se merita sa cumpar o solenza second hand?
![]() ![]() ![]() |
se merita sa cumpar o solenza second hand?
ramsen |
![]()
|
||
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|||
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
din ce am citit acolo au o mocheta deasupra si trebuie dezlipita? adica nu se observa si daca te uiti pe la roti?
la ce am vazut la masina aia...cu siguranta voi verifica sa nu fie in halul ala. multumesc pt sfat. |
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Ramsen, orice sfat pentru impiedicarea aparitiei ruginei la oalele din spate e binevenit.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
se baga ulei in gaurelele alea doua de langa amortizor..vezi daca bagi capu sub roata..bagi ulei la greu..dai cu anticoroziv interiorul oalei..unde e roata si exteriorul oalei de deasupra..cea din portbagaj..adio missi's rusty!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
titiDSN, dupa ce bag ulei trebuie sa si astup gaurile cu silicon? Ca asa citisem pe un topic ca ar fi bine...
This post has been edited by andri1940: 11 Feb 2009, 18:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
deci cum zice colegul de mai sus trebuie bagat ulei pe acele gauri si dupa trebuiesc astupate ,dar de preferinta cu vaselina ca la 6 luni sa se mai bage ulei...eu asa am facut si am bagat pina acum de 2 ori ulei.de ruginit nu mi-a ruginit inca si nici nu vreau, ca este foarte complicat a se interveni cu sudura acolo
in locul acela sint 2 table una peste alta si din aceasta cauza se rugineste...o sa fac poate miine niste poze si o sa vi le arat pentru cei care nu stiu pe unde vin acele gauri |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Salutari!
Sunt nou pe forum si totodata proaspat proprietar de Solenza. Am cumparat-o de la un membru al acestui forum, care mi-a spus si despre existenta acestui forum. Masina e din 2004, reviziile sunt facute la reprezentanta Dacia, iar pretul a fost de 3000 de euroi. Merge foarte bine, are cca 61500 km si sunt de parere ca a meritat banii. Deci ca raspuns la titlul topicului, eu sunt de parere ca merita o solenza la mana a doua, mai ales pentru noi, astia cu buget limitat. O zi placuta tuturor. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Raspuns:
NU Daca vrei lamuriri ma contactezi.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
Dragi colegi de azi sunt mandrul posesor al unei Super Nove Clima.
am dat 8500 de lei si ma declar multumit. acum o sa ma bag la citit despre ce ar trebui sa i fac prima data, ce sa mai verific pt a nu avea neplaceri mai tarziu. multumesc pt sfaturi si pareri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
danono |
![]()
|
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
Ai grija sa te bagi in sectiunea corecta ca aici e slz
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
basalic77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
nu stiu daca am facut bine, am astupat gaurile despre care spune ramsen si sus si jos, am bagat ulei inainte dar stau in dubii, ma gandesc ca gaurile nu sunt facute degeaba acolo.
|
--------------------
reno
clio symbol
2004
- GL-06-WXL
|
|
ramsen |
![]()
|
jos le-am astupat cu niste cirpe iar sus am bagat niste vaselina dar numai dupa ce am bagat cu spritiera ulei la greu
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
O intrebare pentru cei care au bagat ulei in gaurile acelea: este posibil sa curga ulei in interiorul portbagajului sau se scurge tot in exterior?
Intreb pentru ca nu am bagat pana acum si in portbagaj am aluband+fonomin+mocheta si nu am chef sa demontez tot. Cam cat ulei intra? This post has been edited by cristio_79: 22 Feb 2009, 23:54 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
mike_maniack |
![]()
|
Membru Maniack Group: Members Posts: 45 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu am la fel si nu vreau sa demontez alea pe acolo.
daca e sa faca rugina aia e.. nam cum sa mai intervin. |
--------------------
Dacia
Solnitza
2004 Clima
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
dar la usi pe unde se poate baga ulei dar la praguri?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pentru usi: infunzi gaurile acelea de la baza usilor, scoti dopurile acelea negre si bagi ulei.
Pentru praguri: infunzi gaurile de la baza pragului, scoti dopurile de pe stalpii fata si cei centrali. Totusi, nu mi-a dat si mie nimeni un raspuns la intrebarea de mai sus. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
restromania |
![]()
|
si pt usi si prafuri de cat ulei+vaselina e nevoie?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
dar am dat jos dopurile de la usi dar e acoperita cu ceva iar la stalpi am bagat dar curge jos prin mai multe locuri
24 Feb 2009, 15:37: in ulei sa bag si vaselina? This post has been edited by matesan adrian: 24 Feb 2009, 15:37 |
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 02:05 |