Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
sper sa se inteleaga mai bine din desen...
![]() Attached thumbnail(s) paralelipiped.jpg ( Size: 99.54k ) Number of downloads: 436 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Spune-i si tu broasca, sa inteleaga toata lumea
![]() Chiar nu am auzit sa i se se spuna zar. Bucatile de sudura le scoti cu o dalta si un ciocan. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Am incercat, dar nu se misca... E ca un pat de sudura acolo, nu doar bucatele mici. Cam atata e cat in desen.
Mai incerc maine lovind mai tare ca azi am dat incet sa nu fac galagie, seara fiind. Dar nu cred ca va merge. Daca nu merge asa singura alternativa ar fi sa tai cu flexul paralelipipedul, sa tai sudura tot cu el si sa sudez bucata taiata la loc. ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 10 Aug 2010, 23:40 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cu o surubelnita sanatoasa si un ciocan?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(paul_p @ 11 Aug 2010, 00:24) Spune-i si tu broasca, sa inteleaga toata lumea ![]() Chiar nu am auzit sa i se se spuna zar. ZAR2, zaruri, s. n. (Reg.) Broască de la ușă. – Din magh. zár. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A invatat lacatuseria cu vecinii unguri
![]() This post has been edited by corbex: 11 Aug 2010, 10:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Sugestie: incearca sa dai de cineva cu un frezor(de preferat cineva care lucreaza sau a lucrat in tehnica dentara). Daca erai din Bucuresti, te ajutam cu cea mai mare placere ca am smecheria, insa asa..... Incearca sa dai de cineva cu un frezor ca doar monteaza o freza si iti slefuieste sudura de acolo destul de repede(frezele fiind foarte dure)
|
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://cgi.ebay.com/Silver-Black-Housing-C...PDA_Accessories
La chestia asta... chiar platesc transportul 0?? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa fii sigur da-i un mesaj vanzatorului. In lista de tarife pentru Romania transportul e gratis.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Multumiri pentru ajutor... Pana la urma am taiat paralelipipedul pe o parte si am curatat, cu greu, inauntru. Cu greu pt ca era bine prinsa si de partea cealalta, iar cu flexul nu am putut taia puntea de sudura prea "adanc". Daca gaseam pe cineva cum a zis Manta ar fi fost super.
Oricum, daca aruncam nisip in paralelipiped, inainte sa tai cu aparatul de sudura, era perfect. This post has been edited by eXtenSion: 12 Aug 2010, 21:32 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ce draci inseamna "421144" din poza atasata? Am cumparat ceva de pe ebay.. care costa vreo 8 dolari si mi-am facut cont pe Paypal... Este vre-un comision ceva? Poza este din meniul "Tranzactii in asteptare" din homebank.
Attached thumbnail(s) Capture.PNG ( Size: 13.81k ) Number of downloads: 346 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
ai de platit 421 144 de mii de dolari ...comision inafara de cei 8 $
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu da si tu u telefon la banca sa vezi ce si cum...sau si mai bine da o tura pana la ei.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Am o mica intreabre: am aici niste poze cu un fenomen ciudat din casa mea. Se pare ca pe rafturile din biblioteca si pe anumite vaze se depun ca niste puncte minuscule, care se pot lua prin zgariere, dar revin mereu. Ce pot fi? Multumesc anticipat!
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ala e cenzurat de muste si alt gongi. Sa vezi mister cu ce imi apare mie pe masina de nu o pot tine in curte
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint excremente de musca verde de kkt
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
VOILA!!
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
la timisoara nu s-a inventat filmul
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ba da dar io ma uit la din alea cu femei ca nu-s zoofil
![]() Si „Mozgokep Szinhaz” cinematografA001.jpg ( Size: 64.26k ) Number of downloads: 63 avem cu cel putin un an inainte de Volta sau cum dreac se chema aia de la B ![]() This post has been edited by bion: 25 Aug 2010, 11:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(kog @ 24 Aug 2010, 23:30) ala e cenzurat de muste si alt gongi. Sa vezi mister cu ce imi apare mie pe masina de nu o pot tine in curte ![]() QUOTE(corbex @ 25 Aug 2010, 09:06) Sint excremente de musca verde de kkt ![]() Dar n-am macar o musca in casa sau vreo alta ganganie pe care s-o vad. |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
corbex |
![]()
|
Atunci ai carii in lemnul rafturilor, saracii nu pot roade si lacul, ca sa iasa la suprafata !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Ceva oua de carcaleti mutanti
![]() ![]() MC. Luminita ala mi-o filmat nunta. S-o dat la sudisti cand si-or facut mozi la Volta de si-au luat miticii costum si nevestele mergatori ca ziceau ca merg la nunta ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai mistocarilor, hai sa intreb si eu o chestie, poate s-a mai lovit cineva de asa ceva. Maica-mea si o prietena de-a ei au tot cusut, de prin 1990 la goblenuri. Acum li s-a facut lor ca ar vinde din ele, dupa ce nu mai sunt pereti in casa fara macar unul. Cica sa le vand eu pe net. Am aruncat un ochi pe la noi, intr-adevar lumea vinde, dar sa fie si clienti pentru ele, nu prea am vazut. Dupaia m-am uitat pe ebay afara, si acolo parca mai si cumpara lumea, dar parca nu m-as risca sa trimit la mama dracu' cu plata doar prin PayPal.
Ati auzit de vreo firma ceva care sa le cumpere, evident sa-si faca ei profit dupaia? Eu n-am gasit nimic. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Poate la cineva care vinde artizanaturi...Depinde de care sunt, daca sunt dalea cusute dupa "harta" se cauta destul de bine si la un pret bun fata de acele goblenuri cusute pe panza desenata. Am si eu pe acasa vreo cateva.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
amatori sa le cumpere se mai gasesc, uite aici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Alea pe pinza desenata( de prin D sau de la greci) sunt pentru amatori si nu prea au cautare la colectionari.Depinde mult valoarea in functie de ce tema e, cu ce ata e facut, numarul de "pixeli".
Markos ale ca vinde colegu sunt slabute rau. Temle tale si a lui marty sunt mirifice. Luvru le asteapta. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu vorbesc de lucrari serioase, evident NU de d-alea pe panza vopsita. Maica-mea s-a miscat mai incet, dar a facut si ea o Mona Lisa frumusica, printre alte chestii. Nu s-a gandit niciodata cand le-a cusut sa le vanda.
Vorba aia cu "se cauta" e deja cam veche, n-am mai auzit pe nimeni sa zica "Ba ce as vrea un goblen". I-a lucrat recent unei cunostinte plecata in Canada unul marisor la "fabuloasa" suma de 1 ron / cm2. Si pe net vad cu 1 euro / cm2. Dar nu vad cumparatori, se inghesuie doar sa vanda. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 05:43 |