Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
Motociclist |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lucrare de control:
1. Credeti ca s-a bagat internet la spitalul 9? 2. Credeti ca este un deficit de medicamente la spitalul 9? 3. Cine credeti ca e cel care posteaza pe forum de la spitalul 9? |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu zic sa-l ascultam pe Victoras deoarece psihologul de la el din avatar a dat verdictul: irecuperabil!
deci : ignore him maybe he'll go away ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci nici daca te ignoram nu pleci?
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am un prieten care fuma marihuana de cand se stia. Avea exact aceleasi simptome. L-am dus la medic (sub pretextul ca mergem la un gratar) si l-am vindecat. Ce-i drept, in fata spitalului a inceput sa se zbata din rasputeri si sa urle ca el nu vrea la gratar, dar fiind patru huidume in jurul lui, l-am convins relativ usor ca e mai bine pentru el. Ne-a zis "bine, dar numai ceafa de porc, da?". Noi am raspuns afirmativ. Acum omul are o familie fericita si ne multumeste, pentru gratar, cu fiecare ocazie.
This post has been edited by Victoras2001: 21 Nov 2008, 13:35 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 13:07) Din pacate pentru voi, se moare cam greu cu motocicleta. M-am adunat de multe ori de pe jos din vina conservarilor "inteligenti" care nu acorda prioritate si daca nu eram pe motocicleta, sa fiu catapultat peste capota "inteligentului" si eram in masina, probabil ca as fi avut acum tatuat un volan pe piept, sau aveam bord incorporat. Va spun eu ca e mult mai periculos in conserva. Hai ma ca am glumit cu post-ul asta. Rar se fac accidente din vina soferilor. Am vrut si eu sa ma dau barbat, ca m-ati facut mereu femeie si am suferit. Serios vorbesc! ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ignor oameni astia traiesc cu atentie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 10:53) Ii dai inainte... -Motocicletele si scuterele fac de 10 ori mai multe accidente, pentru ca s-au inmultit si nu s-au obisnuit conservarii cu noi, punandu-ne in cap de fiecare data cand ne intalnesc; Parerea ta! -Pot fi folosite 75% din an din cauza climei, dar masinile nu prea pot fi folosite deloc din cauza traficului. Sa stai ore in sir prins in conserva pentru a ajunge la munca, aia nu mi se pare de folos; Lipsa infrastructurii,plange-te la guvernanti si nu la noi! ![]() -Neconcepute pentru oras ca si o mare parte dintre masini. Banuiesc ca nu aveti toti numai Mini, Smart, Fiat500, Matiz... Si masinile voastre au nevoie sa fie racite, daca nu aveti anvelopele incalzite rupeti aderenta si va infigeti in stalpi, cand plecati cu motorul rece aveti nevoie de turatii minime si voi, mai ales daca sunteti pe carburatie, etc. Motoarele masinilor sunt concepute sa lucreze si in astfel de regimuri,de aia au un radiator mare in fata...nu au nevoie neaparat de curenti de aer pentru racire. ![]() Si masinile sunt foarte instabile, deci periculoase, mai ales daca intri in ceva, te trezesti cu toate bucatile conservei in tine (spre deosebire de motociclist, care zboara prin aer si poate are norocul sa cada pe moale). ![]() Parerea ta,daca te uiti bine o masina sport "cara" mai multa viteza in viraje decat o motocicleta,motivul este ca are 4 roti,deci aderenta crescuta,aberezi in situatia asta cu instabilitatea masinilor. Cat despre cazutul pe moale...ce te faci daca din intamplare pici pe-un stalp? E moale? Vezi cum gasesc si eu raspunsuri la toate? Daca voua nu va e rusine, mie de ce mi-ar fi? ![]() Pana acuma raspunsurile tale au fost de cacao,cel putin in postul asta ![]() Bafta! Nasol ca-s la munca si nu pot sa-ti dau link de pe utuba cum alearga baietii in tricou si pantaloni scurti cu viteze mari pe valea jiului. Poate atunci te potolesti cu aberatiile,desi slabe sanse ![]() This post has been edited by LC_TM: 21 Nov 2008, 13:56 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:53) Ii dai inainte... Probabil d-aia e vina bi-rotatilor in 65% din cazuri...-Motocicletele si scuterele fac de 10 ori mai multe accidente, pentru ca s-au inmultit si nu s-au obisnuit conservarii cu noi, punandu-ne in cap de fiecare data cand ne intalnesc; QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:53) -Pot fi folosite 75% din an din cauza climei, dar masinile nu prea pot fi folosite deloc din cauza traficului. Sa stai ore in sir prins in conserva pentru a ajunge la munca, aia nu mi se pare de folos; As mentiona ca in cel 25% din timp cand nu se foloseste bi-rotatul, se foloseste... masina, in orice forma ar fi ea. Deci ce sa vezi, ca se pot folosi si masinile, ba chiar si atunci cand bi-rotatele nu.QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:53) -Neconcepute pentru oras ca si o mare parte dintre masini. Banuiesc ca nu aveti toti numai Mini, Smart, Fiat500, Matiz... Si masinile voastre au nevoie sa fie racite, daca nu aveti anvelopele incalzite rupeti aderenta si va infigeti in stalpi, cand plecati cu motorul rece aveti nevoie de turatii minime si voi, mai ales daca sunteti pe carburatie, etc. Si masinile sunt foarte instabile, deci periculoase, mai ales daca intri in ceva, te trezesti cu toate bucatile conservei in tine (spre deosebire de motociclist, care zboara prin aer si poate are norocul sa cada pe moale). Faci confuzii intre "pentru oras", cu deplasare cu viteza redusa, cu stationari la stop etc cu dimensiunea. O motoreta care are nevoie sa aiba minim o anumita viteza (pentru racire), care trebuie frecata de pe o parte pe alta a strazii ca sa se incalzeasca rotile si care trebuie neaparat sa aiba o turatie minima a motorului ca sa nu se opreasca poate sa fie si prin orasul parasit, tot nu e pentru deplasarea prin oras. e pentru trasee lungi, pentru viteze constante, nu pentru opriri repetate. De ce nu ar fi "pentru oras" un Mercedes clasa S, cand orasul e Piatra Neamt de ex? Nu are loc?![]() Iar racirea la masini, informativ iti zic, se face cu ventilator electric. Poti sa stai si pe loc cu masina turata, ca tot se face. Ia stai tu pe loc juma de ora cu motocicleta turata. argumentul invocat de tine este mincinos. Iar masinile nu sunt instabile. e o chestie de legi de fizica (nu am pretentia sa le inteleaga toata lumea cum e cu deplasarea centrului de greutate si a fortelor de aderenta, ca am mai zis, de unde nu e...). Argumentul invocat de tine este mincinos. QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:53) Da, adevarul e ca-ti trebuie ceva nerusinare ca sa minti in "argumentare" (argumentarea mincinoasa nu e de fapt argumentare, e o insiruire de minciuni pentru a-ti sustine un punct de vedere gresit sau mincinos)QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 13:00) Sa stii ca te-ai gandit cam tarziu sa participi la discutia asta. Nu stiu daca ai mai postat aici, dar iti lipsesc unele elemente cheie si pui niste probleme care s-au mai discutat. Si anume ce ar trebui sa facem in opinia ta? Adica numai unii au voie sa-si exprime opinia, sau cum? De ce numai unii, sunt mai cu moț? Insa repet, admir faptul ca poti merge impotriva curentului. Intr-o lume a producatorilor de autovehicule care cauta sa le faca cat mai sigure, tu recomanzi ca mijloace de deplasare prin oras motocicletele sau scuterele, alea de fac de 10 ori mai multe accidente decat autotursimele, mult mai grave, care pot fi folosite cel mult 75% din an, incomode, multe din motociclete neconcepute pentru oras caci necesita conditii speciale (racire, incalzire anvelope, turatii minime ca sa nu se opreasca motorul), extrem de instabile (deci periculoase) in conditii de carosabil alunecos etc. etc? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 12:53) Ii dai inainte... -Motocicletele si scuterele fac de 10 ori mai multe accidente, pentru ca s-au inmultit si nu s-au obisnuit conservarii cu noi, punandu-ne in cap de fiecare data cand ne intalnesc; -Pot fi folosite 75% din an din cauza climei, dar masinile nu prea pot fi folosite deloc din cauza traficului. Sa stai ore in sir prins in conserva pentru a ajunge la munca, aia nu mi se pare de folos; -Neconcepute pentru oras ca si o mare parte dintre masini. Banuiesc ca nu aveti toti numai Mini, Smart, Fiat500, Matiz... Si masinile voastre au nevoie sa fie racite, daca nu aveti anvelopele incalzite rupeti aderenta si va infigeti in stalpi, cand plecati cu motorul rece aveti nevoie de turatii minime si voi, mai ales daca sunteti pe carburatie, etc. Si masinile sunt foarte instabile, deci periculoase, mai ales daca intri in ceva, te trezesti cu toate bucatile conservei in tine (spre deosebire de motociclist, care zboara prin aer si poate are norocul sa cada pe moale). ![]() Vezi cum gasesc si eu raspunsuri la toate? Daca voua nu va e rusine, mie de ce mi-ar fi? ![]() Asta este raspunsul pentru domnul Klaus, care o tine pe-a lui desi i s-a explicat ca masinile sunt in aceeasi situatie. Chiar vrei sa trecem si la faza in care iti spun, nu doar ca faci confuzie intre mopede, scutere si motociclete, dar si intre tipurile de motociclete?! De fapt nici nu stii despre ce vorbesti. Faci referire, cum au facut toti, de tine impinsi pe acea pista, doar la motocicletele de viteza, cele sport. Este ca si cum eu confund un TIR cu un Matiz, ca sunt tot masini. Si ca idee, ca sa nu mai bati campii aiurea: Motocicleta mea, sport, de 1000cc, are doua radiatoare de apa (pe ambele parti ale carenei) si unul de ulei (in fata). La toate acestea se mai adauga si ventilatorul electric. Tot ai impresia ca masinile sunt varful tehnologiei in trafic, dar nu-i nici pe departe asa cum crezi. This post has been edited by Motociclist: 21 Nov 2008, 14:11 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ala e un raspuns plin de minciuni. Nu e un raspuns, e o insiruire de baliverne.
PS: si vezi ca tirul si matizul nu au cam aceeasi dimensiune cum au motoretele intre ele. E vizibil ca folosec la lucruri diferite. Dar evident, pentru asta trebuie sa nu fi ORB. Si apropo, tu de ce ai luat un fel de porsche intre motorete? Un clio de motorete (adica una cu motor mai mic si mai putin poluant) nu era suficient? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Raman la parerea ca muzica face minuni.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 21 Nov 2008, 12:07) Pai ala e un raspuns plin de minciuni. Nu e un raspuns, e o insiruire de baliverne. PS: si vezi ca tirul si matizul nu au cam aceeasi dimensiune cum au motoretele intre ele. E vizibil ca folosec la lucruri diferite. Dar evident, pentru asta trebuie sa nu fi ORB. Si apropo, tu de ce ai luat un fel de porsche intre motorete? Un clio de motorete (adica una cu motor mai mic si mai putin poluant) nu era suficient? L-am intrebat aceeasi chestie de 2 ori si nu s-a deranjat sa raspunda,nu vad de ce ar raspunde acuma. ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 21 Nov 2008, 14:03) Asta este raspunsul pentru domnul Klaus, care o tine pe-a lui desi i s-a explicat ca masinile sunt in aceeasi situatie. Chiar vrei sa trecem si la faza in care iti spun, nu doar ca faci confuzie intre mopede, scutere si motociclete, dar si intre tipurile de motociclete?! De fapt nici nu stii despre ce vorbesti. Faci referire, cum au facut toti, de tine impinsi pe acea pista, doar la motocicletele de viteza, cele sport. Este ca si cum eu confund un TIR cu un Matiz, ca sunt tot masini. Si ca idee, ca sa nu mai bati campii aiurea: Motocicleta mea, sport, de 1000cc, are doua radiatoare de apa (pe ambele parti ale carenei) si unul de ulei (in fata). La toate acestea se mai adauga si ventilatorul electric. Tot ai impresia ca masinile sunt varful tehnologiei in trafic, dar nu-i nici pe departe asa cum crezi. Nici nu stiu de ce ma mai chinui sa-ti raspund. Chiar nu stiu pentru ce mai dicut cu cineva care nu stie nimic despre motociclete, dar isi da cu parerea. Eu chiar am avut impresia ca vorbesc cu un cunoscator. Intelesesem ca dai sfaturi tehnice pe aici. Cand colo, tu ai trait cu impresia ca toate motocicletele sunt racite cu aer si au nevoie de viteza pentru asta. ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Gustere,vezi ca radiatorul ala micut,care il aveti voi, in trafic congestionat si la viteze mici nu va prea incanta,motorul chiar se incinge ca toti dracii,sa nu cumva sa imi spui ca sunt habarnist ptr ca am fost interesat de motociclete f multi ani,inca imi plac,dar nu sunt ptr mine din diferite motive.
This post has been edited by LC_TM: 21 Nov 2008, 14:16 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Nov 2008, 12:52) Am mai intels de altfel ca cel putin 55% din accidente sunt fie din vina motociclistilor fie din culpa comuna. Inca vreo 10% din vina pietonilor si doar restul de 35% din vina automobilistilor, deci motociclistii sunt "mai majoritari" la cauze decat automobilistii. De asemenea am intels ca si tractoarele se inmatriculeaza, dar asta nu inseamna ca sunt mijloc de deplasare prin oras, scopul lor e altul. Si soferii lor au bunul simt sa nu mearga la munca/la piata/altundeva unde au treaba personala cu ele prin oras, ca nu-s concepute pentru asa ceva De asemenea am inteles ca de fapt nu automobilistii trec razant pe langa motociclisti, ci motociclistii trec razant pe langa automobilisti atunci cand se "strecoara". Chiar in halul asta sa incerci a-i manipula pe oameni nu te credeam in stare. Ai spus: "Am mai intels de altfel ca cel putin 55% din accidente sunt fie din vina motociclistilor fie din culpa comuna." In "Gandul" statistica arata astfel: " Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic." Ai rastalmacit pana si cuvintele celor din "Gandul" numai sa iasa ca tine. Asa faci mereu. Am avut eu grija sa-i citez corect. This post has been edited by Motociclist: 21 Nov 2008, 14:22 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 21 Nov 2008, 14:16) Gustere,vezi ca radiatorul ala micut,care il aveti voi, in trafic congestionat si la viteze mici nu va prea incanta,motorul chiar se incinge ca toti dracii,sa nu cumva sa imi spui ca sunt habarnist ptr ca am fost interesat de motociclete f multi ani,inca imi plac,dar nu sunt ptr mine din diferite motive. Repet: La motocicleta mea, sport, 1000cc... Am racire cu apa, care se face prin intermediul a doua radiatoare mari (cate unul pe fiecare parte a carenei) si cu ventilator electric. In plus, mai am si un radiator de ulei (in fata). La asta se mai adauga si prizele de aer ale carenei. Mai vrei ceva in materie de racire? Si asta este doar ce se vede cu ochiul liber. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Va tot crizati de aparitia motociclistului pe forum... dar va uitati un pic si la voi ? Observ ca aveti la fel de mult timp liber precum "donatorul". El arunca piatra si voi va chinuiti s-o scoateti, sau cum era povestea ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:27 |