Ambreiaj hidraulic logan., de cand si pe ce versiuni?
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj hidraulic logan., de cand si pe ce versiuni?
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu eu dieselul de 75 si de 85 de cai beneficiaza de ambreiaj hidraulic.
This post has been edited by AL: 22 Jan 2008, 09:32 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
si 1,6 16v tot hidraulic are ambreiajul:D.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti sigur?
Eu am prestige si nu am vazut a fi hidraulic. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
De ex MCV-ul 1.6 16V are ambreiaj hidraulic (cei din service au zis ca-i pneumatic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vet |
![]()
|
Un Ambition 1.5 dCI noiembrie 2006 (65CP / E3 )
Un Laureat 1.4 MPI februarie 2007 Un Kiss Fm 1.5 dCI noiembrie 2007 (70CP / E4 ) Doar Kiss -ul are ambreiaj hidraulic. Alte diferente intre cele 2 dCI-uri: - intercooler la Kiss ( de aici cred ca au scos cei 5 CP ), - racitorul de ulei (la Kiss e mai mare si prezinta niste striatii) -"paharul" de lichid frana -joja de ulei : la Kiss este din plastic, la Ambition este metalica .... si nu se pot interschimba. Aste sunt diferentele pe care le-am putut observa eu...poate ca mai sunt si altele. ![]() This post has been edited by vet: 22 Jan 2008, 13:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
O intrebare am si eu ca sa nu deschid alt topic. Am vazut ca la motorul de 85 de cai deasupra borcanului pt lichid de frana este ceva.Ce reprezinta acel ceva.Eu am motor de 70 de cai si nu am acel ceva.
Si ca sa fiu on topic eu am ambreiaj hidraulic. This post has been edited by Bejenaru Ionut: 22 Jan 2008, 15:59 |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum pot sa verific daca am ambreiaj hidraulic sau nu?
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Simplu !.Din vasul de lichid frana pleaca un stut cu un furtunel(partea dreapta privit din botul masinii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
lms |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 March 07 ![]() |
raspuns la intrebarea lui bejenaru ionut.
acelasi lucru am intrebat si eu cand am luat masina si mi-au spus ca este comanda supapei EGR care la 85 de cai este realizata electric |
--------------------
daci logan
laureate 1.5 dci
laureate 2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vet |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Poate radeti de mine dar e mare diferenta intre ambreiajul pe cablu si cel hidraulic?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
La ce te referi,diferente de functionalitate sau ca piese folosite?
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
adiya |
![]()
|
E FOARTE mare intre un dci pe cablu si unul hidraulic. Parca la mpi cel pe cablu e acceptabil.
P.S. Parere personala. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E ceva mai moale pedala, ține de confort...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Deci tine de confort. Pedala e mai moale la cel hidraulic. Dar tine si mai mult ca unul pe cablu?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
vet |
![]()
|
QUOTE Pedala e mai moale la cel hidraulic. Dar tine si mai mult ca unul pe cablu? Chiar asa....care e mai fiabil??? Ala clasic cu cablu sau ala hidraulic? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
din cate am inteles sunt sanse mai mici sa se strice ala pe cablu decat cel hidraulic, nu stiu sigur . dar cu siguranta sunt mai mari costurile de fabricare pentru cel hidraulic
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Discutabil. Eu aș zice invers... Mai repede se rupe cablul, decât pierde presiune unul din pistonașe.
This post has been edited by Catalin Marinarul: 30 Jan 2008, 08:21 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(lms @ 23 Jan 2008, 11:04) raspuns la intrebarea lui bejenaru ionut. acelasi lucru am intrebat si eu cand am luat masina si mi-au spus ca este comanda supapei EGR care la 85 de cai este realizata electric Mersi mult pt raspuns.Deci pe langa faptul ca la 85 de cai e alta turbina mai e si comanda egr. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Pot spune sigur ca MCV fabricat 2008, model cu 7 locuri 1,6 MPI cel mai chel are ambreiaj hidraulic si cutie pe cabluri.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
bogdan_90 |
![]()
|
deci au inceput sa inlocuiasca vechiul tip de ambreiaj pe cablu cu unul hidraulic?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu asa sper.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pasaricile mele imi ciripesc ca de fapt incepe sa se renunte la cutia JH3 la dacia, si se trece la JR5, anexata cu ambreiajul hidraulic.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Mario_b |
![]()
|
Omule eu am pe cablu la berlina si pe MCV e hidraulic.
Diferenta mare nu e, decat ca cel hidraulic are cursa mai scurta. Atat. Sper ca se trece la hidraulic deoarece cred ca asa e normal sa se dezvolte o masina, in fata, nu sa dea inapoi... Diferenta FOARTE mare mi s-a parut la cutia pe cabluri care e foarte precisa, dar mai alea nu vibreaza deloc. Si cum a zis Klaus, cutia de pe MCV e JR5. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
bogdan_90 |
![]()
|
din cate stiu eu e mai bun cel hidraulic. parca nu merge regalt asta hidraulic, nu ?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:29 |