Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
![]() ![]() ![]() |
Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
insinuezi ceva???
ia vezi, ca nu stii de unde vine necazu' ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De pe la spate?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din toate pozitiile
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai, ca se supara oamenii degeaba...
Azi am produs un plin de benzina. La naiba, nu am simtit nici o bucurie, de parca mi s-ar fi cuvenit. Incep sa imbatranesc. Voi? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
e nasol... daca azi nu te bucuri la un full... maine nu o sa te mai bucuri la un fu**i bun si tot asa....
![]() apropo, nu preia nimeni initiativa mentionata cu o pagina in urma? ![]() This post has been edited by SSilent: 25 Nov 2008, 19:47 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
vijelie |
![]()
|
Oare daca ma angajez sofer pe cisterna cu motorina am sa ma bucur iar de viata?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
eu furam capacele de la semnalizare de pe lateral (lucasuri, sau cum le zice ) de pe la dacii, oltcituri..nu imi foloseau la nimic..dar le luam oricum ca ieseau usor
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@vijelie : probabil jumate din ea e de la mine din rezervor
![]() ![]() eu fur orice...da-mi ocazia si sa ma conving ca nu ma prinde nimeni si gata! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vijelie |
![]()
|
nu e de la tine, au fost bonuri valorice, sunt intelectual
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Straniu dar nu prea mi-a stat niciodata in fire. Am avut o perioada prin 1996 la tara, am tot sutit bani dintr-o tufla pe care o tinea taica-meu intr-un sertar, dar nu cred ca si-a dat seama. Oricum am tinut "gasca" pe sucuri Brifcor(care costau atunci vreo cateva sute de lei, 200 parca, si le luam din pur patriotism, sau asa ziceam, poate luam doar ca sa iasa mai multe) si snacks-uri cu fotbalisti de la Euro '96 vreo doua saptamani. Tin minte ca luam macar 10.000 pe zi, in conditiile in care parca nu exista bancnota mai mare atunci... Desi n-am fost prins, am renuntat la un moment dat, probabil de rusine.
Am mai avut tot atunci tentative sa sutim o lada de Pepsi care statea in fata unui magazin, dar pana la urma tot de rusine ca facem parintii care au crescut acolo si despre care avea lumea o parere buna, de ras. In rest multa vorba dar putine fapte. Nu pot sa zic ca-mi pare rau. Am avut ocazia sa sutesc tot copil fiind de la un vecin care ma lasa sa stau la el in masina o suma maricica de bani, dar n-am facut-o. O faza d-asta recenta, asta vara la Gura Portitei merg in toiu' zilei cu un amic la restaurantul ala(ca doar unu' e) sa incercam sa gasim un loc. Totul full, stam, fumam o tigara, ne uitam in stanga, in dreapta, pleaca unii si lasa banii de nota pe masa. Mancasera doi insi lasasera 60 de lei pe masa. Am stat cu ala si ne-am uitat la bani vreo 20 de minute, nu venea nimeni sa-i ia, nu venea nimeni sa ne ia comanda. Pana la urma am plecat de la masa si toata ziua ne-am facut sange amar ca n-am avut niciunu tupeu sa-i luam, desi era nevoie de ei. Sa mai zic de prin clasa a 9a cand ne-am dus 15 insi intr-un bar, am baut de ne-am plictisit si la un moment dat a zis unu' sa plecam fara sa platim, sa iesim pe rand, dar eu pana sa plec mi-am platit portia mea? Io cred ca am fost vreun calugar intr-o viata anterioara... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu stiu daca e tocmai furt.. la ultimul job aveam un automat de sucuri,biscuiti,napolitane etc... intr-o pauza mai tarzie eram doar eu si un coleg in sala de mese. o sticla in automat statea sa cada..evident ne trazneste o idee pe amandoi : sa inclinam automatul numai putin, sa cada sticla (mai facusem chestia asta). bun, il inclinam putin, nu cade. dam mai mult.. cade sticla impreuna cu alte 5-6 sticle si ceva mancaruri
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Ov |
![]()
|
gandeste-te ca automatul ala nenorocit, a furat de la altii, care au bagat bani in el si dansul n-a binevoit sa dea produsele platite. Bine i-ai facut !
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
vijelie |
![]()
|
Altu' care crede ca pui seara pe masa motorina...
Sunteti multi, asa-i? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu bre, dar pana-o vinzi... mori de fuame.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am eu unde sa vand
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce faceti acum, grupuri organizate?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
m-am plictisit
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
imi este somn hai la furat ca tre sa stau treaz pana la 3...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
hai ca eu tin de 6
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
Veniti sa-mi furati mie D[r]acia din parcare, se deschide nu doar cu orice cheie, dar si cu unghia sau daca aplicati presiunea potrivita cu degetu' mare al uneia dintre maini. Sigur daca o vindeti repede la un samsar va iese si voua macar de cate o bere... Sau macar o sticla de Polar, totusi mai mult nu cred ca valoreaza...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
QUOTE Deci toate masinile alea din semnatura ta,sant facute din bucati?Cooool!Poti sa-mi faci si mie un Porsche? Pai fa o lista cu vreo 3-4 Porsche-uri care zac nemiscate pe domeniul public de ceva vreme si ... rezolvam ![]() In alta ordine de idei mi-am mai amintit de una tare de tot... Mergeam printre niste blocuri si vad un Citroen parasit exact modelul pentru care cautam eu un calculator si o admisie ... fac o mica ancheta prin bloc si i-mi zice unu intr-un final ca e masina lui si ca sa-i dau 100 de euro pe piese ca oricum o duce la REMAT... zis si facut ... vin a doua zi, il sun si ma inteleg la 200 de euro sa iau tot motorul pana la urma ... Ma apuc dau jos motorul cu tot cu instalatie si inca juma de masina pe langa ... il sun sa vina sa-i dau banii si tel inchis ... am sunat 3 zile la rand si nu am mai dat de om ..... Acu ma gandesc daca o fi fost vre-un vecin pe care il enerva ca parcase ala aiurea pe locul lui sau ceva de genul pentru ca nici in ziua de azi nu am mai dat de ala sa-i dau banii ..... |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
sorin1983 |
![]()
|
bine ca nu esti de pe la bucale ca iar ieseam in fuga afara
![]() ![]() apropo...facem si un topic de ponturi? sau tot aici ? ![]() This post has been edited by sorin1983: 26 Nov 2008, 01:19 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ce oameni ba ce oameni... cum sa furi ma stergatoarele... eu mi-am luat aero la 9lei bucata din real si unu moca si sterg mai bine ca orice... deci nu mi-le furati ca va dau eu bani de unele noi =))
PS daca mergem la furata degeaba tineti de 6 ca al meu dric e cu 7locuri =)) |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am mai spus istoria asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=207768 dar cred ca merita.
Furtisaguri in copilarie... corcoduse (si caise) crude, alea coapte nu erau acre si n-aveau haz. In rest cam lipsit de fantezie: nimic de care sa-mi amintesc. Nu, nici mai incoace ![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Eu propun sa facem o echipa gen Oceans'11 si sa spargem o banca ceva ... sau daca nu reusim sa o spargem macar sa o fisuram putin
![]() Oricum cred ca ar iesi o brigada de spargatori class 1 de aici ... |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:49 |