Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
Mich@el |
![]()
|
||
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|||
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Iata ce am gasit pe net
http://www.1ro.de/dacia/images/dacia-break-f.jpg aici cica este poza cu logan break Mmmm, nu stiu de ce, dar parca am mai vazut poza asta pe forumul asta... Oricum daca ar fi sa arate asa, cred ca e destul de reusita. ramane de vazut ce si cum. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Oare varianta break 4x4 nu va dispune si ea de un motor diesel mai puternic...macar unul 80CP cum e pe clio symbol
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
De asta ce ziceti?
"Breakul 4x4, rudă cu Renault Kangoo Varianta de caroserie break (foto), care va extinde gama Logan în a doua jumătate a lui 2006, va avea și o versiune 4x4 ce va folosi, se pare, același sistem de tracțiune ca Renault Kangoo. Vehiculul care în prezent poartă numele de cod R 90 Adventure va fi cel mai ieftin 4x4 de pe piața mondială și va dispune de două variante pentru configurarea interiorului, cu cinci sau șapte locuri. Subiectul va fi tratat pe larg în numerele viitoare ale revistei BBC Top Gear." Este un citat dintr-un articol aparut in Gazeta Sporturilor de astazi. Iata si linkul de la acea stire http://www.gsp.ro/index.php?a=26390&shift=1 logan_break.jpg ( Size: 29.79k ) Number of downloads: 449 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
bion |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sunteti ca niste copii care viseaza la jucarii noi. M-am uitat la multimea de foto cu noile LOGAN-prea sunt multe variante. Nici o firma nu isi permite sa produca atatea modele de "proba"; zeci de matrite ptr. caroserie , zeci de modele de spoilere blocuri de lumini , geamuri etc. Am observat ca unele au esapamentul pus ba in stg. ba in dreapta Imaginea usii spate care pare vazuta prin luneta e complet alta decat a usii care e la vedere. Fantezia , graba si uneori nepriceperea la crearea unor photo shopuri mai creaza asemenea modele "din surse sigure".Daca DACIA scoate ceva fiti siguri ca isi face o reclama zgomotoasa. Aveti putintica rabdare stimabililor...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Din toate fotografiile vazute, cea mai simpatica mi s-a parut cea din link-ul postat de Crisplant. Ar fi frumos sa fie asa.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca va zic ca va fi cu 2 usi pe spate... Ca la kangoo...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Nu e varianta noua de Logan, dar e misto poza
![]() Rendorseg = politia din Ungaria This post has been edited by bendix: 7 Nov 2005, 11:45 Attached thumbnail(s) police_car.jpg ( Size: 105.54k ) Number of downloads: 581 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
breaku va fi prezentat peste 2 saptamani la paris... nu stiu daca vom avea si noi romanasii acces...
@kalus breakul sau furgoneta? This post has been edited by ga!nusha: 7 Nov 2005, 12:04 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai se pare ca va fi acelasi lucru, doar ca furgoneta nu va avea geamuri pe spate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Ce am zis pe acest topic e mai mult decat suficient. Si am pus si poze, ce naiba...
Poate stergatorul va fi la orizontala, nu la verticala, si alt mecanism de deschidere al usilor decat cel din poze. In rest insa, poate nu vor fi mari diferente... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
e penibil un break cu 2 usi d-alea pe spate....
cum sa vinzi atatea sute de mii de masini cu un astfel de model... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Fan3 @ 7 Nov 2005, 18:10) e penibil un break cu 2 usi d-alea pe spate.... cum sa vinzi atatea sute de mii de masini cu un astfel de model... Da penibil rau este. Cred ca doar cateva sute or sa se vanda . . . . . . LATER EDIT: Eu am glumit cu vanzariile, iar lumea m-a luat in serios . . . This post has been edited by IRONICK: 8 Nov 2005, 09:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Este o tendinta mai nou de a se fabrica masini de familie pe caroserie de furgoneta. Uitati-va de pilda la Fiat Doblo Panoramo.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Da, sigur ca da. Si a mai fost si Mercedes Vaneo. Si nu mai e. De ce oare?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
oameni buni acest model LOGAN cica vor sa-l duca la 1milion de exemplare....
pai din milionu ala, break-uri d-astea vor fi 100-200 ![]() eu cred ca renault va alege o caroserie cat se poate de CONSERVATOARE....nu poti "incerca " piata cu o astfel de masina... adevaratele tendinte in materie apar sub marca RENAULT ![]() DACIA: din cifra de afaceri, 85% reprezinta logan (un exemplu) RENAULT : 15% modus....normal ca pot face "experimete" cu un asemenea model dar la dacia daca un model nu prinde= faliment ![]() This post has been edited by Fan3: 7 Nov 2005, 22:08 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Imi pare rau pentru cei care s-au chinuit cu fotografiile ........break-ul nu este deloc cum va inchipuiti . Am avut ocazia sa il vad la Paris la Tecnhnocenter Renault anul trecut in august inaintea lansarii Logan in Ro.Nu ne-a fost prezentata nici o varianta de motorizare am vazut doar masina pe scena de la 5m.Nu sunt aceleasi stopuri ca berlina,exista o singura usa imensa iarc capacitatea de incarcare este mult mai mare pentru ca este mai inalta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
bendix |
![]()
|
QUOTE(STI @ 8 Nov 2005, 03:31) Imi pare rau pentru cei care s-au chinuit cu fotografiile ........break-ul nu este deloc cum va inchipuiti . Am avut ocazia sa il vad la Paris la Tecnhnocenter Renault anul trecut in august inaintea lansarii Logan in Ro.Nu ne-a fost prezentata nici o varianta de motorizare am vazut doar masina pe scena de la 5m.Nu sunt aceleasi stopuri ca berlina,exista o singura usa imensa iarc capacitatea de incarcare este mult mai mare pentru ca este mai inalta. Lamuriti-ma, va arata totusi ca in avatarul meu ![]() Cat despre succesul sau insuccesul break-ului, nu va faceti probleme. Va avea pret accesibil - se va cumpara, va avea pretul umflat-nu se va cumpara (ca doar exista variante destule pe piata, gen Opel Meriva, Ford Focus Max, etc.) |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
STI |
![]()
|
Nu este ca in avatarul tau, nu are pe spate nici un element de berlina
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
klaus |
![]()
|
Om trai si om vedea...
Da' cine are curaj sa puna pariu cu mine pe o lada de bere ? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ce zice domnul "STI", ca ma bag si eu cu Klaus. A doua lada de bere ?
This post has been edited by IRONICK: 8 Nov 2005, 10:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
klaus, tot respectul, dar tind sa-i dau dreptate lui STI. Ma indoiesc ca ar putea fi atat de "avangardisti" incat sa scoata un break cu usi la spate. Asta deja pare furgoneta, nicidecum break. Mult mai plauzibila mi se pare varianata cu usa laterala culisanta.
Eu unul tin pariul. Mai greu o sa fie cu transportul lazii de la Bucuresti la Vaslui, da' te descurci tu ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
Bun, am unul la pariu... Vedeti ca io-s pretentios la bere
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
STI |
![]()
|
Pana la stalpii maisna este la fel in partea din fata. Insa totul de schimba de la jumatatea din spate care nu mai are nimic in comun cu berlina..........mai putin puntea de spate si frane.V-as spune mai multe dar.......bunul simt ma face sa tac
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Fa bine si lasa bunul simt, scuipa tot, sunt multi interesati de subiect!
![]() |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:39 |