Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu, la BCR, m-am trezit cu deshtu-n gura fiindca uitasem sa-mi aduc aminte cind expira.
In plus, e posibil sa expire si contractul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre nea corbex la varsta matale or fi zis aia ca ai dat coltu si e mai bine sa faci tu scandal ca nu ai card decat sa ramana cu el pe cap.....
ps mie la bcr miau facut card desi nu mai aveam cont. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.364 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Se da urmatoarea problema: am de montat niste suruburi (cat mai mici) in niste gauri cu diametrul de 1mm. Ce tarod ar trebui sa caut? Ce suruburi? Indicatii ca pentru "ingineri" va rog.
PS: gaurile sunt in niste cilindri cu diametrul de 2mm si ceva (cred ca 2.5mm). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vrei și șaibe la ele?
This post has been edited by Markos: 13 Oct 2010, 17:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mai are Marty?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai crezi ca gasesti tarod ca suruburi posibil sa gasesti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Am gasit suruburi de 1.5mm diametru (de la ochelari). Acuma problema ar fi sa gasesc tarod. Materialul din care sunt facuti cilindrii e aluminiu, daca nu reusesc sa gasesc tarod poate incerc sa fortez suruburile sa intre.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Aluminiu (aliat - durAl) se poate vopsi cu vosea normala (pe baza de solventi)? Nu stiu de unde mi-a intrat in cap ca merge numai in camp electrostatic.
2. Stiam ca treburile astea sunt pentru carat sticla dar am vazut ca unii le vand ca "ventuze pentru indreptat tabla"... Nu stiu cam naiba sa reusesti sa indrepti tabla cu alea dar intrebarea mea e alta: daca "agat" una d-asta pe masina risc sa-i fac "cocoloase"? (evident masinii, nu ventuzei ![]() This post has been edited by zax: 21 Oct 2010, 20:44 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cum se numea pictorul roman ale carui picturi erau toate in mov sau albastru? Nu mai tin minte exact....
![]() LE: Am gasit, nevermind! This post has been edited by eXtenSion: 10 Nov 2010, 16:41 Attached thumbnail(s) 39a.jpg ( Size: 51.08k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sigur nu se numea Nevermind, asta a fost flamand!
Al nostru a fost Balasa, parca. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De unde pina unde era flamand? Toata lumea stie ca avea ce minca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 10 Nov 2010, 18:50) De unde pina unde era flamand? Bine, Scoala zapponeza atunci. Attached thumbnail(s) Zapponez.jpg ( Size: 165.87k ) Number of downloads: 302 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Te mai miri de ce ai cosmaruri!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Urmează să dau o tură cu avionul iarna asta. N-am mai fost în viața mea, mi-e frică, dar ideea e alta. Cum stă treaba la firmele low-cost cu căratul apei de băut? Am citit pe site la Wizz Air că lichidele care se țin în bagajul de mână trebuie ținute în vase de 100ml care să poată fi băgate într-o pungă sigilabilă de 20x20, adică un litru. Cum vine asta? Am acces la lichidul din ele, să pot să beau apă?
Dacă nu, la ce prețuri se învârte apa prin avion? |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ca apa nu se invarte in avion. Eventual se baldacaie un pic.
In al doilea rand, nu-ti recomand sa cari apa in sticlute de 100 ml. Reglementarea aia e pentru cosmetice, medicamente, lapte pentru bebei, etc Ti se da de baut apa in avion . In general gratis. Nu stiu sa fie vreo companie care sa te puna sa platesti pentru apa chioara. Sau poti cumpara orice de baut dupa ce treci de control . La Baneasa parca erau automate de cola. This post has been edited by Ake: 12 Nov 2010, 20:20 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
parca e si la buda apa, gratis.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu. e pootabila
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vezi poate da si parasute la urcare
![]() This post has been edited by bygy007: 12 Nov 2010, 23:56 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
O parasuta buna te costa cit 5 bilete.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Tocmai am zburat cu wizz acu 2 zile, tot asa pt prima oara in viata. E apa/suc/mancare in avion, 1-2-3E sticla. Nu ai voie sa-ti iei apa cu tine in bagajul de mana.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
corbex |
![]()
|
Inseamna ca d-aia e biletul ieftin. Dupa ce te sui, incep sa puna filme cu deserturi si sa dea drumul la caldura, ca sa te faca sa cumperi apa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.364 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai low-costurile nu zboara de pe Otopeni decat in caz ca Baneasa e inchis. Si nu prea e. Iar in Baneasa exista duty-free?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 14 Nov 2010, 16:29) Da, cum intri in hala aia cu fata de autogara, in fund langa WC-uri. Oricum, cu low costu' daca iei meniul ala de snack rapid care e vreo 7 euro si tot iesi mai ieftin decat un bilet cu o cursa non-lowcost la care iti da snack-ul gratuit |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
E 4 sau 5 lei o apa in Baneasa. 1E in avion. Same crap.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:17 |