DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

55 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sunt gras ca porcu', cum slabesc?

SerbanS
post 27 Sep 2006, 13:39
Post #301

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Da mergi la sala si daca se poate cumpara si niste proteine, eu unul sunt fericit am ajuns la 82 de kg , marty cum mai merge slabitul la cat ai ajuns ?

This post has been edited by SerbanS: 27 Sep 2006, 16:55

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
to_the_limit
post 27 Sep 2006, 16:42
Post #302

Membru autentic

e aproape imposibil sa dai jos is sa si pui in acelasi timp.
Trebuie sa-ti cunoti ff bine organismul ptr a putea reusi asta,iar pe termen lung nu tine.

--------------------
+
MAKRON
post 27 Sep 2006, 16:51
Post #303

simply clever

From: silistea gumesti

Sa dai jos grasime si sa pui pe tine carnita - asta ai vrut sa spui, nu?

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
Valentine
post 29 Sep 2006, 12:12
Post #304

Old Timer

From: California

Am slabit in 2 luni de la 85 la 65 de kile. Reteta: nu mai mananci biggrin.gif Sigur o sa iti fie o foame non stop, bagi portocale si iaurt exclusiv.

Trebuie sa te tina stomacu' si trebuie sa faci sport, altfel nu merge chestia asta.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
SerbanS
post 29 Sep 2006, 12:13
Post #305

Membru

Singura problema la ce spui tu e ca dai jos si musciul nu doar grasimea si oricum nu e indicat de loc sa faci asa ceva

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
+
MAKRON
post 29 Sep 2006, 12:22
Post #306

simply clever

QUOTE(Valentine @ 29 Sep 2006, 15:12)
Am slabit in 2 luni de la 85 la 65 de kile. Reteta: nu mai mananci biggrin.gif Sigur o sa iti fie o foame non stop, bagi portocale si iaurt exclusiv.

Trebuie sa te tina stomacu' si trebuie sa faci sport, altfel nu merge chestia asta.
*

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Cati ani ai? Eu, in locul tau, n-as mai face niciodata asa ceva.... popa.gif ..Ti-ai facut niste analize dupa experimentul asta patentat de dr. mengele?

--------------------
+
tgg2k
post 29 Sep 2006, 13:31
Post #307

fara carnet de membru

From: Metropola Cluj-Napoca City

eu am 88 de kg de un an de zile incoace si fumez si mai beau un pahar din cand in cand. beau cafea, sucuri carbogazoase in prostie, paine alba, dulciuri, carnita de toate felurile: porc, vita, pui, iepure, miel.

am 1.83 inaltime, burta, datorii, dorm cam 6-7 ore pe noapte, mananc cand pot si tot timpul ultima masa e pana la ora 20 seara (pe la 24-1 ma pun in pat).

dupa cate "retete" de slabit am vazut aici, stau sa ma gandesc... daca as renunta la acool, tigari, cafea, paine, paste, carne.. oare la ce greutate as ajunge?!

important e ca fiecare sa se simta bine, nu merita nici foamea, nici epuizarea, nici stresul! mai ales ca sunt destui care au afirmat ca au slabit X-zeci de kg si apoi au pus la loc. merita pentru cateva luni de "slab" sa suporte cineva toate astea?!

trageti voi concluziile...

--------------------
Dacia 1300/SupeRNova 1979 berlina/2003 Confort - CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX
... la tăți ni greu...
+
Valentine
post 29 Sep 2006, 15:53
Post #308

Old Timer

From: California

QUOTE(MAKRON @ 29 Sep 2006, 13:22)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Cati ani ai? Eu, in locul tau, n-as mai face niciodata asa ceva.... popa.gif ..Ti-ai facut niste analize dupa experimentul asta patentat de dr. mengele?
*

Da evident sunt perfect sanatos smile.gif Am 23 de ani. La momentul respectiv faceam si antrenamente zilnice (2 ore pe zi minim) la baschet si mergeam de 2 ori pe saptamana la sala.

Acuma am revenit la 70 de kile, dar mananc ca un spart smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
MAKRON
post 29 Sep 2006, 16:04
Post #309

simply clever

...spun asta pentru ca exista un mare risc si anume devitalizarea organismului in general, demineralizarea tesuturilor (in special cel osos) devitaminizarea organismului si de...-tot ce mai vrei tu-... acest lucru predispune la accidentari (Doamne fereste). Acesta este motivul pentru care sustin ca nu e bine.
Cel putin e bun ca ai trecut de perioada de crestere caci un asemenea experiment sub 21 de ani (?) ..nu ramane fara urmari

--------------------
+
kenuryos
post 1 Oct 2006, 20:38
Post #310

Membru incepator

From: tgv/bv/buc

salut! pararea mea e ca ar trebui sa te uiti pe net, la site-urile despre fitness, sau sa intrebi si medicu de familie; asa o sa stii cel mai bine ce alimente sa mananci, si ce nu, in asa fel incat nici sa nu te simti rau. Sunt multe site-uri cu liste de genu asta in care ti se da exact cat % proteine, lipide, glucide au principalele alimente, si apoi va trebui doar apoi sa alegi.

Pe scurt, evita grasimile, painea alba,alimentatia foarte variata la o masa, in rest, multe lichide, fructe, carne etc.

O faza de care am auzit (si experimentat fara sa vreau o vreme) a fost mancatu` unui fruct doua pe burta goala dimineata, si apoi nu mai aveai senzatie de foame pana pe la 14-15...dar personal nu recomand!

In al treilea rand, vezi k schimbarile astea de greutate ( cu sau fara leg cu fumatu), pot fi cauzate si de tiroida, sau niste glande pe acolo, nu ma pricep exact; d`asta zic k o vizita la medic de 15 min s-ar merita!

--------------------
dacia logan laureate
ar fi un dezastru sa ne placa la toti acelasi lucru
+
vis-a-vis
post 22 Mar 2007, 16:46
Post #311

DaciaClubber

QUOTE(unicorn Fri Jan 05 @ 2007 10:41 am)
post_snapback.gif
Poti tine orice fel de dieta, cata vreme treaba e unilaterala (numai dieta) singura a doua optiune e sa fie "suficient de severa" (ceea ce pentru unii antreneaza disconfort major subiectiv si o lasa, dupa care ricoseaza).

Dietele calibrate pe a da jos mai mult de 7 (la grasi)... 10% (la slabi) din greutate pe termen scurt sunt aiureli, in marea (vasta) majoritate a cazurilor, la intreruperea dietei se ajunge la ricoseu. Motivul e destul de simplu : organismul e structurat sa mentina o greutate "medie" pe un termen destul de lung. In general, ca sa obtii un "reset" definitiv la greutate e nevoie de cel putin un termen de un an, poate chiar un an jumatate. Orice efort de slabire pe termen mai scurt (facut doar din dieta, repet) e susceptibil de "yo-yo" (adica pui la loc cu dobanda la incetarea dietei).

Combinatia pe care am propus-o eu (cu destul succes) cand ma ocupam de fitness (am facut asta tot anul trecut din iarna pana prin august) a fost miscare + minime modificari in dieta. Foarte bine tolerata, cu niste precizari :

- Reducerea drastica a carbohidratilor e greu suportabila si la limita si nociva. Simpla comutare paine alba -> paine neagra/secara/graham si reducerea grasimilor e de obicei eficienta cand exista activitate fizica suplimentara. Tabel cu tot ce mananca respectivul pe cam 7 zile, cu greutati aproximative. Ulterior se face un bilant estimativ si pe urmatorul tabel trebuie sa rezulte reducerea fainoaselor si a grasimilor.

- Concomitent : calupuri de 2 (perioada de pregatire) apoi 3 minute de exercitii cu repetari lente dar muschiul pe cat posibil mentinut in tensiune. Cand devine insuportabil, pauza scurta, se reia. Bunaoara : flotari sprijinit pe scaun (cu mainile pe scaun, that is). O sa ma intrebati la ce serveste. Secventa de exercitii in care miscarea e constanta pe un palier de timp mai lung (dar vorbim de exercitii de forta, nu de aerobic sau alergare) obliga cu mult mai mare eficienta celula musculara sa arda grasimi. Celula musculara functioneaza in parte ca un carburator dublu corp : de la un anume palier de solicitare incolo incepe sa arda grasimi nu numai glucoza. O idee e ca efortul sa fie intens (faimosul prag de 70% din rata cardiaca maxima pt varsta), dar inca odata, asta e greu de suportat afara de sportivii de performanta si persoanele foarte tenace care dispun si de timp.
In loc de asta, 5 secvente de cate 2 min. cu pauze de 1 min, apoi 7, maxim 10 secvente de 3 minute de 3X pe saptamana pot scadea, anex regimului usor mentionat, cam 5-6 kg pe luna de pe o persoana voluminoasa si proportional ceva mai putin de pe un "grasut" de gabarit mai mic ca greutate corporala. E mult mai inteligent ca scaderea de greutate sa fie distribuita (si abia aici vorbim de rabdare si putina inteligenta). Se mai intampla si ca se dezvolta destul de sensibil musculatura in dauna grasimii, incat chiar daca succesul global e mai modest, cel putin ajungi un ins atletic nu unul pathetic 

Repet, cheia e sa se umble prudent si gradat la regim fara a astepta minuni si sa fie dozat inteligent efortul fizic per calup de exercitii. A se imparti corpul conform teoriei chibritului - partea de sus, de mijloc si de jos. Cate doua sectiuni pe antrenament, la inceput cu 2-3 exercitii per sectiune, apoi maxim 10 reprize cum ziceam.

Bunaoara :

Day 1 : Abdomene cu picioarele sprijinite la marginea patului sau similare, fara (insist : fara) inclinare (se ajunge prea repede la oboseala). La inceput ritm lent, cu putine repetari, pauze f scurte si se reia. Pe masura ce progreseaza treaba, se poate ajunge la o repriza sustinuta.

Flotari "declinat" (cu picioarele mai jos si sectiunea superioara mai sus)

Ridicarea picioarelor din culcat in ghemuit

Impins din sezand (corpul sprijinit in maini pe un scaun si pe picioare pe un alt scaun, "dips" si revenire)

Indreptari din culcat cu picioarele sprijinite

Flexii cu o bara foarte usoara (insist din nou) : foarte usoara.

Day 2 : Genuflexiuni simple (eventual semi), ritm rar

Flotari (ca mai sus)

Ridicari pe gambe (la inceput pe ambele picioare, cu timpul - pe cate unul singur)

Umeri - extensie cu bara f usoara

Semigenuflexiuni pe un picior

Ramat cu bara f usoara

In ziua urmatoare se combina sectiune superioara cu mediana, apoi varii combinatii de 2 din 3 rotind combinatia.

Ideea de baza e ca programul nu trebuie sa ajunga super-obositor. Normal ca se produce febra (la inceput poate chiar destul de urata) dar stiti bine ca asta e o neplacere de scurta durata.
Defectul pe care il vad eu la programele existente :
- presupun complianta foarte mare la regim (adica foarte multa strictete)
- sunt pe termen prea scurt
- activitatea fizica e prea centrata pe aerobic, treaba grea pentru ca e foarte neplacuta subiectiv si mai ales lunga, plicticoasa. Programele intense dar scurte genereaza in prima faza mai mult disconfort subiectiv, dar ajung destul de repede mult mai bine tolerate si chiar genereaza o stare generala de bine
- Excesele fizice de tip infometare/supraantrenament sunt o pestilenta. Ce credeti voi ca face un organism care e supus la stress (ca ajunge stress) fizic si reducere de resurse ? Pai simplu, intr-o prima faza slabeste, ok, DAR isi educa metabolismul sa stocheze repede, ca si cum ar fi un razboinic intr-o perioada de foamete si reflex cauta sa puna repede "la ghiozdan" tot ce se nimereste.
Ce face in schimb un organism supus la catabolism punctual (ca de fapt de asta vorbim) si moderatie in zaharide ? Simplu - isi arde grasimile pentru ca "descopera" ca stocurile sunt accesibile ! Si isi dezvolta musculatura, pentru ca stress-ul fizic e pozitiv (de natura a genera recuperare si crestere), nu negativ (distruge, apoi transmite mesaje de hipercompensare). Singura dificultate a programelor de orice fel e ca fiecare organism are o marja destul de mica intre "stress care impinge la consum crescut de grasimi" si "stress care impinge la ricoseu si stocare intr-un timp ulterior". De aia s-a zis "listen to your body"...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
IsNa
post 22 Mar 2007, 18:14
Post #312

Membru autentic

From: Timisoara

Ultima data ama slabit anul trecut din Ianuarie pana in Iunie, 10 Kg. La mine cam asa e ciclul: cand nu am grija ma ingras. Dar foarte incet si foarte uniform, asa ca fara cantar nu-mi dau seama decat cand am 10Kg in plus (aici ajung cam in 2-3 ani). Atunci bag un regim si slabesc.
Cum? Mancare cu calorii putine, dar sanatoasa, fructe, salate, etc. si sport, cat imi permite timpul.
Iarna asta am pus inapoi 3 kile, am dat iar jos 2, acum sunt la 70. Ideal cred ca ar fi pe la 68 pt. mine.
Am si tensiunea un pic mare, asa ca chiar incerc sa nu merg mult in sus, plus ca de la varsta asta incolo (schimb prefixul la 3 la anul), va fi din ce in ce mai greu de dat jos slanina, si repercursiunile vor incepe sa se simta mai grav.

This post has been edited by IsNa: 22 Mar 2007, 18:15

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
bolidu
post 24 May 2008, 15:20
Post #313

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Greseala ... Am postat aiurea ...

This post has been edited by bolidu: 24 May 2008, 15:29

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
Thor1983
post 24 May 2008, 15:43
Post #314

Membru autentic

From: In front of the computer

QUOTE(bolidu @ 24 May 2008, 17:20)
E ceva wrong la faza ca nu manci o perioada din zi si cand te pui la masa uiti sa te mai ridici ? Ce e de facut ?
*

Tu ce crezi? Pana anul trecut in toamna eram super schilod (1.83m -62kg). Mancam orice/oricand si nu ma ingrasam. De cand am inceput munca de birou am inceput sa ma ingras. Acum am ajuns la o greutate tocmai buna (72.5kg). Sper doar sa o mentin.

Cateva sfaturi care mie mi se par utile si te pot ajuta sa tii greutatea sub control:
1. Nu sari masa de dimineata (cand poti manca cam tot ce vrei)
2. Mananca mai putin si mai des (intre mese ia mici gustari, fara calorii multe - ceva fructe, batoane de cereale) In felul asta nu esti lihnit de foame cand vine ora mesei. Bea si apa multa - nu ai stomacul gol si nu te deshidratezi.
3. Rezista tentatiilor de junk-food: chips-uri/ sandwich-uri gata preparate din comert/hamburgeri/shaworma & shit/ parajeli etc. Introdu in alimentatie mai multe fructe si legume - la inceput e greu, dar cu timpul te obisnuiesti. Nu consuma dulciuri si bauturi carbogazoase in exces.
4. Evita sa manaci mult si foarte consistent seara.
5. Inlocuieste mezelurile afumate/ambalate la vid din macazine cu carne pe care o prepari fara grasime (gratar, fiarta etc).
6. Redu sarea din alimentatie. Eu, de exemplu m-am obisnuit sa mananc fara sare in general. Dupa ce consum mancaruri sarate (mezeluri/chipsuri) simt ca mi se umfla picioarele si retin apa.
7. Mananca cate putin din toate felurile de mancare.

Nu in ultimul rand, fa mai multa miscare. Nu neaparat sport, pur si simplu miscare: mergi pe jos la piata, coboara cu o statie de autobuz mai inainte de destinatie, urca pe scari in loc sa folosesti liftul.

In general cred ca problemele de greutate ale majoritatii populatiei sunt cauzate de lene: in loc sa mearga la piata sa cumpere 1kg de capsuni presteaza o casoleta de inghetata, in loc sa isi pregateasca singuri masa comanda la pizzerie/fast-food etc. In acelasi timp nu isi dau seama de excese: 2l de Cola/cafea pe zi nu e ok; farfuria la masa nu trebuie sa fie plina ochi; nu trebuie sa manaci pana iti plezneste burta etc.

Tatal meu (1.86/52 ani/105kg) a slabit de la 115kg pru si simplu mancand mai incet. Era obisnuit sa manace foarte repede, in acest fel avand si probleme de digestie si de calorii ingurgitate. Prin autocontrol si tinut de vorba de cei din familie in timpul mesei a reusit sa slabeasca relativ usor.

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
fabius
post 24 May 2008, 15:50
Post #315

Membru incepator

In primul rand mergi la asa.
Bea cafea dimineata, si nu numai. Incearca sa bei dupa fiecare masa, ajuta la arderea grasimilor, incepand cu ce ai mancat, deci nu se mai depune ce ai mancat.
Incearca sa ai doar o masa pe zi, preferabil la pranz, ceva mai consistenta, si in rest sa bei shake-uri in locul celorlate 2 mese.

24 May 2008, 16:55:
Bea cafea dimineata, si nu numai. Incearca sa bei dupa fiecare masa, ajuta la arderea grasimilor, si iti arde mai intai ce e in stomac, deci nu se mai depune.
Daca faci asa si mai mergi si la sala, vei reusi sa dai jos.
Incearca si sa mananci o singura data pe zi, o masa destul de consistent, preferabil la pranz. Iar celelalte 2 mese sa le inlocuiesti cu diferite shake-uri, gasesti retete pe net.
Sper sa fie de folos.
Bafta

This post has been edited by fabius: 24 May 2008, 15:55

--------------------
volkswagen transporter 1990 - gl 02 wvm
+
Tiberiu-Andrei
post 24 May 2008, 19:37
Post #316

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

Prietene,ideea ar fi sa modifici ritmul de ardere a caloriilor,si asta nu se rezolva cu una cu doua,e nevoie de multa miscare(de orice fel,nu conteaza natura ei),si multa perseverenta.Degeaba te tot chinui nemancand nimic ca mai rau iti faci......si thor,foaaaaarte corecta treaba cu lenea.De aci incepe totul.
V-ati imaginat vreodata sa mergeti pe jos la scarbici???Ce rau s-ar putea intampla?Ar muri cineva?
Pana una alta,eu pap de rup,fumez,de miscare nu mai zic.
PS:daca v-as zice ca beau mai bine de 200 litri de bere pe an ce-ati zice?
Greutate recomandata de producator:64 kg.Termen de valabilitate:nelimitat.
Spor la mancat! cheers.gif

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
ArtVandelay
post 24 May 2008, 19:50
Post #317

Anytown, USA..

From: Craiova

dieta keto !

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
Sony
post 24 May 2008, 19:52
Post #318

Membru autentic

From: Ban Land

Tiberiule, homosexualii au alt metabolism si nu se ingrasa. Trebuie sa fie competitivi. wink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Tiberiu-Andrei
post 24 May 2008, 19:55
Post #319

Om al muntelui

Sony,iti raspund imediat,ma duc sa i-au bere.

--------------------
+
Sony
post 24 May 2008, 19:59
Post #320

Membru autentic

Crezi ca esti barbat daca bei bere? blink.gif

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 24 May 2008, 20:11
Post #321

Om al muntelui

QUOTE(Sony @ 24 May 2008, 19:52)
Tiberiule, homosexualii au alt metabolism si nu se ingrasa. Trebuie sa fie competitivi. wink.gif
*

Inseamna ca toti cei care pastreaza aceeasi greutate in timp sau sunt slabanogi sunt homalai? radmasa.gif

Leitar edit,nu bre ca si muierile bau bere.Unele de voia,altele de nevoie!
Leitar leitar edit:vrei sa continuam discutia pe piua? ph34r.gif

This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 24 May 2008, 20:14

--------------------
+
Sony
post 24 May 2008, 20:13
Post #322

Membru autentic

Relatia este de "rezulta ca", nu de "echivalent cu". Adica "=>", nu "<=>", asta daca n-ai tras chiulul la matematica. smile.gif

--------------------
+
Arhimede
post 24 May 2008, 20:13
Post #323

Membru inferior, lung si tare

Dar ce e rau sa fi gras?Astept topicul <Sunt rau ca dracu', cum ma fac bun?>

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Tiberiu-Andrei
post 24 May 2008, 20:15
Post #324

Om al muntelui

QUOTE(Sony @ 24 May 2008, 20:13)
Relatia este de "rezulta ca", nu de "echivalent cu". Adica "=>", nu "<=>", asta daca n-ai tras chiulul la matematica. smile.gif
*

Mereu te scoti tu cumva! blush.gif

--------------------
+
Sony
post 24 May 2008, 20:18
Post #325

Membru autentic

Ma gandeam ca poate ai fost la ghei fest in loc sa mergi la scoala. wink.gif

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 24 May 2008, 20:18
Post #326

Om al muntelui

Repede sa ma pui cu ainshtain in oala.

--------------------
+
Sony
post 24 May 2008, 20:20
Post #327

Membru autentic

Vad ca iti surade ideea. radmasa.gif

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 24 May 2008, 20:20
Post #328

Om al muntelui

radmasa.gif

--------------------
+
Arhimede
post 24 May 2008, 20:23
Post #329

Membru inferior, lung si tare

Eu as prefera ca in topicul despre slabit sa ramanem la femei...nu sa discutam despre poponari. Dar daca va face placere...cum pot sa va opresc?! happy.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Sony
post 24 May 2008, 20:25
Post #330

Membru autentic

Adu-ne femei si supune-ne unui test. wink.gif

--------------------
+
55 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 17:28
Forum Renault