Proiectul GEC'u
![]() ![]() ![]() |
Proiectul GEC'u
anndi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|||
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Ce ?
Tabla-i tabla si sa nu crezi ca tabla de dacie e mai proasta sau mai subtire ca la altele de aici. Exemplul cu vechitura ruginita din link e pus pt. a se vedea ce-i de facut. Ca are tabla de 5 x mai groasa ca dacia sau ca mertzanul, e clara. Ca īn RO treaba cu............ CUM RESTAUREZ O MASINA PERFECT SI CORECT nu se prea ia īn serios si se merge pe principil SCOPUL SCUZA MIJLOACELE, cunosc ![]() mai ramīne de lamurit, care-i lumea REALA. Cea din DE sau cea din RO? ![]() This post has been edited by EinarN: 29 Oct 2008, 20:31 |
-------------------- |
|
homestranger |
![]()
|
![]() Cand orice procedeu esueaza, citeste instructiunile...sau...cont Group: Members Posts: 119 Joined: 2 October 08 ![]() |
EINAR imi permiti sa te contrazic?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
- TM 05 GEC ...sau...mai bine lasa
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Nu e dobitoc cel care ti-a taiat fata ! Ia sa-mi spui tu cu ce viteza mergeai pe banda a doua? Nu cumva tineai coloana pe loc, ca -vezi doamne - mergi cu viteza legala? Ia citeste tu articolul 101 si 102 (106) din regulament! Cred ca omul, mergea pe banda intai, mai tare de cat coloana pe care o tineai tu pe loc, si a vrut sa-ti atraga atentia. Daca nu a fost asa, imi cer iertare.
Banda intai e pentru circulatie, si banda doi e pentru depasiri, interventii etc, cu OBLIGATIA de a reveni pe banda unu, imediat ce se poate. Cu alte cuvinte, imediat ce apare in spate alta masina, esti obligat sa treci pe banda unu, si nu te intereseaza cu ce viteza merge el. Tu achita-te de obligatii, restul e treba lui . |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
homestranger |
![]() ![]()
|
![]() Cand orice procedeu esueaza, citeste instructiunile...sau...cont Group: Members Posts: 119 Joined: 2 October 08 ![]() |
QUOTE(PH-06-BOA @ 30 Oct 2008, 22:11) Nu e dobitoc cel care ti-a taiat fata ! Ia sa-mi spui tu cu ce viteza mergeai pe banda a doua? Nu cumva tineai coloana pe loc, ca -vezi doamne - mergi cu viteza legala? Ia citeste tu articolul 101 si 102 (106) din regulament! Cred ca omul, mergea pe banda intai, mai tare de cat coloana pe care o tineai tu pe loc, si a vrut sa-ti atraga atentia. Daca nu a fost asa, imi cer iertare. Banda intai e pentru circulatie, si banda doi e pentru depasiri, interventii etc, cu OBLIGATIA de a reveni pe banda unu, imediat ce se poate. Cu alte cuvinte, imediat ce apare in spate alta masina, esti obligat sa treci pe banda unu, si nu te intereseaza cu ce viteza merge el. Tu achita-te de obligatii, restul e treba lui . zbeng ( una peste frunte ) nu imi vine sa cred cata dreptate ai, cum de nu mi-am dat seama pana acum? imi cer mi de scuze ca nu am realizat decat cand m-ai luminat tu. ![]() ![]() ![]() si cand e drumul in reparatii si te bagi cum poti cum e? se mai aplica articolele alea? EinaR in 91 - 92 pe Dacie s-a pus cea mai proasta tabla posibila ![]() This post has been edited by homestranger: 31 Oct 2008, 00:10 |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(homestranger @ 30 Oct 2008, 23:01) Cred ca e normal. A fost dupa "bum,bum-ul" din 89 si pe undeva de īnteles. Totusi cred ca n-o fi nici aia celofan si..............ce-i dinainte de 91 ?Alea cred ca sīnt OK. This post has been edited by EinarN: 31 Oct 2008, 00:34 |
-------------------- |
|
homestranger |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
De la o dacie din care era sa cada proprietarul la propriu am ajuns la BMW uri restaurate profesional in Germania .... moderatorii dorm ???
Acum ca sa fiu si eu off-topic .... baiatu care zicea ca tatal sau a bagat jdemii de euro in tuning la nush ce masina .... Tin sa te anunt ca tatal tau nu are cine stie ce spirit deosebit de tanar ci ... are bani de il enerveaza ![]() Vis a vis de viata reala ...DE sau RO ... ceea ce fac ei am putea sa facem si noi lejer poate chiar mai bine cu banii lor dar .... ei ar putea sa faca ce facem noi cu resursele, logistica si banii nostrii ???? Sa vad eu un neamtz ca sta in frig intr-un garaj cu 3 chei si doi patentzi facand o rabla de masina sa mearga pe strada cu piese SH recuperate de colo si de colo ... aici exagerez evident pentru a sublinia ce vreau sa zic dar... se intelege ideea ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
EinarN |
![]()
|
Mda. oricum, sa nu crezi ca fiecare tunist are īn curte un garaj dotat cu juma de fabrica auto. Si aici mergi si-ti iei piese de la SHROTT daca e la o adica si daca esti bun īn bani (rar vezi din astia) te duci la o firma sa ti-o faca.
Daca-ti place sa surubaresti, exista niste hale imense unde poti īnchiria un loc de lucru cu ora / zilele / lunile. Aici ai tot ce-ti trebuie īn pret. Adica, loc de lucru, scule, rampa s-o ridici sus, aparat de sudura, testere SUN DIAGNOSTICS (OBD inclus), stand test frīne, stand test motor, hala de vopsitorie + vopsitor programabil pt. 1 vopsit / zincat / decapare jet alice nisip, etc. Se poate rezerva dupa caz si nevoie prin programare. aici merg de regula fanaticii sau cīnd este vorba de lucrari masive. Pt. restu, se lucreaza tot īntr-un garaj de regula neīncalzit cu scule de la discount-ul ATU. |
-------------------- |
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
EinarN, frate, tu vb de motoare adevarate, masini adevarate de altfel, si tu ai Sandero?!?
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
homestranger |
![]()
|
QUOTE(Ford_V6 @ 1 Nov 2008, 00:20) De la o dacie din care era sa cada proprietarul la propriu am ajuns la BMW uri restaurate profesional in Germania .... moderatorii dorm ??? Acum ca sa fiu si eu off-topic .... baiatu care zicea ca tatal sau a bagat jdemii de euro in tuning la nush ce masina .... Tin sa te anunt ca tatal tau nu are cine stie ce spirit deosebit de tanar ci ... are bani de il enerveaza ![]() Vis a vis de viata reala ...DE sau RO ... ceea ce fac ei am putea sa facem si noi lejer poate chiar mai bine cu banii lor dar .... ei ar putea sa faca ce facem noi cu resursele, logistica si banii nostrii ???? Sa vad eu un neamtz ca sta in frig intr-un garaj cu 3 chei si doi patentzi facand o rabla de masina sa mearga pe strada cu piese SH recuperate de colo si de colo ... aici exagerez evident pentru a sublinia ce vreau sa zic dar... se intelege ideea ![]() PUNCT OCHIT PUNCT LOVIT ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Eu sunt de parere ca domnul EinarN s-a uitat prea mult la Discovery. De la teoria pe care o sustine la punerea ei in practica mai este mult! Mie chiar nu tre sa imi povestesti ca si eu am trecut prin asa ceva si planuri mi-am facut gramada. Cand a fost vorba de pus in practica am revenit cu picioarele pe pamant si am facut ce se putea face nu ce visam.
Acum on topic, care e stadiul in care se aflta GEC-ul, ce mai sti de BKA? |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
homestranger |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 3 Nov 2008, 09:33) Eu sunt de parere ca domnul EinarN s-a uitat prea mult la Discovery. De la teoria pe care o sustine la punerea ei in practica mai este mult! Mie chiar nu tre sa imi povestesti ca si eu am trecut prin asa ceva si planuri mi-am facut gramada. Cand a fost vorba de pus in practica am revenit cu picioarele pe pamant si am facut ce se putea face nu ce visam. Acum on topic, care e stadiul in care se aflta GEC-ul, ce mai sti de BKA? GEC'ul....... e intr-o stare mai acceptabila. tot lucrez pe el. acum astept sa imi vina "gumele" sa pot sa montez si jentile. BKA'ul.... nu mai e de vanzare din pacate ![]() Deci revin la GEC ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
anndi |
![]()
|
Bine ca i-ai rezolvat problema! Ce gume ai ales pentru GEC?
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea inteleg ce legatura are o restaurare profesionala cu o carpeala la o dacie de 20 de ani care se doreste doar sa mai circule putin.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pe mine ma umfla rasu de fiecare data cand vad titlul topicului. Ori asta face misto de noi, ori e pe alta planeta (ca sa nu zic altceva).
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Nov 2008, 15:35) Pe mine ma umfla rasu de fiecare data cand vad titlul topicului. Ori asta face misto de noi, ori e pe alta planeta (ca sa nu zic altceva). vai driverx cum iti permiti asa, tu nu stii ca este vorba despre GEC'u ? ![]() ![]() This post has been edited by Mr_Devil83: 3 Nov 2008, 20:10 |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
draivarics o uitat zilele cand umbla cu batrana si cauta NEBUNESTE.. banda izolatoare rosie sa-i faca pleoape
![]() ![]() ![]() This post has been edited by jaf: 3 Nov 2008, 20:17 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 3 Nov 2008, 08:33) Eu sunt de parere ca domnul EinarN s-a uitat prea mult la Discovery. De la teoria pe care o sustine la punerea ei in practica mai este mult! Ma-s uita la Discovery daca a-si avea timp dar si asa n-am nevoie. Vad LIVE zilnic de-mi iese pe sus.This post has been edited by EinarN: 3 Nov 2008, 20:18 |
-------------------- |
|
homestranger |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 3 Nov 2008, 13:33) 175/65/13 si pe fata si pe spate......am facut rost de alte jenti de 5.5 in loc de cele de 4.5......deci o sa fie 175/65/13 si pe fata si pe spate. QUOTE(driverx @ 3 Nov 2008, 15:35) Pe mine ma umfla rasu de fiecare data cand vad titlul topicului. Ori asta face misto de noi, ori e pe alta planeta (ca sa nu zic altceva). cred ca si pe mine m-ar umfla rasul daca nu ar fi masina MEA. de pe alta planeta inca nu sunt, dar cand o sa ma mut pe tine o sa te anunt primul domnule draivarics ![]() misto nu fac de nimeni.....vad ca altii au chef de misto ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
anndi |
![]()
|
O sa arate bine pe masina. Mai tre sa o apropii un pic de sosea si atunci o sa arate si mai bine.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
QUOTE(anndi) O sa arate bine pe masina. Mai tre sa o apropii un pic de sosea si atunci o sa arate si mai bine. Daca tabla e asa de sanatoasa cum credem noi nu va fi prea greu ![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
homestranger |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 5 Nov 2008, 18:33) pai asta am de gand..........cat despre tabla........daca o sa reziste sau nu ramane de vazut.........o sa i intaresc oalele pe fata QUOTE(Mr_Devil83 @ 5 Nov 2008, 19:10) QUOTE(anndi) O sa arate bine pe masina. Mai tre sa o apropii un pic de sosea si atunci o sa arate si mai bine. Daca tabla e asa de sanatoasa cum credem noi nu va fi prea greu ![]() =)) ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Fara suparare dar nici eu nu inteleg cum poti sa ai in germania sandero cand in romania se cara la greu masini de sh de acolo...
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
EinarN |
![]()
|
Se pare ca voi nu īntelegeti EFECTUL GĪNDIRII
![]() Īn timp ce ACOLO e goana dupa GO WEST, Aici e INVERS. Eu si multi altii ne-am cam SATURAT de HIGH-TECH'ul vestic si asa cum ACOLO e COOL sa umbli cu una de aici, aici e COOL sa ai una de ACOLO deoarece sīnt RARE. Daca umblu aici de ex. cu un MOSCVICI RUSESC sau o DACIA 1100 se uita lumea dupa mine cu gura cascata asa cum va uitati voi cīnd vedeti un Chevy Corvette sau un Lambo īn parcarea din fata blocului. Aici daca mergi cu un BMW nu īntoarce nimeni capu dupa tine dar cu o RARITATE de DACIE se uita fiecare ca prostu. ![]() Īncercati si voi sa gīnditi putin INVERS Pīna una alta, ia spuneti-mi voi unde pot vedea Dacia asta mai īn detaliu: PICT6095.JPG PICT6096.JPG PICT6094.JPG Mi se pare frumos lucrata si bine reusita. asi fi curios sa-i vad motorul ce a facut la ea. This post has been edited by EinarN: 6 Nov 2008, 16:17 |
-------------------- |
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt niste poze cu ea pe net, dar care nu arata ceva in plus. Motorul e de Alpine cu 2 carburi duble. Mie, personal, mi se pare prea "incarcata" pentru o Dacie de "curse" (cu rollcage si scaune scoica in interior). Si rotile alea nu se potrivesc de nici o culoare.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
EinarN |
![]()
|
Da. Pt. competitii jentile alea gen BMW sīnt chici.
Acolo trebuie ALCOA COMPETITION. Īmi place la ea cum a lucrat design-ul (body-kit) ce pt. oras de toata ziua sau "show" e excelent. Are ceva cromat la motor sau e doar pt. competitie? Stopurile alea mi se pare mie sau le-a facut pe LED-uri ? Se gaseste asa ceva de cumparat sau trebuie facute separat? This post has been edited by EinarN: 6 Nov 2008, 16:51 |
-------------------- |
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Motorul e tot rosu. Stopurile sunt facute cred (nu am vazut asa ceva de vanzare).
Uite aici: http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=22991 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:31 |