Proiectul GEC'u
![]() ![]() ![]() |
Proiectul GEC'u
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
homestranger |
![]()
|
![]() Cand orice procedeu esueaza, citeste instructiunile...sau...cont Group: Members Posts: 119 Joined: 2 October 08 ![]() |
QUOTE(Minel @ 19 Nov 2008, 11:15) promit ca pun......in seara asta am montat jentile pe spate.....ramane pe sapt viitoare sa le pun si pe fata cine ma lamureste si pe mine? de ce nu pot sa pun poze? ![]() am reusit sa le pun in galerie This post has been edited by homestranger: 19 Nov 2008, 21:24 |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
- TM 05 GEC ...sau...mai bine lasa
|
|
Black%Snake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.717 Joined: 13 June 08 From: Resita ![]() |
Hai ca te ajut eu, sper sa nu ma bati
![]() Attached thumbnail(s) IMG_3350.jpg ( Size: 50k ) Number of downloads: 299 IMG_3351.jpg ( Size: 57.63k ) Number of downloads: 312 IMG_3352.jpg ( Size: 65.82k ) Number of downloads: 345 |
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
- Cs-02-LEL Ni se maresc pupilele cand se zdruncina tabla
Stie dracu daca o sa ne tina rabla.... :D |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dragute jantele...da masina e cam rusty
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Asta e GEC-u ala care are lonjeroanele si pragurile impecabile da?
Deci pe bune acuma, numai mie mi se pare grotesc ce a iesit? Pana si tamburii arata grotesc ruginiti prin jentile alea. Il rog pe proprietarul masinii astea sa o puna la punct tehnic, dupa cum vad eu aripa si usile alea, masina chiar este un pericol pe drum si sa lase naibii tiuningu asta cu jenti si mp3 playere + subwoffer de 10kw, ca nu degeaba se rupe tabla de sub scaune. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sefu'... E muci la tabla
![]() Da jos ornamentul ala din plastic negru din fata rotii spate si ai sa te sperii. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
homestranger |
![]()
|
![]() Cand orice procedeu esueaza, citeste instructiunile...sau...cont Group: Members Posts: 119 Joined: 2 October 08 ![]() |
sunt perfect constient ca e multa rugina.
oricum trebuie sa o fac.......ca doar vine ITP'ul in curand de praguri nu am zis ca sunt impecabile, sunt niste portiuni pe interior mancate.....totul se rezolva, problema e timpul. Mr_Devil, probabil ca tu ai mai mult timp ca si mine. Eu sunt de la 08:00 - 16:00 la servici iar de la 16:00 - 20:00 la scoala de luni pana vineri. Deci imi mai ramane sambata de la ora 15:00 pana cand se intuneca sa mesteresc cate ceva pe ea si duminica toata ziua. This post has been edited by homestranger: 20 Nov 2008, 10:42 |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
homestranger |
![]()
|
DriverX, chiar ma gandeam cand o sa apari
![]() Orice comentariu ( bineinteles in legatura cu partile negative ) din partea ta e bine venit. Si de cate ori trebuie sa repet? NU VREAU TUNING Tuning'ul e cu totul si cu totul alta mancare de peste. Eventual Pimp'in se apropie mai mult de modificarile estetice. Ideea e ca nu vreau nici una nici alta..........VREAU SA O FAC MASINA This post has been edited by homestranger: 20 Nov 2008, 10:51 |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pune mana si fa-i tablaria... vezi ca ITP-ul il pici si pentru "aspect exterior neconform"... dup'aia poti sa zici ca ai masina (dupa ce faci tabla, nu dupa ce pici ITP-ul:D).
This post has been edited by Buyaka: 20 Nov 2008, 11:09 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
homestranger |
![]()
|
Buyaka, eu ce ziceam?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(homestranger @ 20 Nov 2008, 10:43) DriverX, chiar ma gandeam cand o sa apari ![]() ..... Ideea e ca nu vreau nici una nici alta..........VREAU SA O FAC MASINA Am aparut. Am aparut sa iti zic (inca o data) ca e o ambitie prosteasca din care tot tu o sa suferi (financiar). Si asta nu ar fi problema. Dar nu o sa ai nici o satisfactie. E prea varza masina. No offence. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
homestranger |
![]()
|
Driverx sunt perfect constient si de asta :-??........ce pot sa mai zic? imi pare rau de ea........ca motoru merge perfect
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
arunc-o, iei una cu tabla buna si-i pui motorul tau
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Black%Snake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.717 Joined: 13 June 08 From: Resita ![]() |
Bine mah ca mai putin il puneti la zid si il impuscati, uitati-va intai la masinile voastre... apoi datii si lui un sfat ceva cum sa o faca mai repede si sa arate bine. Poate nu toti vor sa "isi arunce" masina si sa-si ia alta, ca doar de aia s-a inventat meseria de tinichigiu ca sa separe masini vechi sau lovite.
|
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
- Cs-02-LEL Ni se maresc pupilele cand se zdruncina tabla
Stie dracu daca o sa ne tina rabla.... :D |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca GECu' ajunge la tinichigiu, fara 2000roni nu iese de acolo. In banii astia iti iei alta masina cu tabla parfum.
Mai gandeste-te ! Eu i-am oferit doar varianta mai rapida si mai ieftina. Daca el vrea sa dureze mult si sa-l coste mai mult, n-are decat ![]() This post has been edited by Ov: 20 Nov 2008, 12:00 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu te pune nimeni la zid, nu intelege gresit, dar cand te apuci de reparat/reconditionat o masina te apuci si tu cu ceea ce e mai urgent, iar la masina ta, motorul zici ca merge, deci ar trebui sa-i faci tablaria... asa ca sa nu iei in nume de rau sfaturile, dacia e masina cu probleme mari la tabla, stim cu totii calitatea tablei folosite, insa metode de a o reconditiona exista, fie iei o alta caroserie, mai buna la tabla si pui motorul tau, fie te apuci si schimbi doar partile afectate cu altele noi, asta daca mai e ceva intreg din caroseria actuala.
Spor la treaba! Si inca o data nu lua sfaturile in nume de rau... daca eram rai te invatam sa acoperi rugina cu carton si chit cum fac samsarii ![]() Numai bine! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La cat costa Daciile acum si la cum se vand exemplare-n perfecta stare pe preturi de nimic tre' sa fii batut in cap sa te apuci de reparat caroserii. Apoi... Repararea unei caroserii inseamna:
- piese facute ce Conex care nu se potrivesc si-s de calitate precara - sudura cu oxiacetilena care omoara materialul deja prost (sudura-n mediu protector costa o avere) - caroseria rezultata va fi stramba, cu rezistenta scazuta si va rugini in cateva luni, maxim ani - bani pe tabla, materiale (grund, antifon, electrozi, oxigen, carbit, bere, votca, etc), manopera, timp pierdut Spor la treaba ![]() Edit: pi$ha-te-ai pe el motor bun ![]() Orice motor, oricat de praf ar fi, cu 10-15 milioane si maxim 3 zile de munca usoara si extrem de placuta il faci ca nou, poate chiar mai bun ![]() This post has been edited by Muttley: 20 Nov 2008, 13:20 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
homestranger |
![]()
|
B200 frate....
e mancata doar in anumite locuri tabla. cum ar fi pasajul de aripa spate ( la roata ). si pragurile pe partea de interior. inauntru am facut-o demult ![]() mai ramane un pic in spate la portbagaj Buyaka. asa a fost facuta inainte.......pt vanzare...... :|. cand a fost cumparata nu s-a vazut ![]() This post has been edited by homestranger: 20 Nov 2008, 13:29 |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Ma trebuie sa o pui la punct. Daca ala de la itp ti-o vede asa nici cu spaga nu treci tu itp-ul.
Ai 2 optiuni: 1 sau te apuci sa repari caroseria actuala si probabil ca o sa bagi foarte multi bani 2 cauti o alta caroserie pe la un remat, o cumperi cu factura sau fara, in cazul in care o cumperi fara sudezi contraaripa ta pe ea ca sa iti bata seriile sau daca ai factura mergi la rar le zici ca ai facut recarosare & restul. Sa ti se para normal ca ne luam de tine pentru ca jentile alea nu tin de structura de rezistenta a pragurilor. Noi incercam sa iti atragem atentia ca masina aia se poate dezintegra pe drum oricand. si daca de tine ca mori nu prea iti pasa, noua cu siguranta ne e frica de o dacie coapta care se dezintegreaza in fata noastra fara sa avem posibilitatea sa o evitam si sa ne accidentam si noi. Black%Snake da, ne uitam la masinile noastre...des...eu cel putin ma uit in fiecare zi la cum arata lonjeroanele masinii, la pivoti, la cum stau rotile. Am avut si eu lonjeroanele terminate, le-am inlocuit, din fericire pentru mine insa lonjeroanele pe spate si caroseria s-au conservat bine in timp si am praguri si tabla sub scaune. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(homestranger @ 20 Nov 2008, 09:43) DriverX, chiar ma gandeam cand o sa apari ![]() Orice comentariu ( bineinteles in legatura cu partile negative ) din partea ta e bine venit. Si de cate ori trebuie sa repet? NU VREAU TUNING Tuning'ul e cu totul si cu totul alta mancare de peste. Eventual Pimp'in se apropie mai mult de modificarile estetice. Ideea e ca nu vreau nici una nici alta..........VREAU SA O FAC MASINA Renunta la jentile alea ca cu ASTEA îi sta mai bine ![]() [attachmentid=1627484179] |
-------------------- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
de mertz?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
EinarN |
![]()
|
Mai voi chiar nu întelegeti de gluma ?
![]() ![]() |
-------------------- |
|
Muttley |
![]()
|
Eu ma mir ca-ti raspund la glume...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
QUOTE sudezi contraaripa ta pe ea ca Si la parnaie cine se duce ??? ![]() Eventual ca sfat poti sa-i faci si un set de acte valabile de Spania dupa ce termini de sudat contraaripa ... macar sa sti o treaba ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Haideti ma acuma, facem noi mijto de GEC cat facem dar cred ca trebuie sa si ajutam omul pana la urma.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
tmkrf |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 845 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
homestranger poti posta poza de la avataru tau (numa sa fie mai maricica poza) ms
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- TM-02-KRF http://www.daciaclub.ro/TM-02-KRF-Dacia-1310-TLX-1-6-page-7-t169060-s180Dai Click ===> Topicul Masinii Mele
|
|
homestranger |
![]()
|
QUOTE(tmkrf @ 22 Nov 2008, 17:09) cauta postul ULTIMELE ACHIZTII . de fapt uite aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...imele+achizitii de atunci le-am mai vopsit de JDE mi de ori, acum sunt albe complet :-??.......inclusiv butucul spate This post has been edited by homestranger: 23 Nov 2008, 19:33 |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:37 |