Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(namidee @ 23 Nov 2008, 18:07) Pai subiectul initial era sa mearga soferii cu autobuzele goale sa se dea @Motociclist pe drumurile libere. Trecand printr-o gramada de alte subiecte, mai nou @Moto cere imperativ sa se admita ca sunt si soferi prosti pe drumuri. Eu unul admit, am vazut o gramada. Apropo, @Moto: vezi ca exista un topic (kilometric) cu soferi care ne enerveaza, o sa gasesti acolo o colectie imensa de plangeri/refulari/frustrari cu si despre (si in unele cazuri) de la soferi prosti. Cum dialogul cu initiatorul nu pare sa duca niciunde, se poate inchide? Daca ala ai inteles tu ca era subiectul initial... ![]() Devierile nu-mi apartin. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
countryman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 September 08 ![]() |
Domnu'MOTOCICLIST, de cand aveti A-ul ?
Ce ai domne cu conservarii? lasa-i in pace, fiecare merge cu ce vrea si cum vrea, atata timp cat nu incalca legea e ok, trebuie sa ne toleram reciproc Se stie ca 20% din conducatorii auto&moto au probleme la mansarda, daca te-a suparat vreunul nu-ti pune un forum intreg pe cap |
--------------------
Honda
transalp
2001 / xlv
- B 11 cbf
|
|
dizie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 March 07 ![]() |
inchideti odata spam-ul asta ca de cateva zile imi merge netu' prost de cat trafic offtopic faceti...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(countryman @ 23 Nov 2008, 21:46) Domnu'MOTOCICLIST, de cand aveti A-ul ? Ce ai domne cu conservarii? lasa-i in pace, fiecare merge cu ce vrea si cum vrea, atata timp cat nu incalca legea e ok, trebuie sa ne toleram reciproc Se stie ca 20% din conducatorii auto&moto au probleme la mansarda, daca te-a suparat vreunul nu-ti pune un forum intreg pe cap Eu am intrat aici dorindu-mi si incercand sa fiu impartial. Din pacate, in naivitatea mea, am crezut ca, daca spun ca masinile cu un singur ocupant acapareaza mult spatiu de pomana in trafic vor mai fi si altii care au sesizat lucrul asta. ...Dar am dat aici peste o armata de oameni isterizati, oameni de o "comoditate" crasa, care mai au si ceva impotriva motociclistilor. Asfel se explica si dorinta lor arzatoare de a-mi face fata in toate discutiile, pentru ca, daca as fi avut alt nick si n-as fi spus ca-s motociclist, s-ar fi inchis Topic-ul cu mult timp in urma. Eu am vrut sa discutam ca de la om la om, nu ca de la "conservar" la "donator de organe", dar discutia a fost deviata pe aceasta panta chiar de catre cei pe care i-am gasit aici, nicidecum de catre mine. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Singurul "adevar" pe care l-ai emis, si ala partial dintr-o gramada de puncte de vedere expuse deja, este ca ar fi mai bine ca cei ce au acelasi drum la aceeasi ora spre acelasi servici, sa incerce sa se combine mai multi la o masina. Tinand cont de faptul ca, dupa ce-si termina serviciul, unul se duce la curve, unul la piata, unul sa-si vada copilul facut cu fosta nevasta, iar altul se duce acasa, "adevarul" ala al tau, asa schiop si surd si chior cum e, se duce naibii dracului. Iar tu, MARELE EXEMLPU, circuli cu RATB-ul pentru ca a vanit iarna, nu mai poti folosi paraitoarea aia a ta, iar de masina nu dispui. DECI N-AI ALTA SOLUTIE.
Acu hai, du-te si fluidizeaza traficul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Si ia si geniul cu tine, nu`l mai vrem
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.664 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai personalitati multiple de vorbesti la plural?
Victoras, vezi ca daca-si vinde motorul isi poate permite o masina mai buna ca a ta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2008, 08:17) Singurul "adevar" pe care l-ai emis, si ala partial dintr-o gramada de puncte de vedere expuse deja, este ca ar fi mai bine ca cei ce au acelasi drum la aceeasi ora spre acelasi servici, sa incerce sa se combine mai multi la o masina. Tinand cont de faptul ca, dupa ce-si termina serviciul, unul se duce la curve, unul la piata, unul sa-si vada copilul facut cu fosta nevasta, iar altul se duce acasa, "adevarul" ala al tau, asa schiop si surd si chior cum e, se duce naibii dracului. Iar tu, MARELE EXEMLPU, circuli cu RATB-ul pentru ca a vanit iarna, nu mai poti folosi paraitoarea aia a ta, iar de masina nu dispui. DECI N-AI ALTA SOLUTIE. Acu hai, du-te si fluidizeaza traficul. Daca n-ai inteles ca nu-mi iau masina din principiu si nu pentru ca nu mi-as permite... Dar prefer sa circul cu R.A.T.B.-ul, macar si de dragul miscarii, sa mai simt si eu ca sunt om. Iar vara circul cu motocicleta, fara sa ocup prea mult spatiu, fara sa ma adaug la cozile interminabile de masini, pana la urma, fara sa va incurc pe voi. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
k
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2008, 08:34) Infantil!!! La asa replica, asa raspuns. Eu daca-mi pierd portofelul si-l gaseste Dorel isi poate permite sa cumpere toata scara de bloc in care stai, cu tot cu locatari. Pentru asa un geniu ca tine am sa dezvalui un secret. E adevarat ca io-s rupt in cur rau de tot, dar sa nu scapi din vedere faptul ca mai exista si oameni pentru care o masina reprezinta doar un mijloc de deplasare, nu o carte de vizita, nu un STATUT sau o clasificare sociala. This post has been edited by Victoras2001: 24 Nov 2008, 08:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 24 Nov 2008, 07:33) Eu am intrat aici dorindu-mi si incercand sa fiu impartial. Din pacate, in naivitatea mea, am crezut ca, daca spun ca masinile cu un singur ocupant acapareaza mult spatiu de pomana in trafic vor mai fi si altii care au sesizat lucrul asta. ...Dar am dat aici peste o armata de oameni isterizati, oameni de o "comoditate" crasa, care mai au si ceva impotriva motociclistilor. Asfel se explica si dorinta lor arzatoare de a-mi face fata in toate discutiile, pentru ca, daca as fi avut alt nick si n-as fi spus ca-s motociclist, s-ar fi inchis Topic-ul cu mult timp in urma. Eu am vrut sa discutam ca de la om la om, nu ca de la "conservar" la "donator de organe", dar discutia a fost deviata pe aceasta panta chiar de catre cei pe care i-am gasit aici, nicidecum de catre mine. Bre ma faci sa plang de luni dimineata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu ai venit aici trimitandu-ne impartial in autobuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu daca mai exista emisiunea Iarta-ma, dar in caz ca mai exista ne vedem acolo ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:17) Bre ma faci sa plang de luni dimineata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu ai venit aici trimitandu-ne impartial in autobuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu daca mai exista emisiunea Iarta-ma, dar in caz ca mai exista ne vedem acolo ![]() ![]() ![]() Tu nu poti sa deosebesti un Moped de o Motocicleta. Cum ai putea tu sa-ti dai seama daca v-am trimis la autobuz sau nu? |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi ca iar incepi sa jignesti si iar ti-o dau la bot. Dovedeste-mi afirmatia ca nu pot deosebi un moped de o motocicleta, daca nu poti te salut respectuos
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:25) Vezi ca iar incepi sa jignesti si iar ti-o dau la bot. Dovedeste-mi afirmatia ca nu pot deosebi un moped de o motocicleta, daca nu poti te salut respectuos ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu ti-am mai spus si ti-o repet, eu numai raspund la provocari, doar ca tu vrei sa fii mai subtil iar eu sunt mai direct. Imi arati postarea (postarile) de unde ai dedus ca "nu sunt in stare sa deosebesc un Moped de motocicleta". Si de ce ar fi asa grav faptul ca nu le deosebesc?
|
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:36) Eu ti-am mai spus si ti-o repet, eu numai raspund la provocari, doar ca tu vrei sa fii mai subtil iar eu sunt mai direct. Imi arati postarea (postarile) de unde ai dedus ca "nu sunt in stare sa deosebesc un Moped de motocicleta". Si de ce ar fi asa grav faptul ca nu le deosebesc? Daca ai facut front comun si ti-ai insusit afirmatiile celor care nu faceau deosebirea respectiva, ma gandesc ca ai aceeasi problema ca si ei. Si iar ajungem la faptul ca e foarte grav ca nu faceti deosebire? Pai, unii au permis, iar altii nu. Este chiar atat de greu de inteles? Daca un copil idiot se urca fara permis la volanul unei masini si omoara pe cineva, sarim in capul soferilor? Pai, ala era sofer? This post has been edited by Motociclist: 24 Nov 2008, 09:46 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
Unde mi-am insusit afirmatiile celor care nu fac deosebirea respectiva?
Sa stii ca sunt si persoane care conduc mopede si au permis categoria A. Oricum eu ii feresc si pe mopedisti si pe motociclisti, pentru ca unii s-ar putea sa nu aiba permis iar ceilalti s-ar putea sa nu fie normali si sa se creada nemuritori. |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.742 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Acum, ca s-a vazut care e situatia, se poate inchide?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:50) Unde mi-am insusit afirmatiile celor care nu fac deosebirea respectiva? Sa stii ca sunt si persoane care conduc mopede si au permis categoria A. Oricum eu ii feresc si pe mopedisti si pe motociclisti, pentru ca unii s-ar putea sa nu aiba permis iar ceilalti s-ar putea sa nu fie normali si sa se creada nemuritori. Nu se crede nimeni nemuritor, iar de inconstienta si teribilism nu duc lipsa nici unii soferi. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.664 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2008, 09:54) Infantil!!! La asa replica, asa raspuns. Eu daca-mi pierd portofelul si-l gaseste Dorel isi poate permite sa cumpere toata scara de bloc in care stai, cu tot cu locatari. Pentru asa un geniu ca tine am sa dezvalui un secret. E adevarat ca io-s rupt in cur rau de tot, dar sa nu scapi din vedere faptul ca mai exista si oameni pentru care o masina reprezinta doar un mijloc de deplasare, nu o carte de vizita, nu un STATUT sau o clasificare sociala. Si tu scapi din vedere ca el poate sa-si cumpere o masina. Dar nu vrea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2008, 09:56) Si tu scapi din vedere ca el poate sa-si cumpere o masina. Dar nu vrea. Tu faci pe secretara lui? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2008, 09:56) Bine punctat. Exact asta am vrut sa scot in evidenta, dar unii sunt orbi in rautatea si aversiunea lor fata de motociclisti. 24 Nov 2008, 10:01: QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:58) ![]() This post has been edited by Motociclist: 24 Nov 2008, 10:01 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 24 Nov 2008, 10:00) Bine punctat. Exact asta am vrut sa scot in evidenta, dar unii sunt orbi in rautatea si aversiunea lor fata de motociclisti. Ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca tie nu-ti trebuie o masina normala. Iti trebuie o racheta cu care sa te rupi in basini si n-ai loc de noi pe strada. Sau ma rog, o racheta cu care sa mergi normal, cu 50 in oras si cu 100 afara. ![]() Deocamdata du-te si canta la alta masa, ca n-ai voce. Ia-ti si secretara cu tine. Da vezi, cumpara-i o motocicleta ca deocamdata nu are acelasi "statut" cu tine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2008, 10:21) Ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca tie nu-ti trebuie o masina normala. Iti trebuie o racheta cu care sa te rupi in basini si n-ai loc de noi pe strada. Sau ma rog, o racheta cu care sa mergi normal, cu 50 in oras si cu 100 afara. ![]() Deocamdata du-te si canta la alta masa, ca n-ai voce. Ia-ti si secretara cu tine. Da vezi, cumpara-i o motocicleta ca deocamdata nu are acelasi "statut" cu tine. ![]() ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si eu inca ma intreb de ce vad pe multe masini stikere cu ATENTIE la MOTOCILISTI!!!!
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:28 |