Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
bendix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bendix @ 22 Nov 2005, 15:04) Eu n-am reusit sa bag un monitor de 17" in cutia originala in portbagaj pentru ca nu incapea pe sub capota. In schimb a intrat fara probleme pe usa laterala din spate. Hatchback-urile sunt incredibil de practice tocmai din cauza accesului la portbagaj (desi teoretic un portbagaj de hatchback are vreo 330 de litri - masurat pana la plansa care il acopera - fata de 500 cat are Loganul). In Felicia lui taica-miu am bagat o masina de spalat cu incarcare pe verticala in ambalajul original; bineinteles ca am dat jos bancheta ca sa putem aseza cutia de-a latul, dar pe urma ne-am dat seama ca se poate ridica bancheta la loc! In Logan ar intra doar pe usa din spate, sau inclinat scaunul din dreapta si pus de-a lungul (asta daca tine scaunul). |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(thecagero @ 22 Nov 2005, 15:42) Hatchback-urile sunt incredibil de practice tocmai din cauza accesului la portbagaj (desi teoretic un portbagaj de hatchback are vreo 330 de litri - masurat pana la plansa care il acopera - fata de 500 cat are Loganul). Aha, deci inseamna ca nu de prosti cumpara nemtii hatchback in loc de sedan. Si totusi culmea, ca pentru ei inca nu a fost proiectat nici o masina in care sa aiba loc 3 adulti, un porc, o chiuveta si un sac de cartofi... sau cum spunea descrierea aia. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
La incarcare de obiecte mari este mai buna DSN. Loganul esceleaza la volum . Daca am de carat un televizor il pun in DSN , daca duc haine , le duc cu LGN-ul .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
In primul rand daca sa mai discutat,imi cer scuze.Am cautat si nu am gasit nimic clar.Cand va incepe productia Logan 16v si cat va costa.Pun aceste intrebari deoarece sunt in mare, mare dilema.Dupa ce hotarasem ca imi iau Dci,acum inclin spre 1600,si daca va fi si 16v,nu vad de ce nu as lua acest model.Asta in cazul in care apare in 2-3 luni max.Singurul lucru care l-am inteles e ca va avea un consum mai mic
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
inu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 August 05 From: Iasi ![]() |
citisem pe undeva pe acest forum ca de la anu va aparea ABS-ul optional la unele modele. Se mai aude ceva ?
|
--------------------
-
-
- -
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
NIN |
![]()
|
![]() Membru de seara Group: Members Posts: 72 Joined: 22 September 04 From: Timisoara/Jimbolia ![]() |
QUOTE(geti @ 23 Nov 2005, 10:29) In primul rand daca sa mai discutat,imi cer scuze.Am cautat si nu am gasit nimic clar.Cand va incepe productia Logan 16v si cat va costa.Pun aceste intrebari deoarece sunt in mare, mare dilema.Dupa ce hotarasem ca imi iau Dci,acum inclin spre 1600,si daca va fi si 16v,nu vad de ce nu as lua acest model.Asta in cazul in care apare in 2-3 luni max.Singurul lucru care l-am inteles e ca va avea un consum mai mic ![]() Aparitie: Prin Martie-Aprilie 06 (primavara) Pret: Cred ca in jurul pretului DCI. In mod realist ar trebui sa fie mai mic pretul ca si la DCI(mai ales ca la DCI mi se pare umpic umflat), dar daca Dacia aplica aceasi politica de pret ca la Dci probabil va fi = sau mai mare (+100) decat pretul Dci (mai depinde si de succesul Dci, nu pot anticipa). Consumuri(raportate de producator): Ma astept sa fie intre 1.4 si 1.6-8V, cu o reducere mai substantiala pt consumul urban. Aprecierile sunt doar pareri personale! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus 1.4MPI
- TM-XX-T??
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
in regimuri joase si medii de turatii motoru' consuma mai putin...
insa cu pedala la podea va lua ceva mai mult decat 8v...dar se va "duce" mai tare ![]() Oare cand vom avea 1.9dCI 120Cp pe Logan....un motor pe care si nemtii il laudau cand aparuse ![]() Suporta aceasta platforma de clasa mica un astfel de motor ? |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Fan3 @ 23 Nov 2005, 21:46) in regimuri joase si medii de turatii motoru' consuma mai putin... insa cu pedala la podea va lua ceva mai mult decat 8v...dar se va "duce" mai tare ![]() Oare cand vom avea 1.9dCI 120Cp pe Logan....un motor pe care si nemtii il laudau cand aparuse ![]() Suporta aceasta platforma de clasa mica un astfel de motor ? ![]() Nu se știe nici măcar dacă se vor obosi să pună schimbătorul de căldură pentru turbină și să facă modificările în ECU pentru a scoate din ăla de 1.5dCi 80 de cai putere, darămite să-l pună pe ăla de 1.9dCi.... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
[quote=Fan3,23 Nov 2005, 20:46]
in regimuri joase si medii de turatii motoru' consuma mai putin... insa cu pedala la podea va lua ceva mai mult decat 8v...dar se va "duce" mai tare ![]() Oare cand vom avea 1.9dCI 120Cp pe Logan....un motor pe care si nemtii il laudau cand aparuse ![]() Suporta aceasta platforma de clasa mica un astfel de motor ? ![]() mai degraba 1,5 dCI de 80 CPi sau de ce nu 1,5 dCI de 101 CP..... de pe Megane |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Conform cu noutatile de la Renault nu vor mai fi variante noi de Logan prea curind. Deci acest topic nu isi mai are rostul. El va fi inchis pina cind va avea sens redeschiderea lui.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
deyoo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 November 05 ![]() |
Am si eu o mica intrebare...de ce Logan 1.5 dci...varianta FULL OPTION , care costa 9.200 euro...dupa parerea mea destul de mult..nu este dotata cu ABS ? oare pentru ca ar fi sarit de 10.000 euro ? sau care ar fi motivul...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
volkswagen
golf 2
- MM.00.ooo fan LoGaN...
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(deyoo @ 3 Dec 2005, 19:15) Am si eu o mica intrebare...de ce Logan 1.5 dci...varianta FULL OPTION , care costa 9.200 euro...dupa parerea mea destul de mult..nu este dotata cu ABS ? oare pentru ca ar fi sarit de 10.000 euro ? sau care ar fi motivul... Logan 1.5dCi în variantă Ambition va apărea în 2006, probabil în primăvară. Vezi aici (TXT) mesajul de la Vocea Clientului. Varianta cu ABS a apărut târziu și la MPI-uri, așa că de ce să facă excepție la dCi... This post has been edited by DFA: 3 Dec 2005, 18:29 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Noul model va fi R-90.
Se pare ca s-a renuntat la varianta break a modelului Logan in favoarea monovolumului R-90 4x4 cu 7 locuri MAsina va fi 4WD va avea 7 locuri si se va invarti undeva in jurul a 15 000 de euro. In alte tari sunt mai mutle informatii despre aceasta masina. Logan se va produce curand in Brazilia in varianta 5 usi. Exista si un proiect de Logan cu 3 usi care nu va fi scos in fabricatie. Varianta de top se av numi AVENTURE. MAsian va concura cu :Skoda Octavia, Audi Quattro, Volvo S60 Fiat Panda, Renault Grand Scenic, Volkswagen Touran, Opel Zafira, Fiat Multipla This post has been edited by Andy LGN: 5 Dec 2005, 09:07 |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Modelul R90 (cel cu 2 usi pe spate, nu cu una singura, gen furgoneta) nu va fi 4WD de la inceput. 4WD va fi o varianta (asa cum audi quattro este o varianta).
El va fi cu tractiune fata. Si varianta cu 7 locuri nu este varianta standard, ci o varianta de varf. Pe langa cea standard cu 5 locuri. Referitor la autoturismele cu care va concura enuntate, permiteti-mi sa am doar un comentariu: ![]() Adica: fiti seriosi! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Klaus, nu fi rau! Adevarul e ca ea concureaza. Ca iese pe ultimul loc... asta-i altceva
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
razvanx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 4 June 05 From: IASI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 mpi
- IS-XX-XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Pana la aparitia unor imagini cu noile variante de Logan, putem admira unele "creatii" in photoshop.
Uitati ce am gasit pe un site frantuzesc..... http://www.planeterenault.com/forum/viewto...=7447&start=345 This post has been edited by novio: 6 Dec 2005, 17:29 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Logan 1.5dCi în variantă Ambition va apărea în 2006, probabil în primăvară. Vezi aici (TXT) mesajul de la Vocea Clientului. "Versiunea Ambition 1.5 dCi (versiunea cu ABS) va fi disponibila in gama Logan incepind cu 2006. Va asiguram ca in momentul lansarii pe piata a acestei versiuni pentru Dacia Logan, se va mediatiza pentru ca publicul larg din Romania sa afle din timp toate informatiile legate de acesta si de serviciile asociate." Un ABS pe Logan face ca asta sa fie "o noua versiune" ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(laur @ 6 Dec 2005, 10:16) Clasificarea ar veni cam așa... Marcă - Model - Versiune (de echipare) - Motorizare Rezultă: Dacia - Logan - Ambiance/Preference/Laureate/Ambition - 1.4/1.5/1.6 Cum Ambition este cea cu ABS..., rezultă că este o nouă versiune adăugată la motorizarea diesel, motorizare care nu avea până acum această versiune. Deci, care e problema ta? This post has been edited by DFA: 6 Dec 2005, 10:11 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Astept varianta hatch/break/mpv de cand am auzit de ideea x90.
Avand in vedere ca va fi, se pare, o utilitara cu scaune (bleah ce urat suna) lansez tema de casa catre baetii dastepti dintre voi: daca si cum putem face din actualu' logan un lift-back. Adica cum? Adica sa aiba haion ca solenza, luneta sa devina mobila, impreuna cu capota portbagaj. Sa dispara intaritura din spatele banchetei pentru a putea fi culisata (nu fractionabil) si sa fie refacuta structura la nivelul stalpilor spate. (daca dispare acea intaritura ar fi nevoie). Nu cred ca-i subiect de tuning (nu deocamdata) deci aici isi are locu'. Sigur ca dupa ce vor fi create multe .xls cu calcule va reiesi ca-i mult prea scump si nu merita. Insa in momentul in care ajungi sa "industrializezi" procesul (e mult spus industrializezi dar n-am gasit ceva mai putin) costurile scad. Eu unul afirm hotarat ca m-as baga maine la un dci lift-back. Ba chiar as fi dispus sa iau un lgn pentru a incerca transformarea pe masina mea, insa am nevoie de oameni dastepti cu idei bune. E posibil sa fie doar utopie. Astept, deci. |
-------------------- |
|
bendix |
![]()
|
QUOTE(Stefan.A @ 6 Dec 2005, 10:10) Sa dispara intaritura din spatele banchetei pentru a putea fi culisata (nu fractionabil) si sa fie refacuta structura la nivelul stalpilor spate. (daca dispare acea intaritura ar fi nevoie). Discutia asta a mai fost, dar eu tot nu m-am lamurit. Acea intaritura din spatele banchetei are vreun rol in rigidizarea caroseriei sau numai rolul de a nu aluneca obiectele grele din portbagaj in bancheta spate ? Caci daca raspunsul este cel din urma, transformarea Logan-ului actual in hatch-back s-ar putea face fara costuri prea mari. This post has been edited by bendix: 6 Dec 2005, 10:25 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bendix @ 6 Dec 2005, 10:24) Discutia asta a mai fost, dar eu tot nu m-am lamurit. Acea intaritura din spatele banchetei are vreun rol in rigidizarea caroseriei sau numai rolul de a nu aluneca obiectele grele din portbagaj in bancheta spate ? Caci daca raspunsul este cel din urma, transformarea Logan-ului actual in hatch-back s-ar putea face fara costuri prea mari. "rolul de a nu aluneca obiectele grele din portbagaj in bancheta spate" |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan.A |
![]()
|
|
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 6 Dec 2005, 10:44) Deci despre ce vorbim ? Traversa portbagaj impiedica bagajele sa loveasca pasagerii in caz de impact. DSCN0065.png This post has been edited by IRONICK: 6 Dec 2005, 11:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Da, ok, a fost o confuzie.
Vorbim desigur de tot ansamblul din spatele banchetei, care are si rol de rigidizare structura intre stalpii spate. |
-------------------- |
|
bendix |
![]()
|
Multumesc, acum am inteles !
Si eu ma gandeam la inceput doar la acea traversa. De fapt nu traversa face rigidizarea ci tot acel ansamblu din spatele banchetei. Trebuie sa fac insa o subliniere. Doar in cazul break-ului ansambul cu pricina trebuie sa dispara, iar rigidizarea stalpiloir spate sa se faca in alt mod. La modelul hatch-back e posibil sa ramana tot acel ansamblu neschimbat. Singura schimbare ar fi la modul de deschidere al portbagajului, cu luneta cu tot. Eventual, ar fi interesante cateva informatii, daca are cineva, despre modelul Logan hatch-back care se va produce in Brazilia. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:24 |