DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Euroins (Asitrans), Informatii, pareri

kosfunny
post 20 Aug 2009, 21:03
Post #211

Membru autentic

Group: Members

Asa e , Euroinsul , cand plateste, o face foarte greu.
Din respect pentru participantii la trafic nu mai incheiati polite la ei!

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nicolae22
post 24 Aug 2009, 09:37
Post #212

Membru

From: Bucuresti

Asta e a treia saptamana de cand astept un accept de plata....
Bara spate = inlocuit
Haion = inlocuit
Incuietoare haion = reparat sau inlocuit

Cei de la service au constatat ca trebuie inlocuita incuietoarea.

Ma gandesc cat o sa mai dureze toata treaba, ca in final trebuie un nou accept de plata pentru toata lucrarea........

--------------------
dacia logan ambiance 2007 - B
Chei pentru poarta Raiului : stoc 0
+
Ionut Daniel
post 1 Sep 2009, 19:02
Post #213

Membru incepator

Am inteles din toata conversatia ca euroins plateste greu si sunt neseriosi, dar nu sunt sinurii.
Eu am fost accidentat de cineva care avea asigurare la Omniasig. atunci pe loc am fost bucuros. Credeti-ma nu imi mai doresc sa am de-a face cu ei. M-au trimis la dracu in praznic la un service fantoma ca daca nu imi da dauna totala. Am fost am vazut service-ul si am acceptat dauna totala, si m-a luat la puricat la dauna totala. Am o dacia si din 900 euro cat ziceau la inceput am ajuns la 500.

Momentan am asigurare la euroins, mi-am facut-o dupa accident. Am ajuns la concluzia ca nu conteaza ce asigurare ai, cand se intampla accidentul oricum nu te perie nimeni.

This post has been edited by Ionut Daniel: 1 Sep 2009, 19:04

--------------------
dacia 1310 i 2002
+
nicolae22
post 30 Sep 2009, 11:22
Post #214

Membru

QUOTE(nicolae22 @ 24 Aug 2009, 10:37)
Asta e a treia saptamana de cand astept un accept de plata....
Bara spate = inlocuit
Haion = inlocuit
Incuietoare haion = reparat sau inlocuit

Cei de la service au constatat ca trebuie inlocuita incuietoarea.

Ma gandesc cat o sa mai dureze toata treaba, ca in final trebuie un nou accept de plata pentru toata lucrarea........
*

Dupa 2 luni jumate mi am scos masina din service
Toata asteptarea s a dovedit a fi din vina celor de la service ,niste magari au schimbat niste elemente de pe haion (suport numar ,lampa nr, si ornament numar acestea nefiind avariate si asteptau sa le plateasca asigurarea.... pana la urma le am platit eu )

Cei de la Euroasig nu au nici o vina din momentul in care au primit proforma au dat acceptul in 48 ore plata integral exeptie cele de mai sus pe care mi se pare normal sa nu le plateasca din moment ce ale mele erau bune
Faza tare e ca cele vechi au disparut nimeni nu stie nimic de ele motivatia celor de la service : ce vrei domne ca a stat prea mult masina de unde sa stim pe unde sunt.......

Si smecherii de la service (Colina Motors Popesti aviz amatorilor... )trageau de timp nu stiu de ce zicand ca asteapta accept de plata cand de fapt ei nu trimisesera nimic la asigurari...

This post has been edited by nicolae22: 30 Sep 2009, 11:30

--------------------
dacia logan ambiance 2007 - B
Chei pentru poarta Raiului : stoc 0
+
C@talin
post 30 Dec 2009, 12:45
Post #215

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Lamuritima si pe mine ca simt ca am fost lovit din spate si mi-au luat si bani pentru asta.

DEci se da o dauna de 900 ron ,facuta pe casco euroins,noul contract.dar nu mi se plateste totu ,mau pus pe mine sa platesc 10% din dauna aia de 900 din cauza ca am mai avut o dauna pe contractu de casco din nainte care a luat sfarsit demult si cica io nu am platit reintregirea la noul contract casco .E normal daca nu am platit intregirea la noul dosar sa ma taxeze asa cu 10 % ?

Si inca o faza acum 1 an prima dauna ever pe primu casco masina gasita in parcare cu aripa indoita si faru spart .Eram in bucuresti asa ca am deschis dosaru acolo,dar am reparat masina la Braila .vreau sa zic ca nici acuma nu sa platit dauna aia de 500 lei.si acuma aflu ca ei nu vor sa plateasca 500 lei ci doar 300 lei .
Pai de ce ? E prima dauna primu casco .In ianuarie ma duc peste ei da ce sa le zic ? Cum sa ma cert cu ei?
DEja m-am saturat de ei acuma pe 2 ian trebuie sa platesc urmatoarea rata la casco mai vad ei bani din cuc .
Evitati euroinsu sa dea faliment toate firmele astea japcare din partea mea

MAsina o am da servisu mi-a oprit cartea identitate pana la plata ,io pot linitit sa dau cartea pierduta si sa-mi scot alta,aici pierde doar servisu 2 mil da e nesimtire.

DEci va rog frumos mult cu ce sa-i atac pe nesimtiti astia care incearca mereu sa ne fraiereasca sad.gif

This post has been edited by adi_ar: 30 Dec 2009, 13:05

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
adi_ar
post 30 Dec 2009, 13:04
Post #216

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

In primul rand va trebui sa citesti cu atentie contractul CASCO si clauzele prevazute in el.
Daca nu este o fransiza, solicita explicatii in scris referitor la penalizarea cu 10%! Ce reprezinta si cum a fost calculata?
In principiu, devalorizarea nu se "propaga" de la un contract la altul, decat daca se stabileste contractual acest lucru, adica o "subevaluare" contractuala.

Chiar daca ar fi vorba de reintregirea sumei asigurate, aceasta se face raportat la despagubirea platita iar daca nu s-a platit inca acea suma, nu aveau cum sa stabileasca subevaluarea la 10%.
Oricum, pentru o dauna de 500 RON, presupunand ca s-a platit toata suma, mi-e greu sa cred ca ajungi la o devalorizare atat de mare. Suma asigurata era 5000 RON ?

Mai sunt unele aspecte de lamurit aici dar astept da ne mai dai detalii.
Rugamintea mea este sa formulezi cat mai clar si concis, fara aprecieri personale si formulari "colorate".
In plus, atitudinea beligeranta nu-ti va folosi la nimic! Documenteaza-te, analizeaza situatia si du-te cu argumente, eventual insotit de cineva care cunoaste mecanismul, nu cu cearta!
Speculatiile cu "dat pierduta CIV" se cheama fals, care este ilegal. Las-o mai moale! Mai corect ar fi sa-i ajuti sa-si primeasca banii cuveniti (presupun ca ai semnat de buna executie, deci banii li se cuvin)

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
C@talin
post 30 Dec 2009, 13:26
Post #217

DAuna asta e la un tico care acuma e asigurat la 1444 euro, casco pe an e 188 euro si cica trebuia sa fie 198 euro cu reintregire.188 ar fi trebui sa fie daca nu aveam dauna pe vechiul contract.
Si dasta mi-au scazut mie 10% .Asta fu explicatia.

Problema e cum fac cu prima dauna ca cica ei dau doar 3 mil si nu 5 mil
In loc sa zica mersi ca nu am reparat masina la bucuresti unde cred ca-i costa dublu.Ei fac nazuri .

Mentionez ca servisu unde e reparata masina Kia motor braila are decontare directa.mi-au dat devizu pe loc la dauna de 9 mil de acuma.

Dosaru pentru dauna de 5 mil a fost deschis la bucuresti la faimosii dupa Hategana.

Pana una alta am masina inapoi .Am dus acceptu de plata la service am platit aia 10%
Ce zici sa ma duc sa-i cer inspectorului de daune in scris ptr ce mia dat 10% reducere din buzunaru meu ? sleep.gif
Pai da cu servisu nu vreau sa fiu bolnagiu ca-i cunosc pe multi acolo si mereu am avut masina reparata imediat cum am intrat pe poarta .Nesimtiti de la euroins sunt de evitat.
Urmatoarea rata nu o mai vad.Banuiesc ca nu-s obligat sa o platesc? Se inchide contractu si adio.

Multumesc mult smile.gif

This post has been edited by C@talin: 30 Dec 2009, 13:34

--------------------
+
adi_ar
post 30 Dec 2009, 13:49
Post #218

Cam amesteci lucrurile! Hai sa luam pe rand cele 2 evenimente!
Din "abureala" cu 188 care trebuia sa fie 198, n-am inteles nimic!
Daca acum SA=1444Euro=6064RON, in contractul vechi trebuie sa fi fost ~6500RON iar 300 platit inseamna ~5%, nu 10%. Este adevarat ca 198-188=10 Euro, adica aproximativ 5% din 198, dar lucrurile nu cred ca stau cum spui.
Ce scrie in contract? Suma asigurata=? Prima=? (si perioada, lunar, trimestrial etc.) Fransiza=? Le-ai platit? Daca da, trebuie sa despagubeasca conform contractului si clauzelor acestuia.

Pentru ceea ce nu vor sa plateasca cere explicatii detaliate, pozitie cu pozitie, pe baza devizului si a facturii, ce si de ce nu vor sa plateasca, de preferat in scris.
Pentru povestea cu penalizarea de 10%, citeste contractul, cere explicatii serioase (nu "abureli" cu cat trebuia sa fie dar nu este!) tot asa, de preferat in scris.

Pana nu se lamureste cu platile, nu te-as sfatui sa nu mai platesti ratele! Dimpotriva!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
C@talin
post 30 Dec 2009, 13:57
Post #219

1 DEci da prima dauna aia de 500 lei din care ei cica platesc doar 300 l;ei e pe un contract care sa terminat a fost platit timp de 1 an .

2 Asta cu 10% e noul contract 2009-2010 la asta pot linistit sa nu mai platesc ratele .Ca nu mor io acuma ptr 90 lei din dauna de 9 milioane

DEci de 2 scapam nu-l mai bagam in seama.

Pe 1 trebuie io sa ma omor acuma sa recuperez toti bani 500 lei . Contract care a fost achitat tot in perioada 2008-2009

This post has been edited by C@talin: 30 Dec 2009, 14:00

--------------------
+
adi_ar
post 30 Dec 2009, 14:07
Post #220

Daca nu au platit deja suma respectiva pentru 2, neplatind rata le dai motiv sa nu-ti plateasca despagubirea! Este alegerea ta!
Dealtfel trebuie sa stii ca ar putea sa conditioneze plata despagubirii de achitarea integrala a primei, tocmai datorita riscului de acest gen!!!

Pentru plata celor 500 RON, nu ai alta cale decat sa ceri explicatii, pozitie cu pozitie, ce se plateste si ce nu, dupa care sa depui o plangere in legatura cu ce consideri ca nu este in regula. Intrebarea este in ce masura s-a respectat intocmai procesul-verbal de constatare intocmit si daca a existat sau nu avizul inspectorului pe antecalculatie?

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
C@talin
post 30 Dec 2009, 14:11
Post #221

Au dat devizu de plata ptr 2 am scos masina din service . Am chitanta ptr aia 10% platiti de mine . Sa fie sanatosi.

Ptr 1 cand ajung in Bucuresti le fac o vizita si ii iau la intrebari sper sa nu ma abureasca cu fraze ca ei nus obligati sa-mi dea nimic in scris etc etc sad.gif

Nasol e ca contractu vechi care sa dus 2008-2009 nu cred ca-l mai am nustu unde a disparut .Mai imi trebuie ? chitantele alea etc etc ? In baza lor de date oricum apare plata lui pe tot anu .Mi-au confirmat ei asta.

DEci daca ma refuza cu datu in scris pot sa cer sa vb cu directoru sucursalei ? Sau stau pe capu lor pana imi dau toate datele posibile.
Ar fi pacat sa-mi pun cenusa in cap si sa renuntz happy.gif

This post has been edited by C@talin: 30 Dec 2009, 14:15

--------------------
+
adi_ar
post 30 Dec 2009, 14:26
Post #222

La orice solicitare in scris, cu numar de inregistrare, trebuie sa iti raspunda in scris dar cel mai important este sa poti argumenta concret si corect solicitarea.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
C@talin
post 30 Dec 2009, 15:37
Post #223

Deci cer cu nr de inregistrare ca vreau sa stiu de ce nu mi se da toata dauna la sediu lor de daune
super o sa ma duc multumesc daca mai am probleme si sigur voi avea revin

--------------------
+
kosfunny
post 30 Dec 2009, 17:33
Post #224

Membru autentic

Ai citit cu atentie contracul, asa cum te-a sfatuit si Adi? Incearca sa scanezi contractul si sa il pui pe forum sa ne putem da mai bine cu parerea.
Oricum, ce e cert, momentan Euroinsul e cu un picior in groapa si incearca pe cat posibil sa puna piedica platilor! Le-ar cam trebui vreo 6 milioane de euro aport de capita sa iasa din groapa si nu stiu daca mai e dispus bulgarul sa bage. Asa se intampla cand vrei sa intri in forta pe piata si practici preturi de dumping. Vine reversul medaliei, daunele!

This post has been edited by kosfunny: 30 Dec 2009, 20:53

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
C@talin
post 30 Dec 2009, 20:04
Post #225

O sa pun maine tot paici .Am insa o intrebare contractu vechi nu cred ca-l mai am poate sa fie o problema asta ptr mine? De seria lui pot face oricum rost daca o sami trebuiasca.
Posibil sa-l fi aruncat cu alte hartogaraie.
Da o sa-l scanez pe cel nou e la fel doar seria difera:)

si da sunt in kkt ca la cate daune au fost in perioda asta cu zapada .ia c-am lovit tare pe toti smile.gif

--------------------
+
adi_ar
post 30 Dec 2009, 20:37
Post #226

Deocamdata nu ai neaparat nevoie de contractul vechi. La Asitrans exista un exemplar. Seria o poti afla din procesul verbal sau documenele de la dosarul de dauna din care trebuia sa primesti un exemplar in copie.
Discutam despre dauna anterioara (prima)
Ceea ce ai nevoie pentru a lamuri povestea cu cei 500RON ar fi copiile documentelor de la dosarul de dauna: constatare, deviz, factura, in legatura cu care sa soliciti explicatii, adica ce nu se despagubeste si de ce.
Daca nu se accepta plata integrala a facturii, asiguratorul este obligat sa dea explicatii (incluziv in scris) referitor la fiecare pozitie din deviz, chiar daca accepta plata partial (De exemplu: in factura apare ca ai vopsit 2-3 elemente de caroserie si nu se accepta decat 1 dintre ele deoarece pe celelalte existau urme de vopsea de la o coliziune anterioara, fara legatura cu dinamica accidentului din dosar sau apare o inlocuire de reper iar in procesul verbal de constatare a fost specificat "R"-reparatie).

Repet ceea ce am mai spus pe aici: reintregirea sumei asigurate este un drept, nu o obligatie, decat ca are drept efect despagubirea proportionala la daune ulterioare.
In formularul cererii de despagubire (la prima dauna) ai avut o rubrica unde trebuia sa specifici daca doresti/nu doresti sa faci reintregirea sumei.
Daca ai bifat acolo ca esti de acord cu reintregirea sumei, poti sa faci acest lucru oricand (avand in vedere ca nu s-a platit inca despagubirea) desi acum este expirat acel contract iar noul contract CASCO nu are legatura cu cel vechi decat daca sunt facut specificatii cu caracter de clauza.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
sorin1983
post 13 Jan 2010, 19:35
Post #227

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(C@talin @ 1 Aug 2009, 14:14)
euroinsu nare decontare directa cu nici un service wink.gif
*

Am ajuns si eu la ei... in hategana 21. S-au completat hartiile, poze chestii socoteli si mi-au dat o copie dupa o constatare a indianului care a facut poze. Doar hartia aia e suficienta la service? La care service? biggrin.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Tudor
post 13 Jan 2010, 20:00
Post #228

Moderator

Pai la care service trebuia sa-i intrebi pe ei, nu pe noi. Incearca sa aflii la telefon, dar inainte de a merge la service, suna si acolo si asigura-te ca te primesc pentru decontare directa cu Euroins, sa nu bati drumul degeaba. Sincere pareri de rau pentru ce te asteapta!

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
C@talin
post 13 Jan 2010, 21:18
Post #229

am citit contractu e sunt lamurit cu 10% aia scrie acolo ca asa se cere daca nu se plateste reinnoirea.
Problema e ca prima dauna dupa vechiu contract de casco aflu cu stupoare ca nu sa platit din cauza ca e anulat la sediu lor in pipera.Cica sa ma duc io acolo sa aflu ce se intampla.sa sea domnu sa moara in cinuri nesimtiti astia de la euroins smile.gif

--------------------
+
BZN
post 13 Jan 2010, 21:24
Post #230

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

QUOTE(C@talin @ 13 Jan 2010, 21:05)
sa mor de am inteles ceva
*

Nici eu de la tine...

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
C@talin
post 13 Jan 2010, 21:33
Post #231

da smile.gif scuze.

Deci sa zic de primu incident incadrat in contractu de casco expirat deja.
Am fost la euroins ,i-am intrebat de ce nu sa platit.Sa uitat o tanti de la secretariat pacolo,si mia zis ca dosaru meu a fost trimis la sediu lor din pipera,unde sa anulat.De ce sa anulat nu stia.io nici atat.
Inspectoru de daune care mi-a facut atunci dosaru nu mai lucreaza acolo.
E minunat biggrin.gif

--------------------
+
BZN
post 13 Jan 2010, 21:45
Post #232

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Pai cine stie ce a facut inspectorul ala de nu mai lucreaza la ei, rabdare si tutun.

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
sorin1983
post 13 Jan 2010, 23:42
Post #233

Membru autentic

QUOTE(Tudor @ 13 Jan 2010, 20:00)
Pai la care service trebuia sa-i intrebi pe ei, nu pe noi. Incearca sa aflii la telefon, dar inainte de a merge la service, suna si acolo si asigura-te ca te primesc pentru decontare directa cu Euroins, sa nu bati drumul degeaba. Sincere pareri de rau pentru ce te asteapta!
*

Service-ul ca service-ul... eu ma intrebam daca e suficienta hartia aia. Mersi de raspuns.

--------------------
+
C@talin
post 14 Jan 2010, 00:34
Post #234

daca nu ti-a dat o foaie in mana pe care sa scrie deviz de plata nu e suficienta biggrin.gif

te duci la service.se elibereaza factura.Tu cu factura in mana te duci inapoi la sediu euroins hategana.
Io dai aceluiasi inspector,el cica verifica pacolo,si porma iti da devizu de plata cu care mergi inapoi la service sa-ti recuperezi masina sau ce act ai lasat amanet pacolo smile.gif

--------------------
+
sorin1983
post 14 Jan 2010, 09:47
Post #235

Membru autentic

Acum am inteles. Mersi si sper sa nu fie probleme.

--------------------
+
ady77
post 14 Jan 2010, 11:27
Post #236

راحتزیل یو

From: near Bacau

Eu in Bacau nu mai gasesc service-uri care sa lucreze cu Euroins-ul. M-au trimis pe la un service prin Adjud.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
sorin1983
post 25 Jan 2010, 10:41
Post #237

Membru autentic

QUOTE(sorin1983 @ 14 Jan 2010, 09:47)
Acum am inteles. Mersi si sper sa nu fie probleme.
*

M-am prezentat cu hartia aia xeroxata de la ei la service, aia mi-au zis ca Euroins are datorii de 3 miliarde la ei dar ca o rezolvam. Mi-a facut seful copie dupa acte si a zis ca le trimite dosar la Euroins ca sa accepte. In 3 zile m-au sunat ca e ok, au farul comandat si sa vin sa le las masina la ora 9 ca la 18 o iau. Am dus masina vineri si mi-au dat-o sambata la 12 ca nu le-a mers cuptorul(motivul lor) in loc de vineri seara. Aripa e bine, farul e ok(original), spolierul praf si mi-a spus seful de acolo sa vin cand vreau sa refaca spoilerul. Nu am mai semnat nimic, nu mi-au mai cerut nimic, nu mi-au sechestrat masina.
In concluzie nu am de ce sa ma plang de Euroins si nici de service-ul respectiv.

--------------------
+
spartmedia
post 19 Feb 2010, 04:23
Post #238

Membru incepator

Vesnica problema...EUROINS

Vad ca TUDOR e de mare ajutor aici pe forum deci daca ajungi sa citesti si postul meu, te rog ajuta-ma...

Problema e in felul urmator, in data de 08.12.2009 am avut un accident in urma caruia pe baza neacordarii de prioritate a rezultat o dauna totala + victime....dosarul de dauna a fost gata intr-o saptamana, iar procesul verbal de constatare are data de 09.12.2009...in acceasi data mi s-a comunicat ca in termen de maxim 45 de zile voi fi despagubit...devizul estimativ avea o valoare de 23000 de lei...inspectorul agentiei mi-a comunicat ca suma minima achitata va fi de 16000 de lei, conform programului ce il au ei la agentie...in fine...cele 45 de zile au trecut, iar in 01.02.2010 ma prezint la sediu ca sa mi se comunice ca pana in 15 februarie voi primi confirmarea platii, NU BANII, invocandu-se motivul ca pana in data respectiva Euroins rezolva toate daunele de pe anul 2009...e n-a fost asa, in data de 16.02.2010 m-am prezentat la sedia unde acelasi inspector mi-a comunicat ca abia pe la sfarsitul lunii voi avea confirmarea platii...am facut plangere la CSA azi 19.02.2010...nu stiu ce sa fac in continuare, sa merg sa-i spun sa-mi dea in scris tot ce imi spune si in caz contrar sa-l amenint cu plangere penala pentru abuz in serviciu? te rog Tudor da-mi un sfat...ce pot sa fac?

--------------------
vw golf 1997
+
Tudor
post 19 Feb 2010, 11:26
Post #239

Moderator

Mergi la inspector si cere in scris un raspuns oficial (tot in scris) privind cererea de despagubire. Insista sa primesti raspuns scris cat mai repede posibil.
Din cate banuiesc, in faza asta inspectorul nu mai are nici o vina. Mai mult ca sigur el a completat dosarul si la inaintat in Centrala. Mai mult de atat nu poate face. Cu el nu mai ai nici o problema de rezolvat, in situatia actuala e un simplu purtator de mesaj. Problema e in centrala Euroins, nu prea cred ca au de unde sa te plateasca. E bine ca ai facut plangere la CSA. Gaseste-ti un avocat si fa-le o somatie oficiala in scris, cum sa te plateasca conform prevederilor legale si penalitati tot conform prevederilor legale (norma RCA s-a modificat de la 1 ian si prevede penalitati de intarziere). Din pacate, fii pregatit sa dureze mult pana o sa iti vezi banii. Parerea mea personala este sa vorbesti cu avocatul si sa demarati procedura necesara pentru recuperarea banilor.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
bob737
post 19 Feb 2010, 11:27
Post #240

Membru autentic

masina este cea din semnatura? daca da atunci eu cred ca te-au dus cu vorba; inainte de a face o plangere penala, eu daca as fi in locul tau, intai as avea o discutie cu agentul constatator sau eventual cu seful de daune in care foarte diplomat as pune problema ca, desi am avut toata rabdarea posibila, nu stiu ce sa mai cred....si chiar nu stiu ce sa fac...printre altele spune-le ca in opinia ta ceea ce se intampla ar putea fi un abuz, lucru care te face sa-ti pui alte intrebari cum sa rezolvi problema dupa atata timp....cere-le sa-ti dea in scris intai si intai care este valoarea de despagubire iar daca nu iti vireaza banii, depui plangere penala impotriva agentului, inclusiv ii ceri dobanda la suma respectiva si daune de nefolosinta (respectiv de l data de la care trebuia sa primesti banii - cele 45 de zile legale) pt a-ti acoperi costul unui rent-a-car.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
11 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:57
Forum Renault