Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
maxx |
![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Cea visinie arata destul de bine dar din pacate se pare ca nu are nici-o legatura cu realitatea.Din cate soptesc "pasarelele" Break-ul va fi derivat din furgoneta si nu va avea hayon ci 2 usi.(gen Kangoo , Berlingo)
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Teki |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 February 05 From: Dej ![]() |
Stiu ca nu m-o intrebat nimeni dar mie imi place cea pick-up si cred ca arata beton. Mie parca mi-ar fi mila sa cra diferite lucruri grele cu ea. Eu nici macar nu as incarca-o. Ii foarte dragutza.
|
--------------------
Dacia
1310
- CJ 53 FPS
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
hmmmm.... ne indepartam deja de subiect catre tuning si alte asemenea.... incetati sau inchid/sterg bla bla... bonus, avertismente pentru recalcitranti!!!
@sony: mesajul tau a fost sters deoarece se referea la ceva offtopic si era o chestiune personala catre vv ... pe care i-o poti comunica si pe mesageria privata. @diesel2002: mesajul tau a fost sters deoarece poza "monster Logan" a mai fost pusa la mesajul #29, nu prea este ontopic (conform avertismentului de mai sus) si nu aduce ceva nou fata de precedentele mesaje... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Am citit pe acest forum ca vor sa scoata Logan pickup !!! NO WAY !!! Va spun !!
Dupa cate mai tin minte din talk show-ul atunci dintre tuca si stroe a zis ca va fi doar break !!! |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
va fii mah si furgoneta...STAI LINISTIT !!!
doar nu crezi ca vom produce la infinit papucu ![]() Pe site da DACIA ![]() Exista proiecte si pentru alte produse viitoare, pe care este insa prea devreme sa vi le dezvaluim. |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Sper ca la modelul 1,6 16v o sa ii puna o cutie etajat normal nu lunga ca o zi de post. De fapt cred ca simpla inlocuire a cutiei pe 1,6 8v ar duce la imbunatatiri spectaculoase in performanta.
1,5 dci cred ca o sa fie cam 9500E. Sper sa nu treaca de pragul psihologic de 10000 E . Sper sa aibe si el o cutie normala. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sper, si motivul pt care cred ca vor face asa este acela ca cel cu 16v este deja din start si mai economic, si in plus va avea o latura mai sportiva (cel putin ca putere) fata de celelalte motoare de pe Dacia...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
lastun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 19 February 05 ![]() |
Logan papuc ? Mascat - In fata logan - in spate kangoo
logan-papuc-mascat.jpg prezentarea oficiala va fi probabil la salonul auto IAA frankfurt din septembrie logan-papuc-kangoo.jpg |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005 De gustibus non est disputandum.
|
|
maxx |
![]()
|
salonu' de peste doi ani poate
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
lastun |
![]()
|
QUOTE(maxx @ 28 Feb 2005, 22:32) Poate, poate chiar si anul asta mai sti : 61th International Motor Show (IAA) Passenger Cars 2005 in Frankfurt/Main. sau o vezi la anul intre camioane ![]() This post has been edited by lastun: 28 Feb 2005, 23:26 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
de la atatea colaje, "cineva" a uitat roata st. spate si o buca' de punte in aer... (prima poza)
![]() penibile poze... asta intra in cel mai bun caz la Cateri...pardon, Cafenea ![]() |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
lastun |
![]()
|
QUOTE(bzip2 @ 1 Mar 2005, 00:16) de la atatea colaje, "cineva" a uitat roata st. spate si o buca' de punte in aer... (prima poza) ![]() penibile poze... asta intra in cel mai bun caz la Cateri...pardon, Cafenea ![]() roata din stinga spate o poti vedea cu putina vointa daca nu esti chiar cu un pda online & "buca' de punte in aer" este o parte din imaginea a doua la care sa renuntat la fondul imaginii plin de text. => sursa : scan din autobild pagina 28, editia tiparita 25. feb. ![]() This post has been edited by lastun: 1 Mar 2005, 00:44 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
are dreptate lastunu....e bucata din ailalta poza...
oricum arata oribil...strutocamila de toata frumusetea ![]() unde e designerii care au creat aceasta?...creca i-au platit in biscuiti uscati si lapte invechit de au reusit sa faca asa ceva...sau poate erau doar foaaarte beti ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
lastun |
![]()
|
@tazzz in poze se vede doar un prototip cu mult echipament electronic pentru culegere de date utile la finalizarea cercetarilor.De conceptul de design al viitoarei masini nici urma. Mai ai putintica rabdare. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
maxx |
![]()
|
pozele alea sunt total aiurea si nu reprezinta sub nici o forma noua DACIA LOGAN UTILITARA
voi credeti ca renault taie doua masini apoi le sudeaza intre ele si le vinde ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
lastun |
![]()
|
QUOTE(mephistone @ 10 Feb 2005, 15:03) Dacia logan se vinde deja in ungaria,croatia,slovenia,slovacia,polonia,cehia. vezi http://www.dacia.hr/hr/DaciaSITe/home/index.html (croatia) http://www.dacia.co.hu/hu/DaciaSITe/home/index.html (ungaria) ...aveti si celelalte linkuri pe www.daciagroup.com si in occident sint deja citeva online, s.e.o. fac treaba buna din timp: http://www.dacia-logan.fr http://www.dacia-logan.de |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
lastun si maxx... va avertizez public sa va potoliti... daca mai vad atacturi la persoana, indiferent ce veti scrie in mesaje, si bun si rau, va merge direct la cosul de gunoi....si incepem si avertismentele "oficiale"... cele care conduc in final la penalizari... sper ca am fost clar!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt oare singurul care crede ca vor sa faca (cel putin in cazul pick-upului prezentat mai sus) o masina mai urata decat Fiat Multipla ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
probabil...avand in vedere ca invii topicuri pe care nu s-a mai spus nimic de aproape 4 luni...
si vezi spun unii mai sus ca e facuta asa doar ca test... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Arata rau de tot masina cred ca in cel mai fericit caz o sa fie de 2 locuri , nu cum arata in poza aia e groaznica , parca e avion cu vasle.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
ati observat cat e afara un logan FULLL?? ca e peste 11.000E haideti sa le vindem noi mai ieftin!! (afacere)
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cred ca in fotografiile de mai sus, este ceva incipient, un studiu de fiabilitate, o platforma de testare, pentru un viitor urmas al lui "double cab". Putem fi siguri ca produsul final va arata altfel.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
1410clibreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 May 05 ![]() |
Am gasit pe net coperta de la revista autoplus (din 28 iunie 2005) unde este prezentata cu titlu exclusiv varianta break a Daciei Logan ! O fi pe bune poza aia ?
Attached thumbnail(s) couv.jpg ( Size: 147.94k ) Number of downloads: 1087 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16v Prestige
2006
|
|
mistyque82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 14 January 05 ![]() |
Mi se pare mie sau loganul verde din dreapta deasupra caruia scrie 5 portes e un fel de octavia la sapte(adica vreau sa spun are haion in loc de portbagaj-ul de acum)?
![]() ![]() ![]() Mi se cam pare ca da pt ca din ce se vede luneta "curge armonios" pana unde incepe metalul! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by mistyque82: 8 Jul 2005, 11:45 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-82-AAV "suntem o mare familie nu uita", suntem posesori de dacia
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E clar, daca o sa arate asa, nici de asta nu-mi mai iau...
Parca e masina mortuara ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
ala in 5 usi poate e varianta "sport" de 107cp.
![]() break-ul arata ca o caramida ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, poate n-ar fi rau...
cu un 1.6 16v ... ... l-am facut mai mare This post has been edited by Marius: 8 Jul 2005, 12:20 Attached thumbnail(s) log.jpg ( Size: 45.26k ) Number of downloads: 838 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ala mic si verde, era... hatchback-ul de l-au prognozat in america de sud.
Ala mare si cu forma de frigider pe roti, dar cu fata de logan, cred ca este o prelucrare pe calculator. Asta din punctul de vedere al costurilor. Ma indoiesc ca va avea stopuri atat de inalte pe spate, ca sunt cam scumpute... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
plasticu-i ieftin, klaus, asa ca e posibil !
nu tot ce-i acolo trebuie sa fie lampa ! la loganu actual aproape jumatate e ornament ... nu pare chiar imposibil ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:32 |