Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Am gasit anvelope Dunlop 165/65/14 cu dot 4810, merita a fi cumparate? pretul este 180 lei.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu as da atat de ele . Numai pentru ca sunt vechi de peste 1 an jumate trebuiau sa mai scada la ele , apoi daca vei cumpara si 4 bucati , iar trebuia sa mai scada la ele . Macar montajul si echilibratul gratuit sa ti-l ofere , altfel te trezesti ca dai 8 milioane ca sa-ti pui 4 anvelope pe masina si din momentul montajului nu mai valoreaza decat jumate . Nebunia mare a fost cu cele de iarna , nu cu cele de vara.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
Sunt bune de ceva cauciucurile reesapate ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima cu apucături de bmw
2004 Prima Dacie care i-a readus pe Romani In randul Europenilor :)
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunt bune... de aruncat.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu merita. Platesti 75% pret si te tin nici 50%.Mai bine iei unele Sh, poti gasi in stare buna si nu foarte vechi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
1. costa aproape la fel de mult ca unele normale dar proaste ;
2. sunt foarte grele ; 3. cauciucul din compozitie de pe calea de rulare nu este de calitate prea buna ; 4. pot fi folosite de obicei iarna ( daca sunt de iarna ) , pentru ca vara sunt foarte periculoase din cauza ca multe se desfac din cauza caldurii si a drumurilor . - mai bine iei sh , imi poti da si un mesaj privat daca te intereseaza ceva . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Deci...
vreau sa-mi iau cauciucuri de vara (in prima faza doar 2) si cautand pe net, diverse site-uri, si am gasit cam asa pt bugetul meu: 1. Kumho Power Star 758 - 134 lei 2. BF Goodrich Touring - 162 lei (la astea nu prea imi plac profilul) 3. Fulda EcoControl - 177 lei 4. Bridgestone B250 - 180 lei 5. Firestone Multihawk - 180 lei Imi trebuie dimensiunea 165/70 r13...toate au DOT 2012 si sunt cam nehotarat, asa ca va cer o parere. ![]() ![]() This post has been edited by Valy90: 6 Mar 2012, 21:51 |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fulta sau GoodRich. Desi eu le recomand pe astea:
http://anvelopejantepromotii.ro/anvelope-d...ii.php?cod=9809 Sunt foarte bune pe asfalt ud, ai aderenta căcălău cu ele. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
cele mai bune pe asfalt + ud sunt cele cu profil V , cele recomandate de tine sunt economice si cam atat .
Parerea mea : ia 1. Kumho Power Star 758 - 134 lei - sunt foarte ieftine si merita banii . DACA in cel mai rau caz nu sunt prea extraordinare pe sistem de pitici pe creier sau placebo , le muti pe spate si iei altele mult mai scumpe , care merg la fel , dar care iti cresc nivelul de incredere si de care vei fi multumit . ![]() Acum serios , oricare din lista aia sunt bune si cat timp si nu vrei sa folosesti Sava , Montana sau resapate , este ok . Cu cat tinzi catre o marca mai premium , cu atat nu iti permiti decat entry-level-ul marcii care sunt mai slabe decat altele mai ieftine ca marca , dar mai scumpe ca model . Michelin si BF Goodrige am vazut Made in Romania , asa ca nu te mai lua dupa tara de fabricatie , ca nu are nimic . Totusi , nu as compara Yokohama si Toyo cu Michelin made in Ro . ![]() This post has been edited by marius80_eugen: 24 Apr 2012, 13:29 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pentru 165/65/R14 :
-Debica Passio 2 ( am fost multumit de ele pe zapada ![]() -Kormoran -Matador Am Kormoran pe spate si Matador pe fata,dar as vrea sa incerc si Passio ( pe toate jantele) . Ce sa fac? http://www.anvelopeweb.ro/show/turismevara...165-65-R-14.htm Edit Am gasit asta,sunt mai bune ? http://www.anvelonet.ro/produs/anvelopa/ku...d=16565R14TKH17 This post has been edited by abc: 15 May 2012, 16:27 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
iti recomand:
http://www.anvelopejantepromotii.ro/ . Eu de aici am cuparat si cauciucurile de vara (Goodyear DuraGrip - 190 de lei bucata) si cele de iarna: Kormoran Snowpro. Eu iti recomand GoodYear DuraGrip, nu doar din auzite, dar le si folosesc. Le am de vreo 30 000 km si sunt tocite cam 70% . La anul le schimb tot cu DuraGrip sau BF Goodrich Profilier 2. Acum o intrebare: Jantele de aliaj de pe clio (alea care seamana cu cele de pe solenza scala) sunt la fel cu cele de pe solenza? This post has been edited by Iulikk: 18 May 2012, 15:52 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Ar cam trebui sa fie la fel... dar daca te intereseaza jante de aliaj vezi ca poti cauta modelul de pe logan prestige pe 14" tot pe clio.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Iulikk |
![]()
|
Nu. Ma intereseaza doar o singura bucata de janta de aliaj Stella (adica aia de pe Solenza). Am gasit una de pe clio la 100 de lei... tocmai din cauza asta intreb.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
In cazul asta te sfatuiesc sa o vezi cu ochii tai si eventual sa o si probezi direct pe masina (chiar daca nu are cauciuc, doar sa fii sigur ca intra ok).
Gud lac!! |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Iulikk |
![]()
|
Mda... tipul e din Brasov. Janta cica are gaura centrala de 60... solenza are de 57. Alte diferente or fi?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
ET, J, posibil mai multe...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Iulikk |
![]()
|
Deci pica afacerea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Nu te bucura de chestiile de genu asta... micile chilipiruri te pot dezamagi grav...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
cristy2008 |
![]()
|
In afara ca difera gaura de centrare, sunt la fel.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cat de sigur esti? Adica te intreb... ca omu e din Brasov, eu din CT... nu ma dau banii afara din casa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristy2008 |
![]()
|
4x100 sunt amandoua deci se potrivesc si la prezoane
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
4*100 sunt si alea de Logan sau Megane.
Alea de Clio eu stiam ca sunt mai late putin, adica au 6 sau 6,5 inch latime, pentru ca sunt echipate cu gume de 175 latime din fabrica, fata de 5,5 inch cat au cele pentru Dacia. Offset-ul este si el diferit, diametrul alezajului este de 60,1, dar poate fi compensat cu inel de centrare. Problema ar fi latimea. O sa stea ca naiba o guma de 165 pe janta aia mai lata, o sa fie diferenta fata de celelalte. Roaga-l pe cel ce o vinde sa-ti puna niste poze cu dimensiunile sau cauta pe reno.ro sau la cineva cu Clio dimensiunile. This post has been edited by cristio_79: 22 May 2012, 17:06 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am gasit jante de tabla de reno: 4x100, et 50, gaura de centrare 60.1, 5,5J. Et 50 ala ce inseamna? Se potrivesc pe Solenza? Ca restul de dimensiuni sunt identice (mai putin gaura de centrare, dar se rezolva cu inele). Astept raspuns... urgent. PLZ!!!
This post has been edited by Iulikk: 1 Jun 2012, 17:21 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
ET sau offset este distanta dintre planul care trece prin mijlocul latimii jantei si planul format de punctele de prindere.
Uite aici. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ar insemna ca astea sunt cu 4 mm "bagate" inauntru? Pt ca 50 > 46...
This post has been edited by Iulikk: 1 Jun 2012, 21:30 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Cu cat cifra este mai mica, roata este scoasa in afara caroseriei, cu cat este mai mare, se apropie de elementele suspensiei si poti ajunge sa-ti atinga in etriere. Vezi ca ai mai multe calculatoare acolo.
Am vazut o SRN cu jante cu ET18 si arata hidos, erau scoase o gramada in afara. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mda... am folosit calculatoru ala... cica jantele vor fi cu 4 mm mai aproape de etrier si cu 4 mm in afara. Ca e cu 4 mm in afara nu ar fi problema... dar cu 4 mm mai apr de etrier... mi-e frica sa nu atinga
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
ce parere aveti de cauciucurile astea? https://www.anvelope.ro/anvelope-vara-conti...65-r14-79-t.htm
This post has been edited by anecula_08: 6 Jun 2012, 15:40 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(anecula_08 @ 6 Jun 2012, 15:40) ce parere aveti de cauciucurile astea? https://www.anvelope.ro/anvelope-vara-conti...65-r14-79-t.htm Seamana la profil cu ale mele (ale din imagine nu sunt 165/65/14), produse tot de Continental,Sportiva. Sunt multumit de ele in cea ce priveste rezistenta si aderenta pe uscat ploaie sau nisip chiar, un pic mai zgomotoase( pe drumuri cu criblura mai ales) decat cele Matador pe care le-am avut inainte. Astea ...contact2 par sa aiba mai putine crestaturi pe benzile centrale,deci cred ca`s mai silentioase. Bafta si multi km cu ele. This post has been edited by neacsugabrie: 6 Jun 2012, 17:16 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:05 |