Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bag de seama, daca ar fi sa ma iau dupa ultimile posturi, ca lumea a inceput sa vada utilitatea "vorbei" motociclistului de la inceputul topicului... Ma rog, o parte din ea. Si daca tot am ajuns aici...
Sos. Morarilor (Postavaria Romana) - Berceni (Mihai Bravu, Vacaresti, Sudului, Secuilor, P-ta Resita)... Cine se simte, sa de aun PM. Am 4 loace disponibile. I waiting for you ! In alta ordine de idei... Bai tata, bai... ![]() Patru - cinci pagini pe zi, e ceva pentru un topic. Asta imi aduce aminte de discutiile de la Dacia Sandero de pe la inceputul anului... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Nov 2008, 14:13) Si mai spuneati ca eu ma manifest ca unul de clasa a IV-a. Uitati-va la voi ce glume faceti. V-ati adunat o clasa intreaga. ![]() 20 Nov 2008, 14:20: QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 11:11) Ca sa vezi ca intelegi mereu gresit si sa nu zic ca spui numai neadevaruri la adresa mea, iti voi da urmatorul exemplu: Asta ai spus tu acum, ca as fi afirmat eu cu tarie: "8. Mopedele sunt ceva demn de dispret, pentru ca cei ce le conduc nu au carnet (fara a se stii daca e sau nu adevarat, care ar fi procentul celor fara carnet, ca poate majoritatea au carnet. Evident vorbit pe „mi se pare” nicidecum pe date statistice) 9. Si scuterele sunt ceva de dispret, fara a se face diferenta ca pentru multe scutere chiar e nevoie de carnet." Asta am spus eu intr-unul din primele post-uri: "Scuteristi sau biciclisti in timpul saptamanii nu cred ca ar fi chiar asa de rusinos, mai ales pe timpul verii. ...Cica aia pe afara asa procedeaza. Dar aia chiar trebuie sa ajunga la munca la ora fixa si pleaca la fel. Deh, sunt ei mai prosti si noi mai destepti." Nici n-are rost sa ma mai refer si la alte afirmatii de-ale tale la adresa mea. M-am referit la asta, pentru ca tot ai incercat pe aici sa-mi urci si mopedistii si scuteristii in cap. Mie-mi place ca, domnul Klaus, de cate ori i se demonstreaza ca n-are dreptate, dispare si reapare cand totul este dat uitarii. ![]() This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 14:20 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:07) Chiar in halul asta sa incerci a-i manipula pe oameni nu te credeam in stare. Ai spus: "Am mai intels de altfel ca cel putin 55% din accidente sunt fie din vina motociclistilor fie din culpa comuna." In "Gandul" statistica arata astfel: " Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic." <span class='edit'>20 Nov 2008, 13:13:</span> Aaaaa... Aia era femeie. Si eu trebuie sa inghit galusca asta, dar cand eu spun ca mopedistii si scuteristii nu-s motociclisti, pentru ca n-au permis, voi spuneti ca-s pe doua roti si puneti punct. Banuiesc ca doamna respectiva are permis, deci chiar poate fi numita sofer. Acum ar trebui sa incep si eu ca voi... dar ce domnule, femeile sunt vreo rasa inferioara? Nu-s tot pe patru roti? Mai mult, mai au si permis. ...Cum sunt oamenii. ![]() Vezi, domnule Klaus?! Dupa faza asta te-ai facut nevazut. Ti-ai mai incercat si tu putin tehnicile de manipulare... ![]() This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 14:25 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 14:16) Pocim destul limba romana, hai sa incercam sa nu pocim si engleza. QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 14:17) Mie-mi place ca, domnul Klaus, de cate ori i se demonstreaza ca n-are dreptate, dispare si reapare cand totul este dat uitarii. ![]() Lumea mai si munceste, nu cred ca asteapta cu sufletul la gura ce prostii mai scrii tu pe aici. Cum te contrazici singur pe tine insuti. PS Iti place vanatoarea sau ...? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 20 Nov 2008, 14:26) Eh, ca sa vezi... Ai si gasit de ce sa te iei... Ce mai conteaza restul mesajul ? Nu-i asa ? ![]() Nu stiu cine poceste mai des limba romana, (am vazut chiar si "cadre superioare" pe acest forum facand grave greseli gramaticale).. important este ca ai retinut mesajul in engleza mea de balta... altfel nu ma corectai. I will waiting for you. Ia spune, acum c-am scris "mai" corect... mergi nu mine ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:18) Conform "Gandul": Si eu pot sa sustin ca tu de fapt esti un puscarias in libertate, fugit din penitenciar. Ca asta inteleg eu. Faptul ca autorul articolului a inteles ca "culpa comuna" e vina altuia si nicidecum si a motociclistului e limitarea lui. Faptul ca si tu ai inteles acelasi lucru, e limitarea ta, ceea ce e mai grav." Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic." Si faptul ca pentru tine vina pietonilor o bagi tot la vina conducatorilor auto e iarsi limitarea ta. Atata poti sa intelegi, accept acest lucru. Asta e! De unde nu e nici D-zeu nu cere. QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:18) Si-ai mai observat ceva, domnule Klaus? Exista o nuanta acolo: soferii vehiculelor pe doua roti. Nu spune, soferii motocicletelor. Deci, aici sunt pusi la un loc, mopedistii, scuteristii si motociclsitii. Daca scazi din totalul de 55%, numarul mopedistilor si scuteristilor, nu stiu daca mai raman 20% motociclisti. Primo la mana, in sfarsit te-ai prins. Mult ti-a trebuit. Secundo, hait, ce zici tu? Motociclistii sunt o specie aparte? Nu sunt tot calatori pe 2 roti? Deci motociclistii sunt una, mopedistii alta si scuteristii alta, inteleg eu. Iar parerile tale sunt doar referitoare la motociclisti. Nu le tii partea si la scuteristi, ca vad ca te dezici de ei daca vrei sa subliniezi ca doar vreo 20% sunt din cauze de motociclete. Acum intrebarea: daca incidenta accidentelor grave este atat de mare in randul mopedistilor/scuteristilor (ca am inteles, motociclistii sunt mai putini in aceasta oala), tu recomanzi trecerea la scutere si mopede? Adica scaderea gradului de siguranta a vehiculului, ba chiar recomanzi cele mai nesigure vehicule? QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:18) Vad ca si tu esti din categoria celor care nu fac diferenta dintre motociclisti si restul participantilor la trafic pe doua roti. Si imi spuneai mie ca unde am vazut la tine o atitudine superioara fata de celelalte vehicule pe 2 roti? Pai daca in mintea ta conceptia de "motociclisti" si "alti participanti la trafic pe 2 roti" e asa pregnanta, poate ca erai cam ipocrit cand ma apostrofai ca ti-am atras atentia ca in mintea ta "ailalti pe 2 roti" sunt oarecum demni de dispret. Hai sa spun ca am fost deplasat, nu sunt demni de dispret, dar e evident ca in opinia ta sunt INFERIORI.Si revin la apostrofarile la adresa mea: nu recunosti atitudinea "rasei ariene", cea superioara celorlati? Pai atunci frumos pai am eu in ochi. Ce nu vezi tu in ochiu tau e alta treaba si are legatura cu o pilda biblica. QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:27) N-am spus eu ca motociclistul putea avea si 300km/h, ca tot soferul era vinovat. [...]Daca legal o fi cum spune el, moral eu nu-s de acord si nu i-as face nimic soferului. INTELEGI??? Tu, Klaus si altii ca voi. INTELEGETI??? ![]() ![]() ![]() Greu... Ca m-ai invocat, ti s-a parut tie ca am avut vreo discutie cu aia cu 300 km/h? Eu am avut cu aia cu 250 km/h. Si mai spui de mine ca citesc din 2 in 2 ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca discutiile in contradictoriu s-ar tine pe PM, mesenger sau conferinta de mesenger intr-un cerc restrans si nu in vazul tuturor... pe forum, cu siguranta n-ar mai avea acelasi "farmec".
![]() Scuze, in caz ca nu stiati... mai sus este un citat din romanul FORUMISTUL vol. I, capitolul II ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 15:12) Eh, ca sa vezi... Ai si gasit de ce sa te iei... Ce mai conteaza restul mesajul ? Nu-i asa ? ![]() Nu stiu cine poceste mai des limba romana, (am vazut chiar si "cadre superioare" pe acest forum facand grave greseli gramaticale).. important este ca ai retinut mesajul in engleza mea de balta... altfel nu ma corectai. I will waiting for you. Ia spune, acum c-am scris "mai" corect... mergi nu mine ? ![]() Eu zic sa mai incerci ca pana la urma tot nimeresti ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Flamingo |
![]()
|
Bene mah, mancasem un cuvant. Multumit acum ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Motociclist |
![]()
|
Daca nu e intru totul de acord cu voi, domnul Flamingo, desi sofer si el, este pus la zid pentru felul in care scrie.
![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Rade ciob de oala sparta!
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 15:46) Daca nu e intru totul de acord cu voi, domnul Flamingo, desi sofer si el, este pus la zid pentru felul in care scrie. ![]() ![]() Ca-n bancu' ala: "Man, you have an obsession!" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Nov 2008, 15:24) Si eu pot sa sustin ca tu de fapt esti un puscarias in libertate, fugit din penitenciar. Ca asta inteleg eu. Faptul ca autorul articolului a inteles ca "culpa comuna" e vina altuia si nicidecum si a motociclistului e limitarea lui. Faptul ca si tu ai inteles acelasi lucru, e limitarea ta, ceea ce e mai grav. Si faptul ca pentru tine vina pietonilor o bagi tot la vina conducatorilor auto e iarsi limitarea ta. Atata poti sa intelegi, accept acest lucru. Asta e! De unde nu e nici D-zeu nu cere. Primo la mana, in sfarsit te-ai prins. Mult ti-a trebuit. Secundo, hait, ce zici tu? Motociclistii sunt o specie aparte? Nu sunt tot calatori pe 2 roti? Deci motociclistii sunt una, mopedistii alta si scuteristii alta, inteleg eu. Iar parerile tale sunt doar referitoare la motociclisti. Nu le tii partea si la scuteristi, ca vad ca te dezici de ei daca vrei sa subliniezi ca doar vreo 20% sunt din cauze de motociclete. Acum intrebarea: daca incidenta accidentelor grave este atat de mare in randul mopedistilor/scuteristilor (ca am inteles, motociclistii sunt mai putini in aceasta oala), tu recomanzi trecerea la scutere si mopede? Adica scaderea gradului de siguranta a vehiculului, ba chiar recomanzi cele mai nesigure vehicule? Si imi spuneai mie ca unde am vazut la tine o atitudine superioara fata de celelalte vehicule pe 2 roti? Pai daca in mintea ta conceptia de "motociclisti" si "alti participanti la trafic pe 2 roti" e asa pregnanta, poate ca erai cam ipocrit cand ma apostrofai ca ti-am atras atentia ca in mintea ta "ailalti pe 2 roti" sunt oarecum demni de dispret. Hai sa spun ca am fost deplasat, nu sunt demni de dispret, dar e evident ca in opinia ta sunt INFERIORI. Si revin la apostrofarile la adresa mea: nu recunosti atitudinea "rasei ariene", cea superioara celorlati? Pai atunci frumos pai am eu in ochi. Ce nu vezi tu in ochiu tau e alta treaba si are legatura cu o pilda biblica. Ca m-ai invocat, ti s-a parut tie ca am avut vreo discutie cu aia cu 300 km/h? Eu am avut cu aia cu 250 km/h. Si mai spui de mine ca citesc din 2 in 2 ... Iar incepi cu speciile, cu rasa superioara, etc? Vad ca si unii prieteni forumisti de-ai tai, soferi, au o problema cu femeile, soferitele. Sunteti voi superiori lor? Sunteti o rasa aparte? |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ce raspuns evreiesc, tot cu intrebare.
Am observat si acum ca si inainte in mintea ta sunt motociclisti si alti participanti pe 2 roti. Observatie ne-negabila. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Flamingo |
![]()
|
Iar ne indepartam de subiect.
@Brvictors... Lasand la o parte faptul ca am corectat intre timp greseala postand din nou, deci nu editand mesajul cum fac destui pe forumuri... am observat ca ai vorbit la plural. ![]() @Ady77... Ai si tu dreptate... nu contest. ![]() @Motociclist... Pe forum nu prea conteaza ce esti, ca oricum nu verifica nimeni. Ar fi culmea sa se afle ca tu de fapt nu te-ai suit in viata ta pe o motocicleta si ca ai lansat acest topic doar asa... for fun. E bine ady77 ? ![]() Lasand gluma la o parte... Mai poti bre intre atatea "hiene" ? ![]() No offence ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 16:02) Iar ne indepartam de subiect. @Brvictors... Lasand la o parte faptul ca am corectat intre timp greseala postand din nou, deci nu editand mesajul cum fac destui pe forumuri... am observat ca ai vorbit la plural. ![]() In ignoranta ta, tie ti se pare ca sint singurul care nu este de acord cu tine? Sau mie ai uitat sa-mi dai "ignore"? Sincer, nu m-ar mira sa-i fi bagat pe ignore pe oamenii astia, si tu si Moto, pentru ca, oricit se straduiesc sa va explice, voi tot pe aratura mergeti. |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 16:02) Lui de fapt ii place ![]() ![]() ![]() QUOTE(ady77 @ 20 Nov 2008, 13:51) Pentru Moto: Un tip se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si il omoara. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede ursul negru, care ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Omul alege prima varianta. Dupa sase luni de durere, se intoarce in padure sa se razbune. Vede ursul negru, pune pusca la ochi si trage, omorandu-l. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si il vede pe ursul Grizzly. Acesta ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Tipul alege prima optiune si indura cu vitejie. Dupa un an de durere se intoarce din nou in padure, cu gandul de a se razbuna. Vede ursul Grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Din nou, simte o bataie pe umar si se intoarce. In fata sa era ursul polar, care ii zice: - Bre, eu nu cred ca tu vii in padure doar ca sa vanezi In caz ca nu te-ai prins tu esti tipul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 20 Nov 2008, 16:16 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 16:02) Ar fi culmea sa se afle ca tu de fapt nu te-ai suit in viata ta pe o motocicleta si ca ai lansat acest topic doar asa... ... mutarea atentiei |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(brvictors @ 20 Nov 2008, 16:10) In ignoranta ta, tie ti se pare ca sint singurul care nu este de acord cu tine? Sau mie ai uitat sa-mi dai "ignore"? Sincer, nu m-ar mira sa-i fi bagat pe ignore pe oamenii astia, si tu si Moto, pentru ca, oricit se straduiesc sa va explice, voi tot pe aratura mergeti. ![]() Spre surprinderea ta afla ca nu am pus pe nimeni pe ignore. Cu toate ca este o facilitate a forumului, mie mi se pare un act de lasitate. Daca nu avem argumente sau daca ne enerveaza vreun user, PAC... il punem pe ignore nu-i asa ? De parca asta ne-ar rezolva problemele "interioare". Apropos de aratura... Ai argumente sa sustii asta ? Cel putin in ceea ce ma priveste... ![]() This post has been edited by Flamingo: 20 Nov 2008, 16:25 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Poate bibicul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Nov 2008, 15:57) ce raspuns evreiesc, tot cu intrebare. Am observat si acum ca si inainte in mintea ta sunt motociclisti si alti participanti pe 2 roti. Observatie ne-negabila. Acum cateva pagini parca eram intruchiparea lui Hitler. Acum sunt evreu? ![]() Dar ce ai cu evreii? Sunt ei cumva o rasa inferioara? Am observat si eu ca in mintea voastra sunt doar SOFERI si alti participanti la trafic pe doua roti (la gramada), soferite si alte rase inferioare. This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 17:41 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
continuati continuati omu isi doar bate joc crede ca va rezolva ceva dar nu va fi asa.si da voi moto sunteti niste pericole ca va strecuratoi printre masini si voi radeti de noi ca stam ca prosti in coloana ce voi o taiati,etc etc.chiar vrei tu sa arati ca nu e asa dar este asa.si daca motocicleta ta nue facuta ptr oras de ce crezi ca masinile se invart in aceiasi oala ? .Mai dedic odata paraziti nu cred ca e nevoie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 17:37) Acum cateva pagini parca eram intruchiparea lui Hitler. Acum sunt evreu? ![]() Dar ce ai cu evreii? Sunt ei cumva o rasa inferioara? Am observat si eu ca in mintea voastra sunt doar SOFERI si alti participanti la trafic pe doua roti (la gramada), soferite si alte rase inferioare. E, asa se zice...Ca e recunoscut ca evreii sunt smecheri. Adevaru e ca e un amalgam interesant intre un "evreu" si o conceptie de superioritate fata de alti participanti pe 2 roti. Parca as fi in roma antica: pe de o parte cetateanul roman, superior intelectual si civilizatoric, pe de cealalta barbarii care asediaza citadela civilizatiei pentru a o strivi in picioare. Partea cu decaderea si decadenta imperiului roman in interior, alta data... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
vai doamne, ce-am pierdut! nici nu stiam ca topicul acesta mai exista
![]() QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 16:02) @Motociclist... Pe forum nu prea conteaza ce esti, ca oricum nu verifica nimeni. Ar fi culmea sa se afle ca tu de fapt nu te-ai suit in viata ta pe o motocicleta... sau intr-un mijloc de transport in comun, as completa io ![]() Pt. domnul Flamingo, care vad ca ne ia tare aici si ne baga chestii de astea tari in limbi streine (ca sa invata si capu' nostru pruost cum se vorbeste la strainezia), i-as recomanda sa ne ia mai usurel si sa bage texte de astea de le mai cunoastem si noi, gen: "in god we trust", "obama for president" (da' daca tot le baga sa le baga corect la el sa nu invtam pruost ![]() This post has been edited by kaspersky: 21 Nov 2008, 02:14 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mei, la tine nu place limbi straine vorbite sau date? Ca la mine nu place limbi straine vorbite. Da date limbi straine la mine, place.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:12 |