300Km/h pe soselel romaniei, Grad maxim de prostie atins
![]() ![]() ![]() ![]() |
300Km/h pe soselel romaniei, Grad maxim de prostie atins
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
vine si in varianta diesel bentley asta?
![]() This post has been edited by antifizic2: 15 Dec 2008, 22:30 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ce e de mirare .... in tara asta cine are bani face legea...
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
oooo...slabut,slabut...io dinastea faceam cu dacia...
![]() ps:dilau omu` |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 15 Dec 2008, 22:52) toate posturile de aici adeveresc povestea cu vulpea care se uita la struguri si zicea'' bre da acrii sunt strugurii aia'' care dintre voi daca ati avea masina aia ati merge cu 90 la ora? va spun eu nici unu............ asa ca ciocu mic ![]() Si cu asta ai spus totul despre tine, te inscrii in aceeasi sleahta a criminalilor de pe sosele. Singura diferenta intre tine si el e puterea armei. |
--------------------
-
-
-
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 15 Dec 2008, 21:52) toate posturile de aici adeveresc povestea cu vulpea care se uita la struguri si zicea'' bre da acrii sunt strugurii aia'' care dintre voi daca ati avea masina aia ati merge cu 90 la ora? va spun eu nici unu............ asa ca ciocu mic ![]() nu sunt de foarte mult timp logat pe acest forum insa am cautat sa fiu un membru destul de "activ" ... m-am implicat in multe discutii si topicuri am fost chiar si la o intalnire nationala ... insa nici un post nu m-a deranjat mai tare pana acum ca acesta. in spiritul forumului ma abtin de la orice comentariu in plus pt. a nu genera un flame ... si inca ceva ... pe langa informatia transmisa de mesajul tau ... "ciocu mic" ... asa te adresezi tu colegilor tai de forum? dar ca sa revin la ideea de mai sus ... mai bine tac. ![]() This post has been edited by adrian mgn: 15 Dec 2008, 23:52 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mare curaj sa mergi pe trompeta aia de sosea cu mai mult de 100-120... cea mai penibila sosea. plus ca daca iesi in decor e foarte posibil(la cate sunt) sa te lovesti de vreo cruce de la anteriorul schumacher.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...de-pietoni.html
pe aceeasi tema. Din descriere iti poti imagina ca dobitocii aia au facut drift cu vreun portavion nuclear, atat de speriati erau trecatorii.. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
rezumat:
crimnalii huoooo trebuie impuscati arsi pe rug sfidare la adresa omului cinstit de rand obisnuit ipocrit ca nu ne lasa sa mergem pe drum noi care avem copii pensionari logan dacia brek sa moara mai repede nebunii in copac stalp sant ca n-avem loc aer sosea de ei si masinile lor si suntem frustrati in megan logan dacie cazan junghi de masina lor bentley bmw tuareg x5 p.s.: am uitat ceva ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
l-am editat ...
![]() @ Jack : U.D.O. din avatarul meu nu are nici o legatura cu mersul pe o strada intens circulata cu 300 km/h. This post has been edited by adrian mgn: 16 Dec 2008, 02:02 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ala cu Bentley-ul e practic un U.D.O. la viteza aceea.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ai citit pe sarite sau nu ai luat decat ceea ce iti convine din post-ul meu
![]() ideile pe care vreau sa le subliniez (sa fie clar pt toti odata.. unii se prind mai greu): 1. cand mergi pe strada esti singur si direct responsabil pentru ceea ce faci; nu merge nimeni in locul tau, nu e nimeni obligat sa te fereasca si sa aiba grija de tine 2. traim in rromania; stiu ca strugurii sunt acri cand x are bentley si y ferrari sau x6 si tu te plimbi in logan sau megan 3. poti s-o mierlesti cand da cocoana peste tine cu ferrariul sau ciumpalacul cu bentley, sau poti sa crapi cand nu da o dacie papuc prioritate (sau un taxi logan sau etc etc); tot aia e, indiferent de masina CASCA OCHII PENTRU TINE SI LASA-I PE ALTII, ei merg pe pielea lor, tu pe a ta (vezi pct 1) 4. mi se pare marsav sa-i doresti moartea unui om din cauza masinii pe care o are , sau din cauza ca a mers cu viteza sau a parcat aiurea sau ca are bani mai multi; mi se pare sub orice critica... 5. traim in rromanika, nu va mai mirati la orice rahat de doi bani ,"am mers x cu bentley cu 300" cand sunt destui pe forum care au mers cu megane cu 200, sau "y a facut drift cu bmw seria 6 in mijlocul orasului" ... aia au facut pentru ca au putut, daca puteati, faceati si voi si revenim la pct 2 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Mircea, tu esti?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mi-au furat BMW-ul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *super comentariu de pe site-ul proteve |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Pai nu s-a trezit vreun tirist sa-i traga falca ?
Ar mai fi disparut un cretin de pe fata pamîntului. |
-------------------- |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
SA se duca pe Autobahn!
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt culmea tupeului respectivii din Zalau.. Aud zilnic noaptea prin Bucuresti astfel de manifestari.... Dar sa te duci in mijlocul zilei intr-o intersectie circulata si sa blochezi traficul ca sa faci cerculete este pur si simplu strigator la cer.
Tinand cont ca au pus in pericol siguranta pietonilor si participantilor la trafic prin manevre periculoase tip "curse" pe drumul public, blocand traficul sunt sigur c-ar putea fi incadrati la o infractiune.... Ma deranjeaza mai mult aceste tipuri de actiuni pentru ca submineaza toate autoritatile locale, toate normele de bun simt... Sunt total socat.... ![]() ![]() This post has been edited by Executron: 16 Dec 2008, 01:49 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce-mi plac mie fimuletele cu Bentley'uri si masini de-astea de aproape sute de mii de euro... care se dau in stamba...
Tot ce pot sa zic este: "Aici sunt banii dumneavoastra" ![]() De ce n-are tara autostrazi ? Fiindca are masini. ![]() Ma scuzati, vorbeste invidia din mine... cei cu Bentley si BMW Seria 6 sunt niste oameni de afaceri de succes, care se invart cu frana de mana in intersectie. ![]() QUOTE(ionutctn @ 15 Dec 2008, 19:53) Sau undeva dincolo de Urziceni. Eu nu stiu de ce va mirati atata. Eu unul recunosc ca am mers cu mai mult de 200 dar era dincolo de Urziceni. E adevarat ca nu aveam trafic in fata ba chiar abia ma tineam dupa unul cu Passat CC. ![]() Cu mai mult cat, ca viteza maxima a unei Skoda Superb 1.9tdi e 205km/h... ![]() This post has been edited by andu911: 16 Dec 2008, 02:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
filmuletul e dat repede ... masina e un logan dci
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu ceasuri si schimbator de prestij
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Ma scuzati, vorbeste invidia din mine... cei cu Bentley si BMW Seria 6 sunt niste oameni de afaceri de succes, care se invart cu frana de mana in intersectie. radmasa.gif BMW-urile nu au nevoie de frana de mana . ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Beeey..aia 300km/h erau pe ceas
![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bentley-ul nu stie sa mearga numai cu 300 km/h ..stie sa mearga si prin desert
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
QUOTE(caktuss @ 16 Dec 2008, 02:09) ai citit pe sarite sau nu ai luat decat ceea ce iti convine din post-ul meu ![]() ideile pe care vreau sa le subliniez (sa fie clar pt toti odata.. unii se prind mai greu): 1. cand mergi pe strada esti singur si direct responsabil pentru ceea ce faci; nu merge nimeni in locul tau, nu e nimeni obligat sa te fereasca si sa aiba grija de tine 2. traim in rromania; stiu ca strugurii sunt acri cand x are bentley si y ferrari sau x6 si tu te plimbi in logan sau megan 3. poti s-o mierlesti cand da cocoana peste tine cu ferrariul sau ciumpalacul cu bentley, sau poti sa crapi cand nu da o dacie papuc prioritate (sau un taxi logan sau etc etc); tot aia e, indiferent de masina CASCA OCHII PENTRU TINE SI LASA-I PE ALTII, ei merg pe pielea lor, tu pe a ta (vezi pct 1) 4. mi se pare marsav sa-i doresti moartea unui om din cauza masinii pe care o are , sau din cauza ca a mers cu viteza sau a parcat aiurea sau ca are bani mai multi; mi se pare sub orice critica... 5. traim in rromanika, nu va mai mirati la orice rahat de doi bani ,"am mers x cu bentley cu 300" cand sunt destui pe forum care au mers cu megane cu 200, sau "y a facut drift cu bmw seria 6 in mijlocul orasului" ... aia au facut pentru ca au putut, daca puteati, faceati si voi si revenim la pct 2 ![]() PS nu am am auzit de prea multe accidente cu bentley in romania pe cand dacii.....cade cel putin una pe zi.....a se urmari stirile! in plus la cate radare fixe au aparut si au sa apara de acum incolo.....in curand o sa mergem pe e85 ca pe centura Bucuresti |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 16 Dec 2008, 01:50) Cu mai mult cat, ca viteza maxima a unei Skoda Superb 1.9tdi e 205km/h... ![]() Pe bord arata mai mult buey. Te bagi tu repede sa imi spulberi senzatia. Mie imi place sa cred ca prinde cat arata pe bord ca sa ma simt si eu bine. Revenind la subiect: daca mergi cu o Skoda sau cu un Renault cu 200 atunci de ce ne miram ca mergi cu Bentley cu 300? Ma rog sa zicem ca nu era cat arata pe ceas dar era pe aproape. This post has been edited by ionutctn: 16 Dec 2008, 09:57 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
haha...imi pare rau ca am intarziat in a le lua apararea baietilor
![]() masina baietilor chiar avea frane...si nu mai acuzati aiurea...drumul era gol si ei n-au mers tot timpul cu 300...o luati pe ulei ca aia de la prostTV...daca ati mai avea 19-20 de ani si v-ar lua taticu masina va zic eu ca la fel ati face...in primul rand din ideea...sa scap eu ca masina are casco,2...am masina calumea tocmai ca sa pot sa-i dau ii siguranta...etc. va las sa va expuneti parerile batranesti...pana atunci le dau dreptate...apropo...300 nu e record...sunt motociclete mai rapide pe drumurile noastre :X |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:30 |