Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
b34uen |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pare a fi blocat pe alta regiune decat aia pentru romanica.
de obicei se blocheaza dupa 5 schimbari ale regiunii. poti încerca o rescriere de firmware, cateodata merge smecheria. This post has been edited by Markos: 3 Jun 2010, 17:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Saratelele nu sunt prajituri, deci ce sunt?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
pe caldura asta merge berea si dupa apa.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe caldura asta n-as recomanda consumu' de bere.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
da cand bre! la iarna la -20 grade?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cat costa forumul Dacia Club?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
este incomensurabil
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
eXtenSion |
![]()
|
Cand asfalteaza au voie sa foloseasca utilajul acela de tasat cu cilindri metalici care mai si vibreaza? Nu de alta, dar e aiurea, ca tot vibreaza...blocuri, case etc.
Eu ma bucur ca isi fac treaba si ca asfalteaza cum trebuie, dar .. o casa mai veche fara fundatie sigur ar crapa de la asa ceva.. Exista si alte metode de tasare? |
--------------------
facebook
groups
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cu cilindrul compactor iese cel mai bine, poti si la mana cu rulouri dar e demodata rau metoda si nici nu iese ceva de calitate.
De ilegalitatea folosirii cilindrului compactor nu cred ca poate fi vorba. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Dar cilindrul compactor nu ar trebui sa aiba o astfel de latime incat sa nu trepideze tot cartierul?
|
--------------------
facebook
groups
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Stie cineva unde pot gasi un transformator 100 V la 220 V ? Preferabil un magazin online... Am cautat pe google, dar nu am gasit...
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vrei sa zici 110 la 220.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 7 Jul 2010, 23:16) Cand asfalteaza au voie sa foloseasca utilajul acela de tasat cu cilindri metalici care mai si vibreaza? Nu de alta, dar e aiurea, ca tot vibreaza...blocuri, case etc. Eu ma bucur ca isi fac treaba si ca asfalteaza cum trebuie, dar .. o casa mai veche fara fundatie sigur ar crapa de la asa ceva.. Exista si alte metode de tasare? In niciun caz nu folosesc vibratiile pe asfalt. Poate la compactat fundatia (pamant, pietris, etc.) In alta ordine de idei, retin parca ca exista niste normative dupa care folosesc vibratiile pe compactor. Oricum, pe asfalt sigur nu il folosesc, ar iesi ceva gen beton nivelat cu dreptarul - cei care au turnat cunosc liniilea alea care raman pe betonul care nu este sclivisit. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 2 Aug 2010, 23:55) Poate la compactat fundatia (pamant, pietris, etc.) epsact. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu, 100 la 220 imi trebuie. Nu am gasit nicaieri...
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cauta 110-220, o sa obtii cam acelasi lucru. Nici in retea nu prea sint cei 220, asa ca 1-2 volti in minus nu-ti dau nici un efect notabil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Si sigur imi merge asa? sa nu ma trezesc la destinatie sa nu mearga
![]() This post has been edited by eXtenSion: 3 Aug 2010, 10:07 |
--------------------
facebook
groups
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da unde te duci? frecventa e aceeasi?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Unde mergi? In Congo?
Toate tarile unde am fost au ori 220, ori 110 V... Nu exista 100 V... Iar majoritatea aparatelor din zilele noastre au transformatoare care merg la ambele tensiuni... Dar ma rog, tu asa uimit cum te stiu, esti in stare sa faci reclamatie la OPC ca nu-ti dau astia toti voltii... Cu trifazatu' te-ai lamurit, sau esti inca uimit? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
Daca transformatorul e de 110-220, iar tensiunea la la retea e 100, rezultatul va fi ca transformatorul va lucra ceva mai rece si-ti va da, probabil, 200 v. Pe vremea lu' Ceasca erau zile cint in retea abia erau 180-190v.
This post has been edited by corbex: 3 Aug 2010, 10:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Ma, cataline, maaa, dar ma lasi cu aberatiile tale, te rog frumos!?! Cum i-ai zis tu la slider2, "fuck off".
Imi pare rau ca pe glob nu exista alte tari in afara de cele unde ai fost tu... Era evident ca globul se contureaza in jurul tau, nu trebuia sa ne-o spui asa... pe fata. Cat despre OPC, plateste tu taxa de apa-canal pe vapor si dupa voi plati si eu net mobil intr-un loc unde nu il pot folosi. OK? Thanks. b76bgaarh - In jap, tokyo. Frecventa e tot 50, dar tens e 100. ![]() corbex - Atata timp cat imi merge laptopul nu conteaza, doar sa fie sigur ca va merge asa. This post has been edited by eXtenSion: 3 Aug 2010, 10:16 |
--------------------
facebook
groups
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
frecventa transformatorului sa fie aceeasi cu a retelei din care tragi corent.
adeca la 110 sa fie pe 50 ca parca america era la 110 dar alta frecventa |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
care e smecheria de acum gardurile la case se fac cu shtakiile pe exterior? cineva imi spunea ca ar fi si lege pt asa ceva
o fi sa intre hotu' mai usor dar sa nu poa' sa mai iasa? This post has been edited by tkx: 3 Aug 2010, 10:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:37 |