați Brăila eu unul as avea grija. Sunt zone în care se cam dau tepe. Poate o fi ok omul, dar eu as căuta ceva mai pe la Cluj, arad, zona aia... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Astea pe OLX sunt de obicei produse cu trecut dubios (posibil furate). Produsele pot să fie în stare bună (cred că este intermediar care cumpără la lot, de la sursă, și vinde la bucată). Dacă nu te poți deplasa, poți cere verificare la colet. La o bicicletă este ușor să o verifici, problema mare este curierul căruia nu îi pasă când mută coletele
![]() This post has been edited by cristic1982: 30 Sep 2020, 11:49 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
paul_damian |
![]()
|
Pai na, cand iei de pe olx, la pretul pe masura, iti asumi lipsa garantiei. Bicicleta ar fi interesanta (un model mai putin cunoscut pe la noi), la partea electrica e Bosch, se diagnosticheaza usor, ca sa manaresti ceva chiar trebuie sa depui efort. De aici si intrebarea pe care mi-o pun, oare ii merita la om?
In particular nu sunt foarte convins sa o iau, as prefera ceva cu Yamaha, Bosch-ul, cu foile alea mici de 15-20 pe fata, ma scoate din minti (de anul acesta le-au facut mai mari). Oricum as fi avut posibilitatea sa ma deplasez, sa o vad, sa o duc la un centru de testare. Dar intrebam si eu asa, ca principiu, ca nu prea stiu cum functioneaza lumea asta, a "combinatorilor". This post has been edited by paul_damian: 30 Sep 2020, 11:50 |
--------------------
Dacia
Sandero
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Cum am spus, majoritatea sunt intermediari (a doua sau a treia mână), nu procuratorii sau șefii lor.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
un coleg avea o sursa de unde lua cate 5-10 telefoane mai ieftin, in cutie. Si le vindea la bucata cu 50-100 lei in pus la bucata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Am si eu o intrebare pentru cei care au testat mai multe marci de placute de frana.
Pentru un duster (placutele parca sunt la fel cu cele de la megane), ce marca de placute recomandati? Pana acum am mers cu originale (2-3 seturi) si au fost bune, dar poate incerc si altceva. Multumesc |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee de de merge lumea fara becuri pe frana??!
![]() In fiecare zi vad cel putin 2-3 cu becuri pe frana lipsa, fie 1, fie 2, fie toate. De mai multe ori m-am oprit in dreptul lor - "N-aveti becuri pe frana!" " Ce??" "N-aveti becuri pe frana!!!" " .... ... da??!?" Si sunt masini basic - Logan, Astra, Corsa, si cam orice model de Ford. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pen' ca vorbesti cu oamenii pentru care s-a inventat transportul in comun, atat de tare le pasa de masini. Daca la noi in tara ar exita transport in comun utilizabil, aia n-ar fi in masina. A, si pentru ca masinile alea n-au avertizare de bec ars. Pe mine ma mira aia carora vad ca le e ars un bec de semnalizare. Ca macar atunci le canta altfel semnalizarea, era asta feature si pe 1300...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Am un vecin cu passat B5.5 ce are un xenon ars de anul trecut. O vreme a pâlpâit, acum e mort de tot. De circulat, circulă cu ea mereu.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:35 |