DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dupa alegeri, taxa auto creste

ady77
post 4 Dec 2008, 15:14
Post #31

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

Problema acum e ca se poate intampla in toata tara (trimiterea oamenilor in somaj) si daca printr-o taxa poti sa sustii o fabrica care sa tina cateva mii de oameni la munca eu sunt de acord.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristio_79
post 4 Dec 2008, 15:16
Post #32

Membru autentic

From: CONSTANTA

@argon: daca s-au facut niste greseli imense in trecut trebuie sa le repetam si in prezent? Cand am scris "asa cum sunt si alte zone din tara", exact la zonele la care ai facut tu referire m-am gandit.

This post has been edited by cristio_79: 4 Dec 2008, 15:18

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
ionut.tanase
post 4 Dec 2008, 15:20
Post #33

Can't Stop Me!

From: PITESTI

QUOTE(argon @ 4 Dec 2008, 14:40)
deci acum se urmareste pastrarea catorva mii de locuri de munca, nu mai conteaza ca in ultimii 18 ani ani s-au desfintat zeci/sute de mii de locuri de munca, .......dar nu....acum economia sta in uzina Dacia...atat ne-a ramas...hai sa nu ne mai lamentam aiurea si ascunde dupa deget cu afirmatii in genul celei de mai sus..
*

miile alea de care vorbesti sunt vreo 200, adica 200.000 de mii de locuri de munca in industria orizontala care depind intr-un fel sau altul de Uzina Dacia. Daca tu crezi ca merita sa sacrifici atatia oameni si economia tarii de dragul masinilor second din Europa ... pai atunci, nu mai e nimic de zis ...

QUOTE(cristio_79 @ 4 Dec 2008, 15:03)
Problema este ca toata zona aceea depinde de Uzina Dacia si de fabricile care produc piese si componente pentru ea. Daca sunt trimisi in somaj cateva mii de oameni ce se va intampla? Ganditi-va ca sunt mii de familii care, poate, depind de un singur salariu. Asa cum sunt si alte zone din tara. Unde se duc oamenii aceia? Angajatorul le asigura cateva salarii compensatorii, dupa care vor cere ajutor de la stat, care va da acei bani din taxele si impozitele platite de altii. Impozite care inevitabil vor creste pentru ca firmele isi vor inchide activitatea, salariatii vor fi trimisi acasa, iar statul va pierde o gramada de bani.
Eu sunt adeptul masinilor noi, asa ca taxa poate sa se faca si de trei ori mai mare decat valoarea masinii second.
Ce ma deranjeaza, este atitudinea de sluga pe care o afiseaza guvernantii. Trebuie sa fie Comisia Europeana de acord ca Romania sa nu mai fie cimitirul de masini al Europei. Si aia o sa fie repede de acord. Ca ei nu trebuie sa scape de toate gioarsele pentru a nu-si mai bate capul cu dezmembrarea si reciclarea.
*

aplauze.gif Stimate Domn, te aplaud in picioare pentru postul tau! aplauze.gif

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
argon
post 4 Dec 2008, 15:23
Post #34

Mesaj semiautomat

QUOTE(ionut.tanase @ 4 Dec 2008, 16:20)
Daca tu crezi ca merita sa sacrifici atatia oameni si economia tarii de dragul masinilor second din Europa ... pai atunci, nu mai e nimic de zis ...

*

cum spuneam, daca cineva sta in cumpana ce sa ia, un SH cu 1500 euro sau un Logan nou...e nasol...nasol pentru ca munca alora 200 000 e in zadar si sustinuta in spate pe nedrept de altii.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
slaiciprian
post 4 Dec 2008, 15:27
Post #35

Membru

From: Botosani

mda, cum ati gasit voi solutia la criza mondiala: TAXA!
merge prost domeniul confectiilor? sa punem o taxa pe tricouri!
si o taxa pe gunoi ar ajuta....
sunt probleme in constructii? inauguram taxa!
propun si o noua meserie: inventatorul de taxe.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
OAP
post 4 Dec 2008, 15:28
Post #36

Membru autentic

From: Bucuresti

Problema nu a fost desfiintarea mineritului ci lipsa alternativelor wink.gif . Inca o data problema nu e Loganul ci locurile de munca....da pe unii ii intereseaza doar gioarsa de 200 de euro si nu-i plece gagica cu altu` daca are Logan. Cu banii pe care i-am dat pe Logan puteam lua 3 gioarse si sa le platesc si taxa de inmatriculare...la fel si cu cealalta masina...ideea e ca ma deranjaza sa traiesc intr-un depozit imens de fiare vechi si nu ma tem ca gioarsele polueaza ci ca nu mai le tin franele...iar la bordul "bolizilor" nu vei gasi familisti care conduc batraneste ci cu totul alte specimene.. wink.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
BAC
post 4 Dec 2008, 15:32
Post #37

Membru autentic

From: Reghin

Cine n-are bani de masina noua tot n-are cum sa o ia, indiferent de cate taxe baga sau scoate. Loganul nu concureaza cu masinile sh de 3-4000 euro. Concurenta e in masinile de dupa 2003-2004 care au pretul Loganului nou.
Acesta taxa trebuia sa existe si in cazul produselor chinezesti sau de pe mai stiu eu unde, care au torpilat industria usoara de incaltaminte si imbracaminte. In tara erau mai multi muncitori care lucrau in aceasta ramura decat in toata industria auto.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
ionut.tanase
post 4 Dec 2008, 15:35
Post #38

Can't Stop Me!

From: PITESTI

QUOTE(argon @ 4 Dec 2008, 15:23)
cum spuneam, daca cineva sta in cumpana ce sa ia, un SH cu 1500 euro sau un Logan nou...e nasol...nasol pentru ca munca alora 200 000 e in zadar si sustinuta in spate pe nedrept de altii.
*

Tu chiar nu intelegi sau te prefaci ca nu intelegi: totul se rezuma la economia tarii. Putea in loc de DACIA sa fie orice alt producator autohton de masini. Ideea e sa incercam sa pastram putinul ala de il mai avem, sa ne protejam industria si economia ca se duce dracului totul de rapa in tara asta. O sa ajungem sa emigram in Togo (in Congo deja nu mai e loc).

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
slaiciprian
post 4 Dec 2008, 15:36
Post #39

Membru

From: Botosani

si tu stai mai relaxat daca stii ca strada nu e plina de sh ci de dacii care de acum pot fi numite "made by conex".... e bine.
tare ma tem ca problema ta e ca intre atatea sh care se aduc, nu prea mai sare in ochi loganul...

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
OAP
post 4 Dec 2008, 15:38
Post #40

Membru autentic

QUOTE(BAC @ 4 Dec 2008, 16:32)
Loganul nu concureaza cu masinile sh de 3-4000 euro.

Ba tocmai cu alea. Un Logan nou e 6000 de euro. Prima de casare e aproape 1000 de euro...plus taxa ...deci Loganul e mai rentabil...pentru toti

<span class='edit'>4 Dec 2008, 16:40:</span>
QUOTE(slaiciprian @ 4 Dec 2008, 16:36)
tare ma tem ca problema ta e ca intre atatea sh care se aduc, nu prea mai sare in ochi loganul...
*

Yah right...exact aia-i problema mea radmasa.gif...+ plus sistemul de reputatie...da ala-i alt topic icon_mrgreen.gif

This post has been edited by OAP: 4 Dec 2008, 15:41

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
bion
post 4 Dec 2008, 16:16
Post #41

Membru autentic

From: TM

QUOTE(BAC @ 4 Dec 2008, 15:32)

Acesta taxa trebuia sa existe si in cazul produselor chinezesti sau de pe mai stiu eu unde, care au torpilat industria usoara de incaltaminte si imbracaminte. In tara erau mai multi muncitori care lucrau in aceasta ramura decat in toata industria auto.
*

Aia de fac papuci si chiloti la noi le fac strict pentru piata externa. Aici e doar manufactura. Papucii si chilotii manufacturati in Ro se intalnesc cu chinezariile pe piata vestica nu aici.Fabricile respective se inchid si se muta spre est pe masura ce slariile din Ro cresc.
Problema e ca lipsa taxei a golit schrotturile nemtesti . Uita-te pe strazi si ai sa vezi ca 90% din vehiculele aduse sunt niste ruine care nu mai trec TUV cat e veacul si rugineaau la dealeri sau schrott.Multe au si acte false.

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
dcn
post 4 Dec 2008, 16:29
Post #42

posesor de ingeras

Taxa in sine e o idee buna. Felul cum este aplicata nu este in regula. Ar trebui introdus un program de genul Rabla si la SH-uri Euro 4 . Restul, adica E3, E2, E1, si non-euro sa fie taxate la greu. Sau o solutie ar mai fi ca la francezi. Cumperi o masina noua si nepoluanta primesti o subventie. Subventie data in functie de cantitatea de CO2 emisa de automobil.
Iar banii colectati din taxa asta de mediu sau cum i-or mai zice sa se vada investiti undeva. Centrale eoliene, impaduriri, drumuri sau alte obiective importante pentru populatie.
Cat despre protectia industriei constructoare de masini din Romania, indiferent ca e Dacia sau Ford sau cine o mai veni, sunt de acord in totalitate.

--------------------
dacia Sandero 2014 Laureate - AG ** ***
"Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
+
ady77
post 4 Dec 2008, 16:41
Post #43

راحتزیل یو

From: near Bacau

Pai deja se va face finantare in energia solara, eoliana incepand cu 2009.
Si ca masura complementara la marirea taxei pentru sh-uri ar fi si cresterea valorii masinii la programul rabla de la 3000 la 3800 lei, asta tot pentru incurajarea achizitiei de automobile noi.

This post has been edited by ady77: 4 Dec 2008, 16:43

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Alexu7
post 4 Dec 2008, 19:32
Post #44

zân

From: Europa

QUOTE(vijelie @ 4 Dec 2008, 13:33)
Aia care strang din dinti ar fi bine sa renunte la cauza care le provoaca respectiva reactie.
*

adica doar domniile altora sa aiba masina, altfel fiind mai putine masini, trafic mai mic, prostii cu venituri mai mici sa mearga cu rata, asta e ideea?
ei bine, eu n-am sa strang din dinti, dar am trag de dacie inca 20 de ani, am sa iau itp-uri tot cu spaga si am sa poluez in draci...s.a.m.d

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
FireChief
post 4 Dec 2008, 21:43
Post #45

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

excelenta masura

http://www.realitatea.net/80prc--din-masin...ice_407101.html

This post has been edited by FireChief: 4 Dec 2008, 21:44

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
BAC
post 4 Dec 2008, 23:11
Post #46

Membru autentic

From: Reghin

Eu am un coleg la servici, avea un Renault 11 din '86, ca vai de el. N-a reusit sa-l vanda nici cu 800 euro. Disponibil avea 3500 euro. Nici vorba de credit sau program rabla, mai trebuiau 3000 de euro pt un Logan chel, care e 6400 euro. Si-a luat un Opel Vectra din '96 cu 2900 euro la care a mai platit taxa si inmatricularea. Degeaba se vorbeste de programul rabla, pt o masina noua iti mai trebuie 5-6000 euro si putini mai au aceasta diferenta.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
Alexu7
post 4 Dec 2008, 23:13
Post #47

zân

From: Europa

cu siguranta avea si geamuri electrice si AC la opelul ala la doar 2900 de euro !
spre deosebire de evolutia tehnologica cu 6400.

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Merced
post 5 Dec 2008, 00:44
Post #48

No fear. No limit. No equal.

Nu neaparat, dar ar fi fost o idee buna sa aleaga unul cu asa ceva.
Am si eu un vecin cu un Vectra B care arata foarte bine, zicea ca il lasa la 3300 euro(poate si mai putin, n-am stat sa negociez), pretul nu e chiar rau tinand cont ca masina e chiar tipla, nu pare sa fi fost lovita, are doar o mica indoitura pe plafon, probabil a aruncat cineva vreo sticla pe geam si a nimerit in ea, are aer, cica are 131.000km reali, motorul pare in regula, nu are cine stie ce greierasi. Ma rog cartea service vine ca o dovada dar stim cat de usor se falsifica si astea, asa a luat-o si el. M-a dat si pe mine o tura si vreau sa zic ca-si merita banii, cu siguranta polueaza mult mai putin ca D[r]acia mea, cu siguranta franeaza mai bine, si este mai "sigura" in trafic, atat pentru mine cat si pentru ceilalti participanti, dar:
Tinand cont ca are motor de 1.8 si de anul de fabricatie taxa actuala e undeva la 8-900 de euro. O caruta de bani, aproape 30% din valoarea masinii. Si probabil daca se mareste taxa o sa fie aproape cat masina. Caz in care n-o sa-mi iau Logan coaja care ar costa cat masina asta+inmatriculare, pentru ca NU AM BANII ASTIA. Deci ce o sa fac? O SA MERG IN CONTINUARE CU "COVATA", o sa fiu un pericol public pentru ceilalti participanti, ca cine stie cand imi cedeaza franele, cine stie cum dau intr-unu' ca nu l-am vazut din cauza aburului de pe geamuri. si normal o sa POLUEZ cu duiumu' planeta asta pana cand imi voi putea permite si eu "luxul" sa iau o masina noua. Adica nu prea curand...

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
FireChief
post 5 Dec 2008, 06:19
Post #49

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

QUOTE(Merced @ 5 Dec 2008, 00:44)
Deci ce o sa fac? O SA MERG IN CONTINUARE CU "COVATA", o sa fiu un pericol public pentru ceilalti participanti, ca cine stie cand imi cedeaza franele, cine stie cum dau intr-unu' ca nu l-am vazut din cauza aburului de pe geamuri. si normal o sa POLUEZ cu duiumu' planeta asta pana cand imi voi putea permite si eu "luxul" sa iau o masina noua. Adica nu prea curand...
*

esti o persoana foarte responsabila
ceva de genul
baaaa.va fac fraierilor...
nu mai bine mergi tu pe jos si scapam si noi cu viata???
ce spui tu nu e cu mult diferit de.... nu am bani...de aceeea sparg locuinte,fur din buzunare si daca te opui s-ar putea sa-ti iau si gitul...sau
l-am omorit ,recunosc,dar nu mai aveam bani nici de piine
etc
sper din inima sa ramii pieton inainte sa omori pe cineva

This post has been edited by FireChief: 5 Dec 2008, 20:08

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
argon
post 5 Dec 2008, 07:32
Post #50

Mesaj semiautomat

QUOTE(BAC @ 4 Dec 2008, 16:32)
Loganul nu concureaza cu masinile sh de 3-4000 euro. Concurenta e in masinile de dupa 2003-2004 care au pretul Loganului nou.

*

Sunt de acord cu tine, tu esti de acord cu mine ca masinile alea despre care vorbesti, nume grele de dupa 2004 sunt de n ori mai bune ca Loganul nou din toate punctele de vedere(poate mai putin costuri de intretinere)? Atunci de ce sa-mi iau eu o gioarsa de masina noua, cand pot sa-mi iau in aceasi bani ceva calumea in care sa ma simt bine, mult mai sigura, mai confortabila, mai puternica, care arata omeneste, samd? De ce sa platesc taxa la astea, ca-s tot Euro4?! Ca sa sustin industria tarii? sa fim seriosi, astea-s texte de popa beat.

--------------------
+
psychoo
post 5 Dec 2008, 08:39
Post #51

Membru

From: Timisoara

ce vroiam eu sa zic in primele postari este ca "sefimea" adica guvernul nu da doi lei pe populatie...noi suntem buni doar de muls. si problema e ca nu facem nimic pentru a impiedica asta...nici nu stiu ce am putea face. o revolutie? smile.gif ar schimba ceva? s`a instalat nepasarea si trebuie sa recunosc nici nu m`am dus la vot exact din cauza asta...oricum iese cineva si oricare ar iesi tot in rahatul ala o sa ne balacim multa vreme. si totusi sunt oameni care nu si`au pierdut speranta si chiar au incredere in promisiunile nenorocitilor. avem guvern care ar trebui sa urmareasca interesele poporului, in schimb ii doare in ... de noi.

daca chiar urmareau sa scape de rable trebuiau sa incurajeze treaba asta si anume sa primeasca mai multe masini la remat chiar si pentru o masina second. ar putea sa faca ceva sa elimine ITP-ul pe spaga, verificari pe teren ale masinilor si ridicari de talon la masinile care nu corespund dpdv tehnic. (intr`o lume ideala)
orice schimbare se face in timp...astia apar la tv si spun ca urmaresc sa se cumpere masini noi...acum ei au impresia ca tot poporul va sari de la masina veche de 15-20 ani direct la una noua in tipla...s`au interesat de unde ar scoate bani respectivul care a tinut o masina atata timp? nu! nu se poate in 2008 sa avem X rable si peste un an gata...toate masinile`s noi. se trece de la rabla la una mai putin rabla pana se ajunge la o masina relativ noua...oricum este o imbunatatire fata de ce era. deci ne MINT in fata...nu de asta au taxa de prima inmatriculare ci din alte motive. eu as vrea sa apara prim ministrul la tv si sa zica "uite nene...industria auto din romania se duce dracu...de fapt in toata lumea e criza. m`am gandit sa triplez taxa de prima inmatriculare asa poate o sa cumpere populatia masini produse la noi si astfel sa evitam niste disponibilizari"
la mine ar fi avut un efect mult mai bun decat sa fie dreasa cu minciuna. nu mi`ar conveni dar as aprecia ca nu sunt luat de prost si mi se zice exact cum sta treaba. si pe ala care ar proceda asa l`as vota...atunci as merge la vot! nu voi vota niciodata vreun partid care se uita la mine ca la un buzunar prost umblator.
nu cred sa existe motor pe benzina la dacia cu euro4, in schimb un sh de afara de prin 2003-2004 se gaseste cu siguranta. in cazul asta cine plateste prima taxa? cea care polueaza mai putin? cmon....

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
argon
post 5 Dec 2008, 08:40
Post #52

Mesaj semiautomat

din 2007 toate Daciile sunt Euro4...

--------------------
+
Merced
post 5 Dec 2008, 08:42
Post #53

QUOTE(FireChief @ 5 Dec 2008, 06:19)
esti o persoana foarte responsabila
ceva de genul
baaaa.fa fac fraierilor...
nu mai bine mergi tu pe jos si scapam si noi cu viata???
ce spui tu nu e cu mult diferit de.... nu am bani...de aceeea sparg locuinte,fur din buzuare si daca te opui s-ar putea sa-ti iau si gitul...sau
l-am omorit ,recunosc,dar nu mai aveam bani nici de piine
etc
sper  din inima sa ramii  pieton inainte sa omori pe cineva
*

Spun doar ca la Dacie si daca pui sistemul de frane de exemplu, la punct, cu piesele care exsita azi poti sa ramai fara frane pe nesimtite intr-o clipa.
La o "rabla" d-aia din 1996-1998 pe care mi-as permite-o daca taxa ar fi rezonabila sigur nu se intampla asta. Nu vad nicio asemanare cu cazul tau ipotetic care implica furturi si paine. Nu merg cu masina asta de placere, nu ma invart prin oras sa agat gagici, normal, nici n-ar fi posibil, n-am mai facut un drum in scop recreational de vreo doua luni, si ala a avut 10km de drum prin padure, in rest merg de nevoie. Am de carat rahaturi, nu le pot cara "pieton" cum vrei tu , merg. Intervin riscurile de mai sus. Oricum pana la urma la orice masina se poate intampla ceva similar, oricat de noua ar fi, e o mica sansa, un 0.0001%. La a mea si alte masini similare sigur ca e mult mai mare. Asta e, incerc sa merg responsabil, mentin distanta fata de alte masini, ma uit de pietoni, si pana o sa-mi pot permite un Logan nou, ca sa urc industria auto pe culmi nebanuite(poate ma imprumuti tu daca tot esti asa vehement fata de un risc care-l prezinta orice Dacie din '69 pana in '99, ca unele mai putin, altele mai mult, asta e in functie de piese si de intretinere) o sa-mi fac nevoile cu asta. Pentru ca de un an asta fac cu ea.

--------------------
it's a kind of peace.
+
psychoo
post 5 Dec 2008, 08:52
Post #54

Membru

QUOTE(argon @ 5 Dec 2008, 08:40)
din 2007 toate Daciile sunt Euro4...
*

nu am stiut, adevarul este ca nu m`am interesat dar chiar si in cazul asta, ambele sunt euro4. daca o masina second euro4 trece testele ITP PE BUNE FARA SPAGA ar trebui sa fie privita ca o masina buna si nu "rabla" si sa beneficieze de scutirea taxei...parerea mea.

si ce am uitat sa mentionez in postul precedent: de ce au anuntat masura asta dupa alegeri? sunt sigur ca o rumegau de mai mult timp...dar deh..sa ii voteze lumea (din nou hotie)

in plus...au bagat o noua stire cum ca 80% din masini au defectiuni grave la directie si frane (cu referire la cele importate). adica trebuie sa apara in presa cat mai multe argumente pentru care este buna acea taxa ca sa i se intipareasca omului in cap ideea "da mai...uite ca astia se gandesc la siguranta noastra pe sosele" in schimb se uita de drumuri care sunt jalnice, masini cazute in gropi nesemnalizate, roti patrate, etc.
daca in loc sa faca eforturi sa ne convinga ca minciunile lor sunt adevarate mai bine ar face eforturi in alte directii.
m`am enervat si pe azi...si e vineri smile.gif

--------------------
+
Merced
post 5 Dec 2008, 08:54
Post #55

Nu e nicio referire la nimic importat. Ci la masinile oprite de echipajele RAR ieri prin Bucuresti. Si nu cred ca au tintit numai d-alea importate.

--------------------
it's a kind of peace.
+
OAP
post 5 Dec 2008, 09:16
Post #56

Membru autentic

QUOTE(FireChief @ 4 Dec 2008, 22:43)

Intr-adevar...excelenta

--------------------
. . .
+
psychoo
post 5 Dec 2008, 09:33
Post #57

Membru

am auzit stirea ieri la tv..la stiri. nu`mi amintesc pe ce post pt ca lucram, eram atent doar cu urechile si nu am timp acum sa caut pe net stirea...dar dupa ce au zis de masinile gasite defecte au zic CLAR ca ne`am umplut de rable din strainatate si ca sunt intr-o stare foarte rea majoritatea.

priviti stirea de mai jos...oare nu deciziile lor au dus la ce s`a intamplat?
http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-o...econd-hand.html

--------------------
+
Alydor
post 5 Dec 2008, 10:15
Post #58

Pressar

Foarte bine ca a crescut taxa de prima inmatriculare pentru junghiuri. Sunt satul de beamveuri si mercedesuri din 1800 toamna care scot un fum de nu mai vezi nimic dupa ele, care abia se taraie pe sosele, curg tablele de pe ele, chioare de un far si de stopuri...da' ghiolbanu e jmecher ca are masina straina. Cu cat e mai vechi harbul cu atat trebuie taxa mai mare. Poate asa se opreste importul de jafuri...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
argon
post 5 Dec 2008, 10:20
Post #59

Mesaj semiautomat

alea erau deja aici, si nu vor pleca niciunde biggrin.gif

--------------------
+
Alydor
post 5 Dec 2008, 10:26
Post #60

Pressar

multe sunt aduse de dincolo argoane... s-au inmultit in ultima luna ca ciupercile dupa ploaie

Suam respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 05:15
Forum Renault