Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
![]() ![]() ![]() |
Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ramane bine... Ca e UDeMeReu
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Imi poate explica si mie cineva cum se face redistribuirea ?
![]() This post has been edited by Shush: 2 Dec 2008, 13:26 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
dupa cum ai norocu shush... ala de pe locul 2 are mai mari sanse decat ala de pe locul 1....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 2 Dec 2008, 11:20) Corect! Ai dreptul la orice opinie, inclusiv la opiniii care contravin Codului Penal! Si pe undeva si regulamentului acestui forum! Asta nu inseamna ca aceste opinii nu pot fi contrazise si chiar pedepsite! PS! Coarnele sint ascunse de blana, dar se poate observa, in avatar, lucirea coltilor! This post has been edited by miki: 2 Dec 2008, 13:33 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Esti prea subtil ... Te rog dezvolta si argumenteaza!
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Garett @ 2 Dec 2008, 13:09) Pai, atunci, sa-o zic pe a dreapta pana la capat. Nevasta-mea e moldoveanca, asa ca revendic si Molodva... ![]() QUOTE(deconectat @ 2 Dec 2008, 13:14) Pai tot omul le sfinteste si pe ele... Argon stie... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Dragii mei,
Va certati pe unguri si pe unguroaice, si pe la carmuirea tarii este jale mare ... haideti sa ne re-concentram pe problemele principale ... |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Alydor |
![]()
|
si sa facem ce? ca nu mai avem ce face acu...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, am putea sa incepem de pe acum sa ne certam cu cine ar fi mai bine sa votam peste 4 ani.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu votez UDMR peste patru ani.
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(miki @ 2 Dec 2008, 14:10) Hmm, buna idee, cerem cate o suta de Unirea si o halba sa ne impacam cu totii. ![]() 2 Dec 2008, 14:27: QUOTE(Garett @ 2 Dec 2008, 14:16) Pai da, iredentistii astia, vor Moldova doar pentru ei. ![]() This post has been edited by radian: 2 Dec 2008, 14:27 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(bion @ 1 Dec 2008, 19:13) Ce e "specific" e ca cei mai mari antiunguri sunt de prin locurile in care nu prea exista unghie daramite picior bozgoresc Asta ma distreaza si pe mine,aia care n-au nici o tangenta cu ungurii si nici macar nu stau in Ardeal(ca sa zici ca au fost saracii discriminati),p-aia ii ustura-n dos cel mai tare.Sunt atatea familii mixte de n-aveti idee si e liniste si pace!(cum e a mea dealtfel).Nu sunt nici eu de vina,nici oricine altcineva de asezarea popoarelor de acu 'jdemii de ani.Ca au fost unii primi sau ca au fost altii iarasi nu tine de noi,solutia nu in rezolvarea acestui subiect(problema existentiala pentru unii dealtfel) consta.Dupa cum stau si citesc aici,cei cu mintea deschisa si o gandire in perspectiva sunt cei care au deja o varsta si stiu ce si cu ce se mananca!In schimb ma distreaza(intristeaza) prostia unora.Se stiu ei care,n-are rost sa-i arat eu cu degetu.Asa ca fapt divers,astia care-s mari romani si se plang de discriminare prin aste-zone a tarii,mergeti tata acasa la voi(eventual intrebati parintii din ce zona sunt)si fuguta ca nu voi ati vrut sa veniti aici,v-au trimis altii mai destepti decat voi! ![]() Amu sa transmitem si catre partea ailalta,catre ultranationalistii din arcu carpatic si din tara aia situata la V-Nv de Romania ca nici aia nu fac exceptii de la gandiri infantile si sovine.....la fel si in cazu vostru,vreti Ungaria,auf*uterzien.Luati-l de mana pe Marko si navigati usor catre vest cu vant din spate,apoi va asezati usor in fata parlamentului lu nea' Gyurcsany si faceti hora unirii! Amu mai tin sa precizez ca nici iubitii conducatori ai Udmr-ului nu fac exceptie de la confratii de origina valaha aflati la guvernare,tot la fel de hoti si banditi sunt si ei,ma rog majoritatea caci a generaliza nu e mereu benefic.Dar scopu nobil pe care dansii il au parca ii face mai deosebiti. In concluzie cand se deschide pe iubitul nostru forum sectiunea in limba maghiara? ![]() ![]() Szervusztok! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 2 Dec 2008, 14:37) Asa ca fapt divers,astia care-s mari romani si se plang de discriminare prin aste-zone a tarii,mergeti tata acasa la voi(eventual intrebati parintii din ce zona sunt)si fuguta ca nu voi ati vrut sa veniti aici,v-au trimis altii mai destepti decat voi! ![]() Poti detalia ce-am subliniat eu? In rest, n-am inteles nimic din postul tau. P.S.Daca nu gasesti repede o explicatie savanta, iti dau report pentru xenofobie. This post has been edited by Victoras2001: 2 Dec 2008, 14:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
N-ar avea niciun sarm, ca nu ar avea cine sa mai arunce cate o petarda din cand in cand...
![]() Sau, mai stii, ar deveni membrii daciaclub cei de la forumul loganistilor din HU, si or fi si pe acolo cativa unguri verzi... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ady77 @ 2 Dec 2008, 22:59) Eu votez UDMR peste patru ani. Tocmai atunci, cand o sa iasa din parlament cum au iesit acum prm? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Dec 2008, 15:44) Ungurii de la noi nu au nici o legatura cu ungurii din Ungaria, aia nu vor Ardealul, nu-i vor p'astia de la noi la ei, nici macar limba nu e la fel, cum e pentru ei maghiara celor de aici asa e pentru noi(majoritatea) moldoveneasca de peste Prut, chiar mai rau. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pana la urma, din inversunarea asta anti-ungureasca, cineva ar putea intelege ca ungurii-s de vina fiindca Romania e cam praf la toate cele. E adevarat? Daca scapam de unguri scapam si de probleme? O sa avem peste noapte sosele, autostrazi, transportul in comun decent, functionari publici amabili, curatenie pe strazi?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Victor ma refer la "acasa" in sensu ca majoritatea romanilor din zona asta sunt din alte zone ale tari,au fost siliti sa vina aici pe vremea lu Ceasca(poate si inainte,asta nu cunosc sigur).Si in legatura cu treaba asta unii dintre cei de aici(zona asta)au ample frustrari.Toata zona asta a fost romanizata fortat,si nici de faptu asta nu am dispus nici eu,nici tu.Nicidecum nu ma refeream la faptu ca aici ar fii alta tara,sau mai stiu eu ce.Hai sa-ti spun,cam toti romanii pe care-i cunosc de aici(si sunt destui) 95% sunt din zona Moldovei.Ca fapt divers si bunicu tot asa a ajuns aici din Arges(ma rog,Argesu nu-i zona Moldovei da ca idee).
Sper ca s-a inteles! PS:bre Radiane,daca au si forum nu mai are rost! ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 2 Dec 2008, 14:58 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu mai confundati ungurii cu cetatenii romani de etnie maghiara. Daca ungurii ar fi avut tara asta cu atractiile si resursele ei in loc de a lor erau acum sus de tot. Sunt de apreciat si asa cu tara lor asa seaca cum e ca au ajuns mult peste noi din toate punctele de vedere.
Ungurii de la noi nu sunt nimic altceva decat romani care vorbesc o maghiara stalcita, asta e greu pentru unii sa priceapa. Nu ai cum sa fii xenofob cu compatriotii tai, si cine e astfel e dea dreptul cretin. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Topicul asta a devenit exemplul clasic al expresiei : "unde dai si unde crapa!". Discutia a plecat de la faptul ca Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania este o uniune culturala si nu un partid politic si in conformitate cu legislatia romana in vigoare si Constitutia Romaniei aceasta uniune culturala este in ilegalitate din pdv politic si voi ati ajuns la xenofobie, antisemitism si altele ...
Nu inteleg unde este xenofobia cand ca cetatean al Romaniei am pretentia sa se respecte legea si aceasta uniune sa mearga la tribunal sa faca demersurile necesare sa devina partid politic. Nu vad unde e xenofobia cand aceasta uniune are platforma program in contradictie cu Constitutia Romaniei ... De la aceasta idee ati provocat tot felul de discutii si deja s-a cam pierdut ideea topicului (exact ca in bancul cu forumistii ... cine-l stie). |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 2 Dec 2008, 14:56) Toata zona asta a fost romanizata fortat, Tu vorbesti de teritoriul Romaniei, sau sunt eu prea gramada? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Dec 2008, 12:59) QUOTE(argon @ 2 Dec 2008, 13:00) QUOTE(ady77 @ 2 Dec 2008, 13:08) ªi ce aveşi împotriva oltenilor, mã rog? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca te duci in gara la Craiova si strigi "sefuleeee", se intoarce toata gara.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Alydor |
![]()
|
N-avem nimic.. ca de aia sunt oltence fierbinti...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 2 Dec 2008, 15:16 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Scuze, tu eºti ãla din .....Caracal, nu??!?!?
![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 2 Dec 2008, 15:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da. Si tu ai luat-o personal?
![]() P.S. PLM, hotarati-va odata cu emoticoanele alea, ca iese cu bataie. Prea multi olteni... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 2 Dec 2008, 15:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 16:30 |