DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 62 63 64 65 66 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

IRONICK
post 20 Nov 2008, 14:15
Post #1891

-

Group: Members
From: Romania

protv, fasssssssssssssssssssssssssssss

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 20 Nov 2008, 14:16
Post #1892

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Bag de seama, daca ar fi sa ma iau dupa ultimile posturi, ca lumea a inceput sa vada utilitatea "vorbei" motociclistului de la inceputul topicului... Ma rog, o parte din ea. Si daca tot am ajuns aici...

Sos. Morarilor (Postavaria Romana) - Berceni (Mihai Bravu, Vacaresti, Sudului, Secuilor, P-ta Resita)... Cine se simte, sa de aun PM. Am 4 loace disponibile. I waiting for you !

In alta ordine de idei...

Bai tata, bai...

biggrin.gif

Patru - cinci pagini pe zi, e ceva pentru un topic. Asta imi aduce aminte de discutiile de la Dacia Sandero de pe la inceputul anului... radmasa.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Motociclist
post 20 Nov 2008, 14:17
Post #1893

QUOTE(IRONICK @ 20 Nov 2008, 14:13)
Intereseaza pe cineva sa se deplaseze pe carligul de remorcare? Mai am doua locuri.
*

Si mai spuneati ca eu ma manifest ca unul de clasa a IV-a.
Uitati-va la voi ce glume faceti. V-ati adunat o clasa intreaga. biggrin.gif

20 Nov 2008, 14:20:
QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 11:11)
Ca sa vezi ca intelegi mereu gresit si sa nu zic ca spui numai neadevaruri la adresa mea, iti voi da urmatorul exemplu:

Asta ai spus tu acum, ca as fi afirmat eu cu tarie:
"8. Mopedele sunt ceva demn de dispret, pentru ca cei ce le conduc nu au carnet (fara a se stii daca e sau nu adevarat, care ar fi procentul celor fara carnet, ca poate majoritatea au carnet. Evident vorbit pe „mi se pare” nicidecum pe date statistice)
9. Si scuterele sunt ceva de dispret, fara a se face diferenta ca pentru multe scutere chiar e nevoie de carnet."

Asta am spus eu intr-unul din primele post-uri:
"Scuteristi sau biciclisti in timpul saptamanii nu cred ca ar fi chiar asa de rusinos, mai ales pe timpul verii. ...Cica aia pe afara asa procedeaza.  Dar aia chiar trebuie sa ajunga la munca la ora fixa si pleaca la fel. Deh, sunt ei mai prosti si noi mai destepti."

Nici n-are rost sa ma mai refer si la alte afirmatii de-ale tale la adresa mea. M-am referit la asta, pentru ca tot ai incercat pe aici sa-mi urci si mopedistii si scuteristii in cap.
*

Mie-mi place ca, domnul Klaus, de cate ori i se demonstreaza ca n-are dreptate, dispare si reapare cand totul este dat uitarii. wink.gif

This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 14:20

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
Victoras2001
post 20 Nov 2008, 14:21
Post #1894

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 14:17)
Si mai spuneati ca eu ma manifest ca unul de clasa a IV-a.
Uitati-va la voi ce glume faceti. V-ati adunat o clasa intreaga. biggrin.gif
*

Da. Si ne batem joc de tine! radmasa.gif

This post has been edited by Victoras2001: 20 Nov 2008, 14:23

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 20 Nov 2008, 14:24
Post #1895

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:07)
Chiar in halul asta sa incerci a-i manipula pe oameni nu te credeam in stare.

Ai spus:
"Am mai intels de altfel ca cel putin 55% din accidente sunt fie din vina motociclistilor fie din culpa comuna."

In "Gandul" statistica arata astfel:
" Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic."
<span class='edit'>20 Nov 2008, 13:13:</span>

Aaaaa... Aia era femeie. Si eu trebuie sa inghit galusca asta, dar cand eu spun ca mopedistii si scuteristii nu-s motociclisti, pentru ca n-au permis, voi spuneti ca-s pe doua roti si puneti punct.
Banuiesc ca doamna respectiva are permis, deci chiar poate fi numita sofer.
Acum ar trebui sa incep si eu ca voi... dar ce domnule, femeile sunt vreo rasa inferioara? Nu-s tot pe patru roti? Mai mult, mai au si permis.
...Cum sunt oamenii. wink.gif
*

Vezi, domnule Klaus?! Dupa faza asta te-ai facut nevazut. Ti-ai mai incercat si tu putin tehnicile de manipulare... wink.gif

This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 14:25

--------------------
+
ady77
post 20 Nov 2008, 14:26
Post #1896

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 14:16)
I waiting for you !

*

Pocim destul limba romana, hai sa incercam sa nu pocim si engleza.

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 14:17)
Mie-mi place ca, domnul Klaus, de cate ori i se demonstreaza ca n-are dreptate, dispare si reapare cand totul este dat uitarii. wink.gif
*

Lumea mai si munceste, nu cred ca asteapta cu sufletul la gura ce prostii mai scrii tu pe aici. Cum te contrazici singur pe tine insuti.

PS Iti place vanatoarea sau ...? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 20 Nov 2008, 14:30
Post #1897

QUOTE(Victoras2001 @ 20 Nov 2008, 14:21)
Da. Si ne batem joc de tine! radmasa.gif
*

Mereu au existat aia de-si bat joc din fundul clasei si nu pricep nimic.

This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 14:31

--------------------
+
Flamingo
post 20 Nov 2008, 15:12
Post #1898

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(ady77 @ 20 Nov 2008, 14:26)
Pocim destul limba romana, hai sa incercam sa nu pocim si engleza.
*

Eh, ca sa vezi... Ai si gasit de ce sa te iei...
Ce mai conteaza restul mesajul ? Nu-i asa ? radmasa.gif

Nu stiu cine poceste mai des limba romana, (am vazut chiar si "cadre superioare" pe acest forum facand grave greseli gramaticale).. important este ca ai retinut mesajul in engleza mea de balta... altfel nu ma corectai.

I will waiting for you.
Ia spune, acum c-am scris "mai" corect... mergi nu mine ? biggrin.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
klaus
post 20 Nov 2008, 15:24
Post #1899

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:18)
Conform "Gandul":
" Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic."
Si eu pot sa sustin ca tu de fapt esti un puscarias in libertate, fugit din penitenciar. Ca asta inteleg eu. Faptul ca autorul articolului a inteles ca "culpa comuna" e vina altuia si nicidecum si a motociclistului e limitarea lui. Faptul ca si tu ai inteles acelasi lucru, e limitarea ta, ceea ce e mai grav.
Si faptul ca pentru tine vina pietonilor o bagi tot la vina conducatorilor auto e iarsi limitarea ta. Atata poti sa intelegi, accept acest lucru. Asta e! De unde nu e nici D-zeu nu cere.
Si-ai mai observat ceva, domnule Klaus? Exista o nuanta acolo: soferii vehiculelor pe doua roti. Nu spune, soferii motocicletelor. Deci, aici sunt pusi la un loc, mopedistii, scuteristii si motociclsitii.
Daca scazi din totalul de 55%, numarul mopedistilor si scuteristilor, nu stiu daca mai raman 20% motociclisti.

Primo la mana, in sfarsit te-ai prins. Mult ti-a trebuit.
Secundo, hait, ce zici tu? Motociclistii sunt o specie aparte? Nu sunt tot calatori pe 2 roti? Deci motociclistii sunt una, mopedistii alta si scuteristii alta, inteleg eu.
Iar parerile tale sunt doar referitoare la motociclisti. Nu le tii partea si la scuteristi, ca vad ca te dezici de ei daca vrei sa subliniezi ca doar vreo 20% sunt din cauze de motociclete.

Acum intrebarea: daca incidenta accidentelor grave este atat de mare in randul mopedistilor/scuteristilor (ca am inteles, motociclistii sunt mai putini in aceasta oala), tu recomanzi trecerea la scutere si mopede? Adica scaderea gradului de siguranta a vehiculului, ba chiar recomanzi cele mai nesigure vehicule?

Vad ca si tu esti din categoria celor care nu fac diferenta dintre motociclisti si restul participantilor la trafic pe doua roti.
Si imi spuneai mie ca unde am vazut la tine o atitudine superioara fata de celelalte vehicule pe 2 roti? Pai daca in mintea ta conceptia de "motociclisti" si "alti participanti la trafic pe 2 roti" e asa pregnanta, poate ca erai cam ipocrit cand ma apostrofai ca ti-am atras atentia ca in mintea ta "ailalti pe 2 roti" sunt oarecum demni de dispret. Hai sa spun ca am fost deplasat, nu sunt demni de dispret, dar e evident ca in opinia ta sunt INFERIORI.
Si revin la apostrofarile la adresa mea: nu recunosti atitudinea "rasei ariene", cea superioara celorlati? Pai atunci frumos pai am eu in ochi. Ce nu vezi tu in ochiu tau e alta treaba si are legatura cu o pilda biblica.

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 13:27)
N-am spus eu ca motociclistul putea avea si 300km/h, ca tot soferul era vinovat. [...]Daca legal o fi cum spune el, moral eu nu-s de acord si nu i-as face nimic soferului.
INTELEGI??? Tu, Klaus si altii ca voi. INTELEGETI??? blink.gif  biggrin.gif  radmasa.gif
Greu...
*

Ca m-ai invocat, ti s-a parut tie ca am avut vreo discutie cu aia cu 300 km/h? Eu am avut cu aia cu 250 km/h. Si mai spui de mine ca citesc din 2 in 2 ...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Flamingo
post 20 Nov 2008, 15:33
Post #1900

Membru "SPARKY Team"

Daca discutiile in contradictoriu s-ar tine pe PM, mesenger sau conferinta de mesenger intr-un cerc restrans si nu in vazul tuturor... pe forum, cu siguranta n-ar mai avea acelasi "farmec". wink.gif

Scuze, in caz ca nu stiati... mai sus este un citat din romanul FORUMISTUL vol. I, capitolul II ! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
ady77
post 20 Nov 2008, 15:35
Post #1901

راحتزیل یو

QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 15:12)
Eh, ca sa vezi... Ai si gasit de ce sa te iei...
Ce mai conteaza restul mesajul ? Nu-i asa ? radmasa.gif

Nu stiu cine poceste mai des limba romana, (am vazut chiar si "cadre superioare" pe acest forum facand grave greseli gramaticale).. important este ca ai retinut mesajul in engleza mea de balta... altfel nu ma corectai.

I will waiting for you.
Ia spune, acum c-am scris "mai" corect... mergi nu mine ?  biggrin.gif
*

Eu zic sa mai incerci ca pana la urma tot nimeresti radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Flamingo
post 20 Nov 2008, 15:38
Post #1902

Membru "SPARKY Team"

Bene mah, mancasem un cuvant. Multumit acum ? radmasa.gif

--------------------
+
brvictors
post 20 Nov 2008, 15:40
Post #1903

Membru

From: Brăila

QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 15:12)
I will waiting for you.
Ia spune, acum c-am scris "mai" corect... mergi nu mine ?  biggrin.gif
*

radmasa.gif mai bine o lasai ca prima data, eram deja convinsi ca esti praf.

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
Motociclist
post 20 Nov 2008, 15:46
Post #1904

Daca nu e intru totul de acord cu voi, domnul Flamingo, desi sofer si el, este pus la zid pentru felul in care scrie. biggrin.gif Asta-i chiar culmea, cand pe aici sunt unii praf la capitolul asta, praf rau de tot.

--------------------
+
LC_TM
post 20 Nov 2008, 15:47
Post #1905

Membru autentic

Rade ciob de oala sparta!

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
marksman
post 20 Nov 2008, 15:48
Post #1906

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 15:46)
Daca nu e intru totul de acord cu voi, domnul Flamingo, desi sofer si el, este pus la zid pentru felul in care scrie. biggrin.gif 

popa.gif

Ca-n bancu' ala: "Man, you have an obsession!"

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Motociclist
post 20 Nov 2008, 15:49
Post #1907

QUOTE(klaus @ 20 Nov 2008, 15:24)
Si eu pot sa sustin ca tu de fapt esti un puscarias in libertate, fugit din penitenciar. Ca asta inteleg eu. Faptul ca autorul articolului a inteles ca "culpa comuna" e vina altuia si nicidecum si a motociclistului e limitarea lui. Faptul ca si tu ai inteles acelasi lucru, e limitarea ta, ceea ce e mai grav.
Si faptul ca pentru tine vina pietonilor o bagi tot la vina conducatorilor auto e iarsi limitarea ta. Atata poti sa intelegi, accept acest lucru. Asta e! De unde nu e nici D-zeu nu cere.

Primo la mana, in sfarsit te-ai prins. Mult ti-a trebuit.
Secundo, hait, ce zici tu? Motociclistii sunt o specie aparte? Nu sunt tot calatori pe 2 roti? Deci motociclistii  sunt una, mopedistii alta si scuteristii alta, inteleg eu.
Iar parerile tale sunt doar referitoare la motociclisti. Nu le tii partea si la scuteristi, ca vad ca te dezici de ei daca vrei sa subliniezi ca doar vreo 20% sunt din cauze de motociclete.

Acum intrebarea: daca incidenta accidentelor grave este atat de mare in randul mopedistilor/scuteristilor (ca am inteles, motociclistii sunt mai putini in aceasta oala), tu recomanzi trecerea la scutere si mopede? Adica scaderea gradului de siguranta a vehiculului, ba chiar recomanzi cele mai nesigure vehicule?

Si imi spuneai mie ca unde am vazut la tine o atitudine superioara fata de celelalte vehicule pe 2 roti? Pai daca in mintea ta conceptia de "motociclisti" si "alti participanti la trafic pe 2 roti" e asa pregnanta, poate ca erai cam ipocrit cand ma apostrofai ca ti-am atras atentia ca in mintea ta "ailalti pe 2 roti" sunt oarecum demni de dispret. Hai sa spun ca am fost deplasat, nu sunt demni de dispret, dar e evident ca in opinia ta sunt INFERIORI.
Si revin la apostrofarile la adresa mea: nu recunosti atitudinea "rasei ariene", cea superioara celorlati? Pai atunci frumos pai am eu in ochi. Ce nu vezi tu in ochiu tau e alta treaba si are legatura cu o pilda biblica.
Ca m-ai invocat, ti s-a parut tie ca am avut vreo discutie cu aia cu 300 km/h? Eu am avut cu aia cu 250 km/h. Si mai spui de mine ca citesc din 2 in 2 ...
*

Iar incepi cu speciile, cu rasa superioara, etc? Vad ca si unii prieteni forumisti de-ai tai, soferi, au o problema cu femeile, soferitele.
Sunteti voi superiori lor? Sunteti o rasa aparte?

--------------------
+
ady77
post 20 Nov 2008, 15:50
Post #1908

راحتزیل یو

QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 15:38)
Bene mah, mancasem un cuvant. Multumit acum ?  radmasa.gif
*

Eu am spus ca romana putem sa o pocim ca nu avem de ales trebuie sa comunicam in limba noastra oficiala, in engleza nu te obliga nimeni sa scrii tongue.gif

This post has been edited by ady77: 20 Nov 2008, 15:51

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
klaus
post 20 Nov 2008, 15:57
Post #1909

步步

ce raspuns evreiesc, tot cu intrebare.
Am observat si acum ca si inainte in mintea ta sunt motociclisti si alti participanti pe 2 roti.
Observatie ne-negabila.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Flamingo
post 20 Nov 2008, 16:02
Post #1910

Membru "SPARKY Team"

Iar ne indepartam de subiect.

@Brvictors...

Lasand la o parte faptul ca am corectat intre timp greseala postand din nou, deci nu editand mesajul cum fac destui pe forumuri... am observat ca ai vorbit la plural. rolleyes.gif Deja erati convinsi ca sunt praf. Ok. Totusi ce te-a determinat sa spui asta ? Sau ai facut aceasta afirmatie ca sa induci celorlalti ceea ce doar TU gandeai ?

@Ady77...

Ai si tu dreptate... nu contest. wink.gif

@Motociclist...

Pe forum nu prea conteaza ce esti, ca oricum nu verifica nimeni. Ar fi culmea sa se afle ca tu de fapt nu te-ai suit in viata ta pe o motocicleta si ca ai lansat acest topic doar asa... for fun. E bine ady77 ? icon_mrgreen.gif

Lasand gluma la o parte... Mai poti bre intre atatea "hiene" ? tongue.gif

No offence !

--------------------
+
brvictors
post 20 Nov 2008, 16:10
Post #1911

Membru

From: Brăila

QUOTE(Flamingo @ 20 Nov 2008, 16:02)
Iar ne indepartam de subiect.

@Brvictors...

Lasand la o parte faptul ca am corectat intre timp greseala postand din nou, deci nu editand mesajul cum fac destui pe forumuri... am observat ca ai vorbit la plural.  rolleyes.gif Deja erati convinsi ca sunt praf. Ok. Totusi ce te-a determinat sa spui asta ? Sau ai facut aceasta afirmatie ca sa induci celorlalti ceea ce doar TU gandeai ?
*

In ignoranta ta, tie ti se pare ca sint singurul care nu este de acord cu tine? Sau mie ai uitat sa-mi dai "ignore"? Sincer, nu m-ar mira sa-i fi bagat pe ignore pe oamenii astia, si tu si Moto, pentru ca, oricit se straduiesc sa va explice, voi tot pe aratura mergeti.

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
ady77
post 20 Nov 2008, 16:15
Post #1912

راحتزیل یو

Lasand gluma la o parte... Mai poti bre intre atatea "hiene" ?  tongue.gif
*

Lui de fapt ii place tongue.gif radmasa.gif radmasa.gif

QUOTE(ady77 @ 20 Nov 2008, 13:51)
Pentru Moto:
Un tip se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si il omoara. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede ursul negru, care ii spune:
- Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs.
Omul alege prima varianta. Dupa sase luni de durere, se intoarce in padure sa se razbune. Vede ursul negru, pune pusca la ochi si trage, omorandu-l. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si il vede pe ursul Grizzly. Acesta ii spune:
- Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs.
Tipul alege prima optiune si indura cu vitejie. Dupa un an de durere se intoarce din nou in padure, cu gandul de a se razbuna. Vede ursul Grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Din nou, simte o bataie pe umar si se intoarce. In fata sa era ursul polar, care ii zice:
- Bre, eu nu cred ca tu vii in padure doar ca sa vanezi
In caz ca nu te-ai prins tu esti tipul  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

This post has been edited by ady77: 20 Nov 2008, 16:16

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 20 Nov 2008, 16:18
Post #1913

-

From: Romania

Ar fi culmea sa se afle ca tu de fapt nu te-ai suit in viata ta pe o motocicleta si ca ai lansat acest topic doar asa...
... mutarea atentiei

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Flamingo
post 20 Nov 2008, 16:21
Post #1914

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(brvictors @ 20 Nov 2008, 16:10)
In ignoranta ta, tie ti se pare ca sint singurul care nu este de acord cu tine? Sau mie ai uitat sa-mi dai "ignore"? Sincer, nu m-ar mira sa-i fi bagat pe ignore pe oamenii astia, si tu si Moto, pentru ca, oricit se straduiesc sa va explice, voi tot pe aratura mergeti.
*

blink.gif
Spre surprinderea ta afla ca nu am pus pe nimeni pe ignore. Cu toate ca este o facilitate a forumului, mie mi se pare un act de lasitate. Daca nu avem argumente sau daca ne enerveaza vreun user, PAC... il punem pe ignore nu-i asa ? De parca asta ne-ar rezolva problemele "interioare".

Apropos de aratura... Ai argumente sa sustii asta ? Cel putin in ceea ce ma priveste... smile.gif

This post has been edited by Flamingo: 20 Nov 2008, 16:25

--------------------
+
bion
post 20 Nov 2008, 17:15
Post #1915

Membru autentic

From: TM

Poate bibicul biggrin.gif . Invatati rapid chineza smile.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Motociclist
post 20 Nov 2008, 17:37
Post #1916

QUOTE(klaus @ 20 Nov 2008, 15:57)
ce raspuns evreiesc, tot cu intrebare.
Am observat si acum ca si inainte in mintea ta sunt motociclisti si alti participanti pe 2 roti.
Observatie ne-negabila.
*

Acum cateva pagini parca eram intruchiparea lui Hitler. Acum sunt evreu? biggrin.gif
Dar ce ai cu evreii? Sunt ei cumva o rasa inferioara?
Am observat si eu ca in mintea voastra sunt doar SOFERI si alti participanti la trafic pe doua roti (la gramada), soferite si alte rase inferioare.

This post has been edited by Motociclist: 20 Nov 2008, 17:41

--------------------
+
C@talin
post 20 Nov 2008, 22:55
Post #1917

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

continuati continuati omu isi doar bate joc crede ca va rezolva ceva dar nu va fi asa.si da voi moto sunteti niste pericole ca va strecuratoi printre masini si voi radeti de noi ca stam ca prosti in coloana ce voi o taiati,etc etc.chiar vrei tu sa arati ca nu e asa dar este asa.si daca motocicleta ta nue facuta ptr oras de ce crezi ca masinile se invart in aceiasi oala ? .Mai dedic odata paraziti nu cred ca e nevoie wink.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
klaus
post 21 Nov 2008, 01:29
Post #1918

步步

QUOTE(Motociclist @ 20 Nov 2008, 17:37)
Acum cateva pagini parca eram intruchiparea lui Hitler. Acum sunt evreu? biggrin.gif
Dar ce ai cu evreii? Sunt ei cumva o rasa inferioara?
Am observat si eu ca in mintea voastra sunt doar SOFERI si alti participanti la trafic pe doua roti (la gramada), soferite si alte rase inferioare.
*

E, asa se zice...Ca e recunoscut ca evreii sunt smecheri.
Adevaru e ca e un amalgam interesant intre un "evreu" si o conceptie de superioritate fata de alti participanti pe 2 roti. Parca as fi in roma antica: pe de o parte cetateanul roman, superior intelectual si civilizatoric, pe de cealalta barbarii care asediaza citadela civilizatiei pentru a o strivi in picioare.
Partea cu decaderea si decadenta imperiului roman in interior, alta data...

--------------------
+
kaspersky
post 21 Nov 2008, 02:10
Post #1919

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

vai doamne, ce-am pierdut! nici nu stiam ca topicul acesta mai exista radmasa.gif , ce mai fleimuri si alte trebi
@Motociclist...

Pe forum nu prea conteaza ce esti, ca oricum nu verifica nimeni. Ar fi culmea sa se afle ca tu de fapt nu te-ai suit in viata ta pe o motocicleta...
*

sau intr-un mijloc de transport in comun, as completa io icon_mrgreen.gif
Pt. domnul Flamingo, care vad ca ne ia tare aici si ne baga chestii de astea tari in limbi streine (ca sa invata si capu' nostru pruost cum se vorbeste la strainezia), i-as recomanda sa ne ia mai usurel si sa bage texte de astea de le mai cunoastem si noi, gen: "in god we trust", "obama for president" (da' daca tot le baga sa le baga corect la el sa nu invtam pruost radmasa.gif ) ca nu toti ne-am trezit la capsuni in spania sa cunoastem limbile astea flamandeze

This post has been edited by kaspersky: 21 Nov 2008, 02:14

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Victoras2001
post 21 Nov 2008, 02:35
Post #1920

Membru autentic

Mei, la tine nu place limbi straine vorbite sau date? Ca la mine nu place limbi straine vorbite. Da date limbi straine la mine, place. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
79 Pages « < 62 63 64 65 66 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 15:12
Forum Renault