Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) furgon_utilitara.jpg ( Size: 48.88k ) Number of downloads: 1761 LoganSW1.jpg ( Size: 21.71k ) Number of downloads: 1597 |
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Daca va fi ca in prima poza,va arata chiar bine...parerea mea.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Sunt foarte multe masini in lumea asta care arata bine, mare lucru va fi daca va arata bine si va fi cat de cat accesibila romanului de rand.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Știe cineva dacă vor fi disponibile modele de Logan diesel cu ABS (Ambition diesel?), sau va putea fi posibil opțiunea ABS pe orice model?
Se aud tot felul de zvonuri, ba că nu or să fie modele de diesel cu ABS (deloc), ba că modelul Ambition diesel va apărea mai târziu, ba că din Ianuarie 2006 ABS va deveni opțional pe o gamă mai largă de modele decât e acum (doar Ambition benzină). Vocea Clientului nu vrea să-mi spună nimic despre ce se va întâmpla în viitor (dealtfel nu cred că va spune vreodată). Deci, este cineva pe aici mai informat în această privință? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 4 Oct 2005, 15:34) Se aud tot felul de zvonuri, ba că nu or să fie modele de diesel cu ABS (deloc), ba că modelul Ambition diesel va apărea mai târziu, ba că din Ianuarie 2006 ABS va deveni opțional pe o gamă mai largă de modele decât e acum (doar Ambition benzină). Eu nu inteleg de unde auziti voi zvonurile astea. Ca tare as vrea si eu sa aud . . . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DSA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 June 04 ![]() |
Sper ca nu s-a mai postat informatia...
http://print.caradisiac.com/php/essai_tun/...reak_logan3.php |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- 1.6
|
|
bendix |
![]()
|
Desi modelul prezentat de caradisiac e foarte urat, eu l-as cumpara. Cred ca nu va fi mult mai scump decat sedan-ul si are exact ce-mi trebuie mie in spate (mult spatiu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce mi-a sarit mie in ochi: "Moteurs diesels : 1.5 dCi 65 ch et 85 ch (ce dernier en 2007)"
Adica 1.5 dCi cu 85 de caluti in 2007? Vreau si eu... |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cel mai plauzibil mi se pare o combinatie intre astea doua.
M-am jucat un pic, si am luat stopurile de la kangoo. couv_1.jpg ( Size: 14.93k ) Number of downloads: 364 break10.jpg ( Size: 5.68k ) Number of downloads: 416 This post has been edited by IRONICK: 8 Oct 2005, 12:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
big_stef |
![]()
|
CJ_2006 Group: Members Posts: 8 Joined: 30 September 05 ![]() |
QUOTE(thecagero @ 6 Oct 2005, 09:43) Ce mi-a sarit mie in ochi: "Moteurs diesels : 1.5 dCi 65 ch et 85 ch (ce dernier en 2007)" Adica 1.5 dCi cu 85 de caluti in 2007? Vreau si eu... se poate si acum.la renault la service cu 200 euro se rezolva..urmeaza sa-mi iau si eu un dci si eram interesat .mi-a soptit cineva. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2007-MANAGER
- B-70-F..
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce vrei sa spui?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Si eu am auzit ca prin rescrierea softului se pot obtine 80+CP, cand voi avea mai multe detalii voi reveni, asta este deocamdata obtinuta de la radio-sant.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Firmele care fac tuning la motor se "lauda" ca poti scoate 80 cp din acest dci de 65 prezent pe logan!Sunt curios care sunt diferentele fizice intre acest motor si cel de 80 cp care echipeaza M2! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
IRONICK |
![]()
|
Este cumva vorba de turbina cu geometri variabila ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
In pozele de mai sus arata de parca e masina mortuara . Nu cred ca vor scoate o asemenea grozavie . Sincer nu cred ca Renault poate proiecta asa ceva .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci in urma vizitelor la siab s-a confirmat ca pe Laureatul diesel au aparut discurile ventilate pe fata si pompa de servo nu mai este actionata de cureaua de accesorii ci de un motor electric (pe cureaua de accesorii find aglomeratie de cand cu compresorul de AC). Directia ramane asistata hidraulic (probabil costa mult mai ieftin, sa nu faca mai multe casete de directie), dar actionata electric. Tot sistemul este amplasat in partea stanga fata, sub far (acolo unde in dreapta este canistra de carbon).
Exista niste zvonuri ca dieselul Euro 4 (ala pentru tarile cu apa calda curenta) va avea si alte modificari in zona motorului si transmisiei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 2 Oct 2005, 21:52) Klaus , acolo in pozele puse de tine , se afla teoretic si Break-ul si Furgoneta ? Prima poza este Furgon - Utilitara , insa mie-mi seamana a break ![]() A doua poza este cu un photoshop (parerea mea cel mai reusit de pana acum) cu felul in care ar trebuii sa arate Logan Break. Ai idee cat ar costa farul din poza 2 ??? Sunt sigur ca muuuuuuuult ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
klaus |
![]()
|
Sunt unele zvonuri (neconfirmate) ca break-ul se va apropia suficient de mult de pozele prelucrate postate de automondial anul trecut, inclusiv la stopuri, si ca ar fi extrem de apropiat de ceea ce s-a proiectat la prezentarea de la Paris de la lansarea Loganului.
Si ca utilitara va fi de fapt un break fara geamuri. Si cica ar fi si oleaca mai inalt decat loganul sedan. Cred ca va fi cavernos... O sa zboare liliecii prin el... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AND |
![]()
|
Batmobil!
![]() Parerea mea e ca Renault ar trebuii sa se joace mai mult cu Break-ul si sa-l faca mai calitativ decat este sedanul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
Și așa zboarǎ prin el o groazǎ de insecte (GREIERI), ba prin bord, ba prin uși, . . . . tu mai vrei și lilieci ? ESTE INFIORǍTOR !
PS. A strans cineva de un insectar ? This post has been edited by IRONICK: 30 Oct 2005, 21:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Aseara au anuntat la stiri ca break-ul cu tractiune pe fata va aparea in primavara lui 2006, iar in toamna spuneau ca va apare si varianta break cu tractiune integrala.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(andreic @ 1 Nov 2005, 10:32) Aseara au anuntat la stiri ca break-ul cu tractiune pe fata va aparea in primavara lui 2006, iar in toamna spuneau ca va apare si varianta break cu tractiune integrala. Adica allroad sau crossover de colibasi Cred ca ma indragostesc Chiar nu sare nimeni cu niste poze la cald?? E clar ca masina exista.. |
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
Iar incepeti cu aberatii ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
A.C_LOGAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 21 June 05 From: Bucuresti/D-na GHICA ![]() |
Am si eu una informatie,cum ca in Mioveni se plimba de cateva zile Loganuri pick-up.Informatie din sursa sigura.
This post has been edited by A.C_LOGAN: 1 Nov 2005, 10:32 |
--------------------
CITROEN
BERLINGO 1.9D
2006
- B 044151 COHN ANDREI
|
|
coldplay |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 July 05 From: - ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Nov 2005, 10:32) Si totusi... confirm existenta stirii respective. Chiar m-am mirat ca nu a suflat nimeni nici o vorba pe forum referitor la stirea asta. A fost aseara in prime time la tv. Si nu a fost o simpla stire, a fost un reportaj cu o "analiza" a impactului pe piata, se spunea ca va fi un concurent serios pentru Skoda chiar si pe piata ceha. Avand in vedere si proiectul WRC, nu vad de ce nu s-ar putea. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-20-/// What comes around, goes around
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:43 |