Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
A, nu ai bransament individual, cu contor in fata usii? Daca e asa, nu stiu ce sa zic... Poti sa suni la gaze (nu stiu cine e distribuitorul acolo) si sa intrebi ce optiuni ai.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
* Stiti vreo bautura racoritoare de la noi ce contine ghimbir?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Andy_ACS, primadata verifica unde ii scurgerea de gaze, inainte de robinet sau dupa. Doar daca ii dupa robinet ii problema ta, si atunci trebuie oprit doar robinetul din casa. Daca ii inainte de robinet ii problema firmei de gaz sau a asociatiei de proprietari.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am verificat cu spuma, curge robinetul infiletat DIRECT in teava principala (pe la 'patratul' unde se inchide/deschide). Eu nu am curaj sa il mai strang ca poate il belesc mai rau, oricum e clar ca robinetul e defect. Probabil as piutea picura ceva superglue acolo, insa doresc sa nu carpesc, ci sa remediez calumea. Curge foarte putin, o bula mica la cateva secunde, insa ma enerveaza si vreau sa il repar. Am gasit un anunt pe forumul local din Craiova, maine dimineata sun si discut problema.
Merci! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ala nu ii proprietatea ta, ala se rezolva de catre firma de gaz, pe cheltuiala ei sau a asociatiei de proprietari, tu ar trebui sa platesti doar daca ar fi scurgerea de la robinet incolo.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
stii cit de simplu se remediaza , vine nenea scoate robinetul si pune altul (fara a opri gazele ) asa mi-a facut mie cind a scos robinetul si a pus dop cind am trecut la teava individuala
totusi incearca sa bati putin in el apoi sa stringi piulita , este robinet pe con This post has been edited by bygy007: 27 Sep 2010, 00:23 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ap
![]() QUOTE(zax @ 25 Sep 2010, 19:59) are cineva idee ce putere (watti) are un electroventilator auto? Am nevoie de un "facator de vant" portabil si ieftin iar o mestesugareala pare singura solutie. Am gasit aici acumulator in buget acum tre' sa vad daca tine macar 15-20 de minute la putere maxima. Si inca ceva, oare un astfel de ventilator o putea sa falfaie un cearceaf de la 1.5-2m distanta? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu cit costa acumulatorii din linkul tau, iei unul mare si bun de la REMAT si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu puterea. Ala sigur te tine o jumatate de zi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
As fi preferat unul d-asta mic ca e mai usor de carat...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intercaleaza un ampermetru pe un ventilator in functiune si o sa afli. Ochiometric il banuiesc pe la 30-50 W. Chestiile alea de 1-2 Ah mi se par jucarele pentru un electroventilator serios. Mai bine-l alimentezi la un redresor auto, daca ai, ala da cam 4-6 A fara osteneala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zax |
![]()
|
toata ideea e sa fie portabil si sa poata functiona in zone fara surse de alimentare, redresorul are nevoie de priza din pacate...
Dar o sa ma gandesc si la treaba cu un acumulator sh sau chiar sa il iau pe ala de pe masina si gata... Multam' |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Îmi poate explica cineva cum pun asta pe mașină?
IMG_0054.JPG ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 429 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Sep 2010, 12:45) Intercaleaza un ampermetru pe un ventilator in functiune si o sa afli. Ochiometric il banuiesc pe la 30-50 W. Chestiile alea de 1-2 Ah mi se par jucarele pentru un electroventilator serios. Mai bine-l alimentezi la un redresor auto, daca ai, ala da cam 4-6 A fara osteneala. Fiind alimentate cu un releu, as zice ca au si mai bine de atat. Si daca il cuplezi la un acumulator din ala mic il fierbi instant. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
4x4 |
![]()
|
Pai are două părți, e chestia pe care scrie daciaclub, și foaia de aplicare (cea cu patrățele). Nu știu cum se folosește
![]() Tehnic vorbind este un autocolant cu folie de transfer. Care sunt pașii ce trebuie urmați ca să îl am pe parbriz? Este pentru interior sau exterior? This post has been edited by 4x4: 3 Oct 2010, 16:43 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 3 Oct 2010, 17:31) Îmi poate explica cineva cum pun asta pe mașină? IMG_0054.JPG ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 429 Iei o pensula din par de coada de veverita, de la papetarie, fierbi clei de oase, aplici cleiul din belsug pe chestia aia si o aplici pe masina. Ai grija sa-ti iasa din prima, cum ai pus-o, asa ramine ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu moshule asa erau alea de anu` trecut. Astea noi se nituiesc
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
QUOTE(zax @ 28 Sep 2010, 09:54) 1) Tind sa cred ca puterea consumata (in WATT) nu reprezinta debitul de aer dat. Puterea la "feon" este exprimata in watt pentru rezistenta ce se incalzeste in el, pentru ca motorasul in sine consuma pana in 10w. 2) Depinde ce insemna a "flutura" pentru tine. De miscat, il misca sigur, de ridicat la un unghi de 45 de grade, garantat nu. |
--------------------
r
m
2
|
|
4x4 |
![]()
|
M-am descurcat și fără veveriță.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
Și la mine la fel, am să pun o poză mai târziu.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cu ce solutie se dadea pe chedere sa le intinereasca?
se gasea la farmacie da numai stiu numele ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
cu Lasonil
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ms shus da mai era una parca.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Gerovital.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Glicerina
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa, așa!
Gerovital cu glicerină! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
gerovital cu nitroglicerina - intinereste chederele de ajung la stadiul de negru de fum.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu aceasi cu care se intretine tapiseria de piele..intreaba-l pe StefanT.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:42 |