Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pai wd 40 nu e bun ca ataca cauciucul...
ulei siliconic..la spray sa fie usor de dat ....hraneste cauciucul. da fara mila...ca de patruns patrunde. https://airgunforums.co.uk/threads/silicone...-in-lidl.55466/ modelul asta...o chinezarie de la lidl...este exceptional. vezi cred ca baga sapt viitoare la ei @psychoo aia e bataie ..si se simte si daca tragi de roata This post has been edited by wolfin: 23 Jan 2025, 12:01 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu s-a simtit nici o bataie deoarece avea joc doar in plan vertical si era mentinut comprimat in permanenta...
Poate daca saream vreun damb cu viteza mare ca sa se desprinda roata de la sol sa aud ceva Eu tot pentru scartait am denomntat, am crezut ca e rulmentul de sarcina sau ceva cauciuc/flansa pe la amortizor, de aia insistam cu filmatul acolo ca nu iti dai seama de unde vine zgomotul This post has been edited by psychoo: 23 Jan 2025, 12:06 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sa ridice masina pe cric si sa traga de roata in cele 3 planuri.
chiar daca trageai spre tine jos nu se simtea? de obicei pe vibrator stanga derapta se aude This post has been edited by wolfin: 23 Jan 2025, 12:11 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 23 Jan 2025, 12:55) Mai degraba asa... Si nu m-ar mira sa fie asta E drept, eu nu am schimbat nimic.... dar la un moment dat au schimbat suport motor dreapta Nu stiu daca trebuei de montat subframe-ul pentru asta Sa vad cum verific, ca daca e sa dau jos scutul e o mare fericire Nu pot pe cric ![]() https://youtu.be/fMx_hLvt6rs Fix la inceputul filmului e zgomotul Nu tre s atreceti prin tot ... sariti la final dup-aia Zice ca ave asusuburile d la subframe nestranse This post has been edited by miki: 23 Jan 2025, 12:21 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 23 Jan 2025, 13:09) sa ridice masina pe cric si sa traga de roata in cele 3 planuri. chiar daca trageai spre tine jos nu se simtea? de obicei pe vibrator stanga derapta se aude Prima data am fost la service, au ridicat-o pe cric si au tras de roata in toate directiile si au zis ca nu e nici un joc, sa cumpar rulmenti si flanse la amortizor Probabil daca bagau o ranga la pivot sa forteze misca, nu stiu sa zic. Asa ca am mers la garaj sa demontez ansamblul amortizor-arc si sa vad care e defectul. In momentul in care nu a mai fost presiune pe pivot s-a simtit jocul, nimic pana in acel punct. Noroc ca am gasit pe stoc la magazin pivot compatibil pana am schimbat bratele cu totul. @miki acolo pare diferit de scartaitul de l-am avut eu, dar pana nu demontezi ca sa misti liber de elemente nu vei avea certitudinea ca ai gasit sursa Nu m-am uitat la tot clipul, dar se vede ca atunci cand roteste de cremaliera casetei se misca bara antiruliu, ori aia adauga noi variabile. Prima data as incerca sa vad daca am zgomot cu ambele roti fata suspendate. Daca nu, probabil nu e din pivoti sau bucsile bratelor, deoarece tensiunea pe ele nu se modifica |
--------------------
Ford
Focus
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Greu de dat vina pe bucsa aia pentru zgomot la bracare. Aia nu se misca la bracare, ti-ar bate la denivelari. Fiind Mcpearson, mai degraba flanse, pivoti, ceva pe coloana de directie sau chiar un amortizor.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am dat vina pe ea, poate gresit..., pentru ca am tinut mina pe bara ( lower control barr zice coreeanu) si se simtea cum "freaca"
Acuma, poate frecarea aia se transmite din alta parte Oricum daca faca stinga dreapta de la pozitia neutra, vreo 10-15 grade nu se aude Cel mai rau face la cap de cursa stanga ( adica spre exterior cum are veni) Acolo daca fac joc din volan.... ma iau cu mainile de cap Tre sa pun antifoane Evident nu exclud complet flansa PS! Vaz ca serviceu=l imi da cu ignore la programare Tre sa-i sun 23 Jan 2025, 14:45: QUOTE(wolfin @ 23 Jan 2025, 12:58) pai wd 40 nu e bun ca ataca cauciucul... .... modelul asta...o chinezarie de la lidl...este exceptional. vezi cred ca baga sapt viitoare la ei @psychoo aia e bataie ..si se simte si daca tragi de roata Au acu ceva in oferta... Ma duc sa iau Sper ca de asta zici This post has been edited by miki: 23 Jan 2025, 13:45 Attached thumbnail(s) i1zold0w.png ( Size: 419.88k ) Number of downloads: 285 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
N am idee.......asta cu capac galben folosesc pt garnituri.
Ce am pus eu....e tip multifunctional..gen wd 40 dar pe baza de ulei siliconic. Cand dai ..zici ca e apa oxigenata. Dar la 10 lei cat e...incearca...rau nu face..dar nu cred ca are dozator in varf....gen pai saptamana viitoare il baga ..vad ca acum e in tub negru nu rosu (2 am consumat in toamna cu 1100 se duc repede ca sunt mici 200 ml) o sa imi refac stocul inclusiv cu spray de frane ..ca si ala se duce repede This post has been edited by wolfin: 23 Jan 2025, 14:16 Attached thumbnail(s) PhotoPictureResizer_13012025_copy_1209x1612.jpg ( Size: 301.35k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
Fusei la Lidl
Ala mutifunctional este marcat doar metal Ala Galben....e plasic + rubber Ajuns acasa , dat roata jos, injurat la cine o pierdut manivela de la cric M-au trecut toate apele invirtind la el cu o fixa de 10, pe care am gasit-o linga el Spreiat tot ce am vazut cauciuc, mai putin burduf de planetara, cap de bara.... Inclysiv citeva jeturi spre flansa de amortizor.... Jeturi cae nu prea cred ca au ajuns unde trebe, Dar nah.... am zis ca nu strica Pus roata la loc, grea a dracu, strins prezoanele la cuplu (110Nm) Eh si ce sa vezi, mai face.....daaaar ca volumul siunetului a scazut la 1/4 Macar nu ma mai fac de ris si nu sperii pisicile maidaneze Acuma ca o fi de la spray,,,, ca ofi de la caldura de afara ![]() Vad eu mai pe seara., ca am de facut 1 drum |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
Sapt viitoare baga la lidl dala care trebuie. Poate reusesti fara sa dai roata. O sa vezi ca e diferit...penetteaza mai bine.....fierbe.
Bine..au si altii...gen leroy..... shoudal la 20 lei... Hai succes! Sa agiti tubul inainte This post has been edited by wolfin: 23 Jan 2025, 16:47 |
--------------------
pegas
3120
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Jan 2025, 08:50) ![]() Merci de sugestie! Ai carlig de remorcare pe masina? Daca e sa pastrez si functia de camera, probabil c-o sa iau o camera integrata in manerul de deschidere al portbagajului, altfel, camera din kit mi-ar bate fix in carlig. desigur, insa camera nu este incomodata de carlig. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ce pãrere aveți de chestia asta
Bicicleta asistata electric ULZOMO Dune, roata 20", motor 750W, viteza maxima 40km/h, albastru. Preț cam 6000 de lei. Îmi cam face cu ochiul așa, voi ce biciclete de 20 mai serioase știti |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
Sa vorbesti si cu un notar.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Incarcare maxima suportata: 150 kg Conditii de test: incarcare max de 60 Kg Si nu zice cate kile are magaoaia... o pliezi si cine o carã? Pt copii as zice ca e ok, insa daca trebuie urcata pe scari... cine o carã? Alta chinezarie ca multe altele. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandãr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Numai mie îmi provoacã greata acest personaj?media_173746723356069400.jpg ( Size: 516.33k )
Number of downloads: 248
Pe de altã parte. Am un încãrcãtor de acumulatori energizer pt capacitate de 2000mah Pot sa încarc niste acumulatori AA de la Lidl xtronic de 2500 mah? Am vãzut cã pe ei scrie cã se incarca la curent de 500mah da încãrcãtorul meu face decât 300. Mã gândesc cã se vor incarca , dar mai greu? Sau nu se incarca deloc cu This post has been edited by axabrt: 26 Jan 2025, 11:33 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
incarcarea mai lenta le face bine
totul este sa stie ce acumulatori pui in el This post has been edited by IRONICK: 26 Jan 2025, 11:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2025, 11:09) Numai mie îmi provoacã greata acest personaj?media_173746723356069400.jpg ( Size: 516.33k )
Number of downloads: 248 Nu doar tie |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2025, 11:09) Numai mie îmi provoacã greata acest personaj?media_173746723356069400.jpg ( Size: 516.33k )
Number of downloads: 248 Pe de altã parte. Am un încãrcãtor ... M-ai pacalit! Credeam ca vrei sa golesti incarcatorul in individ, as fi dat o bere. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 23 Jan 2025, 17:46) Cum ziceam, succes partial S-a redus mult scartaitul Acuma face doar dupa ceva vreme de mers, si numai cind terc peste denivelari, nus cum sa va explic....face cind "se onduleaza" ![]() Cred ca a ramas in culpa pivotul E singulul loc in care oloiul din spary nu poa sa patrunda Sa vad cum dau de oamenii de la service Boon.. acu intrebarea 2 , ramasa faar raspuns inca; Lemforder, Moog, Japanparts.... altii?!! Care ziceti ca e top PS masina a mers, si va merge pe ceva dumuri forestiere(poate unele mai rupte nitel ) in weekend-uri Poate sa treaca si prin ceva vaduri, dar nimic off-road adevarat |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
![]() pana atunci mai poti incerca cu un multifunctional cu ulei siliconic. cum ziceam ala patrunde mai bine decat ce ai luat....dedicat pentru chedere. in alta ordine de idei...voi ce presa folositi pentru pivoti....etc cu bila exclus ciocan...nu e cazul acum ![]() ? de genul. yato sunt mai ieftine..60 lei bucata https://www.bgs-scule.ro/scule-speciale-aut...pr_gZ56cvJ.html |
--------------------
pegas
3120
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(miki @ 27 Jan 2025, 10:45) Boon.. acu intrebarea 2 , ramasa faar raspuns inca; Lemforder, Moog, Japanparts.... altii?!! Care ziceti ca e top PS masina a mers, si va merge pe ceva dumuri forestiere(poate unele mai rupte nitel ) in weekend-uri Poate sa treaca si prin ceva vaduri, dar nimic off-road adevarat Salut, Atata timp cat nu sunt contrafacute, sunt ok si Lemf si Moog, JP Dupa ce treci prin vaduri e bine sa verifici sa nu ramana apa prin cotloane, ca rugineste feru', rulementul, pivotu' Daca o bagi des prin coclauri, e o idee buna sa ii faci un tratament cu ceara/vaselina/pe burta, prin cotloane, usi, etc; Am avut o experienta urata cu Loganul cu care am trecut prin ceva apa pana aproape de butucul rotii si s-au bulit rulmentii pe spate; <span class='edit'>27 Jan 2025, 12:08:</span> QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2025, 12:09) n încãrr pt capacitate de 2000ma Pot sa încarc niste acumulatori AA de la Lidl xtronic de 2500 mah? Am vãzut cã pe ei scrie cã se incarca la curent de 500mah da încãrcãtorul meu face decât 300. Mã gândesc cã se vor incarca , dar mai greu? Sau nu se incarca deloc cu Da, poti, baga! This post has been edited by dizzy: 27 Jan 2025, 14:56 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 27 Jan 2025, 11:35) ![]() pana atunci mai poti incerca cu un multifunctional cu ulei siliconic. cum ziceam ala patrunde mai bine decat ce ai luat....dedicat pentru chedere. in alta ordine de idei...voi ce presa folositi pentru pivoti....etc cu bila Mai fac un drum la Lidl, sa vad daca e ceva diferit de ce am luat ![]() Nu de alta dar daca nu ma ajuta cu scirtul, macar sa ma ajute cu chedrele ![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
si in casa la termopane
![]() vezi ca de joi sunt disponibile This post has been edited by wolfin: 27 Jan 2025, 15:12 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Io am avut ceva de la soudal
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(miki @ 23 Jan 2025, 12:27) Mai tehnic La Mitsa neagra era de la rulmentul flansei, facea ca o caruta la denivelari, mai ales pe vreme rece/umeda. La Bestie face de la bucsile de bara stabilizatoare (sunt din poliuretan), dar aia-i alta discutie.![]() Tractoru personal(santa fe 2008) scartaie ca o caruta la schimbarea directiei ( la parcari ma deranjeaza ca aud vecinii si ma fac de rusine) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
axabrt |
![]()
|
Ce e aia bestie?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
sotia cand afla de amanta
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 25 Jan 2025, 14:28) Ce pãrere aveți de chestia asta Bicicleta asistata electric ULZOMO Dune, roata 20", motor 750W, viteza maxima 40km/h, albastru. Preț cam 6000 de lei. Îmi cam face cu ochiul așa, voi ce biciclete de 20 mai serioase știti Ar fi misto ca la noi politi si sa opreasca astfel de vehicule si s ale amendeze pentru lipsa RCA si inmatriculare |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:16 |