Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mie oftalmologul asa mi-a spus. Tata fiind ascutitor a primit destule de aschii in ochi si vede si el chestiile alea. Acuma poate fi si altceva. Mancati multi morcovi. Au facut minuni pentru pilotii britanici in WWII
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Da, e normal. Presupun ca e efectul la incercarea ochiului de "autofocus". Miscarea instinctiva a ochiului de de la stanga spre dreapta si de sus in jos, probabil din cauza ca asa suntem invatati sa citim.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kog @ 16 Dec 2009, 11:34) chestii care iti intra in ochi, barne ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
ce nu intelegi? i-a intrat nasul in ochi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Am gasit ceva.. Daca si voi vedeti aceleasi lucruri ca in poza, le zice "floaters" in engleza. Gasiti mai multe aici.
Attached thumbnail(s) eyefloaters.jpg ( Size: 11.87k ) Number of downloads: 452 |
--------------------
facebook
groups
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...salut,
am cautat de am ametit ![]() ![]() ![]() am informatii noi... ![]() multumesc, |
--------------------
...
...
...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 Dec 2009, 13:30) Am gasit ceva.. Daca si voi vedeti aceleasi lucruri ca in poza, le zice "floaters" in engleza. Gasiti mai multe aici. Da, vad "plutitori" d-astia de pe la 8-9 ani. Atunci parca s-au inmultit un pic, ori abia incepeam sa-i descopar, in timp ce-mi faceam temele pe niste caiete de un alb foarte puternic. Cel mai bine ii observam apoi pe cerul senin de vara. Singura data cand am fost la oftalmolog, acum vreo 6-7 ani, am intrebat care-i smecheria, mi-a dilatat pupilele s-a uitat baba aia si mi-a zis ca nu e nimic de care sa-mi fac griji, ca e normal. Nu prea m-am stresat cu chestiile astea, acuma am incercat sa mai depistez, parca primu' de care-mi aduc aminte nu mai este, au aparut altele insa. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
WOW ! ... credeam ca sunt eu tampit la cap; eu cand eram mic ma jucam cu acel "plutitor", in sensul ca-l "aruncam" dintr-o parte in alta. Sincer, nu credeam ca exista aceasta "boala"
![]() Oricum n-am inteles absolut nimic de acolo (sunt si obosit)... cert este ca nu cred ca mor .. ![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
era un topic pe aici despre un site facut de un user daciaclub, cu top-uri cu melodiile de la radio, puse cu tot cu link spre youtoube. Cum se numea site-ul? ca nu mai gasesc topicul ala
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am 2 intrebari, nu vreau sa mai deschid topic:DD:
#1 ce antigel sa folosesc pt masina din semnatura? nivelul in momentul asta e undeva intre mijlocul recipientului si semnul de minim (cam pe la mijloc). trebuie unul anume sau merge orice de la benzinarie? #2 Mi-am cumparat lanturi (am si anvelope de iarna) dar de rev plec in Bucovina si deh, sper sa n-am nevoie de ele dar daca am exista riscul sa avariez ceva pe la senzorul de abs? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
#1 organic; nu uita sa citesti instructiunile; majoritatea trebuie diluate cu apa distilata in procent 50/50.
#2 daca sunt pe marimea care trebuie, le montezi corect si nu se rup nu pateste nimic senzorul (cablul de fapt se poate agata si rupe) |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
eXtenSion |
![]()
|
#1. Din cate am citit e bine -nu stiu daca trebuie neaparat- sa scrie pe el ca e Renault Tip D. -cum se vede aici -
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
#X: Cine este directorul general Dacia? E tot François Fourmont?
|
--------------------
facebook
groups
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu, e Fabrice Cambolive.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Merci beaucoup!:P
|
--------------------
facebook
groups
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu-mi multumi, am gresit. Asta e noul director comercial. Inlocuitorul lui Fourmont este Jerome Olive. Scuze.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 18 Jan 2010, 12:34) #X: Cine este directorul general Dacia? ii scrii? vreo reclamatie, ceva? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate multumiri.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate sugestia de a concedia anumiti angajati care o ard pe net in timpul programului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Luminati-ma rogu-va.
1250W la intrare si 800W la iesire. 1000W Grill. (Cuptorul cu microunde) Asta ce inseamna? Ca ia din retea (consuma 1250W/h) si coace c-o putere de 800W? Ma intereseaza cat consuma saracia pe ora? This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2010, 10:03 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu e puterea Grill 1250W si aia pe microunde 800W?
Argoane, vezi de barna din ochiu matale, ca nu cred ca stai ziua acasa si lucrezi in schimbul 3. Eu oricum nu al treaba cu domnul mentionat mai sus, poate Carlito sa ma dea afara pe mine. This post has been edited by einstein1984: 20 Jan 2010, 09:34 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Daca la curentul alternativ Tensiunea e cand pozitiva, cand negativa -deci cand "curg" electronii dintr-o parte cand dintr-alta, de ce la prizele din casa exista o faza si un nul?
Adica, daca la momentul t curentul vine dinspre faza spre nul, dupa t+T ar trebui sa vina dinspre nul spre faza, nu? Si cu toate astea se si vede pe prize ca faza e mai "uzata" decat nulul si nici acele verificatoare nu se aprind decat la "faza". Nu prea inteleg asta din nefericire. ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
simplu pe masa nu iegzista curent (masa poti sa fii si tu...)... pe firul "activ" exista curent fara pozitiv si negativ.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Încurci nulul cu împământarea... Iar termenul de "masă" nu se folosește în curent alternativ...
This post has been edited by C a t a l i n: 20 Jan 2010, 15:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Pai AC nu inseamna ca desi exista pozitiv si negativ se schimba tot timpul intre ele?
Ca atunci cand tensiune e negativa inseamna ca s-a schimbat sensul, deci s-a schimbat polaritatea. Si ca sa fie noua polaritate, acel curent de unde vine, din moment ce nulul e masa si daca pun mana nu ma curentez si nu am nimic? This post has been edited by eXtenSion: 20 Jan 2010, 15:43 |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În AC nu există pozitiv și negativ. Există fază, nul, tensiune de linie, tensiune de fază.
Tensiunea își schimbă direcția, nu devine negativă sau pozitivă. Nulul NU e masa. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |