Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
![]() ![]() ![]() |
Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu stiu cand s-a bagat religia, dar am gatat si faculatea de ceva vreme..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Nov 2008, 21:27) si cumparam scutiri stampilate cu 15 mii la care scriam eu boala si perioada...cred ca se pune la furt.. QUOTE(ady77 @ 24 Nov 2008, 21:29) Eu imi luasem imprimanta si invatasem cateva chestii in corel si faceam scutiri... falsificasem tot asa si parafele catorva cabinete medicale (pentru diversitate). Am avut bani de buzunar de prin a 7-a pana bine in liceu asa. Mi s-a taiat ca s-a pi**t unu pe el de frica si m-a turnat. Intre timp falsificam si abonamente de autobuz (pana sa bage element de siguranta cu holograma). Cand am ajuns in cancelarie era un teanc de exemplare stranse de pe la vreo cateva licee din oras. Ce dezamagiti au fost ai mei atunci. ![]() Au fost cam ultimele mele iesiri de genul This post has been edited by MuciX: 24 Nov 2008, 20:38 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu umblam cu falsuri..parafa si semnatura doctorului erau reale.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma faceti sa imi aduc aminte de liceu cand ma trezeam la ora 6 ca aveam ore de la 7. Ma trezeam si ma duceam la scoala la 7 ca sa chiulesc, doamne ce vremuri
![]() |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Nov 2008, 21:39) Pai d-asta aveam eu boala pe fiii de medici, ca imi stricau piata... ai dracu furau din alea cu tot cu parafa si semnatura, ca ii era lene lu ta-su sa semneze pe loc, si avea toate scutirile semnate dinainte This post has been edited by MuciX: 24 Nov 2008, 20:43 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
nu furau nimic, doctoru' le scotea la vanzare..alte vremuri...si batai in scoala ce-am prins...de acum vuiau televiziunile cu saptamanile..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca s-a inceput cu d-alea serioase
![]() Lucram la o firma de jocuri electronice, adica le asamblam de la A la Z. Cum patronul ne șunta la salariu, eu cu inca unu' ne-am gandit sa ne rotunjim veniturile. Ramaneam sa taiem plexiglas pentru geamurile jocurilor si incarcam masina cu tuburi cinescop, surse, placi de monitoare. Am facut asta vreo cateva luni, dar n-am ales nimic de banii aia... Ma bucur insa ca i-am facut bucata scartarului. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, deci.... cf. dexoffline:
FURT s. 1. furat, furătură, hoție, pungășeală, pungășie, (livr.) rapt, (pop. și fam.) hoțomănie, (pop.) tâlhărie, (reg.) robălie, (înv. și fam.) sfeteriseală, sfeterisire, (înv.) tâlhărășug, tâlhărire, tâlhărșag, tâlhușag, (grecism înv.) sfeterismos, (fam.) ciordeală, coțcărie, șterpeleală, șterpelire, (arg.) mangleală, șuteală. (A comite un ~.) 2. sustragere, (rar) sustracție, (fam.) subtilizare, șterpelire. (~ul unei sume de bani.) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
io i-am furat la unu' nevasta la o nunta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai primit un bax de lapte Lady Milk lapti cu vitamini la rascumparare
![]() This post has been edited by vijelie: 24 Nov 2008, 20:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Io i-am furat mamei vre-o 2-3 formulare din alea de retete medicale ( lucra ca tehnician dentar ) , semnate si stampilate de stomatolog si le-am facut scutiri . I-am zis dirigintei ca doctorul nu mai avea formulare de scutiri .
![]() ![]() Prin 1985-1986 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi luasem si eu stergatoare duble la dacie si le puneam doar cand ploua, in rest stateau in masina si in singura noapte in care le-am lasat afara, am ramas fara ele. Am uitat de incident, am uitat si sa-mi cumpar altele, pana cand vine o zi ploioasa si eu trebuia sa plec. N-aveam de unde sa cumpar, parca era sambata sau duminica si ma duc cu tupeu la un break nou care stiam ca e a unor chinezi ce vindeau prin Europa si iau stergatoarele.
M-au tinut stergatoarele alea mult si bine... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Normal, erau chinezesti.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MuciX |
![]()
|
Da n-ati facut niciunul cand erati foarte mici cu d-alea sa goliti (furati) ce ramane in pahare dupa petreceri? Cand intrau ai mei in casa (ca de, tre' sa conduci munsafirii afara) nu se mai intelegeau cu mine
![]() Alta data, cand s-ar spune ca eram mai copt, se asociase taica-miu cu un var si au luat o moara. Si la sfarsit de saptamana cutreierau targurile de cereale cu de toate. Si imi placea sa ma duc si eu, fiindca invatasem o chestie: doar ce iesisera bancnotele alea de 1000 de lei, dar alea mici, albastrui asa si la sfarsitul zilei de munca ii puneau separat p-aia (nu stiu de ce), iar eu, copchil tembel dadeam iama in ei. Fumam si pe vremea aia, aveam mereu tigari, sucuri, croasante si toate cele. Numai ca tata s-a prins si nu mi-a zis nimic pe moment, si m-a prins intr-o zi, in magazic, cum scoteam din buzunar tescalaul de bani... nu mai are rost sa continui. Tot in perioada aia, varul lu' tata cumparase un buboi de dacie papuc sa care cu ea, iar eu, intr-o buna zi, am bagat mana pe sub bord i-am scos toate becurile de la martori... in apararea mea, masina aia arata in asa hal incat n-as fi crezut niciodata ca aia chiar se aprind (era modelul asta - ms vizavi ![]() Odata, prin clasa a 6-a am furat niste panze de traforaj (da oi fi eu mai mic, dar am facut si atelier ![]() Ar mai fi de zis d-astea, dar ma opresc aici fiindca nu vreau sa imi fac un renume... ![]() ![]() This post has been edited by MuciX: 24 Nov 2008, 21:17 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Nov 2008, 21:02) Imi luasem si eu stergatoare duble la dacie si le puneam doar cand ploua, in rest stateau in masina si in singura noapte in care le-am lasat afara, am ramas fara ele. Am uitat de incident, am uitat si sa-mi cumpar altele, pana cand vine o zi ploioasa si eu trebuia sa plec. N-aveam de unde sa cumpar, parca era sambata sau duminica si ma duc cu tupeu la un break nou care stiam ca e a unor chinezi ce vindeau prin Europa si iau stergatoarele. M-au tinut stergatoarele alea mult si bine... Asa se explica cum de am ramas fara stergatoare in Bucuresti, probabil ramasese vis-a-vis fara stergatoare din nou ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 24 Nov 2008, 21:19 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ma, tu esti chinez! Din ce dinastie te tragi, Ming sau Ling?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Ming, din Ling esti tu
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Io-s din Tio M Ping
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Atunci eu sunt din Tio N Des
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Te hotarasti o data?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Haide bre, ca suntem practic rude
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tot una cu chineji.
Ne roaga niste chinezi sa ii ajutam sa coboare niste baxuri cu haine din bloc la masina. Din 3-4 baxuri, unul disparea in sus pe scari. Au chemat politia vazandu-si marfa injumatatita. Treaba e ca nu prea erau nici ei in regula cu actele si dormeau vreo 12 insi intr-un apartament si ne-au lasat in pace. A doua zi toata fata blocului purta canadiene noi chinezesti ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
corect ar fi chineziene, nu canadiene?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu mai sterpeleam de la bunicamea bani si imi cumparam gume Turbo, multe gume Turbo.
This post has been edited by giany911: 24 Nov 2008, 21:59 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ba vizavi, tu esti cleptoman de'acuma. Misto topicu' , ca se sparg putulicii care nu au trecuta data nasterii in profil......
![]() This post has been edited by l@u: 24 Nov 2008, 22:07 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmmmm eu am fost mai cuminte la domeniul asta....
insa cu notele luate deamp..... am fost criminal.... de fiecare data cand se ducea tata la sedinta...venea cu scandal ca iar am luat 4 la romana...la franceza la chimie....etc....si lui nu ii spun nimic..... nici io nu am facut religie si sunt productie 95 la liceu This post has been edited by b76bgaarh: 24 Nov 2008, 22:09 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aveam vreo 10-12 ani si mergeam cu cel mai bun prieten al meu la furat de prune, mere, cirese, zmeura de la sateni.
La un moment dat bunica-mea vinde livada unei consatene de-a ei, ca si-asa nu mai avea timp si putere sa o ingrijeasca. Aia pune pruni (ce prunii lu naiba a pus nu stiu, ca in anul urmator dupa plantare aveau deja fructe) si cum eu inca socoteam ca e livada lu bunica-mea faceam cu prietenu asta al meu dese incursiuni in livada devenita acum "a lu' Leana". Vreo patru ani, cat am mai venit eu la bunica-mea, Leana se plangea ca "dupa anii astia tot n-or dat prunii". Ei saracii dadeau, dar noi luam tot. Aaa, si faza tare: mergem noi la furat la Leana in livada si cum bagam noi prunele in san auzim din departare: "Baaa, iesiti de acolo, cenzurat-va Dumnezeii mamii voastre!!!" Noi ne trantim la pamant crezand ca striga dupa noi, dar cand colo strigau dupa altii, pe coasta dealului de vizavi ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:59 |