DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 300Km/h pe soselel romaniei, Grad maxim de prostie atins

bear_mc
post 17 Dec 2008, 14:55
Post #91

Half-Life 2 Fan

Group: Members
From: Bucuresti

Un terminat cu o masina scumpa. Eu pe asta l-as baga vreo 6 luni la parnaie sa se mai linisteasca un pic. In schimb masinuta e geniala. Cum poate sa stea pe curbe la 200. smile.gif

This post has been edited by bear_mc: 17 Dec 2008, 14:55

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreistn01
post 17 Dec 2008, 15:11
Post #92

Membru incepator

trebuie sa fii nebun. sa alergi pe o sosea din romania cu 300km/h. lua o groapa si vedeam si cum decoleaza.

--------------------
Audi A6 2005/ A6 2.0 TDI 140cp
+
vladrehau
post 17 Dec 2008, 15:23
Post #93

Instalator

From: middle moldova

4 pagini de comenturi si nu am vazut inca ...''GIZAS INCA UN RAISER'' radmasa.gif

Viteza maxima de 312 km/h trece prin valoarea de 100 dupa numai cinci secunde, iar viteza maxima in modul decapotat este deasemenea remarcabila: 306 km/h.
Legendarul cuplu dezvoltat la turatii joase de motoarele Bentley, se regaseste si la Continental GTC, avand o valoare de 650 Nm la 1600 rpm. Motorul W12 de sase litrii, echipat cu doua turbine, dezvolta 552 CP.

Sistemul de franare este preluat de la Continental GT coupe, care are diametrul cele mai mare al discurilor ventilate, intalnite la o masina de serie din zilele noastre: 405 mm.

deci,in caz de ceva.....frana la timp sau nu?

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
RainHawk
post 17 Dec 2008, 15:56
Post #94

Dus cu pluta.

La 83.33 m/sec (300km/h) cred ca nici mama franelor nu il mai scapa. Eventual il loveste mai finut, doar cu vreo 150 - 180 km/h.

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
iuliano_smile
post 17 Dec 2008, 16:28
Post #95

Dependent de D1300

From: Ploiesti

Ii cautam pe urma cu ambulanta neagra radmasa.gif scoatem banii frumusei si sa nu mai uitam de masina!

Si in legatura cu scrisutastatura e devina 022.gif

--------------------
Dacia Solenza si o Berlina Furioasa 2004 Scala cu 1980 editia de Lux
Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
+
danyhhh
post 17 Dec 2008, 18:47
Post #96

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Din partea mea astia sa mearga si cu 400 de km\h atata timp cat cel care moare va fi doar el ...

--------------------
Renault / Megane / 2004
+
ionutctn
post 17 Dec 2008, 20:37
Post #97

Membru cu TDI

O asemenea masina merge la 300 km/h cam cum merge Skoda pe la 160 km/h si asta indiferent daca imi convine mie sau nu. Nu se compara performantele masinii in speta (la absolut toate capitolele: acceleratie, frane, comportament rutier) cu o masina gen Skoda sau Renault sau eu mai stiu ce.
Stiu: aveti dreptate. Factorul uman are aceleasi performante in condus indiferent de ce conduce (fie ca e o masina foarte performanta sau una normala) dar dupa cum am spus atata timp cat se merge cu masini normale cu 200 km/h nu inteleg revolta majoritatii.
Departe de mine gandul de a sustine/incuraja asemenea initiative dar mi se pare exagerata reactia.

This post has been edited by ionutctn: 17 Dec 2008, 20:39

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
vladrehau
post 17 Dec 2008, 21:04
Post #98

Instalator

eu cred ca franeaza mai repede si pe distanta mai mica de la 300 la 0 decat ai frana solenta ta de la o suta la 0 biggrin.gif

--------------------
+
Serje
post 17 Dec 2008, 21:30
Post #99

Membru autentic

Daca o conduce un pilot de curse, poate ca.
Cu 200km/h pe drumuri nationale? Si aia care merg cu 200 km/h pe dn sunt la fel de condamnat ca si boul asta. Nu conteaza senzatia care ti-o da masina la 200-300 km/h, la viteza aia daca iti apare ceva in fata ... dumnezo cu mila.

This post has been edited by Serje: 17 Dec 2008, 21:31

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
djasu82
post 17 Dec 2008, 22:11
Post #100

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

si uite asa mai moare unu si mai ia pe langa el alti 2-3 10 participanti la trafic vorba unui coleg politai te opresc pe tine ca ai depasit cu 10 la ora limita de viteza dar pe nenorocitul ala care circula cu 320 .... nu-l opreste ca are masa si taso bani si cu siguranta ai manjeste pe toti.
Traim in romania si prostia ne ocupa tot timpul.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
andu911
post 18 Dec 2008, 00:07
Post #101

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(vladrehau @ 17 Dec 2008, 21:04)
eu cred ca franeaza mai repede si pe distanta mai mica de la 300 la 0  decat ai frana solenta ta de la o suta la 0  biggrin.gif
*

Se vede ca fizica ti-e necunoscuta. N-o sa intru in calcule, despre distanta de franare care creste direct proportional cu energia cinetica... Iti spun doar ca, cu cat viteza e mai mare, cu atat distanta de franare este mai mare.

Iti dau 2 exemple: n-am gasit Bentley, am gasit Bugatti Veyron, care franeaza de la 300–0 km/h in 283 m.
O Solenza franeaza de la 100km/h la 0 in aproximativ 40 metri. De 7 ori mai scurt.

Vezi ce se intampla cand se combina lipsa unor cunostinte cu o masina scumpa ? Apare ideea aia ca "lasa ma ba ca n-are ce sa mi se intample, ca eu sunt cu nu stiu ce masina". Si nu numai cei cu Bentley au asemenea pareri... e valabil si pentru cei masini normale, gen VW, Renault...

--------------------
- - -
+
aphophis
post 18 Dec 2008, 00:47
Post #102

Membru autentic

QUOTE(vladrehau @ 16 Dec 2008, 09:11)
victorie.gif  BRAVO  exact asta gandeam si eu !!!
PS  nu am am auzit de prea multe accidente cu bentley in romania pe cand dacii.....cade cel putin una pe zi.....a se urmari stirile!
in plus la cate radare  fixe au aparut si au sa apara de acum incolo.....in curand o sa mergem pe e85 ca pe centura Bucuresti
*

intr-adevar radmasa.gif e plina tara de bentley-uri, deja in romania s-au vandut 500.000 de asemenea masini. icon_mrgreen.gif pune mana pe o carte de statistica inainte de a te face de rusine cu asemenea afirmatii

18 Dec 2008, 00:50:
QUOTE(Supapa_jR @ 16 Dec 2008, 10:03)
haha...imi pare rau ca am intarziat in a le lua apararea baietilor smile.gif dar...cati dintre voi au mers cu Bentley,Lambo eventual chiar cu o octavia VRS, asa informativ ca sa vedeti si voi cum trebuie sa stea o masina pe sosea...nu megane de familie cu pachet de drumuri grele sau logan sau berline obosite...
masina baietilor chiar avea frane...si nu mai acuzati aiurea...drumul era gol si ei n-au mers tot timpul cu 300...o luati pe ulei ca aia de la prostTV...daca ati mai avea 19-20 de ani si v-ar lua taticu masina va zic eu ca la fel ati face...in primul rand din ideea...sa scap eu ca masina are casco,2...am masina calumea tocmai ca sa pot sa-i dau ii siguranta...etc.
va las sa va expuneti parerile batranesti...pana atunci le dau dreptate...apropo...300 nu e record...sunt motociclete mai rapide pe drumurile noastre :X
*

pe aceleasi considerente eu zic ca cei tineri(~18 ani), cu masina de la taticu' si mamica' , ce se intorc beti de la un "bairam" (uite ce cool is eu, folosesc cuvinte tineresti) si fac un accident la 200 la ora pentru ca vroiau sa-si impresioneze pitipoanca din spate, sa fie iertati de lege.. Ce .. doar sunt tineri nu?

This post has been edited by aphophis: 18 Dec 2008, 00:50

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Supapa_jR
post 18 Dec 2008, 13:33
Post #103

Membru autentic

deci lasand la o parte pustanii betivi care vor sa impresioneze si alte specimene de gen...baietasul asta i-a dat 300 doar o data pe parcursul filmului...in rest a stat de la 180 in sus...ce e rau in asta...voi ati vazut cum se inclina masina pe curba la 200? masinile de rand la 130 iti dau emotii in viraje,asa ca nu mai categorisiti voi dupa legile fizicii si alte rahaturi...daca si cu parca se plimbau in barca...daca ar exploda o rafinarie ar muri 200 de oameni...asta ar insemna ca aia sa nu se mai duca la munca? poate explodeaza si lasa familiile fara tata? NU! asa e si cu soferii care conduc sportiv...unii chiar le au,au reflexe calumea,au masini pe care sa se bazeze...si mai sunt baietii cu dacii din carol smile.gif) daca vreti sa facem paranteze de genul asta reising.

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
b76bgaarh
post 18 Dec 2008, 13:42
Post #104

Membru autentic

ia zii juniorule nu cumva esti tu raisaru asta ca prea ii lauzi reflexele si abilititile de pilot in urma unui filmulet pe youtube....

i zii tu ce campionat de turisme sau monopsturi a castigat oligofrenul ala???? din film....

poate nu am auzit noi de el si ne dam u presupusus aici aiurea....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Supapa_jR
post 18 Dec 2008, 13:50
Post #105

Membru autentic

nu mare membru autentic...sunt doar un simplu si umil sofer de duminica...daca ala avea masina aia pe mana si nu avea reflexe crede-ma ca era pachet pana acum...cerea banii de la casco dupa cum zicea un membru de mai sus smile.gif
LE: ideea era ca sunt altii mult mai prosti...poate chiar si printre noi pe forum care sunt moralisti tare si cand sunt la volanul bolizilor de 57 de cai sunt mari zmei.
si nu compara bosorogii si unele femei care nu stiu sa tina banda pe drum cu baiatul din film tongue.gif

This post has been edited by Supapa_jR: 18 Dec 2008, 13:52

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
EinarN
post 18 Dec 2008, 14:01
Post #106

Membru autentic

QUOTE(Supapa_jR @ 18 Dec 2008, 12:33)
deci lasand la o parte pustanii betivi care vor sa impresioneze si alte specimene de gen...baietasul asta i-a dat 300 doar o data pe parcursul filmului...in rest a stat de la 180 in sus...ce e rau in asta...voi ati vazut cum se inclina masina pe curba la 200? masinile de rand la 130 iti dau emotii in viraje,asa ca nu mai categorisiti voi dupa legile fizicii si alte rahaturi...daca si cu parca se plimbau in barca...daca ar exploda o rafinarie ar muri 200 de oameni...asta ar insemna ca aia sa nu se mai duca la munca? poate explodeaza si lasa familiile fara tata? NU! asa e si cu soferii care conduc sportiv...unii chiar le au,au reflexe calumea,au masini pe care sa se bazeze...si mai sunt baietii cu dacii din carol smile.gif) daca vreti sa facem paranteze de genul asta reising.
*

daca asti SOFER DE DUMINICA asa cum spui în al 2-lea posting, cum de sti asa de bine cum se înclina masinile la 130?
daca tu sau desteptul ala inconstient le ai (le aveti) asa de bine, de ce nu se aude numele pe la competitii sportive?
Daca ala are asa super reflexe de ce nu-i coleg cu HACKINEN SAU SCHUMACHER, de ce nu aud nici un nume românesc la DTM ?
Se pare însa ca toti ametitii astia cu masini de bani gata sînt numai niste teribilisti laudarosi, prosti de-mpung si habar-nau ce fac.

Isterici din astia sînt numai mare goanga cu super reflexe pe drumul public. Daca-l pui sa traga o runda pe NURBURGRING îngheata si c***u în el si face-n pantaloni de frica cu bentley-ul lui cu tot.

Sa-ti zic una:

- Pe un drum public cu o masina nepreparata poti sa ai reflexele lui hristos ca la 300 km/h daca ai luat un cui la roata asa rapid ai belit-o (cu 2 degete ca cu 3 stie toata lumea) de nici nu visezi. Nu te mai ajuta nici ABS-u si nici ESP-u lui dracu, ca te pupa ma-ta rece rapid de tot.

Si ca s-o închei cu topicul asta ABERATIV din cauza unui cretin, hai sa-ti propun ceva:

Ia tu mataluta bentley-ul ala, vino cu el pe NURBURGRING, eu iau un CORVETTE DTM preparat asa cum trebuie si atunci îti arat ce înseamna 300 km/h si sa vedem într-adevar daca ai sînge-n p**a sau faci în pantaloni cu super reflexe cu tot wink.gif

NU TE ATAC LA PERSOANA SI NICI NU VREAU SA TE JIGNESC dar tare am impresia ca TU esti acel BENTLEY-ist cu 300 la ora si nu sofer de duminica.
Prea dai detalii pt. un sofer de duminica wink.gif

This post has been edited by EinarN: 18 Dec 2008, 14:32

--------------------
+
vladrehau
post 18 Dec 2008, 14:46
Post #107

Instalator

m-am interesat sunt 155 bentley in romania iar unul dintre nefericitii posesori a avut de curand un accident pt ca nu a apucat sa franeze la timp lol
radmasa.gif
in schimb vina era a unei cucoane cu dacia care nu a dat prioritate
http://www.cancan.ro/2008-11-18/Accident-c...-lui-Vicol.html
nr 2
http://www.banknews.ro/stire/17453_bogatas...ase_masini.html
ce vina au saracile masini bentley ca le conduce cine nu trebuie.
mi se rupe inima sa vad o bijuterie din asta accidentata sad.gif

--------------------
+
nh1980ro
post 18 Dec 2008, 15:41
Post #108

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(vladrehau @ 17 Dec 2008, 22:04)
eu cred ca franeaza mai repede si pe distanta mai mica de la 300 la 0  decat ai frana solenta ta de la o suta la 0  biggrin.gif

In orice masina ai fi, din momentul in care sesizezi pericolul si pana apesi pedala de frana trece o perioada de timp. Timp in care parcurgi o distanta direct proportionala cu viteza pe care o are masina respectiva.
In plus pe un drum public nu poti sa te bazezi pe fatpul ca ceilalti vor reactiona asa cum te astepti tu.
In continuare politia Rutiera e de toata cacaua.
Anul asta au fost cu 30% mai multe accidente si mai multi morti decat in 2007, in timp ce in UE numarul de accidente a scazut si la fel si numarul de morti.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
vladrehau
post 18 Dec 2008, 16:27
Post #109

Instalator

iti dau dreptate....sa faci un drum din iasi pana in bucuresti e cam 10% din ce inseamna sa iti pui un pistol la tampla si sa joci ruleta ruseasca sad.gif .
fac drumul asta de 20 30 ori pe an si am vazut destule.....
soferul e de condamnat insa masina e super wub.gif

--------------------
+
Serje
post 18 Dec 2008, 16:51
Post #110

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 18 Dec 2008, 15:41)
In continuare politia Rutiera e de toata cacaua.
Anul asta au fost cu 30% mai multe accidente si mai multi morti decat in 2007, in timp ce in UE numarul de accidente a scazut si la fel si numarul de morti.
*

Da politia ce vina are ca ii plin de nebuni pe drumuri?
Daca stau cu radarele ascunsi, urlati ca stau la ciupeala si mai stiu io ce. Din mers incet nu apar morti, deci ... . Cand se maresc amenzile, iara urla lumea ca asa ceva nu-i posibil, bla bla ... . Cand cineva critica vitezomanii, multi apar si ii apara.
Daca ar fi dupa mine, la prima amenda pentru radar ar trebui avertisment, la a doua permisu suspendat si nu pe 2-3 luni, un an sau doi. Si politisti in civil cu masini normale in trafic si la fel, la prima abatere avertisment, si la a doua jos permisul.
Deja alte solutii nu vad posibile, fiecare circula dupa cum il taie capul, demarcajele nu mai exista, fiecare se baga cum vrea, las' ca franeaza celalalt, ca doar nu-i prost sa-si buleasca masina.
Multi se plang de absenta autostrazilor, da ar fi foarte bine sa le avem, dar daca nu le avem asta nu inseamna sa gonim pe DN-uri cu viteze enorme, pe principiu ca deh masina asta ii facuta sa mearga cu viteza nu sa stea, ca ea la 50-60 ar fi ca si cum ar sta pe loc. Sau ca franeaza mai bine, stiind ca ii plin de inconstienti pe drumuri si daca tu esti soferul perfect, iti apare un inconstient in fata ce faci? Intri in el il omori pe el si tot ce-i posibil sa ricosezi si in altul cre nu avea nici o vina. Sau mai sunt situatii in care te asiguri ca nu vine nimic, dar nu te gandesti ca apare un ozn .... cu 2-300 km/h.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Como
post 18 Dec 2008, 18:11
Post #111

Membru autentic

Mai era un baiat cu un Maserati care a dat peste o denivelare la 270 km/h la Botosani...

LE: http://www.jurnalulbtd.ro/afarticol.php?nrarticol=48&id=590

Deși specialiștii instituției au constatat urme de frânare cu o lungime mai mare de 100 de metri, se pare că autoturismul a intrat în malul de pământ de pe partea stângă a drumului cu nu mai puțin de 280 kilometri pe oră. Aruncată în aer ca de pe o trambulină, mașina a zburat efectiv peste 100 de metri, retezând un pin, un stâlp de la rețeaua electrică, sfărâmând două garduri înainte de a se prăbuși contorsionată și frântă în două, la circa 90 de grade, la marginea unei grădini, cu kilometrajul înghețat în dreptul cifrei 145.

Tragic e ca iau cu iei si oameni nevinovati.

This post has been edited by Como: 18 Dec 2008, 22:33

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
namidee
post 18 Dec 2008, 18:31
Post #112

Membru autentic

From: Frankfurt

Si se califica pentru o nominalizare la Darwin award? Zi si sfarsitul povestii.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
nh1980ro
post 18 Dec 2008, 18:53
Post #113

Membru

From: Togo-Togo.

tragic.. biggrin.gif A murit si gagica-sa din pacate.

Iar politia poate sa puna radare din 10 in 10 km pe E85, stiut fiind ca pe acolo se circula cu viteze de peste 140km/h in mod constant.
La un moment dat mergeam eu in coloana cu 120 km/h si se mergea pe 2 randuri (adica si pe jumatea aia de banda). Deci la cea mai mica greseala a unuia din cele 2 randuri ne faceam toti varza.. icon_mrgreen.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
caktuss
post 20 Dec 2008, 00:27
Post #114

Membru autentic

From: Iasi

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
vladrehau
post 20 Dec 2008, 20:01
Post #115

Instalator

imi aduce aminte de bancul ala:
-de ce m-ati oprit domnule politist .....mergeam prea repede?
-nuuuuu , zburati prea jos !
biggrin.gif

--------------------
+
steph
post 20 Dec 2008, 20:35
Post #116

Membru autentic

Ceva de genu` ... Viteza nu ucide. Oprirea brusca da biggrin.gif

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
body
post 20 Dec 2008, 21:29
Post #117

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(tilix_boss2008 @ 16 Dec 2008, 11:07)

Domnii din Dubai daca is prinsi de politie cu viteza peste limita , crede-ma ca nu scapa . Masinile alea is pentru curse in cadru organizat !

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
iuliano_smile
post 21 Dec 2008, 14:50
Post #118

Dependent de D1300

QUOTE(caktuss @ 20 Dec 2008, 00:27)

Eu zic ca e jumatate adevarat! De exemplu esti in oras si mergi cu 50kph si iti apare un copil in fata, poti frana sau il poti evita chiar daca te uiti dupa o gagica. Dar hai sa analizam acelasi caz dar la 80kph! Viteza este mai mare, timpul de reactie mai mic!

--------------------
+
A l e x
post 21 Dec 2008, 22:26
Post #119

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Cateva pareri :

- referitor la "invidie" -- asa e, sunt multi invidiosi pe lumea asta, si in Romania nici nu mai zic. Dar cand vezi un astfel de idiot nu inseamna ca esti invidios daca il critici. Il critic la fel de aspru ca si pe un posesor de berlina care merge cu 160 ca nu poate mai mult... Nu e vorba de invidie, omul eu un inconstient si noi ne spunem parerile. Ar trebui toti acum sa spunem "Bravo tata ! Asa as face si eu !!!" doar ca sa nu parem invidiosi ? Eu chiar nu sunt invidios pe el, bun, n-am Bentley, dar nici nu mor de foame. Nu toti suntem milionari in euro, asta e adevarul, e o prostie sa-i urasti pe altii ca au mai mult -- dar e foarte ok sa-i critici pe unii care fac astfel de nebunii, mai ales cand te gandesti cate sanse sunt sa ia pe altii nevinovati cu ei.

- referitor la "asa ai face si tu" -- nu sunt de acord, nu toti am face la fel. Unii chiar nu sunt adeptii vitezei (nu zic de mine biggrin.gif), si mai ales cu un Bentley care e gandit sa fie mai mult de lux decat sport, nu inseamna ca e obligatoriu sa mergi ca tipul din clip, daca esti posesor... In cazul meu, mi-e greu sa cred ca as fi asa inconstient... Oricum eu nu merg nici acum cu "cat poate masina" si imi place sa cred ca daca as avea bani de un asemenea bolid, mi-as face de cap pe circuite si pe autobahn si in rest as adapta viteza la conditiile de drum.

- referitor la acel studiu ca viteza nu ucide -- in primul rand, e facut in America, unde au autostrazi imense si unde legea e lege, si nu-si permite oricine sa-i dea in asemenea hal ca e imediat prins si tras la raspundere. Sa ne comparam cu ei la capitolul circulatie e ridicol... In al doilea rand, se tot fac mii si mii de studii, asta nu inseamna ca toate sunt adevarate si aplicabile in toate situatiile. Cred ca oricine e constient ca sansele de a evita un accident sunt invers proportionale cu viteza pe care o ai. Se pot face milioane de studii, nu poti sa-mi spui mie ca ori merg cu 100, ori merg cu 300, tot e ok ca nu e asta principala cauza. Sa fim seriosi. Cum a spus si andu, distanta de franare, chiar si la un super bolid gen Veyron, e imensa la astfel de viteze. Si daca mai punem si faptul ca totul se petrece pe DN2, care nu numai ca nu e autostrada, dar e un drum plin de sate, poduri, denivelari, carute, animale, etc... iti spun eu ca ne iese un rezultat foarte diferit de cel din studiul amintit mai sus. Nu uitati cate accidente se petrec zilnic pe ale noastre frumoase DN-uri.

- referitor la tipul din clip -- eu nu-i doresc moartea, poate am mai zis in gluma "sper sa se intalneasca cu un copac" despre astfel de reisari dar sincer chiar nu-i doresc nicio tragedie, si cred ca aici vorbesc pentru majoritatea care au facut astfel de afirmatii. Sunt exagerari pentru a ne accentua nervii/nemultumirile in scris. Ii doresc, in schimb, sa fie lasat fara permis de mai multe ori, pana se linisteste. Nu cred ca e nimeni enervat de el personal, ci de tara asta ca le permite tuturor idiotilor sa fie mari "smecheri" pe sosea si nu numai... Si alte tari au copiii lor de bani gata, cu nebuniile lor si cu fazele lor. Dar acolo, te prind mult mai repede ca aici, si chiar te si pedepsesc. Poate sunt si acolo pile, nu zic nu, dar in niciun caz ca la noi, unde si daca ai un amic in politie te poti scoate usor, nici nu trebuie sa ai prea multi bani...

Cam asta am avut de spus momentan. O zi buna biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
iuliano_smile
post 21 Dec 2008, 23:44
Post #120

Dependent de D1300

De acord cu Domnl Alex in toate privintele! Si daca tot spuneti ca asa as face si eu , faceti urmatorul lucru:
&feature=related
Pe urma mai vorbim

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:33
Forum Renault