Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
catavencu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
asa da masina de familie pana la 7 locuri 4x4.
http://www.220.ro/stuff/Dacia_monovolum__.htm http://www.autoghid.ro/viewnews.go?id=1910 |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Eu nu am vazut nici o data un Logan cu un bord ca acesta?
Este doar un concept bordul acesta? 0170003.jpg |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Este bordul variantei de 5000 de euro ..... despre care nu stim daca o sa mai apara pe piata....
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea cred...Variant ade 5000...sigur nu avea cass...si parca in poza se vede ceva....
Eu cred ca este o varianta pentru Africa...sau alte zone unde nu se impun norme de securitate...( zero airbag-uri) |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE(novio @ 15 Dec 2005, 11:18) Si atunci roata asta este tot de la modelul de 5,000 de euro? Findca nici roata asta nu am vazuto in Romania, poza am gastio pe un website de Logan din Germania. untitled2.jpg This post has been edited by My Berlina: 16 Dec 2005, 15:13 |
--------------------
-
-
-
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
DA!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
QUOTE(trf @ 16 Dec 2005, 15:05) Nu prea cred...Variant ade 5000...sigur nu avea cass...si parca in poza se vede ceva.... Eu cred ca este o varianta pentru Africa...sau alte zone unde nu se impun norme de securitate...( zero airbag-uri) nu te supara, dar este bordul variantei de 5000....., vezi si ce s-a publicat in revistele auto de anul trecut...... De asemenea, vezi varianta Ambiance, ce nu este pentru Africa...... se vinde in Romania ......si nu are airbag pentru passagerul din dreapta |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au aparut si niste imagini mult mai aproape de adevar (aici una din L'auto Jurnal de pe luna decembrie. Scuzati calitatea ei, e facuta in magazin cu telefonul...
![]() image0015hp.th.jpg |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E oribila!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
My Berlina |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
QUOTE(novio @ 15 Dec 2005, 17:18) In Giurgiu exista un "Logan de 5000 " fara bandouri , fara consola argintie, cu volan fara airbag, cu alt model de jenti, si cu barile nevopsite. Provenienta: nu stiu. This post has been edited by ygor: 18 Dec 2005, 16:29 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Si se pare ca e Break.
"Vor fi trei motorizari pe benzina, una de 1,4 litri si 75 de cai-putere si doua de 1,6 litri. La acestea se vor adauga doua dieseluri de 1,5 litri, ce vor furniza 65 si 85 de cai-putere" Probabil a doua motorizare de 1.6 L va avea 16 valve (motor ce urmeaza sa fie montat pe Logan la inceputul lui 2006) http://www.cotidianul.ro/index.php?id=3305...Hash=1fa535ad49 Pana la urma astia o tot scalda: ba e 4X4 cu 7 locuri ba e break. Vom trai si vom vedea This post has been edited by Andy LGN: 19 Dec 2005, 08:37 |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Presa noastra e la furat cand vine vorba de Logan. Eu nu ma mai complic sa mai citesc nimic cand vad un titlul in care apare cuvantul Logan. Forumul asta, in caz ca n-ati ajuns la aceeasi concluzie ca mine, e mult mai bine informat si mult inaintea presei.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Interesant articolul de la Cotidianul se pare ca vom avea din toamna si un diesel de dci de 85CP ceea ce e super.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(SUPERCAR @ 19 Dec 2005, 13:26) Da..., sper că după ce apare motorul 1.5dCi de 85cp o să se poată aduce pe cel de 65 modificările necesare (intercooler + update ECU), deși 85cp mă duce cu gândul că va fi varianta Euro 4 (față de Euro 3 cât este cel actual de 65cp), deci Dacia va schimba și catalizatorul... În fine, vom vedea... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu am vazut altceva: http://laubi.canalblog.com/images/logan_2_versions.jpg
iar 1.6 16v va aparea in iunie la anul si va avea barile complet vopsite in culoarea masinii, manerele de la usi in culoarea masinii, un bord redesenat si consola redesenata, si va fi o singura varianta de echipare.Trust me! pretul undeva la 10.000 euro(mai mult decat dci oricum)(asta e parere personala) This post has been edited by ga!nusha: 26 Dec 2005, 10:53 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
acele redesenari inseamna bani....de ce ar baga dacia bani asa ceva acum?
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
prin redesenari nu se inttelege neaparat alta forma... e suficient alt aranjament(alte culori, alte amplasari) si crede-ma ca o sa fie altfel
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
TDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 December 05 ![]() |
Arata super! ...da il fac astia asa?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- XX xx XXX
|
|
AND |
![]()
|
Desi oficialii Dacia sint foarte rezervati in a da informatii despre viitoarele modele, anumite detalii privind Logan break au inceput sa apara in publicatiile frantuzesti. Una dintre acestea se refera la pretul de baza al viitorului model: 8.250 de euro in Franta.
Pretul de baza vehiculat in presa franceza pentru Logan break, de 8.250 de euro, inseamna o crestere de 10 procente fata de pretul de baza, de 7.500 de euro, al Logan-ului berlina in Franta. La noi, pretul minim al unui Logan este de 6.230 de euro. Pastrind acest procent, se poate deduce ca Logan break va avea un pret de 6.853 de euro in tara noastra. Diferente de echipare Obligati de normele de securitate mai stricte, francezii de la Renault ofera in standard, pe orice Logan vindut in Europa de Vest, doua airbaguri si ABS. O alta diferenta importanta fata de piata autohtona este garantia oferita in tarile vest-europene: trei ani sau 100.000 de kilometri, fata de doar 18 luni la noi. Oficialii Renault-Dacia explica aceasta diferenta de abordare prin puternica concurenta coreeana, concurenta ce ofera trei ani garantie pentru modelele sale. Coreenii sint singurii care pot oferi preturi apropiate de cele practicate de producatorul roman in Vest. Debut la Paris Loganul break va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris, in septembrie 2006. Comercializarea va incepe pe piata din Romania in toamna lui 2006, iar in vest de la inceputul lui 2007. Motoarele oferite vor fi cele de pe berlina. Vor fi trei motorizari pe benzina, una de 1,4 litri si 75 de cai-putere si doua de 1,6 litri. La acestea se vor adauga doua dieseluri de 1,5 litri, ce vor furniza 65 si 85 de cai-putere. Conform presei franceze, Logan break va avea 5 locuri in standard plus inca doua optionale. Sursa : http://www.hotnews.ro/articol_39157-Logan-...850-de-euro.htm Si inca ceva interesant : Noi versiuni Logan cu ABS In luna ianuarie 2006 Dacia lanseaza douã noi versiuni Logan dotate cu ABS: Logan Laureate Plus 1,4 MPI ºi Logan Ambition 1,5 dCi. Descrierea celor douã noi versiuni Logan cu ABS Seria limitatã Logan Laureate Plus 1.4 MPI: Aceastã versiune este oferitã clienþilor pentru comenzi numai în perioada 3 ianuarie - 31 martie 2006. Pe lângã sistemul ABS, Laureate Plus oferã, în premierã pentru motorizarea 1.4 MPI, ºi o serie de echipamente foarte solicitate de cãtre clienþii noºtri: - geamuri electrice spate; - radio CD 4X15W; - pneuri Michelin Energy. În plus, clienþii pot comanda opþional ºi jantele din aluminiu de 15’’. În segmentul sãu, Logan Laureate Plus oferã cel mai avantajos preþ pentru o versiune echipatã cu ABS. Fiecare client care comandã versiunea Laureate Plus va primi, in cadrul programului de fidelizare (Pack Accompte), un autocolant pe care il poate lipi pe luneta maºinii sale. Toate vehiculele de expoziþie care vor sosi in show-room-ul dumneavoastrã dupã 3 ianuarie 2006, vor avea un asemenea autocolant. Logan Ambition 1.5 dCi Ambition 1.5 dCi devine versiunea vârf de gamã pentru noua motorizare turbo diesel 1.5 dCi. Aceastã versiune oferã echipamente suplimentare importante în comparaþie cu versiunea Laureate 1.5 dCi : ABS, Radio-CD 4x15 W, geamuri electrice spate ºi jante din aluminiu de 15’’. Faza cu autocolantul e chiar haioasa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar fi foarte bine venit Logan Ambiance 1.5 dci 80Cp si 1.4 MPi
Nu toate Fiat-urile au autocolant dinala cu "My Fiat is fantastic" Pe masina lu' tata nu e nici un autocolant. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
AND |
![]()
|
@ICET: Make me
![]() @St : Inseamna ca Your Fiat Isn't Fantastic ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
novio |
![]()
|
QUOTE(AND @ 28 Dec 2005, 03:45) Este unul din cele mai reusite photoshop-uri. http://www.planeterenault.com/forum/viewto...=7447&start=345 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
klaus |
![]()
|
O fi usor de citit, da' uite eu am probleme sa inteleg limba romana din frazele:
QUOTE(AND @ 28 Dec 2005, 03:54) Aceastã versiune este oferitã clienþilor pentru comenzi numai în perioada 3 ianuarie - 31 martie 2006. Parca, parca nu ar fi toate in romana curenta, ca sa nu zic vulgara (=a poporului)... Pe lângã sistemul ABS, Laureate Plus oferã, în premierã pentru motorizarea 1.4 MPI, ºi o serie de echipamente foarte solicitate de cãtre clienþii noºtri: [...] În plus, clienþii pot comanda opþional ºi jantele din aluminiu de 15’’. În segmentul sãu, Logan Laureate Plus oferã cel mai avantajos preþ pentru o versiune echipatã cu ABS. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Tradus din aromână....
![]() QUOTE Si inca ceva interesant : Noi versiuni Logan cu ABS In luna ianuarie 2006 Dacia lanseaza două noi versiuni Logan dotate cu ABS: Logan Laureate Plus 1,4 MPI și Logan Ambition 1,5 dCi. Descrierea celor două noi versiuni Logan cu ABS Seria limitată Logan Laureate Plus 1.4 MPI: Această versiune este oferită clienților pentru comenzi numai în perioada 3 ianuarie - 31 martie 2006. Pe lângă sistemul ABS, Laureate Plus oferă, în premieră pentru motorizarea 1.4 MPI, și o serie de echipamente foarte solicitate de către clienții noștri: - geamuri electrice spate; - radio CD 4X15W; - pneuri Michelin Energy. În plus, clienții pot comanda opțional și jantele din aluminiu de 15’’. În segmentul său, Logan Laureate Plus oferă cel mai avantajos preț pentru o versiune echipată cu ABS. Fiecare client care comandă versiunea Laureate Plus va primi, in cadrul programului de fidelizare (Pack Accompte), un autocolant pe care il poate lipi pe luneta mașinii sale. Toate vehiculele de expoziție care vor sosi in show-room-ul dumneavoastră după 3 ianuarie 2006, vor avea un asemenea autocolant. Logan Ambition 1.5 dCi Ambition 1.5 dCi devine versiunea vârf de gamă pentru noua motorizare turbo diesel 1.5 dCi. Această versiune oferă echipamente suplimentare importante în comparație cu versiunea Laureate 1.5 dCi : ABS, Radio-CD 4x15 W, geamuri electrice spate și jante din aluminiu de 15’’. This post has been edited by DFA: 28 Dec 2005, 17:22 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
novio |
![]()
|
.... si inca ceva din ziarul Cotidianul.
________________________________________ <Dacia Logan va fi produsa timp de cel putin 8-10 ani, iar prima restilizare a modelului va avea loc in 2008 sau 2009. Durata de viata a Daciei Logan ar putea fi de 10 ani. Conform oficialilor Dacia, la jumatatea acestei durate de viata ar trebui sa ne asteptam la un face-lift al Loganului. „Ar fi o fantezie sa credem ca Logan va avea o viata la fel de lunga ca si Dacia 1300. Logan are in spate o familie - la anul va fi lansata varianta break, iar in 2007, furgoneta“, a declarat Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia, citat de MEDIAFAX. „In fiecare an vor fi noutati, astfel ca prima restilizare nu va fi necesara mai devreme de 2008-2009“, a afirmat Stroe. „Insa nu pot sa comentez de pe acum ce va fi schimbat la Logan“.> ... mai multe pe: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=3423...Hash=c129ff3258 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:32 |