Protejarea TOBEI FINALE, de coroziune...
![]() ![]() ![]() |
Protejarea TOBEI FINALE, de coroziune...
anick_ka |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 April 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- IS - 9x - ANG
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
daca e de inox nu ai pb:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
olariu_ciprian_ionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 January 09 From: Botosani ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 28 Jan 2009, 20:30) eu am un prieten care are o toba din aia finala de tuning...si se aude foarte tare si foarte bine, nu mai zic si atunci cand o ambaleaza,dar nu a avut inca probleme cu politia...cum putem sa ne dam seama de nr de decibeli scos de o toba?...stiu ca e o intrebare prosteasca, dar poate ma ajuta careva..multumiri This post has been edited by olariu_ciprian_ionut: 11 May 2009, 11:11 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- BT 66 CBE "Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare...:)..."
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
decibelmetru
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Oltean_Alexander |
![]()
|
58525896 Group: Members Posts: 104 Joined: 8 May 09 From: 125455 ![]() |
Eu am 2 gauri in toba finala mari cat o cana de ceai
![]() ![]() ![]() |
--------------------
6842654
8745874
698426985
|
|
olariu_ciprian_ionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 January 09 From: Botosani ![]() |
dar cei care vand aceste tobe, ma refer magazinele cat de cat specializate, nu ar trebui sa aiba specificat la fiecare tip de toba nr de decibeli? sau asta depinde si de masina?
This post has been edited by olariu_ciprian_ionut: 11 May 2009, 11:50 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
Cu siguranță ăia de la Conex au...
Eu am o tropetă de tobă finală de 2 ani pe mașină. A ruginit oleacă la exterior (la interior nu m-am uitat ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
olariu_ciprian_ionut |
![]()
|
eu am una luata de pe la un magazin cica toba sport dacia facuta de dacia pitesti..si se aude cat de cat frumos....e un pic de diferenta fata de una normala...zic eu..
Attached thumbnail(s) Imagine_0285.jpg ( Size: 272.9k ) Number of downloads: 185 Imagine_0286.jpg ( Size: 252.58k ) Number of downloads: 194 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aia e facuta in orasu brad:) am avut si eu:)ruginea:)) ca-n filme;))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CIPRIAN_17_CIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 May 09 ![]() |
tobele de la conex,ruginesc intr-adevar repede dar sunt si ieftine asa ca nu merita sa ne batem capul cu protejarea lor.O toba din inox,fie ea si homemade e o investitie buna.
|
--------------------
DAEWOO
ESPERO
1998
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
vin si eu cu o "trasnaie" nu merge cea de la logan adaptata cumva.. si pusa la noi? Pe logane tine destul de mult si nu am auzit logane huruind pe strada si sunt cativa ani de cand se vand, iar la spatele unui logan nu se aude nimic fata de daciile noastre
Pe mine ma intereseaza cat mai slentioasa nici decum sport sau alte cele.., connexul zornaie rau nu vreau apropos, ce tobe se mai gasesc prin magazine in afara de connex si inox(daca se gaseste si din inox). am cumparat o toba acum 2 ani si e aproape gata, a huruit de la bun inceput si cei de la magazin sustineau ca setul e original de fabrica si avea si sigla aceia albastra cu dacia pe ea, cea de mijloc nu a tinut decat 2 saptamani in care daca am mers 200 km in oras, iese sunetul prin ea practic, e o senzatie naspa credeam ca e de la coliere dar... :| si n-as vrea sa o mai dau in bara si de data asta ![]() This post has been edited by panter1: 17 May 2009, 01:10 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
ia borla:) tabala sau inox;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
olariu_ciprian_ionut |
![]()
|
dar alea ce se gasesc prin bazar intre 100-250 roni..sunt bune de ceva..
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:49 |