Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
![]() ![]() ![]() |
Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Domnu' Tiberiu, in opinia mea, oriunde m-as duce in Romania, SUNT ACASA. Ca-s muntean, sau moldovean, sau oltean, sau ce-oi fi, SUNT ACASA. Intelegi asta? Teritoriul Romaniei n-a fost romanizat cu forta, pricepi? Am inteles ce vrei sa spui, numai ca asta e meritul meu, nu al tau, cauzat de exprimare. Deci mai incearca.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Domnu Victoras da esti cam acru
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Dec 2008, 15:47) Ungurii de la noi nu au nici o legatura cu ungurii din Ungaria, aia nu vor Ardealul, nu-i vor p'astia de la noi la ei, nici macar limba nu e la fel, cum e pentru ei maghiara celor de aici asa e pentru noi(majoritatea) moldoveneasca de peste Prut, chiar mai rau. QUOTE(adip @ 2 Dec 2008, 15:54) Pana la urma, din inversunarea asta anti-ungureasca, cineva ar putea intelege ca ungurii-s de vina fiindca Romania e cam praf la toate cele. E adevarat? Daca scapam de unguri scapam si de probleme? O sa avem peste noapte sosele, autostrazi, transportul in comun decent, functionari publici amabili, curatenie pe strazi? QUOTE(argon @ 2 Dec 2008, 15:58) Cred ca aceste 3 citate spun tot ce era de zis....sau aproape tot, pentru ca ar ami fi ceva. Romanii de etnie maghiara pe care ii vezi pe strada nu viseaza ca ardealul sa se uneasca cu Ungaria. Unii dintre ei nu vorbesc foarte bine romaneste, dar este oare vina lor, sau a conducatorilor nostri care nu ii obliga sa o invete? Haideti sa nu fim naivi si nici ipocriti! Oricare dintre noi daca ar fi intr-o tara straina, tot in romana ar vorbi cu prietenii. Ca limba maghiara nu isi are locul in administratia publica si ca in scoli ar trebui studiata doar ca o limba straina e alta poveste. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si cu unguroaicele?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 2 Dec 2008, 15:56) si cu unguroaicele? ![]() Le fac sa uite de necazuri. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 2 Dec 2008, 15:10) Topicul asta a devenit exemplul clasic al expresiei : "unde dai si unde crapa!". Discutia a plecat de la faptul ca Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania este o uniune culturala si... cand ca cetatean ... Topicul de fapt era dedicat alegerilor parlamentare 2008. Tu esti cel care ai deturnat sensul topicului de la rezultatele alegerilor catre obsesiile tale antimaghiare. Ca un roman model ce te crezi, ai putea sa folosesti o limba romana lipsita de cacofonii... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
In primul rand as dori sa le spun moderatorilor faptul ca nu ma sperie cu replici de genul: "sters de moderator (os). Read-Only 3 ore, poate se mai gindeste cum trebuiesc privite avertismentele - cu placere si mai mult daca o sa fie cazul]", de fapt inca nu s-a nascut acea persoana care sa ma sperie pe mine.
In al doilea rand doresc sa precizez faptul ca sunt singurul care am vorbit in cunostinta de cauza, atasand si dovezila ce ma refeream, pentru ca tatal meu a fost in ultimii 4 ani (si va mai fi si in urmatorii 4 ani conform rezultatelor alegerilor) deputat de Bihor, a luptat pentru orasul in cauza si a trimis bani primariei de acolo, iar aceasta fiind alcatuita din membri UDMR au cheltuit banii in propriile lor interese. Dupa ce a realizat ce faceau aia cu banii a hotarat ca banii sa nu mai ajunga primariei ci institutiilor care au nevoie de acestia. Sper ca m-am facut inteles. PS: Daca si de data aceasta mi se sterge postul inseamna ca libertatea de exprimare pe forum este de tipul cele comuniste si propun sa mi se stearga totodata si contul. |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
PDL A CISTIGAT ALEGERILE
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-am linistit. Viata mea va fi mai buna!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cum poate un deputat sa trimita bani unei administratii locale
![]() ![]() This post has been edited by bion: 2 Dec 2008, 17:20 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ia zi-ne tu mai draga, baietelul lu' taticu, cam cati anisori ai?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E cu vreo 10 ani mai batran ca tine. Asa ca, bataie cu bastoanele.
![]() Reumatismul la putere! This post has been edited by Victoras2001: 2 Dec 2008, 17:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(bion @ 2 Dec 2008, 17:11) Cum poate un deputat sa trimita bani unei administratii locale ![]() 1. Stai linistit ca nu i-a trimis el personal, dar a avut si el un cuvant de spus la dirijarea bugetului. 2. A dat extemporale si la DNA dar legea din romania elibereaza hotul si criminalul. Oamenii de rand n-au nici cea mai mica idee ce se intampla cu banii poporului Mafia e asa de mare incat nimeni nu o va anihila. 2 Dec 2008, 17:20: QUOTE(radian @ 2 Dec 2008, 17:14) Copilul lui tata, am vreo 40. Nu stiu tu cati ai dar cred ca inca nu stii folosi batista. This post has been edited by theundertaker: 2 Dec 2008, 17:20 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
MAFIA !Asa a grait si TRIBUNUL si uite ca i-au furat voturile si a ramas in parcare.
![]() @Victoras surviver. Cred ca uica Radian punea subtila intrebare tanarului bihorean ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
deconectat |
![]()
|
QUOTE(theundertaker @ 2 Dec 2008, 18:00) [..] tatal meu a fost in ultimii 4 ani (si va mai fi si in urmatorii 4 ani conform rezultatelor alegerilor) deputat de Bihor [...] QUOTE(theundertaker @ 2 Dec 2008, 18:18) ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
PSD INFRINT DIN NOU
This post has been edited by FireChief: 2 Dec 2008, 17:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
theundertaker |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 Dec 2008, 17:27) Fiecare e liber sa creada ce-i place. Eu ma descoperit servetelele nazale de unica intrebuintare, tu inca traiesti in epoca batistei? Tocmai ti-am aflat gradul de inteligenta, asa ca nu mai am ce discuta cu tine. Daca tu la costum porti sevetele nazale.....sa fii sanatos. |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
bion |
![]()
|
Pe cine infrinse pesedeaua mancati-as epoletu` lui matale domnu` maresal.
![]() Președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 5 Bihor, judecătorul Ovidiu Bojan a prezentat rezultatele parțiale, după centralizarea a 619 secții de votare (din 641). Este vorba despre date reprezentând 96,56% din totalul votului de duminică, 30 noiembrie. 206.141 de cetățeni cu drept de vot au fost la urne, din 495.294 de persoane înscrise pe listele electorale. La Camera Deputaților, UDMR a luat 26,54%, urmată de PNL (25,47%), PD-L (23,60%), PSD + PC (18,38%), PRM (3,95%) și PNG-CD (2,02%). La Senat, situația se prezintă astfel: UDMR este pe primul loc cu 26,06%, după care urmează PNL (24,06%), PD-L (21,70%), PSD + PC (18,23%), PRM (4,32%), PNG-CD (2,34%), respectiv UDSCR (1,23%). Fiara iredentista maghiara a ocupat Bihorul. Romani treziti-va! This post has been edited by bion: 2 Dec 2008, 17:40 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
FireChief |
![]()
|
http://www.realitatea.net/bec--pd-l-a-cast...ent_405261.html
nea bioane era un A in plus ![]() l-am scos ... sa traiesti This post has been edited by FireChief: 2 Dec 2008, 17:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
deconectat |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
bion |
![]()
|
Domnule colonel permiteti sa raportez ca victoria pe care o cantati e cam jumulita si la maretul viitor care se arata seamana cu succesurile lu unu` Pyrrhus
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
FireChief |
![]()
|
Victorie à la Pirus
De la Wikipedia, enciclopedia liberă Salt la: Navigare, căutare O victorie pirică este o victorie obținută cu un uriaș cost pentru învingător. Expresia este legată de regele Pirus al Epirului, care i-a învins pe romani la Heraclea și Asculum în 279 î.d.Hr., dar a suferit pierderi de neînlocuit în timpul luptelor, ceea ce a dus la pierderea în cele din urmă a războiului piric. Plutarh relatează reacția lui Pirus la felicitările primite din partea supușilor: "Încă o victorie ca asta și suntem terminați. " [1] De vreme ce fraza este asociată în special cu bătăliile militare, prin analogie, termenul este folosit și în domeniul afacerilor, al politicii, în cel juridic și sportiv pentru a descrie o victorie ruinătoare pentru învingător. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Este interesant cum va arata viitorul guvern!
De psd, sunt satul. Cu pnl, am vazut ce s-a intamplat in ultimii 4 ani. De pd-l, nus' ce sa zic. Au fost la ciolan cand cu cedereul si s-au certat ca chiorii. Au fost si in guvernul tariceanu 1 si s-au certat iar. Nu stiu ce sa zic. Vom trai (bine?) si vom vedea! Singurul lucru bun (cert) este sutul in cur luat de vc tudor si gigi becali! This post has been edited by vi_escu: 2 Dec 2008, 18:05 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Las' ca poate primesti PSD + PNL la pachet
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:51 |