Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mie imi e rusine sa umblu cu d-astea pe strada....
![]() This post has been edited by Iulikk: 16 May 2010, 17:35 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
am trecut de la rcs cablu simplu la digital cu speranta ca am ca la upc desenele animate in engleza (posibila selectarea) si astfel fiica mea sa petreaca util timpul cat sta la tv.
wrong... doar bomerangul e in engleza. plus ca desi pe contract e bifat HBO pack, le am codate se pare. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Merge brausaru meu (IE8) aiurea sau are forumu probleme? Vad ca de multe ori îmi încarca doar partea de sus, nu si continutul topicului, se trebuie sa dau refresh. Confirma careva?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu. (Opera 10.53)
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vad ca si-a revenit, se poate închide.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 May 2010, 18:39) Merge brausaru meu (IE8) aiurea sau are forumu probleme? Vad ca de multe ori îmi încarca doar partea de sus, nu si continutul topicului, se trebuie sa dau refresh. Confirma careva? eu nu am putut intra pe forum deloc si am chrome. si au mai fost niste site-uri cu probleme. netul il am de la rds (daca te ajuta infomatia cu ceva) |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Se uita cineva la Cake Boss? Ma uitam sa vad culisele cofetariilor, dar acum chiar ca nu mai vreau nimic la comanda, vazand cat de igienic lucreaza. Iar asta e la tv, oare la cofetarii mici cum o fi?
M-am gandit ca poate e normal si doar mie mi se pare deloc sanitar ce face.. Voi ce parere aveti? Nu e vorba neaparat de o posibila imbolnavire, dar cand vad cati si cum isi baga mainile prin torturi, ciocolata etc.... ![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 May 2010, 19:11 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
ardei umpluti...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Markos |
![]()
|
chiftelute
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Toate astea se fierb, se frig etc... pe cand torturile nu...
![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 May 2010, 22:32 |
--------------------
facebook
groups
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
...
This post has been edited by vizitatorul: 21 May 2010, 22:33 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
eXtenSion |
![]()
|
de ce nu isi cere nimeni banii inapoi dupa un asemenea "recital"? de ce rihanna are succes? ce naiba stie sa faca? nu stie sa cante, nu stie sa compuna nici muzica nici versuri, nu arata cine stie cum.. de ce?! sunt atatea fete proaste, frumoase, ce canta mult mai bine ca ea.. nicio fata din corul meu de liceu nu falsa in asa hal -puteti cauta alte filmari cu ea cantand live, daca nu credeti...deci cum naiba si de ce ea? mai sunt si altele, la fel de "talentate". ![]() ![]() ![]() si ca si contra exemplu: ![]() ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 23 May 2010, 01:43 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa o zis bashinosu?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
IN ciclul "Daca tehnica nu ne omoara, o omorim noi pe ea", prezentam:
QUOTE(paul_p @ 24 May 2010, 12:17) In afara faptului ca arata groaznic, este total nefericita ideea de a vopsi suprafata de contact cu janta a discului si a tamburului. Impiedica raciea lor corecta. Pe langa asta suprafata de contact ar fi trebuit sa fie perfect curata si plana ca se se aseze corect janta. QUOTE(os @ 24 May 2010, 13:10) paul_p: nu de aia (ca sa se aseze corect) nu se vopseste, ci din alt motiv: Citeva (putine) zecimi de milimetru cit e grosimea stratului de vopsea nu au practic nici o influenta la asezarea jantei pe tambur. Problema apare din alta parte (si poate fi cauzata si de - de exemplu - rugina): In mers, stratul de vopsea (sau rugina) se distruge de la vibratii/socuri. Aceasta duce la scaderea stringerii prezoanelor, care poate avea consecinte mai rele. Din aceasta cauza zona de asezare a jantei pe tamburul ei trebuieste curatata de mizeria grosolana la fiecare interventie (de exemplu cu o perie de sirma). Dragii miei, nu vreti voi sa le scrieti baietilor de la Mitsubishi care livreaza discurile...vopsite acolo unde va chinuiti voi sa demonstrati ca nu se vopsesc? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Neee Marty - aia le vopsesc cu praf de magnet japonez, e alta mincare de peste. Intrebarea e alta: cum arata zona dupa ce s-a circulat cu masina? Cind se restring rotile?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Intrebare de baraj...cat ulei intra la schimb la o Alfa Romeo Alfetta cu motor de 2400cmc diesel? Are idee cineva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
RASPUNS: cat vrea muschii lui.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
E 2.4...e una de pe la 198x. Se pare ca intra vreo 6 litri de ulei.
Edit: adica din asta: http://www.netcarshow.com/alfa_romeo/1982-alfetta_2.0/ This post has been edited by bmwh548: 25 May 2010, 20:58 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Da, stiu masina. Am vazut ca motoru' asta s-a pus in ultimu' an de fabricatie, deci masina e ori '83, ori '84. N-am gasit info despre capacitatea baii de ulei, sorry.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Mersi oricum
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Extension, ce ai cu aia de la cake boss? Ai vrea sa lucreze cu manusi sau ce? Sau vrei sa-i arate la televizor cum se spala pe maini de 18 ori pe zi?
This post has been edited by einstein1984: 26 May 2010, 14:03 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Numai mie imi merge Youtube-ul aiurea? Ma refer la afisare, scrisul e ingramadit in stanga...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
adica vrei imaginea pe intreg ecranul? e sub imagine o chestie ca 2 sageti unite la 90 de grade.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Parca era de 70kw... mersi de info totusi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Einstein - nu neaparat, dar uita-te ca pune mana pe frunte, in par, pe camioane, pe balustrada, pe perete, pe chestii cazute pe jos, chei etc si NU se spala dupa. :|
|
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:51 |