Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
![]() ![]() ![]() |
Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
tester |
![]()
|
||
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 26 Nov 2008, 18:22) Apropos de furaciuni din magazine si tigani... vazurati grupu' ala de tiganci care au incercat sa fure UN STATIV PLIN CU HAINE din magazinu' Adidas de pe Dorobanti? ![]() Cand lucram la Nic, le-am ginit pe niste d-astea cum bagau sub fuste c-o viteza, de ziceai ca sunt combine. Ce bataie am vrut sa le dam io cu inca unu'(mai mult ala). Au inceput alea sa faca ca toti dracii, dar tot n-au plecat cu nimic la ele ![]() Cand vedeti d-astea cu fuste lungi, fugiti ca dracu' de tamaie, ca va lasa sportivi cat ai zice peste. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Stefan @ 24 Nov 2008, 21:17) Si practic furtul e singurul pacat. Am citit si eu teoria asta; sau am auzit-o pe undeva ![]() Si ca sa fiu ontopic: am furat un triplu stecher de la liceu (aveam nevoie) si un pumn de piulite, tot de la liceu cand se renova (le am si acum). Saibele nu le-ai luat? Vezi ca are Marty unele de vanzare ![]() Eu marturisesc, spasit, ca am avut nevoie de cablu de telefon pe vremea cand era cu dial-up internetu'. Si i-am cerut la adminu de la birou 'niste cablu', asta m-a lasat singur cu o rola si am luat vreo 30m, ca nu stiam cat imi trebuie ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai ce furt e ala cand ii ceri cuiva?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Stefan @ 27 Nov 2008, 01:04) Pai ala s-a gandit ca am nevoie de 2-3m de cablu, nu de 30... iar eu nu i-am zis cat imi trebuie... E ca ala cu armata, ce furt e ala daca i-a lasat cheia de la magazia cu alimente? QUOTE(sorin1983 @ 26 Nov 2008, 14:47) Pai mai intai "furi" acte ne nebun... faci pe nebunul o vreme... Si dup'aia lumea e a ta... Numa sa nu exagerezi, ca te pastreaza aia... This post has been edited by cristianco2002: 27 Nov 2008, 09:59 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot veni vorba, cu o cheita de la o cutie de conserve, d-aia cu care se ruleaza capacul dintr-un colt, desfaceam cam 50% din lacatele intalnite, inclusiv pe cea de la magazia de alimente.
Cele cu cifru le-am desfacut pe toate. Unu' a mers la pariu ca p-al lui nu-l desfac. L-am intrebat in cat timp. Mi-a dat 5 minute. M-am chinuit putin, l-am deschis in 2 minute. Pariul era sa iau orice vreau din valiza daca il deschid. I-am luat un spray ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am desurubat belciugele de pe usa cu o surubelnita si ditamai lacatul a devenit nefolositor. Nici urma de efractie
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Gabi ala de pe oltcitclub e ciombe al nostru ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Am pus ochii pe o cataracta de 1100 care zace ingropata pe domeniul public ... are UAP pe aripa si lampile de pozitie alb/rosii pe aripi
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Eram la inceputul clasei intai, cu ceva ani inainte de Revolutie, si dupa primele zile de acomodare fiecare a inceput sa aduca la scoala jucarii de pe acasa, sa-i impresioneze pe ceilalti.
Cum pe vremea aia nu prea gaseai nimic de cumparat, fiecare a venit cu diverse nimicuri. Dar eu trebuia sa aduc ceva mai interesant decat restul! Si deodata mi-a venit ideea geniala: o sa aduc BALOANE! Ochisem eu pe la ai mei prin sifonier, bine ascunse, niste baloane din alea ambalate in pliculete de carton, cu un fluturas desenat pe ele... Asa ca sutesc vreao trei si m-apuc sa le umflu in timpul unei ore, foarte mandru ca le-nchisesem gura colegilor. Insa tovarasei invatatoare nu prea i-au placut "baloanele" mele, asa ca mi le-a smuls din mana si a iesit urgent din clasa. S-a intos impreuna cu o colega si tot susoteau privind catre mine. La final ma intreaba: - De unde ai baloanele astea, Vlad? - Pai cum de unde?! Mi le-au dat ai mei sa ma joc cu ele... Bineinteles ca nu le-am mai primit inapoi. Pacat. ![]() This post has been edited by VladG: 27 Nov 2008, 22:56 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
Apropo de clasele primare ... in clasa a 3-a am furat un tablou electric cu tot cu contoar dupa ce in prealabil am oprit curentul pe tot etajul de la scoala ... atunci invatatoarea a chemat-o pe mama la scoala dupa vro 2 zile si i-a spus ca sunt dezechilibrat mintal si ca tre sa ma duca la un doctor ....
|
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si doctorii ce au zis?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am o vecina care gateste cu usa de la apartament deschisa. Odata mi-a fost asa de pofta ca am pandit-o pana a plecat din bucatarie si i-am furat oala cu sarmale de pe foc. Dupa ce-am terminat sarmalele, am spalat bine oala si i-am pus-o la usa. I-am lasat si un bilet in oala. "Foarte bune, saru'mana".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Victorase, pe urma a mai gatit cu ea deschisa?
![]() Apropo' de haleala. Era cofetarie la noi la parter, cu laborator propriu. Faceau alea un serbet, de imi vine si acum apa-n gura. In prima faza lasau cazanul langa geamul deschis (cu gratii), sa se raceasca. Mergeam cu paharele de plastic de la inghetata si le umpleam ![]() Cred ca s-au prins si l-au mutat mai pe mijloc la un moment dat, dar am luat o craca mare pe care o bagam de la distanta si o curatam in pahare ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 28 Nov 2008, 12:22 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Daca prin anii '98,'99,2000 va trezeati dimineata si gaseati masina fara roti, capace, casetofoane, boxe, cric, etc sa stiti ca n-am fost eu.
![]() |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
QUOTE Si doctorii ce au zis? Ca sunt prea rasfatat ... Dupa un timp prin clasa a-5-a am inventat alta smecherie ... aveam o geaca care avea buzunarul gaurit pana pe partea cealalta si o puneam in cuier peste gecile altora si ma faceam ca scormonesc la mine in bzunar ... Dupa aia a inceput moda cu walkmanurile ... avea un coleg de clasa unu care si inregistra ... era forta pe vremea aia ... Am facut eu un mic plan diabolic ... cum s-a sunat si s-a ridicat omu din banca i-am tras walkmanu din ghiozdan, l-am pus intr-o punga si l-am aruncat pe geam intr-o tufa ... apoi repede dupa el pe scari si am stat cu el toata pauza. Cand a constatat ca nu mai e si a reclamat la diriginta aia normal a intrebat daca banuieste pe cineva ... la care omu zice "Doamna oricine inafara de Liviu ca a fost cu mine toata pauza " ![]() Dupa aia prin a7-a a8-a am inceput sa fur bani de la ai mei dar nu va ganditi ca sa-mi cumpar cine stie ce prostii cu ei .... nuuu... cumparam la greu lozuri d'alea de se razuiau ... si culmea prostiei ca am si castigat vreo 20.000 la 10.000 investiti. Dupa aia a venit momentul sa furam de "necesitate"... In clasa a 11-a se da teza la chimie ... in clasa vreo 11 insi si pe catedra 26 de teze ![]() Ajungem intr-un final la scoala cu ghivecele si mergem sus in birou la ala de chimie cu ploconu ... cand ne vede ala il bufneste rasu si ne intraba pe fata :" Din ce scara de bloc sunt astea furate mah nenorocitilor ???" ... Nu sesizasem un mic amanunt ... pe ghivece scria Bloc 7 sc A cu vopsea ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
up!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Mai bine zi-ne ce-ai furat, lasa up
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am copiat azi la Romana... se pune?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Se pune, 10 matanii, 30 de lumanari (15 la morti, 15 la vii), 200 de euro la mine pe card si esti iertat
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io am copiat la Lujerului.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Aoleu, asta e nasol
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
![]() This post has been edited by fost membru: 24 Feb 2010, 23:58 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE In ultima perioada, cablurile de comunicatii ale STS, aflate sub Palatul Parlamentului, au fost taiate de trei ori, a declarat miercuri directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. "Avem o mare problema cu retelele de cabluri. In ultima luna, de trei ori au furat, din acelasi loc, cabluri, de sub Palatul Parlamentului. Cred ca aurolaci. Nici politistii nu au mers dupa ei mai departe...", a spus Opris. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sobolanii erau. nu aurolacii
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
am citit tot topicul .... prea tari povestile
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:47 |