Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
![]() ![]() ![]() |
Românul care s-a născut... hoț, (momente de sinceritate)
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu ''vizitam'' des livezile de prin comuna
![]() dar cele mai bune erau la tanganu si unde este acuma dragonu rosu ![]() iarna cand mergeam cu colindu ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Spargem bancile, le spargem pe toate, facem rost de lemn de foc, cadrele metalice le ducem la fier vechi si ne ies si bani de-o "saniuta", cu alea de plastic e mai greu, ca p-alea le spargem degeaba...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu asa idiot n-am vazut in viata mea!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Absolut prost mort ....
![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo' de supermarketuri, aveam un tovaras care lucra la unul si punea cartusele de tigari in baxuri si baxurile le ducea la gunoi de unde le preluam eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hai maaaa ca aia zici ca e regizata... ce dracu..
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce amuzant e filmul cu negrul !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 26 Nov 2008, 12:02) Gabi ala e belea, recomand sa cititi mai multe povestiri. ![]() Mai ales alea cu socrii lui.... ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Nov 2008, 12:26 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
mergem la spart de banci dar propun sofer pe Vlad Georgescu ca doar el stie sa serpuiasca masina cum trebuie... ca sa pierdem urma gaborilor
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cam ce se poate fura dintr-o banca in conditiile in care toate se plang de lipsa de lichiditati?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tu n-ai vazut 7 neveste pt 7 frati?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
am citit alea de pe oltcit... nebunie taica... nu stiu care e exact nebunul:)) dar ce balamuc povesteste ala ca era.... merita citit tot
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hai ca ala-i vechi, le-am citit de mult... si zic eu ca n-are treaba cu ciordelile.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai zice acolo cum fura grasu ala..ca tot a venit vorba de tigari
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sorin1983 |
![]()
|
dar iti trebuie acte de nebun
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se vede ca tipu' de pe forum Oltcit e din Arad.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de Gabii... am trait si eu faze in liceu si facultate de care rad si acum dar baiatul asta e criminal rau.... n-am mai intalnit asa.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE Alte episoade (nescrise inca) ar fi:Telefonul buclucas, Operatiunea „Vanzare”, Nervi si cafteala, Pusca si Bill Clinton etc Pare-mi-se ca mai era cineva aici pe forum care a povestit ceva asemanator si tot Oltcit are. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Eu nu am furat.Mi s-au furat jucariile cand eram mic.
Eram in piata Aurora in Ploiesti, ma urcasem in remorca de la Dacia unui nene,cu jucariile mele si la un moment dat cativa cioroi borati au venit ,s-au imprietenit cu mine si in cele din urma,m-au lasat fara ele.Sau a fost magie? Multumim,stimati rromi draguti ce sunteti, din cauza voastra nu mai pot copii sa se joace cu jucariile ca veniti voi si faceti pe IOSEFINI! De furat,am furat insa femeia unui nenorocit..ea era casatorita de cativa ani,avea o viata sexuala activa cu sotul ei,dar m-am dus si eu de cateva ori cu ea,in orice caz,m-am culcat cu ea doar de 3 ori,mult mai putin decat sotul ei. Deci,se pune sau nu? ![]() This post has been edited by Mihai 90: 26 Nov 2008, 17:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca se pune la hotie sau nu, dar ,.... imi pare cel putin perversa treaba sa sheruiesti aceeasi "pussy" cu altcineva,
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 26 Nov 2008, 18:17) De furat,am furat insa femeia unui nenorocit..ea era casatorita de cativa ani,avea o viata sexuala activa cu sotul ei,dar m-am dus si eu de cateva ori cu ea,in orice caz,m-am culcat cu ea doar de 3 ori,mult mai putin decat sotul ei. Ba Sony, asta suna cunoscut! ![]() Super genial filmu' cu negru' ala. Vorba lu' vis-a-vis, in viata mea n-am vazut om mai prost ca ala. Apropos de furaciuni din magazine si tigani... vazurati grupu' ala de tiganci care au incercat sa fure UN STATIV PLIN CU HAINE din magazinu' Adidas de pe Dorobanti? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 26 Nov 2008, 12:02) Toate povestile lu' Ciombe sunt amuzante! Va spune unu' care e vecin de bloc cu el ... |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai are ciombelet?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 26 Nov 2008, 18:22) Apropos de furaciuni din magazine si tigani... vazurati grupu' ala de tiganci care au incercat sa fure UN STATIV PLIN CU HAINE din magazinu' Adidas de pe Dorobanti? ![]() Dupa aia la politie, nu duduie ca eu doar vroiam sa vad cat costa o bluza roz ... sau ceva de genul asta. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Seara se lasa
Si ies in oras... Hai ce furam??? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
6 sase vine cap de creta da mai departe
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:54 |