DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 66 67 68 69 70 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

brigada_diverse
post 23 Nov 2008, 18:41
Post #2011

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

Group: Members
From: Constanta

nuuuuu biggrin.gif

hai sa ajungem la 500 pg..si asa e cafenea aici radmasa.gif

moto, ce ai zice sa facem autobuze in care sa urcati cu motocicletele? ai urca? smile.gif)

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Motociclist
post 23 Nov 2008, 21:23
Post #2012

QUOTE(namidee @ 23 Nov 2008, 18:07)
Pai subiectul initial era sa mearga soferii cu autobuzele goale sa se dea @Motociclist pe drumurile libere. Trecand printr-o gramada de alte subiecte, mai nou @Moto cere imperativ sa se admita ca sunt si soferi prosti pe drumuri. Eu unul admit, am vazut o gramada. Apropo, @Moto: vezi ca exista un topic (kilometric) cu soferi care ne enerveaza, o sa gasesti acolo o colectie imensa de plangeri/refulari/frustrari cu si despre (si in unele cazuri) de la soferi prosti. Cum dialogul cu initiatorul nu pare sa duca niciunde, se poate inchide?
*

Daca ala ai inteles tu ca era subiectul initial... smile.gif
Devierile nu-mi apartin.

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
countryman
post 23 Nov 2008, 21:46
Post #2013

Membru incepator

Domnu'MOTOCICLIST, de cand aveti A-ul ?
Ce ai domne cu conservarii? lasa-i in pace, fiecare merge cu ce vrea si cum vrea, atata timp cat nu incalca legea e ok, trebuie sa ne toleram reciproc
Se stie ca 20% din conducatorii auto&moto au probleme la mansarda, daca te-a suparat vreunul nu-ti pune un forum intreg pe cap

--------------------
Honda transalp 2001 / xlv - B 11 cbf
+
dizie
post 23 Nov 2008, 23:24
Post #2014

Membru

inchideti odata spam-ul asta ca de cateva zile imi merge netu' prost de cat trafic offtopic faceti...

big_wheel.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003 - CT-07-PXI
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 07:33
Post #2015

QUOTE(countryman @ 23 Nov 2008, 21:46)
Domnu'MOTOCICLIST, de cand aveti A-ul ?
Ce ai domne cu conservarii? lasa-i in pace, fiecare merge cu ce vrea si cum vrea, atata timp cat nu incalca legea e ok, trebuie sa ne toleram reciproc
Se stie ca 20% din conducatorii auto&moto au probleme la mansarda, daca te-a suparat vreunul nu-ti pune un forum intreg pe cap
*

Eu am intrat aici dorindu-mi si incercand sa fiu impartial. Din pacate, in naivitatea mea, am crezut ca, daca spun ca masinile cu un singur ocupant acapareaza mult spatiu de pomana in trafic vor mai fi si altii care au sesizat lucrul asta. ...Dar am dat aici peste o armata de oameni isterizati, oameni de o "comoditate" crasa, care mai au si ceva impotriva motociclistilor. Asfel se explica si dorinta lor arzatoare de a-mi face fata in toate discutiile, pentru ca, daca as fi avut alt nick si n-as fi spus ca-s motociclist, s-ar fi inchis Topic-ul cu mult timp in urma.
Eu am vrut sa discutam ca de la om la om, nu ca de la "conservar" la "donator de organe", dar discutia a fost deviata pe aceasta panta chiar de catre cei pe care i-am gasit aici, nicidecum de catre mine.

--------------------
+
Victoras2001
post 24 Nov 2008, 08:17
Post #2016

Membru autentic

Singurul "adevar" pe care l-ai emis, si ala partial dintr-o gramada de puncte de vedere expuse deja, este ca ar fi mai bine ca cei ce au acelasi drum la aceeasi ora spre acelasi servici, sa incerce sa se combine mai multi la o masina. Tinand cont de faptul ca, dupa ce-si termina serviciul, unul se duce la curve, unul la piata, unul sa-si vada copilul facut cu fosta nevasta, iar altul se duce acasa, "adevarul" ala al tau, asa schiop si surd si chior cum e, se duce naibii dracului. Iar tu, MARELE EXEMLPU, circuli cu RATB-ul pentru ca a vanit iarna, nu mai poti folosi paraitoarea aia a ta, iar de masina nu dispui. DECI N-AI ALTA SOLUTIE.
Acu hai, du-te si fluidizeaza traficul.

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
FLP
post 24 Nov 2008, 08:27
Post #2017

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Si ia si geniul cu tine, nu`l mai vrem smile.gif

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
einstein1984
post 24 Nov 2008, 08:34
Post #2018

fan Dacia

From: Bucuresti

Ai personalitati multiple de vorbesti la plural?
Victoras, vezi ca daca-si vinde motorul isi poate permite o masina mai buna ca a ta.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 08:37
Post #2019

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2008, 08:17)
Singurul "adevar" pe care l-ai emis, si ala partial dintr-o gramada de puncte de vedere expuse deja, este ca ar fi mai bine ca cei ce au acelasi drum la aceeasi ora spre acelasi servici, sa incerce sa se combine mai multi la o masina. Tinand cont de faptul ca, dupa ce-si termina serviciul, unul se duce la curve, unul la piata, unul sa-si vada copilul facut cu fosta nevasta, iar altul se duce acasa, "adevarul" ala al tau, asa schiop si surd si chior cum e, se duce naibii dracului. Iar tu, MARELE EXEMLPU, circuli cu RATB-ul pentru ca a vanit iarna, nu mai poti folosi paraitoarea aia a ta, iar de masina nu dispui. DECI N-AI ALTA SOLUTIE.
Acu hai, du-te si fluidizeaza traficul.
*

Daca n-ai inteles ca nu-mi iau masina din principiu si nu pentru ca nu mi-as permite... Dar prefer sa circul cu R.A.T.B.-ul, macar si de dragul miscarii, sa mai simt si eu ca sunt om. Iar vara circul cu motocicleta, fara sa ocup prea mult spatiu, fara sa ma adaug la cozile interminabile de masini, pana la urma, fara sa va incurc pe voi.

--------------------
+
FLP
post 24 Nov 2008, 08:39
Post #2020

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

k

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
Victoras2001
post 24 Nov 2008, 08:54
Post #2021

Membru autentic

QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2008, 08:34)
Victoras, vezi ca daca-si vinde motorul isi poate permite o masina mai buna ca a ta.
*

Infantil!!!
La asa replica, asa raspuns.
Eu daca-mi pierd portofelul si-l gaseste Dorel isi poate permite sa cumpere toata scara de bloc in care stai, cu tot cu locatari.

Pentru asa un geniu ca tine am sa dezvalui un secret. E adevarat ca io-s rupt in cur rau de tot, dar sa nu scapi din vedere faptul ca mai exista si oameni pentru care o masina reprezinta doar un mijloc de deplasare, nu o carte de vizita, nu un STATUT sau o clasificare sociala.

This post has been edited by Victoras2001: 24 Nov 2008, 08:58

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
ady77
post 24 Nov 2008, 09:17
Post #2022

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 24 Nov 2008, 07:33)
Eu am intrat aici dorindu-mi si incercand sa fiu impartial. Din pacate, in naivitatea mea, am crezut ca, daca spun ca masinile cu un singur ocupant acapareaza mult spatiu de pomana in trafic vor mai fi si altii care au sesizat lucrul asta. ...Dar am dat aici peste o armata de oameni isterizati, oameni de o "comoditate" crasa, care mai au si ceva impotriva motociclistilor. Asfel se explica si dorinta lor arzatoare de a-mi face fata in toate discutiile, pentru ca, daca as fi avut alt nick si n-as fi spus ca-s motociclist, s-ar fi inchis Topic-ul cu mult timp in urma.
Eu am vrut sa discutam ca de la om la om, nu ca de la "conservar" la "donator de organe", dar discutia a fost deviata pe aceasta panta chiar de catre cei pe care i-am gasit aici, nicidecum de catre mine.
*

Bre ma faci sa plang de luni dimineata. plange.gif plange.gif plange.gif plange.gif plange.gif plange.gif

Tu ai venit aici trimitandu-ne impartial in autobuz god_hand.gif god_hand.gif si noi toti de pe daciaclub gun3.gif gun3.gif gun3.gif

Nu stiu daca mai exista emisiunea Iarta-ma, dar in caz ca mai exista ne vedem acolo post-336-1110552449.gif post-336-1110552449.gif post-336-1110552449.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 09:22
Post #2023

QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:17)
Bre ma faci sa plang de luni dimineata. plange.gif  plange.gif  plange.gif  plange.gif  plange.gif  plange.gif

Tu ai venit aici trimitandu-ne impartial in autobuz  god_hand.gif  god_hand.gif si noi toti de pe daciaclub  gun3.gif  gun3.gif  gun3.gif

Nu stiu daca mai exista emisiunea Iarta-ma, dar in  caz ca mai exista ne vedem acolo post-336-1110552449.gif  post-336-1110552449.gif  post-336-1110552449.gif
*

Tu nu poti sa deosebesti un Moped de o Motocicleta. Cum ai putea tu sa-ti dai seama daca v-am trimis la autobuz sau nu?

--------------------
+
ady77
post 24 Nov 2008, 09:25
Post #2024

راحتزیل یو

Vezi ca iar incepi sa jignesti si iar ti-o dau la bot. Dovedeste-mi afirmatia ca nu pot deosebi un moped de o motocicleta, daca nu poti te salut respectuos showfinger.gif showfinger.gif showfinger.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 09:30
Post #2025

QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:25)
Vezi ca iar incepi sa jignesti si iar ti-o dau la bot. Dovedeste-mi afirmatia ca nu pot deosebi un moped de o motocicleta, daca nu poti te salut respectuos showfinger.gif  showfinger.gif  showfinger.gif
*

biggrin.gif Tocmai tu te vaiti de faptul ca esti jignit? Tocmai tu, care m-ai facut in toate felurile? Chiar si acum, eu am spus ca nu poti face distinctie intre cele doua, iar tu imi spui ca mi-o dai la bot. Nu stiu care dintre noi a folosit cuvinte jignitoare la adresa celuilalt... Daca nu-ti mai amintesti, iti spun eu ca tu ai fost acela care a folosit.

--------------------
+
ady77
post 24 Nov 2008, 09:36
Post #2026

راحتزیل یو

Eu ti-am mai spus si ti-o repet, eu numai raspund la provocari, doar ca tu vrei sa fii mai subtil iar eu sunt mai direct. Imi arati postarea (postarile) de unde ai dedus ca "nu sunt in stare sa deosebesc un Moped de motocicleta". Si de ce ar fi asa grav faptul ca nu le deosebesc?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 09:41
Post #2027

QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:36)
Eu ti-am mai spus si ti-o repet, eu numai raspund la provocari, doar ca tu vrei sa fii mai subtil iar eu sunt mai direct. Imi arati postarea (postarile) de unde ai dedus ca "nu sunt in stare sa deosebesc un Moped de motocicleta". Si de ce ar fi asa grav faptul ca nu le deosebesc?
*

Daca ai facut front comun si ti-ai insusit afirmatiile celor care nu faceau deosebirea respectiva, ma gandesc ca ai aceeasi problema ca si ei.
Si iar ajungem la faptul ca e foarte grav ca nu faceti deosebire? Pai, unii au permis, iar altii nu. Este chiar atat de greu de inteles? Daca un copil idiot se urca fara permis la volanul unei masini si omoara pe cineva, sarim in capul soferilor? Pai, ala era sofer?

This post has been edited by Motociclist: 24 Nov 2008, 09:46

--------------------
+
ady77
post 24 Nov 2008, 09:50
Post #2028

راحتزیل یو

Unde mi-am insusit afirmatiile celor care nu fac deosebirea respectiva?
Sa stii ca sunt si persoane care conduc mopede si au permis categoria A. Oricum eu ii feresc si pe mopedisti si pe motociclisti, pentru ca unii s-ar putea sa nu aiba permis iar ceilalti s-ar putea sa nu fie normali si sa se creada nemuritori.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
marksman
post 24 Nov 2008, 09:53
Post #2029

Post mortem nihil est

From: sat

Acum, ca s-a vazut care e situatia, se poate inchide?

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 09:55
Post #2030

QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:50)
Unde mi-am insusit afirmatiile celor care nu fac deosebirea respectiva?
Sa stii ca sunt si persoane care conduc mopede si au permis categoria A. Oricum eu ii feresc si pe mopedisti si pe motociclisti, pentru ca unii s-ar putea sa nu aiba permis iar ceilalti s-ar putea sa nu fie normali si sa se creada nemuritori.
*

Nu se crede nimeni nemuritor, iar de inconstienta si teribilism nu duc lipsa nici unii soferi.

--------------------
+
einstein1984
post 24 Nov 2008, 09:56
Post #2031

fan Dacia

From: Bucuresti

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2008, 09:54)
Infantil!!!
La asa replica, asa raspuns.
Eu daca-mi pierd portofelul si-l gaseste Dorel isi poate permite sa cumpere toata scara de bloc in care stai, cu tot cu locatari.

Pentru asa un geniu ca tine am sa dezvalui un secret. E adevarat ca io-s rupt in cur rau de tot, dar sa nu scapi din vedere faptul ca mai exista si oameni pentru care o masina reprezinta doar un mijloc de deplasare, nu o carte de vizita, nu un STATUT sau o clasificare sociala.
*

Si tu scapi din vedere ca el poate sa-si cumpere o masina. Dar nu vrea.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
ady77
post 24 Nov 2008, 09:56
Post #2032

راحتزیل یو

QUOTE(Illusi0n @ 24 Nov 2008, 09:53)
*

Daca ne rugam sa nu-l inchida, topicul asta era de mult istorie radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 24 Nov 2008, 09:57
Post #2033

-

From: Romania

QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2008, 09:56)
Tu faci pe secretara lui?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 09:57
Post #2034

QUOTE(Illusi0n @ 24 Nov 2008, 09:53)
*

Nu stiu de ce va deranjeaza atat de tare Topic-ul asta, dar daca vreti sa se inchida, de ce nu-l inchideti? Faceti o cerere speciala in acest sens catre Mai Marele Moderatorilor.

--------------------
+
ady77
post 24 Nov 2008, 09:58
Post #2035

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 24 Nov 2008, 09:57)
Mai Marele Moderatorilor.
*

Cine e? Ca noi nu-l stim.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 10:00
Post #2036

QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2008, 09:56)
*

Bine punctat. Exact asta am vrut sa scot in evidenta, dar unii sunt orbi in rautatea si aversiunea lor fata de motociclisti.

24 Nov 2008, 10:01:
QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 09:58)
Cine e? Ca noi nu-l stim.
*

biggrin.gif Tu parca-mi dadusei ignore...

This post has been edited by Motociclist: 24 Nov 2008, 10:01

--------------------
+
ady77
post 24 Nov 2008, 10:02
Post #2037

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 24 Nov 2008, 10:00)
biggrin.gif Tu parca-mi dadusei ignore...
*

Unde ti-am dat ignore? Te-am intrebat daca te ignoram pleci si ai zis ca nu.

Dar de ce nu iti iei masina? Ca sa fluidizezi traficul? tongue.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 24 Nov 2008, 10:21
Post #2038

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 24 Nov 2008, 10:00)
Bine punctat. Exact asta am vrut sa scot in evidenta, dar unii sunt orbi in rautatea si aversiunea lor fata de motociclisti.
*

Ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca tie nu-ti trebuie o masina normala. Iti trebuie o racheta cu care sa te rupi in basini si n-ai loc de noi pe strada. Sau ma rog, o racheta cu care sa mergi normal, cu 50 in oras si cu 100 afara. radmasa.gif O conserva nu-ti poate oferi satisfactia asta, este? La ce-ai da banii pe ea? S-ar mai uda pitipoancele daca te-ar vedea in logan? Ma rog, fiecare se etaleaza asa cum il duce capul...
Deocamdata du-te si canta la alta masa, ca n-ai voce. Ia-ti si secretara cu tine. Da vezi, cumpara-i o motocicleta ca deocamdata nu are acelasi "statut" cu tine.

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
Motociclist
post 24 Nov 2008, 10:36
Post #2039

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2008, 10:21)
Ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca tie nu-ti trebuie o masina normala. Iti trebuie o racheta cu care sa te rupi in basini si n-ai loc de noi pe strada. Sau ma rog, o racheta cu care sa mergi normal, cu 50 in oras si cu 100 afara.  radmasa.gif  O conserva nu-ti poate oferi satisfactia asta, este? La ce-ai da banii pe ea? S-ar mai uda pitipoancele daca te-ar vedea in logan? Ma rog, fiecare se etaleaza asa cum il duce capul...
Deocamdata du-te si canta la alta masa, ca n-ai voce. Ia-ti si secretara cu tine. Da vezi, cumpara-i o motocicleta ca deocamdata nu are acelasi "statut" cu tine.
*

blink.gif
radmasa.gif

--------------------
+
C@talin
post 24 Nov 2008, 11:18
Post #2040

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

si eu inca ma intreb de ce vad pe multe masini stikere cu ATENTIE la MOTOCILISTI!!!! wink.gif o sa pun si poza mai incolo

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
79 Pages « < 66 67 68 69 70 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 14:28
Forum Renault