Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@argon, daca deschdeai mai repede topicul, eu vineri am trecut prin Deva, si daca stiam te serveam cu o paine calda facuta la aparat din acesta.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Oct 2008, 17:54 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi ce, Deva-i Oradea?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Sau iarna e ca vara?!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 28 Oct 2008, 20:10) Crește dacă se pune ce trebuie. La început a fost o problemă cu crescutul, pentru că cine a tradus instrucțiunile din engleză a zis baking powder = drojdie chimică , când de fapt e PRAF DE COPT. Deci cu drojdie nu crește, cu praf de copt da. ![]() ... QUOTE(MAERSK @ 29 Oct 2008, 10:43) Tradu te rog termenul "baking powder", luat din manualul cu rețete în engleză. (că în română au tradus "drojdie chimică") QUOTE(MAERSK @ 29 Oct 2008, 10:49) eu cred ca daca citeai instructiunile si in limba romana intelegeai ca de fapt scria "daca nu se specifica altfel in retete, nu utilizati drojdie chimica" si daca vrei si in engleza in carte scrie "unless otherwise indicated in the recipe, do not use baking powder." , iar putin mai sus scria "use packets of flacked dried yeast..." chiar daca baking powder nu este tradus tocmai ok (ca drojdie chimica sau praf de copt) afirmatia ta ca numai cu praf de copt creste e doar o dezinformare. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Intreb si eu...oare nu ar fi mai simplu/ieftin sa faceti manual painea? Cred ca ar fi o activitate placuta dupa servici si dupa nervii din trafic si nici nu cred ca dureaza foarte mult sa framanti niste aluat...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai incercat vreodata?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu, dar poate incerc saptamana viitoare daca ma plictisesc. Am sa postez rezultatele.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
e prea dificil manual , faci mizerie , tre sa lasi la dospit... asa cu aparatul bagi incredientele si 2-3ore esti liber nu trebuie supravegheat...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am luat asta , face de maxim 1 kg, ca nu s-a 'aprobat' de nevasta ala XXL, a costat 260 ron, ala mare era 460...
In fine, cum nu mancam asa multa paine si nu prea e buna a doua zi, e numa' bun asta mai mic. Am facut o paine de proba, simpla, de 500 g(cu drojdie uscata, granule, la plic, apropos), a crescut, a iesit foarte buna, coaja cam alba, dar coapta complet la interior..am inteles ca e de la faina proasta. Ce imi place cel mai mult e ca face aluat de pizza si muffin-uri ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Felicitari, sa coci bine
![]() |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O poza cu o chita facuta se poate?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deseara
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
hehehe.. ma duc sa`mi caut si eu
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
koldun |
![]()
|
@argon
Na! Dupa doi ani de cand nu mai mananc paine, mi-ai facut pofta cu topicu' tau. Daca isi mai cumpara doi, trei, si il lauda, am pus-o! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
nici eu nu o sa mai mananc paine..
din comert ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
koldun |
![]()
|
Adevarul e ca ideea de al programa seara (Delayed start) si a gasi dimineata la prima ora pita calda pentru micul dejun, e ispititoare.
![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
driverx |
![]()
|
Asta daca mananci dimineata.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
koldun |
![]()
|
Musai! Foarte rar cand trec peste. Si Acasa si la arbeit.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
ma eu cred ca dupa ceva vreme de mancat paine calda seara tarziu dupa serviciu o sa va mutati pe topicul nou facut "Cum fac sa slabesc, m-am ingrasat ingrozitor in timp scurt si nu stiu de ce..."
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ca tot veni vorba de paine,cand treceti pe aste meleaguri a tarii faceti bine si opriti de luati o paine cu cartofi de la noi.Fara sa ma dau rotund,nu se compara cu nici o alta paine pe care am mancat-o pe meleagurile patriei,acuma desigur gusturile nu se discuta.La bunicuta in Bucale se fabrica o paine,zici ca mananc corn.Mancam fara numar cu sor'mea ca nu ne mai saturam din ea.Deci daca sunteti in trecere nu ezitati sa luati o paine cu cartofi.Sunt cam de la un kg jumate pana la 3 kg jumate.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzisem ca in calitatea painii joaca un rol important si apa folosita. Vazusem un australian care facea painea cu bere, tinea loc si de drojdie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In felul asta consumi bere fara sa o bei.... Daca te opreste politia spui ca ai mancat doar 2 paini, nu ai baut nimic
![]() Legat de diversele tipuri de "paine" - mai degraba le-as zice turte, tarte, altceva ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
dati si voi retetele reusite, inclusiv secretele, temperatura apei, ce drojdie e mai buna......
eu am un moulinex , am reusit o singura reteta din cartea aparatului, cele cu faina integrala nu mi-au reusit. |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:32 |