Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
![]() ![]() ![]() |
Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
EinarN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu zic ca nu-i asa. Zic doar ca nu merita. Probabil ca vei termina prin a cheltui mai mult decat am dat eu pe ford-ul meu. Care are de la mama lui tot ce-i trebuie, si mai are si v6 care se aude intr-un mare fel.
Am inteles ceea ce ai vrut tu sa spui, dar nu prea are legatura cu postul meu anterior ![]() Ca idee, din orice se poate face orice, singurul lucru necesar sunt banii. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureŗti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Facem altfel. Un pariu, ca asa e frumos.
Daca mesterul nostru merge cu dacia lui (stoc, verificata) cu 175 la ora pe GPS timp de 5 minute, eu ii fac cadou masina mea, si cu plinul facut (70 de litri) ca sa se mai poata da si cu a mea cu 175. Daca nu merge, imi face el cadou dacia lui, si ma intorc cu doua masini la Bucuresti. Merge ? |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, numai puberii 4tuningareti uziteaza de cuvatul "stock", standard nu va mai place? Nemodificata... "ca din fabrica"?
Sa alaturi dacia langa stock, e cam aiurea... parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(Kruger @ 29 Oct 2008, 19:33) Nu zic ca nu-i asa. Zic doar ca nu merita. Probabil ca vei termina prin a cheltui mai mult decat am dat eu pe ford-ul meu. Care are de la mama lui tot ce-i trebuie, si mai are si v6 care se aude intr-un mare fel. Da. Dar diferenta, Ford-uri perfecte sīnt cu miile dar Dacia 1300 perfecta............"din parti" ![]() ![]() QUOTE Bineīnteles dar īn afara de bani mai e nevoie si de AMBITIE de a realiza ce-ti pui īn cap. |
-------------------- |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 29 Oct 2008, 20:06) Nu bre ma risc ca sa vad cum se dezmembreaza dacia cu tot cu sofer QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Oct 2008, 20:35) Il filmezi tu din Passat si cu un GPS alaturi .. si daca are 175 km pe ora eu vin din Bucuresti sa-l felicit ! Passat este iar GPS vine vineri asa ca sunt apt si daca mere cu viteza aia eu il......................... ![]() This post has been edited by l@u: 29 Oct 2008, 21:33 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(EinarN @ 29 Oct 2008, 20:50) Dacia 1300 nu merita reconditionata pentru ca in cativa ani rugineste si munca a fost in zadar! Domnule EinarN in Germania exista vreo firma careia sa-i duci o caroserie completa si cheala pentru a fi galvanizata sau alte proocedee similare daca or exista de protejare a tablei? |
--------------------
a
b
c
|
|
emircea |
![]()
|
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
Off: exista in Timisoara o baie cu zincare termica. Insa caroseria, introdusa in baie, se deformeaza la temperaturile alea si trebuie realiniata! Un sasiu tubular, pe care apoi sa stai sa-l readuci la cote mai merge.
Ca fapt divers, cam ce elemente dam noi la zincat...17_P_032.jpg ( Size: 967.07k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
tot off , dar mai de doamne-ajuta decat topicul normal.
si astia se ocupa de acoperiri metalice. nu cred ca au baie suficient de mare. Ar fi suficienti de usi, aripi, etc. http://www.sal-company.ro/index.html @emircea . Zincarea asta termica, e sigur ca duce la deformari? De ce temperaturi e vorba? Pentru ca galvanizarea are si ea defectul ei. N-o sa acopere sectiuni interioare, si tot o sa ai distractii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Zi-le chestia si alora care nu astupa piulitele sudate si curata filetele de nebuni dupa zincare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
EinarN |
![]()
|
@ bulan
trebuie sa te contrazic. SI DACIA merita sa fie restaurata. Este de fapt chiestie de gust si de hobby. Ce pt. tine este inacceptabil si nerentabil, poate pt. altul este perfectiunea īn sine si are o satisfactie enorma cīnd are o astfel de realizare. Am mai spus-o si aici, si īn alt topic. Exista oameni capabili sa dea 1800 - 2000 de euro pe un magnetofon vechi de 35 de ani. Exista oameni care restaureaza o masina de epoca (ford 1932), īl modifica ca atare si monteaza pe el un motor de DODGE VIPER īn V 10 la 600 CP cu NOS numai pt. a merge cu el la curse de sfert de mila īn genul JAMES DEAN scultīnd muzica cu Elvis. Toate astea nu trebuie sa te mire. Sīnt pasiuni. N-o sa-ti vina sa crezi dar uita ca exista cluburi pīna si de KNIGT RIDER'isti case sīnt capabili sa investeasca peste 40.000 EURO pt. a tuna un Pontiac Firebird īntr-o REPLICANTA K.I.T.T. masina din film, si daca nu ma crezi, uite aici pe http://www.mykitt.de/. La PRIMA POZA mai lunga scrie VIDEO STARTEN. Fa clic acolo si ai sa vezi o masina 1:1 ca īn film īnmatriculata īn Germania, care mai si vorbeste ca cea din film. Daca stai bine sa te gīndesti un Pontiac din asta īl iei pe mobiles cu aprox. 1400 EURO. Tu ai baga īn el 40.000 EURO sa-ti faci o copie a masinii din film ? Nu cred. hai sa-ti mai arat una, cu unii care sīnt SI MAI NEBUNI, care iau un De Lorean folosit īn filmul BACK TO THE FUTURE de michael J. Fox baga bani cu nemiluita s-o puna pe picioare. Uite AICI. Ei bine, asa si cu Dacia. Un lucru "cred" ca ati uitat cu totii. DACIA 1300 este o masina care a facut istorie. Mii de oameni se identifica cu masinuta asta si consider ca din simplu RESPECT, MERITA atentia cuvenita si investitia pt. a o restaura asa cum trebuie. Īn ceea ce priveste galvanizarea, da exista si nu se deformeaza nimic deoarece se galvanizeaza pe rece sub presiune si nu la temperaturi de 1500°C cum se face īn industria metalurgica. pe deasupra poti sa fi convins ca tehnica este de asa natura ca galvanul ajunge īn cel mai mic coltisor. Poti apela si la o fabrica de autoturisme pt. asa ceva ca nu-i mare problema 8daca ai banii necesari). This post has been edited by EinarN: 30 Oct 2008, 19:35 |
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 29 Oct 2008, 20:48) Ma, numai puberii 4tuningareti uziteaza de cuvatul "stock", standard nu va mai place? Lasa-i mai in pace ca au invatat un cuvant nou. Suna bine, ca si cand ai avea bemveu ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
@killpacient :
mai nenea....crede-ma....am mers cu multe troace de dacii dar nici una nu a ajuns la mai mult de 155 km/h reali......si,crede-ma, la viteza aia in dacie muream de frica....se ridica rau si parca plutea.......si masina era noua....apoi altele care le-am incercat si tot aceeasi poveste...... ori tu n-ai masina ori ai vitezometrul defect..... sfat bun : nu mai incerca asa ceva cu o dacie stock.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
stock, nestock, standard, sau din fabrica...oricum nu mai e nici una la fel ca atunci cand a iesit pe portile fabricii. A mea (fosta) avea de ex. alte scaune, alte oglinzi, ceasuri temperatura apa si presiune ulei (culmea chiar functionau) adugate in bord, avea alt volan, alt schimbator de viteze, alte stopuri spate, alt radiator, diverse alte piese de caroserie din generatii mai noi, alt MOTOR bineinteles si multe si multe altele fata de cum era ea cand a iesit pe poarta fabricii in anul istoric 1977 cand ieseam si eu din pantecele mamei. Raar mai vezi una "stock". Avea 4 viteze si am mers cu ea maxim 140 km/h pe ceas. 175?? Oricat de reglat ar fi motorul ala este imposibil. Pana la urma e chestie de motor, oricat de proasta ar fi suspensia sau alte elemente de directie, aerodinamica e tot aia cu tot cu eleroane si aripioare. Asa ca prietene coleg de forum te rugam sa vii cu ceva in plus ca sa te aplaudam pentru performantele masinii tale.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
nokiaccr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 11 January 08 ![]() |
ok....fie cum ziceti voi...sper ca pana poimaine sa va pun si un film poate asa mai taceti si voi putin ca vad ca tot ingusti la minte ati ramas...
ma baiatule tu tot pe a ta o tii vedem noi eu nu contest faptu ca nu ai vazut 170-175 in bord dar una la mana cred ca te inseala vitezometrul cu vreo 40 km la ora(asta ca sa fiu generos ) doua eu sunt mecanic de meserie si am o dacie 1300 frantuzeasca si ori cate modificari iam facut cu mai mult de 140 km la ora nu a fugit si plus de asta la 140km la ora avea linie audio blaupunkt care era la maxim nu se mai auzea de motor urla de nu se vedea om cu caramida . sa stii ca printre forumisti mai sant si cunoscatori asa ca incearc sa nu mai ne vrajesti . eu unul daca vreau basme cred ca mai am niste carti prin biblioteca de cand eram copil . nu ai cum sa prizi viteza asta nici macar cu acceleratia in blana vantul din spate si patura sus . eu am mers pe autostrada soarelui o singura data cu supernova care e mult mai masina decat dacia cu 170 si sincer sa fiu sa oprit cam greu , adca am calcat frana si mentionez ca era tare si masina nu a schitat nimic .lamurestene si pe noi cu ce ai orpit dacia la viteza aia cu parasuta ???? eu te sfatuiesc sa nu mai incerci aceasta experienta ca sigur vei farama motorul de nu ai sa mai poti face nimic din el .......... |
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
- BR 83 RZV
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
o avea NOS sub scaunu pasagerului
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nimic? nimic? viteze..treburi...v8 impartit la 2
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi calat omu' motorul, ca n-a mai aparut de multisor pe aicea.
sau poate schimba iar rulmentii... Filmuletul ala a cam lamurit problema, vitezometru decalibrat (zdravan) si gata. Asteptam demonstratie cu Gps'u. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bulan @ 29 Oct 2008, 21:18) Dacia 1300 nu merita reconditionata pentru ca in cativa ani rugineste si munca a fost in zadar! Domnule EinarN in Germania exista vreo firma careia sa-i duci o caroserie completa si cheala pentru a fi galvanizata sau alte proocedee similare daca or exista de protejare a tablei? Da-i cu niste "smacolina" de vapoare. Da sa aiba tabla buna. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(Cipiotul @ 1 Nov 2008, 00:30) cand este verde numai este bun ![]() ![]() Attached thumbnail(s) rulment.jpg ( Size: 18.94k ) Number of downloads: 396 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce se intampla? atat de entuziasmat eram de acest topic
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai a prins vinovatul 175 km/h, ce sa mai zica? E gata ...
This post has been edited by giany911: 2 Nov 2008, 22:41 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramāne prost pentru totdeauna. |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Cipiotul |
![]()
|
cu papuci merge tot timpu` ... cu dacii mai rar
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
un fel de camioneta...scrie pe google dacia pick-up sau dacia double cab.. 4x4
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:43 |