Referedum., Mergeti sau nu
![]() ![]() ![]() |
Referedum., Mergeti sau nu
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Indubitabil.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ponta si Antonescu au facut tot ceea ce a depins de ei. Daca nu-i sustinem prin votul la referendum, pacat de furtuna de pe scena politica...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
aici merg majoritatea, pe 29 romanii au de arat, de semanat, de cules...
(ghilimelele i le atribui lui vali zgonea) |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
Indubitabil.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cred ca aici e foarte simplu, cei ce vor cu adevarat sa-l schimbe pe base vor merge, restul vor sta acasa ca doar asa are sanse base sa ramane la putere.
|
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Intrebare intrebatoare, cine sunt cei 5 care vor sta acasa si or sa ne fwta la cap pe forum in ziua referendumului?
Pe forum sunt hyperactivi... 1. Nutzu 2. Vije' 3. Orbex 4. extensie (Moderatori, chiar nu se indura nimeni sa-l scape de chinuri si sa-l lase liber de sarcini pe forum? Cum plm puteti sa fiti atat de lipsiti de sensibilitate?) 5. ??? L.E. OOps, pana am scris postul a mai aparut unul... Deci: 6. ??? This post has been edited by radian: 17 Jul 2012, 18:04 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Chestia asta cu statul acasa la referendum e continuarea politicii strutului pe care o aplica pdl la motiunile de cenzura, cand stateau ca momaile in banci si nu votau de frica sa nu "defecteze" vreunul...
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am zis, l-aș bana cu drag. Dar nu are nici un post pe ariile mele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Sunt multi care vor sa stea acasa.. "ca nu le pasa" dar dupa aia tot ei se plang ca nu se face nimic... Pai cand ai ocazia sa faci, fie sa il sustii pe chioru fie sa il dai jos... de ce nu o faci?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O să mă duc doar pentru a susține mesajul de mai jos:
Muie_Basescu.jpg ( Size: 13.09k ) Number of downloads: 818 |
--------------------
.
.
.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Aici ma bag si eu in seama, desi nu prea o fac pe topicurile despre politica.
Oamenii ar trebui sa fie obligati sa mearga la vot. Indiferent ca e vorba de primar, parlament, presedinte sau referendum cum e acum si chiar daca nu sunt de acord cu niciuna dintre variantele oferite spre votare. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ori stau acasa ca sa-l fout pe radian la cap (se pare ca e de serviciu la citit postari antipatice) ori ma duc si votez NU.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Radiane, ce sa fac daca am 50 de m pina la sectia de votare?
![]() intii votez corect, dup'aia te aia pe tine la cap sa stai acasa. Toata lumea iese in cistig. ![]() This post has been edited by corbex: 17 Jul 2012, 19:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 17 Jul 2012, 19:33) O să mă duc doar pentru a susține mesajul de mai jos: Muie_Basescu.jpg ( Size: 13.09k ) Number of downloads: 818 +1 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alaa e un mesaj de la o doamna, ce PLM!
Ma faci pe mine basist. Imi e mai putina rusine decit iti e tie sa votezi cu Antonescu. Ala e personificarea delirului. Nu delirul lui Marin Preda, delirul lui Tremens. This post has been edited by corbex: 17 Jul 2012, 19:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am zis de câteva ori - nu voi vota cu Chuchy.
Altceva? PS: tot băsist trup-și-suflet ești ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Indiferent de rezultat, in ziua de 30 iulie vor incepe multe lucruri interesante.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu ma duc cu siguranta si o sa votez "Poate".
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma duc. Prefer sa beau o bere rece decat sa fiu nevoit sa aleg cine o sa mi-o traga pardon scuzati printre buci.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
vijelie |
![]()
|
Intrebarea e daca mai vrei cu asta sau nu, nu ai de ales intre 2 persoane.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Măcar dacă te duci îți alegi tu. Dacă nu, o să aleagă alții pentru tine și după aia o să strigi că nu e corect. La fel cum fac cei care l-au votat pe Băsescu și acum nu-l mai vor. Indiferența doare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
In cazul asta mai bine te duci. Il dai jos pe Base. Antonescu e impotent. Nu ti-o poate trage intre buci. Se va revansa tragindu-ti-o in toate celelalte feluri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
eu o sa ma duc si-o sa vir in urna toti fluturasii pro si contra pe care i-am adunat de la binevoitori zilele astea.
in caz de ceva spun ca asa mi-au zis aia care mi i-au dat. merita riscul. |
--------------------
*
*
*
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io zic ca nu merita...in cel mai bun caz fluturasii aia o sa-i citeasca vreo 7 oameni(membrii comisiei) si o sa-i arunce la gunoi.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Daca pica Basescu, cine ramine presedinte? Deci pentru cine votam?
Tu n-ai treaba, vei trai in gubernia bakovski, acolo va fi bine cind vor veni prietenii cu harta cea noua. Daca v-ar vinde numai pe voi, as vota cu amindoua miinile pentru Antonescu. This post has been edited by corbex: 17 Jul 2012, 20:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:15 |