Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc.
@Iulikk: sa vad cum ma incadrez si cu bugetul ![]() This post has been edited by anecula_08: 6 Jun 2012, 21:30 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vezi si la sectiunea Logan. Lumea zice ca-s cam petarde continentalele alea.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Si de Kormoranuri zicea lumea ca-s petarde... dar pe supernova m-au tinut 2 ani si vreo 40k km intr-un ritm nu prea lent...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca o mica paranteza, pe sectiunea Logan lumea vorbeste de EcoContact3 pe cand in link-ul pus de anecula_08 e vorba de PremiumContact2, care e o gama superioara ca performante gamei EcoContact3.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
M-am benoclat si eu despre ele pe niste forumuri englezesti, si cei din UK le lauda pe amandoua(goodyear si continental). Goodyear sunt un pic mai bune, dar in principiu nu ar fi mare diferenta intre ele. Deci criteriul decisiv va fi bugetul
![]() This post has been edited by anecula_08: 7 Jun 2012, 11:58 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pretul e suspect de mic la PremiumContact2 de pe site-ul pus de tine si ma gandesc ca e posibil sa fie cam vechi.
Daca dot-ul ar fi unul bun, eu le-as lua fara sa stau pe ganduri. PremiumContact2 sunt peste EcoContact3 si Duragrip ca incadrare in gamele de produse Continental si Goodyear. Uita-te pe strada ce masini vin din uzina cu PremiumContact si ce masini vin cu EcoContact sau Duragrip. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
anecula_08 |
![]()
|
si mie mi s-a parut super pretul.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(DMP @ 7 Jun 2012, 13:01) Pretul e suspect de mic la PremiumContact2 de pe site-ul pus de tine si ma gandesc ca e posibil sa fie cam vechi. Nu este deloc suspect. Am cumparat de acolo GoodYear DuraGrip in 2010 (undeva prin martie, sunt poze puse pe forum) cu 170 de lei bucata. Anvelopele au DOT 0510. Oricum, cand suna va intreba de DOT, este logic... This post has been edited by Iulikk: 7 Jun 2012, 12:19 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
DMP |
![]()
|
Atunci e o afacere foarte buna.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
Dap
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Experienta neplacuta. Dupa Matador ( execrabile) si doua seturi e Conti eco 3
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
anecula_08 |
![]()
|
Eu vorbeam de PremiumContact 2 nu de ecocontact
This post has been edited by anecula_08: 7 Jun 2012, 19:09 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu le am pe astea. Sunt foarte multumit de ele atat pe uscat, cat si pe carosabil ud. Franare buna, silentioase.
La momentul achizitiei, am avut transport gratuit pentru 4 bucati + discount. Am iesit sub pretul afisat pe site cu aproximativ 20 lei / buc. Dar nu acesta a fost criteriul principal. Le-am luat dupa ce am citit pe cateva site-uri straine parerile celor ce foloseau, dupa ce am vazut rezultatele unor teste si dupa ce mi-a spus doftoru' ca a fost multumit de ele. This post has been edited by cristio_79: 8 Jun 2012, 07:47 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
am primit un pliant pe strada cu o promotie la anvelope vara 2+2 gratis, euromaster, mai multe marci, pe site nu am gasit preturi dar poate iesi mai ieftin totusi ma gandesc
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Vreau sa-mi iau 2 anvelope de vara noi si as vrea o recomandare. Am gasit pe diferite site-uri Yokohama, Motrio, Kumho Solus, Matador, Bf Goodrich Touring. Toate intra in bugetul meu. Ce-mi recomandati din astea?
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Iulikk |
![]()
|
Din cele enumerate de tine, nu am folosit nimic (ti-as recomanda yokohama sau BF Goodrich). Eu ti-as recomanda insa GoodYear DuraGrip sau BF Goodrich Profilier 2. Pe primele le folosesc de 3 ani. Au fost foarte, foarte, foarte bune. BF Goodrich stau in casa, la primavara le montez.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Pai atunci sa incerc, sa gasesc un pret bun pt Good Year DUragrip.
Astept si alte pareri ![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
GoodYear DuraGrip am si eu pe masina. Acum isi incep al 3-lea sezon si sunt foarte multumit de ele. Recomand!
|
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu recomand BFGoodrige Profiler . Sunt usoare , moi , bune pentru vara si se comporta ok si pe ploaie .
Am avut si Good Year si Barum pe spate , dar ... se simte diferenta dintre ele mai ales daca le pui pe fata . Am avut 175/65/14 , acum am 165/65/14 , se comporta perfect si le compari cu Continental si Dunlop la grip , zgomot si performanta . Daca vreti sa vedeti imediat diferenta , tineti in mana un GoodYear si un BF si vedeti cum stau cu greutatea . O anvelopa mai usoara este mai performanta de obicei . Ca durata de viata cam 2-3 ani , depinzand cat de agresiv conduci , daca ai grija sa le umfli bine si pe unde si cum mergi cu ele . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
BF Goodrich ai vrut sa spui, nu?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Tot ce vad eu este BFG... :X
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Iulikk |
![]()
|
Profilier 2 sunt OK. Comparabile pe uscat cu DuraGrip.
This post has been edited by Iulikk: 13 Mar 2013, 19:44 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Stie cineva cat este transportul pt doua cauciucuri aici:http://www.anvelopejantepromotii.ro/
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Iulikk |
![]()
|
20 de lei. 10 lei / anvelopa. Daca cumperi 4 anvelope, transportul este gratuit. Eu am cumparat de la ei. Sunt OK. Anvelopele au dot 2013.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valy90 @ 16 Feb 2013, 17:16) Vreau sa-mi iau 2 anvelope de vara noi si as vrea o recomandare. Am gasit pe diferite site-uri Yokohama, Motrio, Kumho Solus, Matador, Bf Goodrich Touring. Toate intra in bugetul meu. Ce-mi recomandati din astea? Eu am Yokohama A-Drive, chiar ti le recomand, desi gasesti undeva pe la 250-270 lei/buc. Attached thumbnail(s) Alina1118.jpg ( Size: 916.59k ) Number of downloads: 230 Alina1119.jpg ( Size: 837.03k ) Number of downloads: 262 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Cristio_79 ce scrie pe ele, unde sint fabricate Fulda ?
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu mai retin exact, dar in proportie de 90-95% in Polonia erau fabricate. Eu le-am luat foarte "proaspete".
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:29 |