DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 300Km/h pe soselel romaniei, Grad maxim de prostie atins

iuliano_smile
post 16 Dec 2008, 10:07
Post #61

Dependent de D1300

Group: Members
From: Ploiesti

--------------------
Dacia Solenza si o Berlina Furioasa 2004 Scala cu 1980 editia de Lux
Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 16 Dec 2008, 10:07
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

in alte tari il bagau la puscarie pentru treaba asta, aici e idolul romanilor.

--------------------
- - -
+
ionutctn
post 16 Dec 2008, 10:19
Post #63

Membru cu TDI

From: Bucuresti

QUOTE(andu911 @ 16 Dec 2008, 10:07)
in alte tari il bagau la puscarie pentru treaba asta, aici e idolul romanilor.
*

Nu e chiar asa. Adevarul e undeva la mijloc. Daca am avea pe unde sa ii "dam" nu ar mai aparea fenomene de genul acesta. Cand nu ai unde, te apuci si ii dai pe sectoare unde este mai liber.

This post has been edited by ionutctn: 16 Dec 2008, 10:22

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
vladrehau
post 16 Dec 2008, 10:25
Post #64

Instalator

From: middle moldova

unde in alte tari? in Germania unde ai limita 120km/h ........ da dupa ora 19? radmasa.gif
adevarul e, ca sunt unii pe aici care ar merge cu un lamborghini cu 90 km/h v max radmasa.gif

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
andu911
post 16 Dec 2008, 10:26
Post #65

Membru autentic

Unde ai pe unde sa ii dai in lumea asta mare, in afara de Germania. Si in Germania pe maxim 40% dintre autostrazi.

In rest, peste tot exista limita de 120, 130, 140 km/h.

Arata-mi mie pe unu care ii da cu 300 prin SUA si il lasa politia in pace. Sau nu in SUA... in orice alta tara din Europa, in afara de Germania.

Voi vreti sa aiba Romania, ce n-are nimeni. Daca ai fi in Ungaria sau Austria care au de 10 ori mai multe autostrazi decat Romania, ai avea pe unde ? Eu zic ca nu, fiindca viteza maxima e de 130.

Iti spun eu ce s-ar fi intamplat in Austria, daca trecea unu de-asta cu 300... chiar daca n-ar fi avut camere de supraveghere pe autostrazi, tot ar fi sunat cativa soferi la 112 sa-l dea in fapt pe fraier. Si ala pana la sfarsitul zilei nu mai avea permis.
Aici ii face lumea statuie pe forum.

This post has been edited by andu911: 16 Dec 2008, 10:28

--------------------
- - -
+
A l e x
post 16 Dec 2008, 10:33
Post #66

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(vladrehau @ 15 Dec 2008, 22:52)
toate posturile de aici adeveresc povestea cu vulpea care se uita la struguri si zicea''  bre da acrii sunt strugurii aia''  care dintre voi daca ati avea masina aia ati merge cu 90 la ora?  va spun eu nici unu............ asa ca ciocu mic   biggrin.gif
*

E o mare diferenta intre a fi invidios si a sesiza prostia. La fel cum e o mare diferenta intre a merge cu "peste 90" si a merge cu 300.

Da, e tare masina, da, m-ar amuza si pe mine. Dar nu, nu as merge cu 300 cu ea, mai ales nu pe DN2 care nu e drum de asemenea viteze si in PRIMUL rand nu m-as filma sa ma pun pe YouTube.

Daca as avea acea masina, m-as duce in Germania des cu ea sa ma joc pe Nurburgring si s-o alerg putin pe portiunile de autobahn care n-au limita de viteza... In Romania, nu as merge cu 90, dar nici cu 300, din acelasi motiv din care nici cu Megane-ul nu merg cu 180, desi ajunge la asemenea viteza.

Trebuie sa stii sa faci media intre ce poate masina, ce poti tu ca sofer si ce-ti permite drumul. Si idiotul ala din clip e clar ca nu stie asta. Nu e vorba de invidie, si postul tau ne arata clar tragedia romaniei... Ar fi muuult mai multi de astia, dar din fericire, n-au bani de masini tari.

Cat despre clipul din Zalau. No comment.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vladrehau
post 16 Dec 2008, 10:36
Post #67

Instalator

ce mi-ar place sa vad un logan de politie 1.4 mpi cum scoate limba dupa un bentley radmasa.gif ...

--------------------
+
xcss
post 16 Dec 2008, 10:37
Post #68

Born to Be Epic

Ce mi-ar placea sa vad un spike strip in fata Bentley-ului ala...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
EinarN
post 16 Dec 2008, 10:37
Post #69

Membru autentic

QUOTE(vladrehau @ 16 Dec 2008, 09:25)
unde in alte tari? in Germania unde ai limita 120km/h ........
Ci'n tia mai mintit si prostia asta ? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Prostia asta e la nivelul celeia cu interdictia masinilor cu roti în 3 prezoane radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by EinarN: 16 Dec 2008, 10:39

--------------------
+
maryus_83
post 16 Dec 2008, 10:39
Post #70

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(Fratzica @ 16 Dec 2008, 00:09)

Citat din articol:
Timp de cateva minute, sub ochii ingroziti ai pietonilor, dar si ai celorlalti soferi care asteptau la semafor, cele doua masini au fost intoarse de mai multe ori cu frana de mana.

penibil

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
bulan
post 16 Dec 2008, 10:43
Post #71

Membru autentic

QUOTE(titiDSN @ 15 Dec 2008, 21:02)
Baietii si fetele lu' tata! Scapa intotdeauna!
*

Si cand fac accidente ii ia(razuie) de pe asfalt cu spaclu cu sau fara vicitime colaterale

QUOTE(ionutctn @ 16 Dec 2008, 10:19)
Nu e chiar asa. Adevarul e undeva la mijloc. Daca am avea pe unde sa ii "dam" nu ar mai aparea fenomene de genul acesta. Cand nu ai unde, te apuci si ii dai pe sectoare unde este mai liber.
*

La Budapesta este Hungaroring da e pe bani.Si bulgarii au dar tot la fel e pe bani.Deci departe nu ar fi.

--------------------
a b c
+
A l e x
post 16 Dec 2008, 10:46
Post #72

Putem sa avem si mama Nurburgringului, acolo nu-i mai vede lumea de rand cat "e" de smecheri baaa sa moara dusmanii mei.

Si nici nu mai trebuie sa dam exemple de astea. Avem si pe forum... Ma rog, minus masina tare...

Asa e, vladut ? Te-ai duce tu pe circuit in loc sa te vada lumea din Adjud ce tare e Bentleiul tau ? Sa moara familia lor de nu esti cel mai bastan. Pacat ca e unu cinci de ce i, de era dublu ve doispe barosan de barsoan erai

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Serje
post 16 Dec 2008, 10:50
Post #73

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Da ce sa faca pe circuit? Ca acolo nu-i adrenalina, nu-i vede nimeni, si cel mai posibil acolo ar trebui sa mearga cu vreo 100, ca la 300 pe circuit tre sa sti sa ti masina pe traseu.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
argon
post 16 Dec 2008, 10:53
Post #74

Mesaj semiautomat

Nu-i mai trimiteti pe circuit ca astia nu-s in stare sa tina masina pe el, la prima curba sunt in gard, sa apesi pedala pe drept e cel mai simplu lucru posibil.

Ce-i mai tragic in situatia asta e ca maisna aia e din banii vostrii, sau ma rog, a statului. Cine face afaceri cinstite in Romania(daca o mai exista cineva), chiar daca a ajuns la averea sa-si permita asa o masina nu va da banii pe ea niciodata.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
bulan
post 16 Dec 2008, 10:59
Post #75

Membru autentic

Se pare ca unii au orgasm doar daca fac d'astea.

--------------------
a b c
+
Serje
post 16 Dec 2008, 11:00
Post #76

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Si unii se pare ca au doar vazand pe altii ca fac asta.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
vladrehau
post 16 Dec 2008, 11:05
Post #77

Instalator

nu am zis nicaieri ca as merge cu 300 la ora sleep.gif dar nici cu 90 .....nici cu loganul nu merg cu 90 biggrin.gif si apropo de gard.....la cum a luat ala curba cu 200 imediat dupa statia aia peco de pe dreapta.....nota 10.....pt masina....eu personal nu am curaj sa o iau cu mai mult de 100 ....sincer...sunt masini cu care iti permiti anumite lucruri.

--------------------
+
A l e x
post 16 Dec 2008, 11:07
Post #78

Asa e. De ziua ta iti voi face cadou aceasta masina :

f_rehaum_c569af6.jpg

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vladrehau
post 16 Dec 2008, 11:19
Post #79

Instalator

asta vara venind din Finlanda ,pe autostrada in Austria,m-a depasit un bentley negru cu numere de austria.........avea peste 200 km/h.......am trecut prin Germania Austria Ungaria si va spun foarte sigur ca au si ei vitezomanii lor.... pe autostrazi ...am vazut destui.multumesc mult Alex dar nu pot accepta ,nu as avea bani de radare radmasa.gif
oricum esti pe aproape

This post has been edited by vladrehau: 16 Dec 2008, 11:25

Attached thumbnail(s)
image_upload_11_723454.jpg ( Size: 107.53k ) Number of downloads: 582

--------------------
+
ionutctn
post 16 Dec 2008, 12:05
Post #80

Membru cu TDI

Pe afara se da span la greu. Nu stiu unde i-ati vazut voi pe strainii aia cuminti pe autostrada la 130 km/h. Hai sa fim seriosi. Se merge si pe afara tare dar MAREA diferenta este ca aia au si pe unde. La noi in tara infrastructura lasa mult de dorit. De aia se intampla atatea accidente. Dincolo de inconstienta/prostia/nepriceperea soferilor prima cauza este infrastructura rudimentara. Degeaba vorbim sa ne aflam in treaba.

This post has been edited by ionutctn: 16 Dec 2008, 12:06

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
A l e x
post 16 Dec 2008, 12:16
Post #81

ionutctn : Prosti sunt peste tot. Dar acolo faci pe barba ta. Te-au prins, s-a terminat smecheria. La noi, nu numai ca merg tare, mai fac si accidente de omoara oameni, si tot scapa, daca nu de tot, usor.

Precum am mai spus, nu pe ei ii condamn ca "se scot," ci tara o condamn ca se poate... Pe ei ii condamn in schimb ca merg cu astfel de viteze...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
UXE
post 16 Dec 2008, 12:25
Post #82

Modelator

Probabil ca in 2 luni o sa il vedem la Stirile de la ora 5 ...facut conserva sub un tir ..in cel mai bun caz ...

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
vladrehau
post 16 Dec 2008, 12:49
Post #83

Instalator

te rog nu mai da quote la posturi de pe aceeasi pagina. mersi

This post has been edited by A l e x: 16 Dec 2008, 13:22

--------------------
+
Muratu
post 17 Dec 2008, 00:50
Post #84

Membru autentic

Conform Constitutiei Romaniei cap II articolul 22 alineatul 2 "Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant." Nu ma mai mira absolut nimic in roamania. Am vazut papuci marca dacia care zburau regulat cu peste 100 Km/h in lacalitati cu pamant batatorit in loc de asfalt. Nu stiu ce va mai mira ca sunt pustani, cu parinti de parinti, care curcula absolut regulamentar pe ulitele asfaltate din romania cu viteze cu mult sub limita maxima legala. Nu inteleg de ce mai exista in romania, oameni, care se mai uimesc de faptele executate fara discernamant. sleep.gif

--------------------
Daewoo Hyundai Tico Accent 0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI - B-##-JSP B-##-SAK
+
andu911
post 17 Dec 2008, 03:01
Post #85

Membru autentic

Nu are o foarte mare legatura cu topicul, dar ca sa vezi pana unde ajunge cretinismul unor oameni.
"Nu o mai lasa ma frate asa in strada, ca poate ti-o loveste vreunu."
"Lasa ca am CASCO."

Ce sa-i mai spui la un asemenea raspuns ? Ca-i prost, ca-i retardat ? Degeaba, ca va raspunde probabil ca are CASCO.

Deci, incep sa cred ca romanii, cand sunt in momentele lor de glorie pe sosea se bazeaza ca au CASCO. De fapt, de-aia exista CASCO... sa te bagi cu japca, sa accelerezi blana si sa pocnesti tot ce sta in cale. Si evident s-o lasi unde apuci.

--------------------
- - -
+
BeciAcustic
post 17 Dec 2008, 10:27
Post #86

BlackLine

From: Constanta

Bravo Supapa_jR esti cel mai ... sti tu ce din curtea scolii.... deci ala ti se pare un drum pe care nu circula nimeni nu? E clar... pe deaspupra ar trebuie sa iti iei o pereche de ochelari .... si sa te mai uiti odata la filmulet.... lasa-neeee si du-te la NFS ca incepe cursa!

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
iuliano_smile
post 17 Dec 2008, 10:27
Post #87

Dependent de D1300

From: Ploiesti

Dar oare acelpustan o fi avanda carnet tongue.gif ca dupa fata nu prea pare, si nici la ultima replica "bah nu pot sao maiopresc bah". Cred ca ia luat masina lu taica-su si ia dat in goarna sa vada cum suna motoru. Cred ca se uita la turometru nu la vitezometru radmasa.gif

--------------------
Dacia Solenza si o Berlina Furioasa 2004 Scala cu 1980 editia de Lux
Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
+
vladrehau
post 17 Dec 2008, 12:13
Post #88

Instalator

dom'le scrie uniipeaicea de te sperii dom'le radmasa.gif

--------------------
+
SwatKat
post 17 Dec 2008, 12:16
Post #89

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Desi sincer nu sunt de acord cu mediatizarea unor astfel de cazuri, care nu aduce nimic in afara de dorinta altora de a aparea la TV si de a fi mari si tari..., nu pot sa nu observ subiectivismul stirilor, oricare ar fi ele.

Sa dau cateva justificari:
- daca la accidente cu pusti de bani gata vuiesc telejurnalele zile intregi, la accidentul lui Nistorescu au aparut asa, sporadic cateva articolase...

- se pune accentul pe cate o stire de asta "bomba", de parca astea ar fi stirile cele mai importante. Aseara de ex ma uitam la ProTV ca au inceput cu "spovedania" lui Becali si apoi cu o crima din nu's ce sat... Nu e offtopic, si stirea asta cu baiatul asta e le fel.. sa dea audienta. De ce? Pentru ca stirea nu are niciun substrat, nicio morala. Baiatul asta nu a patit si nu va pati nimic. Si atunci de ce sa dai stirea? Ca sa arati ce? Ca se poate la noi sa mergi cu viteza asta? Ca ce?

Legal normal ca nu poate pati nimic. La fel si in afara tarii. Cu mentiunea ca in afara suna unu la 112 aparea elicopterul/masina de patrulare si il prindea cu mijloace tehnice omologate... nu doar asa pe vorbe.

Acum, ca sa inchei. Normal ca e maxima inconstienta sa mergi asa, dar tragedii se pot intampla si la viteze mult mai mici. Si da, am mers si eu cu 180 pe ceas la nu era tipenie de masina in fata mea.

Pentru ca asta e diferenta dintre multi de aici de pe forum si baiatul asta. Responsabilitatea, sa stii unde tragi linia si cand sa te opresti. Unii o trag mai repede, altii mai tarziu, altii mult mai tarziu...

Trist e altceva. Ca sunt multi, foarte multi, care tind spre acest "ideal" de smeker. Pentru ca baiatul asta e in ochii multora smeker pentru ca: 1. are masina tare deci are bani. 2. are relatii. 3. "uite ba ce bine conduce el si tine masina pe sosea" Si asta e prost. Denota incultura multora si rezistenta lor la schimbarea natiunii in bine.

De ce? Pt ca ei spera ca vor ajunge si ei smekeri si se tem ca pana vor ajunge se va schimba sistemul intr-unul normal, in care sa nu mai scapi cu asa ceva.. (am citit un post pe aici ca o sa mergem batraneste ca pe centura Bucuresti).

Asta e foarte trist in opinia mea. Dar poate odata cu apropierea de varsta de 28 ani (luna asta) am imbatranit mult si nu mai simt "fierberea adrenalinei"... Imi cer scuze...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
A l e x
post 17 Dec 2008, 14:41
Post #90

SwatKat, televiziunile isi castiga "painea" din reclame. Pentru a avea reclame, le trebuie audienta. Pentru a avea audienta le trebuie stiri de acest gen pentru ca astea prind...

Daca vrei sa dai vina pe cineva, da vina pe popor, ca el "cere" astfel de stiri, televiziunile nu fac decat sa le faca pe plac.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 08:51
Forum Renault