Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Din cate stiu eu vegetarienii nu consuma carne, dar consuma produse de origine animala: lapte, branza (nu stiu daca si oua).
Veganii sunt aia de nu baga in ei nimic de origine animala... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai daca stai bine si analizezi, culturile respective sunt ajutate sa creasca cu reziduri de la animale...deci ceva inrudire cu animalul tot exista.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Daca descoperiti ceva nou sa ma tineti la curent si pe mine deoarece nimic nu mai merge la mine nici cura nici sport ....nimic, slabesc 1-2 kg si cum vine o sarbatoare ceva, si dau iama in bucate, pun la loc 4
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Evita sarbatorile!
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chiar asa, fa-te ateu
![]() ![]() Eu am incercat mai demult sa slabesc, dar am renuntat repede, vorba aia: Aia care tin regim nu traiesc mai mult doar li se pare ![]() ![]() |
--------------------
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reusit sa slabesc 15 kg in vreo 2 luni.
Aveam niste probleme de sanatate (vajait in urechi, imi amortea un picior daca nu ma miscam 5 minute etc.) cu suspiciune de probleme cu inima, asa ca am facut analize de sange, unde mi-a iesit colesterolul cat casa plus ficatul imbibat cu grasimi. Recomandarea doctorului: o luna de omega 3 (pastile cu ulei de somon), dieta pe viata si sport. Ce mananc: fructe, legume, carne de pasare/vitel/peste la gratar sau fiarta, lactate degresate, paine neagra/integrala/graham, conserve de peste in sos de tomate, paste integrale, zahar brun/miere (indulcitorii artificiali sunt mai "rai" decat zaharul prelucrat, adica alb), produse pe baza de soia, albus de ou (fierb ouale si arunc galbenusul). Rar consum ice tea, in rest nici un suc, doar apa. Am mancat o singura data o pizza in perioada asta (de ziua mea), in rest nimic altceva. N-o sa ma duc la sala niciodata, mai pedalez la bicicleta din cand in cand. Produse interzise (din care n-o sa mai mananc niciodata): pateuri (gen fornetti), organe (ficat), carne de porc/vita, sucuri carbogazoase, alune, lactate integrale, alimente prajite, paine alba, omlete/ochiuri, dulciuri (mai iau cate o bucatile de ciocolata din cand in cand - sa nu mai spuneti nimanui, ma omoara nevasta-mea -, dar nimic altceva). Problema cea mai mare e ca trebuie sa schimb garderoba. Adevarul e ca pana nu m-a speriat doctorul n-am avut vointa. Dar cand mi-a zis ca e posibil sa-mi pierd auzul de tot... This post has been edited by thecagero: 26 May 2008, 15:06 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E bine ca poti. Eu nu ma satur daca mananc ce spui tu ca mananci.
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca nici eu nu ma prea saturam fara carne, dar pot manca pui si peste cat cuprinde. Dieta nu zice nimic despre cantitati, mananc din lista de alimente permise cat vreau.
This post has been edited by thecagero: 26 May 2008, 15:11 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
ady77 |
![]()
|
La ce dr ai fost si unde?
|
--------------------
|
Como |
![]()
|
Medicover, in Bucuresti. Mi-au dat o lista standard de alimente, impartite pe 4 coloane: pentru consum zilnic, cel mult 1-2 ori pe saptamana, cel mult 1-2 ori pe luna, complet interzise. Singurul medicament luat a fost Omega 3, care e pentru colesterol, nu pentru slabit. Acum casc ochii cat cepele la informatiile nutritionale de pe ambalajele din magazin.
PS: Cerealele alea de firma, care beneficiaza de atata publicitate, au o gramada de zahar. Asa ca am renuntat la ele, am gasit cereale bio cu zahar neprelucrat (adica brun). This post has been edited by thecagero: 26 May 2008, 15:27 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre la mine colesterolul e bun, trigliceridele sunt de vreo 3 ori mai mari decat normalul. Am incercat de cateva ori sa mananc cam ceea ce ai spus ca ti*au recomandat doctorii, dar nu reuseam sa adorm ca mi*era foame, mai dadeam o raita prin frigider
![]() |
--------------------
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt si cerealele alea integrale (ovaz, secara, grau etc) de prin supermarketuri si la un pret acceptabil zic eu (pana in 2,5-3ron per 500g) si foarte sanatoase.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Sincer, n-am citit tot topicul dar va recomand Silimarina (de la Biofarm - nu e reclama) de 3 ori inainte de mese. Eu am slabit 4 kg in 3 saptamani (am luat doar 1 tableta). Din ce am citit pe prospect se pot lua si cate 2 tablete timp de 3 luni consecutiv. Am sa fac o pauza de o luna dupa care o sa mai iau inca o luna sa mai dau 4-5 kg.
Spor la slabit! This post has been edited by Micutzu_BH: 26 May 2008, 16:29 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Grasule, ia-ți o bicicletă.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tu cu cin' te certi, ma?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Bre, am eu față de certăreț?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
n-are treaba silimarina cu slabitul decit cam treaba pe care o are sula cu prefectura !
aia e un hepatoprotector si face bine la transaminaze, adica le scade ! Cam aceeasi treaba o face si Liv 52 ... aia cu steatoza stiu de ce, ca sa parafrazez ! This post has been edited by ache2: 10 Nov 2008, 10:12 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu am slabit vreo 10kg in ultimul timp..nu mai mananc seara... si MANANC MAI PUTIN! N-ai cum sa slabesti daca mananci mult!!!!Pana nu-ti dicteaza constiinta ca mananci mult...n-o sa slabesti.Diete si reguli absurde sunt bune doar pentru visatori.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
ok .
This post has been edited by HellRaiser: 10 Nov 2008, 17:11 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 10 Nov 2008, 13:07) Eu am slabit vreo 10kg in ultimul timp..nu mai mananc seara... si MANANC MAI PUTIN! N-ai cum sa slabesti daca mananci mult!!!!Pana nu-ti dicteaza constiinta ca mananci mult...n-o sa slabesti.Diete si reguli absurde sunt bune doar pentru visatori. Si daca-mi dicteaza constiinta ca mananc mult, o sa slabesc? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu dar o sa ai mustrari de constiinta cand mananci asta o sa te duca la depresie depresia duce la bulimie bulimia la obezitate obezitatea la.....
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce trebuie sa slabesti? Unii sunt mai grasi, altii mai slabi, unii merg stramb s.a.m.d. Nimeni nu e perfect.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Bla bla bla, dar multi dintre cei care vor sa slabeasca uita regula de aur: FARA ALCOOL!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
A nu.....cum sa slabesti daca constiinta ti-ar spune:"nu mai baga vere shaorma in burdihanu ala..ca faci umbra pamantului"...Si tu ii raspunzi.....lasa bahh ca o sa consult un nutritionist....
Din ala ce iti spune sa nu bagi in tine paine ca painea e o bomba calorica....sa mananci grau tinut in borcan 2 ani ca e sanatos. Am niste prieteni mancau paine "sanatoasa", nu beau suc ca nu-i sanatos..apa plata,dulciuri nuuu, grasimi nuuu. Amandoi au probleme de sanatate... Am 83kg la 1.84inaltime.Si eu ma intrebam de ce ma ingras cand aveam 93kg....pai pentru ca mancam cartofi foarte des, dulciuri zilnic, mancam seara tarziu...Si ma intrebam la fel de ce ma ingras. HellRaiser:Nu stiu daca cineva o sa ia de bune sfaturile tale avand in vedere ca le dai la 1,78m si 130 kg.Eu nu cred nici in ruptul capului ca nu e un impediment pentru tine.Daca stai sa contabilizezi caloriile pierdute si cat mananci....o sa ti se para un chin total cu rezultate minime. Nu vreau sa te jignesc, dar tu la kilogramele astea spui "am inceput sa ma gandesc", cand trebuia sa urle constiinta in tine de mult.Si pe alta parte pana acum n-ai facut nimic si acum te gandesti direct la nutritionisti.. Eu plecam la servici la ora 7 dimineata fara sa mananc si veneam acasa la 10 seara..si atunci mancam ceva si nu am murit.Deci nu e normal sa bagi in tine ca porcu oricat de mult ai lucra. Treaba cu nutritionistii zic s-o lasam pentru muieri. This post has been edited by Arhimede: 10 Nov 2008, 16:58 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=Marty,10 Nov 2008, 16:47]
Io zic sa te gindesti in continuare sa vezi ce mult slabesti. ![]() [/quote Mos Martine chiar daca nu pare efortul ` telectual serios cere un consum enorm de energie aasa ca daca gandesti din greu te cam topesti. Problema se pare e ca greieru` nu poate fi folosit la 100% pen`ca organismul nu ar putea asigura ncesitatile de functionare si am crapa brusc si subit. ![]() Asta nu inseamna ca grasii cugeta mai putin ca aschilopatii ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:22 |