Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
LoganDeViteza |
![]()
|
||
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
nu, nici cu RATB-ul. hai n-o mai dati cotita. (Motociclist e o exceptie in privinta asta).
din cei 5-6 prieteni ai mei care au motor numai unul nu are ... (completati puncte - puncte). |
--------------------
-
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Oct 2008, 10:39) Pai am mai spus ca deja am inceput sa merg cu R.A.T.B-ul in fiecare zi (autobuz-tramvai-preorasenesc, cate 40km/zi) si ca abia pe la inceputul lunii mai ma mai dau jos din el, dar cum spuneam, toti citesc ce s-a postat acum maxim 2 pagini. ![]() Dar nici nu-i intereseaza raspunsurile mele, ci doar pun intrebarile alea de zeci de ori doar pentru ca li se pare ca sunt "tari" si... ce "mi-au tras-o" ei mie. ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu rugamintea, daca se poate, o descriere a sistemului ala de depoluare prin plimbarea gazelor prin vacuum si tevi.
QUOTE(Motociclist @ 23 Oct 2008, 11:18) Iar la munca am luat mereu inca un coleg, spre deosebire de cei care merg cu masinile de unii singuri si ocupa atata loc degeaba. Sa nu generalizam de la particular. Si eu iau un coleg spre munca, dar asta nu inseamna ca nu sunt cetateni care nu iau, aia pe care i-ai vazut si tu, de ex. Asa si eu am vazut o majoritate ZDROBITOARE de motociclisti singuri pe motor (19 din 24 numarati in ultimele 2 zile, exclusiv pe motociclete, nu pe scutere) , deci exemplu tau personal este exceptia. Asa cum am zis si mai sus, circulatia cu o persoana in masina este tot exceptia. Asta-i ce am observat eu statistic, masini cu o persoana sunt mai rare asa cum si motociclisti cu mai mult de o persoana sunt mai rari. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu nustu unde sunt moto aia cuminti ca de fiecare data cand am vAZUT UNU a trebuit sa se sparga in figuri,ultimu ma impresionata total cand sa ridicat intr-o roata la semafor cand a pelcat in tromba
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 23 Oct 2008, 11:41) Eu cred ca tu esti Klaus sub acoperire ca el mai ramane asa, blocat pe cate o idee. Pai si de ce nu raspunzi? Lansezi niste abureli si atat. Raspune cu ce merg motocilsitii cand este frig? Nu tu, ca ai spus ca folosesti ratb-ul, vb de restul.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu de obicei merg singur.... daca nu mai face nimeni cu mana la "ia-ma nene"... eu ce vina am? astept sa strang oameni? dau anunt la ziar cand plec la munca? am trusa scule , diverse componente in masina... nu e suficient?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 23 Oct 2008, 08:21) nu Aro e singura masina care da in popor cu noxe de Diesel .,,. iar de consumat al meu consuma cam 8 .... indiferent pe unde merge (e drept ca nu prea-l plimb prin Bucuresti) si nu e deloc mai special ... doar intetinut ca la carte .... cu schimburi de lichiede la timp, fara legaturi cu sarma, etc despre poluare - am mai spus .... daca-mi dovedeste si mie cineva cum se face ca ARO meu care consuma 8 litri la suta de Km poluaeza mai putin decat un TDI Euro 5 care dupa carte consuma 12 ..... atunci ma duc si-i dau foc o fi "poluarea" specifica mai mare la aro dar ..... consuma cu 50 % mai putin Hai nene mai taie macaroana,mai adauga acolo macar 4 litri pe langa aia 8,poate iti mananca 8 in afara. Terrano mananca 8-8.5 in afara si 12-14 in oras cu motor de 2.7 TD si tu ma lamuresti pe mine ca tie iti mananca 8 peste tot? Ma indoiesc! ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
itti fac eu una ptr 500 :euro o fac din baloane si desenez cu markru fatza e bine ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la economicul motor de 2400 ( are un unchi de al meu una bucata 244) nu cred in 8 cum nu mai cred in mos craciun... poate 8 si-o galeata
![]() @Catalin: ar fi o idee... dar totusi uita-te la aia de 5000 ca e full ![]() This post has been edited by sorin1983: 23 Oct 2008, 11:00 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 23 Oct 2008, 10:52) Revin cu rugamintea, daca se poate, o descriere a sistemului ala de depoluare prin plimbarea gazelor prin vacuum si tevi. Sa nu generalizam de la particular. Si eu iau un coleg spre munca, dar asta nu inseamna ca nu sunt cetateni care nu iau, aia pe care i-ai vazut si tu, de ex. Asa si eu am vazut o majoritate ZDROBITOARE de motociclisti singuri pe motor (19 din 24 numarati in ultimele 2 zile, exclusiv pe motociclete, nu pe scutere) , deci exemplu tau personal este exceptia. Asa cum am zis si mai sus, circulatia cu o persoana in masina este tot exceptia. Asta-i ce am observat eu statistic, masini cu o persoana sunt mai rare asa cum si motociclisti cu mai mult de o persoana sunt mai rari. -Raspunsul la intrebarea cu "sistemul de vacuum" se va dai mai tarziu (sau niciodata), dupa ce iti vei face numarul si-o vei mai pune de cel putin 20 de ori. ![]() -Voi sunteti majoritari pe sosele, deci raportul celor care merg singuri la munca nu este acelasi... Si chiar daca ar fi asa, tot nu mi se pare normal ca eu din doua locuri sa am doua ocupate, iar tu din cinci sa ai doar unul. 23 Oct 2008, 11:02: QUOTE(C@talin @ 23 Oct 2008, 10:53) eu nustu unde sunt moto aia cuminti ca de fiecare data cand am vAZUT UNU a trebuit sa se sparga in figuri,ultimu ma impresionata total cand sa ridicat intr-o roata la semafor cand a pelcat in tromba ![]() Asta o spui tot din necunoastere. Urca-te tu pe un motor de 150cp si 200kg si trage de acceleratie ceva mai tare la plecare. Stiu ca e greu sa intelegi cum se poate ridica o motocicleta pe roata din spate doar din acceleratie, pentru ca in cazul masinilor n-ai parte decat de un scartait de roti. Cu alte cuvinte: De cate ori iti scartaie tie rotile cand pleci de la semafor, eu ma ridic pe o roata. This post has been edited by Motociclist: 23 Oct 2008, 11:02 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
fa o initiativa legislativa in acest sens, ca daca spui ca e asa buna ideea va gasi sigur sustinatori!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu-mi scartaie rotile!
Ca nu vreau! Nu ma dau in figuri! Accelerez astfel incat sa nu scartai! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 23 Oct 2008, 11:03) fa o initiativa legislativa in acest sens, ca daca spui ca e asa buna ideea va gasi sigur sustinatori! Eu ziceam ca aici discutam ca intre oameni de rand, iar tu ma iei cu initiative legislative. Din cate am inteles, le-a trecut si altora de mai sus prin cap. Eu ziceam ca poate rezolvam noi ceva, ca de la om la om. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
ma inervati...ca sunteti off topic....
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 23 Oct 2008, 11:59) la economicul motor de 2400 ( are un unchi de al meu una bucata 244) nu cred in 8 cum nu mai cred in mos craciun... poate 8 si-o galeata ![]() @Catalin: ar fi o idee... dar totusi uita-te la aia de 5000 ca e full ![]() QUOTE(argon @ 23 Oct 2008, 11:10) Ulei nu neaparat, dar noxe de diesel, si nu spune ca nu-i asa ca nu am vazut pana acum Aro cu motor de Brasov sa poti respira normal in spatele lui...dar lasa-ma sa ghicesc, al tau e mai special..si sa nu-mi spui ca-ti consuma 7% urban, ca atunci s-ar putea sa te cred ca nu lasi prea multe noxe. QUOTE(argon @ 23 Oct 2008, 11:22) Eu nu cred ca Aro-ul tau consuma 8 % in oras si gata, daca nu prea mergi cu el in oras cum zici nu ai nici tu de unde sa stii. QUOTE(LC_TM @ 23 Oct 2008, 11:57) Hai nene mai taie macaroana,mai adauga acolo macar 4 litri pe langa aia 8,poate iti mananca 8 in afara. Terrano mananca 8-8.5 in afara si 12-14 in oras cu motor de 2.7 TD si tu ma lamuresti pe mine ca tie iti mananca 8 peste tot? Ma indoiesc! ![]() Lasati-i aro-ul in pace ca va da ignore la toti ![]() ![]() |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(miki @ 23 Oct 2008, 11:04) Bravo, ai nota 10! Tu poti sa pricepi ca motocicletele se ridica de la sol si fara sa vrei, pentru ca au putere mare si greutate redusa? Este un lucru normal ca unei motociclete sa i se mai desprinda roata fata de pe asfalt, lucru cu care, ca motociclist, te obisnuiesti si nu ti se mai pare nimic deosebit. 23 Oct 2008, 11:15: QUOTE(LoganDeViteza @ 23 Oct 2008, 11:08) ![]() This post has been edited by Motociclist: 23 Oct 2008, 11:15 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi dimineata la iesire spre DN1 plin de masini cu o singura persoana inauntru...am inceput sa rad la imaginea tuturor soferilor catarati pe motocicleta amicului motociclist
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cred ca toti cunoasteti expresia:Ce ma esti turc nu intelegi???
Am intrebat pe cineva cu cunostinte in domeniul istoriei de unde vine aceasta expresie si raspunsul a fost:mai marii armatei otomane au ajuns la concluzia ca daca doi oameni nu isi vorbesc le este indiferent ce se intampla cu cel de alaturi.Dar daca doi oameni vorbesc putin se imprietenesc putin iar daca vorbesc mult se imprietenesc la catarama.Ei fiind un popor de cuceritori au interzis ca soldatii turci sa vorbeasca limbi straine cu populatiile bastinase pentru a actiona mai eficient si in nici un caz emotional.Armata turca era dotata cu translatori greci platiti cu simbrie.Asa ca acest topic ne-a facut sa vorbim mult si sigur am aflat lucruri noi despre tabara adversa pe care nu le stiam si acum ca le stim totusi nu le acceptam in totalitate din cauza de ... |
--------------------
a
b
c
|
|
C@talin |
![]()
|
o sa fiti niste tristi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 23 Oct 2008, 12:21) am aflat lucruri noi despre tabara adversa p ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 23 Oct 2008, 10:57) Hai nene mai taie macaroana,mai adauga acolo macar 4 litri pe langa aia 8,poate iti mananca 8 in afara. Terrano mananca 8-8.5 in afara si 12-14 in oras cu motor de 2.7 TD si tu ma lamuresti pe mine ca tie iti mananca 8 peste tot? Ma indoiesc! ![]() tu ai macar asa un pic habar de principiiu de functionare al unui motor turbo? dar al unuia aspirat? QUOTE(sorin1983 @ 23 Oct 2008, 10:59) la economicul motor de 2400 ( are un unchi de al meu una bucata 244) nu cred in 8 cum nu mai cred in mos craciun... poate 8 si-o galeata ![]() @Catalin: ar fi o idee... dar totusi uita-te la aia de 5000 ca e full ![]() eu nu cunosc nici un motor de 2400 cmc montat pe Aro .... nici benzina si nici diesel ..... nu vorbesc in necunostinta de cauza .... motorul de pe masina mea (3119 cmc) nu a sarit de 8 la suta .... cu toate ca nu o data a tras de remorca plina si nu intodeauna pe asfalt. E drepr ca e un motor ciudat ptr un autoturism (fie el si de teren) .... e mai degraba potrivit ptr tractor ... are turatia de cuplu maxim la 1600 ture .... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EinarN @ 23 Oct 2008, 09:59) Da pt. ce-ti trebuie la "capra" aia asa ceva, atîta putere ? Ca sa mergi dupa coltz sa-ti cumperi tzigari sau la MALL sa-ti faci aprovizionarea? Pt. asa ceva îti ajunge o MOBRA de pe vremuri. Asa ceva îsi cumpara un omul care vrea sa mearga la curse, sa faca sport cu motor dar nici decum ca sa mearga cu ea la lucru. Numai un INCONSTIENT DEBIL MINTAL merge cu asa ceva la piata sau dupa coltz sa-si ia tigari. Asta e ca si cînd îmi cumpar Ferrari-ul de F1 a lui Schumacher ca sa merg la MALL sa-mi fac cumparaturile sau sa merg cu gagica la plimbare ![]() Si tu de ce nu mergi cu Tico sau SMARt dupa tigari? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 23 Oct 2008, 09:24) tu ai macar asa un pic habar de principiiu de functionare al unui motor turbo? dar al unuia aspirat? eu nu cunosc nici un motor de 2400 cmc montat pe Aro .... nici benzina si nici diesel ..... nu vorbesc in necunostinta de cauza .... motorul de pe masina mea (3119 cmc) nu a sarit de 8 la suta .... cu toate ca nu o data a tras de remorca plina si nu intodeauna pe asfalt. E drepr ca e un motor ciudat ptr un autoturism (fie el si de teren) .... e mai degraba potrivit ptr tractor ... are turatia de cuplu maxim la 1600 ture .... ![]() ![]() Si al meu unde are turatia de cuplu maxim? La 2000? Al meu nu e de tractor ptr ca are turbo? Tin sa te anunt ca nici macar injectie directa nu are,doar turbo si intercooler,pompa de motorina secventiala. Deci cum stam nene? E asa diferit motorul asta al meu cu cuplu tot in zona lui 1600(1750 mai precis) fata de al tau? Eu zic sa faci consumul plin plin pe 6-700 de km asa cu fac eu si sa afli atunci care e,pana atunci eu zic ca tu faci calculele aiurea de iti iasa tie 8 in orice conditii. ![]() @sorin: Motoarele facute la Campul lung au fost doar aspirate,doar cele de la Toyota erau cu turbo parca,si cele de la Renault puse pe Aro 10. This post has been edited by LC_TM: 23 Oct 2008, 11:37 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@tarzy nu stiu exact exact... dar parca era ceva in jurul la valoarea asta. e din 91 masina si are motor de campu lung, atunci stiu ca cei din DB care se ocupau cu ale campului cautau ori Campu Lung ori Brasov, nu mai stiu exact care era mai bun. si parca ambele motoare erau aspirate?
This post has been edited by sorin1983: 23 Oct 2008, 11:33 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 23 Oct 2008, 11:20) Si asta e adevarat... Daca se mai continua in ritmul asta (X ignora pe Y, Z pe W si A pe X, Y, Z si W), ajunge a A sa puna intrebari si tot el sa raspunda... ![]() QUOTE(bulan @ 23 Oct 2008, 11:21) Cred ca toti cunoasteti expresia:Ce ma esti turc nu intelegi??? Am intrebat pe cineva cu cunostinte in domeniul istoriei de unde vine aceasta expresie si raspunsul a fost:mai marii armatei otomane au ajuns la concluzia ca daca doi oameni nu isi vorbesc le este indiferent ce se intampla cu cel de alaturi. Dar daca doi oameni vorbesc putin se imprietenesc putin iar daca vorbesc mult se imprietenesc la catarama. (...) ...de unde rezulta ca ambele tabere se iubesc de nu mai pot. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:11 |