IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
Wizard24 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 06 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|||
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Au aceeasi calitate , adica Lllumar? Si ce model? Cat ai garantie?
Inca o intrebare mai am: pretul creste cu cat folia e mai inchisa? merci |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca pe mine ma intrebi.Ai avut macar curiozitatea sa vezi postul 275 de care ti-am zis?Asta ca sa nu mai zic de intreg topicul in care se spun si preturi si calitati.....Da,e Llumar,garantie 3 ani si pretul e direct proportional cu transparenta.
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Salut, da , m-am uitat la post. Ceea ce mi-a sarit in ochi a fost firma, GIP, despre care nu stiu prea multe si pretul. In rest, nimic. My bad
![]() La Cara stiu ca ai 5 ani garantie, asa mi-a zis nenea de-acolo. In fine, o sa vad. PS: Ti-au dat luneta jos?? La astia am inteles ca nu se da luneta si sincer, as prefera sa nu umble nea "Vasile" la masina mea aiurea pt niste folii, indiferent daca o pune bine la loc, chiar daca as fi nevoit sa platesc in plus. Merci mult This post has been edited by rattlesnake: 27 Mar 2007, 09:03 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
folie LLumar, montata in Brasov.
Multumit de manopera, aplicata in 2 ore, demontat geamurile laterale,nu si luneta,ceea ce m-a incantat. Pretul - 520 lei,laterale fata,laterale spate si luneta. In spate, folie 5% transparenta(de la exterior spre interior). Singura problema ar fi ca folia de pe laterale fata nu are autorizatie ![]() folie1.JPG ( Size: 163.77k ) Number of downloads: 312 folie2.JPG ( Size: 103.13k ) Number of downloads: 259 PS: garantie 5 ani. This post has been edited by skywalker: 27 Mar 2007, 09:39 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
rattlesnake |
![]()
|
am sunat acum la GIP srl, in bucuresti si au Folii Lllumar AT/ATR 05 si AT/ATR 20. Pretul pentru luneta + geamuri spate este de 250RON!
In comparatie cu CARA Protekt, unde aceeasi operatie costa 600RON, diferenta mi se pare enorma! Voi ce credeti? Care o fi motivul? La ambii distribuitori se da folie autorizata RAR + autorizatie. Astept raspunsuri, daca aveti idee Merci |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(skywalker @ 27 Mar 2007, 09:39) folie LLumar, montata in Brasov. Multumit de manopera, aplicata in 2 ore, demontat geamurile laterale,nu si luneta,ceea ce m-a incantat. arata super folia pe geamurile laterale,schimba total aspectul exterior al masinii |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
BNG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 January 06 ![]() |
Diferenta intre GIP Bucuresti si GIP Craiova, pt un MCV 350 lei fata de 600 lei (cele 4 laterale spate + luneta).
De unde aceasta diferenta mai ales ca este aceeasi firma? |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
rattlesnake |
![]()
|
hehehe...acelasi lucru ma framanta si pe mine.Mai exact, diferenta dintre GIP Bucuresti si Cara Protekt. Ambele distribuind aceeasi marca - Llumar.
Am sunat la Llumar Romania (detalii www.llumar.ro) pentru a-i intreba, iar acestia mi-au zis ca nu exista diferenta de calitate intre cei doi distribuitori, ambii stabilind pretul dupa cum vor. O zi buna... |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Hello,
a pus cineva la Cara Protekt? Daca da ,cum a decurs operatia? S-a dat luneta jos? Incerc sa fac o oarecare diferenta intre GIP si ei... Merci |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Omule,eu o am de 1 an si este absolut ca atunci,nu e matuita,nu e zgariata....iar despre luneta stai calm.Intreaba si tu pe altii care au pus sau care se pricep.E mai bine sa o dea jos,pt ca o pune ca lumea cu foehnul,se trage bine de tot,nu cu udatura in masina si alte prostii.Du-te sa ti-o dea jos si ai sa vezi lucrare facuta cu simt de raspundere.Sau macar du-te si vezi cum lucreaza la altu....stai de vorba cu ei si vezi ce au in cap.Eu am facut 2 masini la ei,una cu folie si alta ionizata.Nici o problema
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Da omule, faza e ca ma tenta sa pun la Cara.Este vizavi de locul unde lucrez eu si puteam sa o duc oricand si sa stau si cu ochii pe ei.Acum am aflat ca fac operatiunea fara sa dea luneta, ma intreb oare cum, dar cica e mai sigur.
In fine, intrebandu-l pe domnul Negrusa de la GIP, a spus ca daca nu se da luneta jos,nu imi dau garantie... Toate bune This post has been edited by rattlesnake: 28 Mar 2007, 09:22 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
BNG |
![]()
|
Are cineva idee de ce este diferenta asta de pret intre GIP Bucuresti si GIP Craiova, 250 lei nu e chiar putin.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
rattlesnake |
![]()
|
hmm..probabil costul de transport, or fi oltenii mai ai dreaq
![]() tu unde stai? |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
BNG |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
rattlesnake |
![]()
|
pai si ce te tine sa vii pana la Bucuresti? Oricum scapi mai ieftin per total...
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
tedy |
![]()
|
QUOTE(rattlesnake @ 28 Mar 2007, 09:21) Da omule, faza e ca ma tenta sa pun la Cara.Este vizavi de locul unde lucrez eu si puteam sa o duc oricand si sa stau si cu ochii pe ei.Acum am aflat ca fac operatiunea fara sa dea luneta, ma intreb oare cum, dar cica e mai sigur. In fine, intrebandu-l pe domnul Negrusa de la GIP, a spus ca daca nu se da luneta jos,nu imi dau garantie... Toate bune Daca e vorba de Cara din pipera,vis-a-vis de Sama....nu am ce sa zic in afara de "bagabonti si puturosi" Ia scoate matale o spaga(pe langa ce dai) si sa vezi cum se apuca si dau luneta jos....pt ca toata lumea zice ca aia e treaba facuta ca lumea,nu aplicata la misto ca in targ.In fine,eu zic sa te mai documentezi ca tot dai niste bani,macar sa fie dati cu folos si sa fii multumit.Bafta |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
BNG |
![]()
|
QUOTE(rattlesnake @ 28 Mar 2007, 15:54) O sa vin cu masina in Bucuresti mai ales ca eu stau aici si stiu unde sa ma duc, nu mai caut, distanta e ceva mai mare fata de Craiova insa tot ies mai bine tinand cont de diferenta de pret dintre ele. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene voi vorbiti serios cu datu` lunetei jos????
![]() Am folie Llumar pe 2 masini si nu s-a dat luneta jos, cum este si normal..nicaieri in lume nu-ti da luneta jos decat daca esti tu nebun si ceri expres.. PS: o masina are 1 an si folia e perfecta. a doua e din decembrie infoliata |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Mai nu stiu, fiecare cu mijloacele lor.Banuiesc ca folosesc mijloace de montare a foliei diferite.
Dar luneta, din cate stiu eu este lipita (sau ma insel? ![]() |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am interesat pentru folie peste tot(fara parbriz
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan Gri Perla... Folie Llumar cea mai inchisa.. lateral spate+luneta
301220060031xu7.jpg 301220060091tx6.jpg 301220060131vz2.jpg 301220060121eq3.jpg |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
arata bine.e cea cu 5%transparenta? poze din interior nu ai? as vrea sa-mi pun si pe fata cu omologare si vreau sa stiu daca gasesc undeva cu transparenta mai mica de 70%...
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
semit |
![]()
|
Mai, din interior se vede PERFECT afara, fie zi, fie noapte, e cea cu 5% transparenta, cu titlu de exemplu: inainte am avut o perdeluta Vitan-style pentru luneta, prin care CREDEAM ca vad bine, dupa ce am pus folie, s-a facut lumina la propriu in masina...
PS: pe fata pune-ti 50%, e mica diferenta vizuala intre 30% si 50%.. dar arata totusi mai bine |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
am sunat si eu la Gip Bucuresti si pretu e de 3, 5 mil
![]() This post has been edited by stiancu: 4 Apr 2007, 13:42 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
tedy |
![]()
|
eu am zis ca am pus cu 3,nu cu 2,5...dar asta anul trecut.S-o fi mai scumpit
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
dar dupa ce va-ti pus folie, ati fost la RAR cu certificatul ala sa il vizati sau cam asa ceva? v-a oprit politia si a-ti fost ok?
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Eu am pus azi la GIP Bucuresti, cu 250RON! Preturile s-au schimbat de marti, iar eu aveam programare de luni si pretul la telefon pe care mi l-au spus a fost 250RON si atat am si platit azi, corecti oameni.
Dupa ce au pus-o ramasesera niste bule, in special pe luneta, care s-au dus dupa ce am stat la soare cu ea vreo 2 ore... Au ramas insa niste punctulete mici, care nu stiu daca o sa mai dispara.Acestea se vad in special pe geamurile laterale.Stie cineva daca o sa dispara si de la ce credeti ca s-au format? O sa revin si cu poze daca este nevoie. Maine, pe lumina, o sa fac. Take care ![]() |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
tedy |
![]()
|
Dispar toate stai linistit
stiancu,s-a scris si de altii,dar si de mine.Da,am fost oprit pentru ca intrasem pe interzis,dar m-a luat si cu folia de pe geamuri.Le-am aratat autorizatia si n-au mai zis nimic,e perfect legala.Bafta |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:09 |