DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 63 64 65 66 67 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

kaspersky
post 21 Nov 2008, 03:04
Post #1921

maistru Zen

Group: Members
From: Cluj-Napoca

fiecare cum ii place, aici nu-i cu discriminare, uite, mie imi place limba cu ciuperci icon_mrgreen.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 04:41
Post #1922

Membru autentic

Buna, buna. D-ai buna si cu masline si lamaie, sau cu maioneza. Asta pentru iubitorii de organe. laugh.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 12:00
Post #1923

Motociclistii sunt niste nenorociti si fac numai rau in trafic. Dar nu prea reusesc eu sa gasesc filme DE LA NOI cu ei in actiune, ci gasesc tot cu soferi.
&feature=related

Ce crizat. Daca asa or fi si cei cu care incerc sa port un dialog aici...

This post has been edited by Motociclist: 21 Nov 2008, 12:01

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 12:05
Post #1924

Membru autentic

Iar ai aparut ma? mad.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 12:08
Post #1925

QUOTE(Victoras2001 @ 21 Nov 2008, 12:05)
Iar ai aparut ma? mad.gif
*

Uitati-va cu atentie la conservele bulucite in intersectie si la AUTOBUZELE GOALE.
Daca nici acum nu realizati ca tot Topic-ul n-ati facut decat sa va luati apararea cu disperare...
AUTOBUZE GOALE si conserve care le blocheaza accesul.
&feature=related

--------------------
+
costin_bad
post 21 Nov 2008, 12:15
Post #1926

Membru

From: Bucuresti

De, nu prea mergi cu autobuzul. Cand se blocheaza traficul soferii autobuzelor si troleibuzelor deschid usile si oamenii coboara pentru a merge pe jos. De-asta sunt goale.

--------------------
suzuki sx4 glx 2009
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 12:29
Post #1927

QUOTE(costin_bad @ 21 Nov 2008, 12:15)
De, nu prea mergi cu autobuzul. Cand se blocheaza traficul soferii autobuzelor si troleibuzelor deschid usile si oamenii coboara pentru a merge pe jos. De-asta sunt goale.
*

radmasa.gif Mi-ar fi fost si rusine sa mai postez dupa ce vedeam filmuletul asta. Si nu ma refer la tine, cat la ceilalti, care au tinut-o pe-a lor pana acum.
Mereu v-ati gasit scuze. V-am demonstrat ca nu aveti dreptate prin imagini filmate in trafic si tot nu v-ati gasit vina. Ati gasit vina in primul rand motociclistilor, apoi mai marilor nostri, politistilor, femeilor, evreilor, acum soferilor de autobuze ca lasa lumea sa coboare intre statii, s.a.m.d.
Cred ca si daca treceti pe rosu si intrati in ala de a trecut pe verde, sunteti in stare sa-l gasiti tot pe ala de mergea regulamentar vinovat. biggrin.gif

--------------------
+
ady77
post 21 Nov 2008, 12:30
Post #1928

راحتزیل یو

From: near Bacau

Motociclistu' ia zi-mi si mie ce vrei sa demonstrezi cu filmuletele alea?
Alea cu traficul mai au legatura cu subiectul, dar alea cu badarani ce legatura au? Ca asa ti-am pus si eu articol cu motociclisti care s-au impuscat intre ei la reuniuni intre motociclisti.

Ti s-au explicat motivele pentru care se prefera folosirea conservei in locul transportului in comun. Ce mai doreste sufletul tau neinteles?

Eu te-am mai intrebat de ce nu mergi cu transportul public si in perioada in care se poate folosi motocicleta? si surprinzator nu mi-ai raspuns. Ca daca am merge toti (soferi, motociclisti, scuteristi, biciclisti) cu autobuzele traficul ar fi mult mai lejer, poluarea mai mica, ar fi numai beneficii. Ia fii tu exemplu pentru toti si la primavara cand se incalzeste afara nu mai folosi motocicleta si mergi numai cu transportul in comun. Fa si un jurnal de bord in care sa pui poze si experientele placute (ca nu cred sa existe altfel de experiente) din mijloacele de transport in comun.

Satul pana peste cap de tine,

Ady77

This post has been edited by ady77: 21 Nov 2008, 12:31

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
klaus
post 21 Nov 2008, 12:35
Post #1929

步步

Group: Moderatori

Deci tu, motoclistule, recomanzi ca mijloace de deplasare prin oras motocicletele sau scuterele, alea de fac de 10 ori mai multe accidente decat autotursimele, mult mai grave, care pot fi folosite cel mult 75% din an, incomode, multe din motociclete neconcepute pentru oras caci necesita conditii speciale (racire, incalzire anvelope, turatii minime ca sa nu se opreasca motorul), extrem de instabile (deci periculoase) in conditii de carosabil alunecos etc. etc?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
vijelie
post 21 Nov 2008, 12:36
Post #1930

membru violet

Concretism... paralogism... idei contaminate...
Ai dreptate, nu e paranoia. E mai grav. Tratabil, dar mai grav.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ionutctn
post 21 Nov 2008, 12:39
Post #1931

Membru cu TDI

Motociclist, daca tu de maine ii inveti pe aia care circula in RATB cum e treaba aia cu apa, sapunul si deodorantul, de maine ma sui in RATB. Pana atunci vorbim sa ne aflam in treaba. Am mai spus-o: degeaba te duci tu la munca spalat, calcat, aranjat si parfumat dar asta nu inseamna ca o sa si ajungi asa la servici pentru ca pe drum vei fi facut varza. Ce nu e clar in toata chestia asta?

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
ady77
post 21 Nov 2008, 12:45
Post #1932

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:00)

&feature=related

Ce crizat. Daca asa or fi si cei cu care incerc sa port un dialog aici...
*

Nu stiu cum or fi aia cu care incerci sa porti un dialog aici, dar incep sa imi dau seama cam cum esti tu: Deci tu esti unul din aia care cand se duce la cineva in vizita incepe sa faca gazdele in toate felurile si apoi se asteapta ca gazdele sa se poarte frumos cu el si daca se poate la sfarsit sa-i si multumeasca pentru jigniri.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 12:47
Post #1933

Membru autentic

Lasati-l mai fratilor, ca nu-l duce capu' pe saracu' om. O tine ca moara stricata sa ne cuplam cate 4-5 intr-o masina. Atata poate. Nu-i de ras! sad.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 12:53
Post #1934

QUOTE(klaus @ 21 Nov 2008, 12:35)
Deci tu, motoclistule, recomanzi ca mijloace de deplasare prin oras motocicletele sau scuterele, alea de fac de 10 ori mai multe accidente decat autotursimele, mult mai grave, care pot fi folosite cel mult 75% din an, incomode, multe din motociclete neconcepute pentru oras caci necesita conditii speciale (racire, incalzire anvelope, turatii minime ca sa nu se opreasca motorul), extrem de instabile (deci periculoase) in conditii de carosabil alunecos etc. etc?
*

Ii dai inainte...

-Motocicletele si scuterele fac de 10 ori mai multe accidente, pentru ca s-au inmultit si nu s-au obisnuit conservarii cu noi, punandu-ne in cap de fiecare data cand ne intalnesc;
-Pot fi folosite 75% din an din cauza climei, dar masinile nu prea pot fi folosite deloc din cauza traficului. Sa stai ore in sir prins in conserva pentru a ajunge la munca, aia nu mi se pare de folos;
-Neconcepute pentru oras ca si o mare parte dintre masini. Banuiesc ca nu aveti toti numai Mini, Smart, Fiat500, Matiz... Si masinile voastre au nevoie sa fie racite, daca nu aveti anvelopele incalzite rupeti aderenta si va infigeti in stalpi, cand plecati cu motorul rece aveti nevoie de turatii minime si voi, mai ales daca sunteti pe carburatie, etc. Si masinile sunt foarte instabile, deci periculoase, mai ales daca intri in ceva, te trezesti cu toate bucatile conservei in tine (spre deosebire de motociclist, care zboara prin aer si poate are norocul sa cada pe moale). smile.gif

Vezi cum gasesc si eu raspunsuri la toate? Daca voua nu va e rusine, mie de ce mi-ar fi? wink.gif

This post has been edited by Motociclist: 21 Nov 2008, 12:55

--------------------
+
ady77
post 21 Nov 2008, 12:55
Post #1935

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:53)
(spre deosebire de motociclist, care zboara prin aer si poate are norocul sa cada pe moale). smile.gif
*

Pai cosciugul e moale, deci ai dreptate si tu pentru prima oara pe topicul asta.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
costin_bad
post 21 Nov 2008, 12:57
Post #1936

Membru

Nu, motociclist, trebuie sa explici de ce doar 2% din vehicule participa la 20% din accidente. La o distributie normala, ar fi trebuit ca sa participe la doar 2-3% din accidente, dar, conditionat de ceva, asta tu trebuie sa afli, participa la de 10 ori mai multe.

Nu mi-e rusine deloc sa postez, nici sa merg cu autobuzul, nici cu masina mea singur in ea. Nu e vina mea ca infrastructura e de 20 de bani.

--------------------
suzuki sx4 glx 2009
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 13:00
Post #1937

QUOTE(costin_bad @ 21 Nov 2008, 12:57)
Nu, motociclist, trebuie sa explici de ce doar 2% din vehicule participa la 20% din accidente. La o distributie normala, ar fi trebuit ca sa participe la doar 2-3% din accidente, dar, conditionat de ceva, asta tu trebuie sa afli, participa la de 10 ori mai multe.

Nu mi-e rusine deloc sa postez, nici sa merg cu autobuzul, nici cu masina mea singur in ea. Nu e vina mea ca infrastructura e de 20 de bani.
*

Sa stii ca te-ai gandit cam tarziu sa participi la discutia asta. Nu stiu daca ai mai postat aici, dar iti lipsesc unele elemente cheie si pui niste probleme care s-au mai discutat.

21 Nov 2008, 13:00:
QUOTE(ady77 @ 21 Nov 2008, 12:55)
Pai cosciugul e moale, deci ai dreptate si tu pentru prima oara pe topicul asta.
*

biggrin.gif Ofticosule!

This post has been edited by Motociclist: 21 Nov 2008, 13:00

--------------------
+
vijelie
post 21 Nov 2008, 13:01
Post #1938

membru violet

Si ce mai astepti? Baga mare!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
costin_bad
post 21 Nov 2008, 13:03
Post #1939

Membru

Am citit topicul in desfasurarea lui. Eu am mai postat, dar nu ai dat atentie. Astea sunt cifre pe care trebuie tu sa le explici, date statistice la care face referire si Klaus, si sunt date oficiale nu impresii si pareri de pe nu se stie unde. Arata-mi unde ai explicat discrepanta mare intre procentajele de mai sus?

--------------------
suzuki sx4 glx 2009
+
sorin1983
post 21 Nov 2008, 13:04
Post #1940

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

@Motociclist : tu erai aseara pe la ora 17-30 la academie urcand spre razoare pe TROTUAR? trotuarul de pe stanga(langa academie) sau cumva e noul RATB de trotuar? si apropo era motocicleta nu scuter, nu bicicleta etc

This post has been edited by sorin1983: 21 Nov 2008, 13:04

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 13:05
Post #1941

Membru autentic

Va rog frumos, lasati-l in pace. Nu e o virtute sa razi de handicapul unui semen.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 13:07
Post #1942

QUOTE(vijelie @ 21 Nov 2008, 13:01)
Si ce mai astepti? Baga mare!
*

Din pacate pentru voi, se moare cam greu cu motocicleta. M-am adunat de multe ori de pe jos din vina conservarilor "inteligenti" care nu acorda prioritate si daca nu eram pe motocicleta, sa fiu catapultat peste capota "inteligentului" si eram in masina, probabil ca as fi avut acum tatuat un volan pe piept, sau aveam bord incorporat.
Va spun eu ca e mult mai periculos in conserva.

--------------------
+
brvictors
post 21 Nov 2008, 13:08
Post #1943

Membru

From: Brăila

QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 13:00)
Sa stii ca te-ai gandit cam tarziu sa participi la discutia asta. Nu stiu daca ai mai postat aici, dar iti lipsesc unele elemente cheie si pui niste probleme care s-au mai discutat.

<span class='edit'>21 Nov 2008, 13:00:</span>

biggrin.gif Ofticosule!
*

Si tu faci acelasi lucru, repeti niste aberatii la nesfirsit si pui de nu stiu cite ori aceleasi filmulete. Si, nu stiu cum dracu`, restul forumistilor se agita sa te lamureasca iar si iar. Tu nu si nu, Batman, Batman... Apoi apare si pasarea cealalta, Flamingo. Si ajungem la pagina 100 eventual. Si tot asa. Si au trait fericiti pina la adinci batrinete...

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
ady77
post 21 Nov 2008, 13:09
Post #1944

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 13:07)
*

Daca tu crezi ceea ce afirmi, e grav, nu mai scapi nici cu medicamente.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 13:09
Post #1945

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Eu v-am spus sa-l lasati in pace.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 13:11
Post #1946

QUOTE(costin_bad @ 21 Nov 2008, 13:03)
Am citit topicul in desfasurarea lui. Eu am mai postat, dar nu ai dat atentie. Astea sunt cifre pe care trebuie tu sa le explici, date statistice la care face referire si Klaus, si sunt date oficiale nu impresii si pareri de pe nu se stie unde. Arata-mi unde ai explicat discrepanta mare intre procentajele de mai sus?
*

Am explicat si vad ca n-ai fost atent.

--------------------
+
costin_bad
post 21 Nov 2008, 13:11
Post #1947

Membru

Da, si eu pot confirma ceea ce spune sorin1983, dar pe ruta Gradina Botanica-Leul, unde am tot vazut motociclisti -nu scuteristi, aia erau basca- urcand dealu' pe pista de biciclete. Probabil ca asa descongestioneaza traficul ei.

Deci, cred ca stiu sa citesc. Ai evitat mereu sa explici datele statistice, pentru ca ai vazut ca nu-ti sunt favorabile.

This post has been edited by costin_bad: 21 Nov 2008, 13:13

--------------------
suzuki sx4 glx 2009
+
Motociclist
post 21 Nov 2008, 13:13
Post #1948

QUOTE(brvictors @ 21 Nov 2008, 13:08)
Si tu faci acelasi lucru, repeti niste aberatii la nesfirsit si pui de nu stiu cite ori aceleasi filmulete. Si, nu stiu cum dracu`, restul forumistilor se agita sa te lamureasca iar si iar. Tu nu si nu, Batman, Batman... Apoi apare si pasarea cealalta, Flamingo. Si ajungem la pagina 100 eventual. Si tot asa. Si au trait fericiti pina la adinci batrinete...
*

Nu va mai agitati, Forumistilor! biggrin.gif

This post has been edited by Motociclist: 21 Nov 2008, 13:13

--------------------
+
ady77
post 21 Nov 2008, 13:13
Post #1949

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 13:11)
Am explicat si vad ca n-ai fost atent.
*

Ia sa fiti mai atenti de acum, ca ne da Moto lucrare de control radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 13:14
Post #1950

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 13:07)
Din pacate pentru voi, se moare cam greu cu motocicleta. M-am adunat de multe ori de pe jos din vina conservarilor "inteligenti" care nu acorda prioritate si daca nu eram pe motocicleta, sa fiu catapultat peste capota "inteligentului" si eram in masina, probabil ca as fi avut acum tatuat un volan pe piept, sau aveam bord incorporat.
*

Va rog insistent sa-l lasati in pace.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
79 Pages « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:29
Forum Renault