Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
![]() ![]() ![]() |
Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Șoferul unui autocamion cu numere de Polonia susține că a fost atacat de tâlhari deghizați în polițiști în apropiere de localitatea timișeană Coștei. Conducătorul auto spune că și-a pierdut cunoștința după ce a primit o doză de spray paralizant în față și s-a trezit după ce atacatorii au dispărut cu toată marfa: aproximativ 20 de tone de pastă de dinți. tion.ro |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
haaaaaaaai frate
![]() De ce ai fura 20 de tone de pasta de dinti ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa le vanda prin piețe ... doar nu sa aiba toata viata el si familionu lui cu ce se spala ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E cam greu "sa plasezi" atata pasta de dinti
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
Is multe piete in toata tara ... ai fi surprins sa afli cat din marfa de acolo are aceeasi provenienta ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Shush |
![]()
|
Daca era vorba de tigari sau de bautura intelegeam, dar pasta de dinti, sincer, nu am vazut la vanzare prin piete.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt pline pietele de tarabe care vand pasta, sapun, detergent, deodorant etc...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cam cate tuburi de pasta intra intr-un camion inmultit cu 9-10 mii tubul, ce profit o da? Fara un leu investit?
Lu' coane soferu' de camion ametit cu spray, nu i-au gasit substante straine in sange la examenul medical. Pai de cat spray e nevoie sa-l culci pe ala o ora, sau cat dracu' le-a luat, ca sa goleasca TIR-ul si sa nu-i iasa aluia-n sange? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
faci rampampiu din pasta de dinti,scapi mai usor de ea asa.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Shush @ 25 Feb 2010, 01:19) Ala sa zica merci ca e in viata... Cunosc pe unu' care lucreaza la ceva firma de transport. Cate povesti ne-o zis asta intr-o seara la bere... Se fura orice... Si nu neaparat de catre romani. Eu am avut o perioada scurta in care ii luam la bunicu-miu din portofel de-o guma turbo. De chelnerite care dau restul in plus mi-o fost mila intotdeauna (si parca tot la mine se aduna), asa ca le atrag atentia care-i suma corecta (dar ciuciu bacsis ![]() Ba nu, sa nu mint... Prin '96, '97. Era o alimentara pe traseul meu spre un prieten. Si isi lasau lazile de mere in strada. Cum treceam cu bicicleta pe acolo, tot timpul imi periam degetele prin lada. La sfarsitul verii eram deja in stare sa culeg doua din mers. Apropo, filmele si jocurile cracuite se pun la furt, sau la ocolirea drepturilor de autor? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sigur? Ca daca luam in calcul ce industrie era in complexul studentesc prin "anul 2000", eu zic ca mai degraba era masura protectionista, de pastrare a banilor in tara.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu știu mă, întreabă și tu aici!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Shush @ 25 Feb 2010, 01:19) QUOTE(Shush @ 25 Feb 2010, 01:25) Oare initiatorul are factura pentru pasta de dinti de-o vinde in topicul asta ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Eu am si acum o "tripla' imprumutat de la facultate. Este cu exteriorul din celuloid si are arcuri la gaurelele unde intre stecherul. Cand eram mai mic i-am sparlit unei cunostinte o lingurita de argint, iar fructe din livezile oamenilor se practica in orice sat.
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Feb 2010, 13:08) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mai demult prin clasa a 3-a am gasit intr-o clasa dupa ore o masinuta. Am luat-o si am bagat-o in geanta. Am ramas la un meci de fotbal si cand mi-am luat geanta disparse masinuta din ea
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
eu cand trc printr-un supermarket mai iau cate un pumn de seminte de dovleac din raftul cu seminte vrac sa nu ma plictisesc la cumparaturi....
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Casetofon de umar n-ai?
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da, chiar, asta cu casetofonul de umar mi-a adus aminte de un film pe care l-am vazut, era intr-o zona mai saraca a New York-ului, cartier de negri, in care era o pizzerie italieneasca (filmul parca se chema "Pizzeria lui Sal"), si tot asa era unu mai tanar asa, mereu mergea cu casetofonul cu baterii dupa el, si avea o caseta cu o singura melodie pe care o repeta la infinit Public Enemy - "Fight the power".
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 25 Feb 2010, 22:47 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io ciordesc ofertele de MEtro din poste de la vecini
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tot un pliant per scara de bloc se împarte în Deva?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nea argoane, zi-i pe limuzina lu' matale. Faci o lista cu ce ciordisi pana acum?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Recunosc de fiecare data cind merg la cumparaturi nu exizsta zi sa nu beau cite un redbul ,asta e nu ma pot abtine
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
normal ca moca sau cum se mai zice "dabogea"
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:56 |