solenza VS logan, nu stiu ce sa fac
![]() ![]() ![]() |
solenza VS logan, nu stiu ce sa fac
andr3y_yoo |
![]()
|
||
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) sunt foarte derutat.. nu stiu ce sa fac: sa pastrez solenza sau sa imi iau un logan?? as vrea logan pt: -foarte multe accesori pe logan -mai multe decat pe solenza - "foarte multe" e un pic cam mult spus QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -piese de schimb -pai ce la solenza nu se gasesc piese ? QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -siguranta mai mare -corect - dupa mine as fi trecut pe primul rand asta si nu accesoriile ![]() QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -mai butucanos(nu asa firav ca solenza) - mai mult spatiu solenza: QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -fuge mai bine -asta cu "fugitul" la dacii pe mine ma distreaza foarte tare ![]() QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -arata mai bine -chestie subiectiva si oricum nu isi ia nimeni o dacie pt ca "arata bine" - motivele reale sunt cu totul altele ![]() QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -e mai aerodinamica -este o afirmatie dupa ureche asa sau ai citit ceva materiale care trateaza acest subiect ? QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -mai joasa -asta nu inteleg prea bine....oricum la drumurile noastre nu stiu de ce ai trecut-o la plusuri pt solenza QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -si e masina mea ![]() -aici iarasi e o chestie subiectiva - eu consider masina doar o gramada de fiare de care ma folosesc si platesc pentru asta....dar cum spuneam...chestie subiectiva QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -vorbesti de parca te-ai desparti de nevasta...e un fier masina si atat. nu are suflet, nu are sentimente, ma rog fiecare priveste cum crede. -de ce trebuie sa ceri sfaturi pe forum pt asta? este plin forumul cu informatii despre ambele masini si decizia trebuie sa o iei tu nu forumul. numai bine si un an nou bun. |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Eu te sfatuiesc sa iei logan fara nici o remuscare!
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucian_v @ 4 Jan 2009, 16:39) -mai multe decat pe solenza - "foarte multe" e un pic cam mult spus -pai ce la solenza nu se gasesc piese ? -corect - dupa mine as fi trecut pe primul rand asta si nu accesoriile ![]() - mai mult spatiu solenza: -asta cu "fugitul" la dacii pe mine ma distreaza foarte tare ![]() -chestie subiectiva si oricum nu isi ia nimeni o dacie pt ca "arata bine" - motivele reale sunt cu totul altele ![]() -este o afirmatie dupa ureche asa sau ai citit ceva materiale care trateaza acest subiect ? -asta nu inteleg prea bine....oricum la drumurile noastre nu stiu de ce ai trecut-o la plusuri pt solenza -aici iarasi e o chestie subiectiva - eu consider masina doar o gramada de fiare de care ma folosesc si platesc pentru asta....dar cum spuneam...chestie subiectiva -vorbesti de parca te-ai desparti de nevasta...e un fier masina si atat. nu are suflet, nu are sentimente, ma rog fiecare priveste cum crede. -de ce trebuie sa ceri sfaturi pe forum pt asta? este plin forumul cu informatii despre ambele masini si decizia trebuie sa o iei tu nu forumul. numai bine si un an nou bun. asta inseamna pasiune omule... poate tu nu ai asa ceva pentru o masina ![]() eu am si e foarte greu sa te despari de o masina draga e mai greu decat sa ma despart de nevastamea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai stai, ce-ti trebuie tocmai acum, de criza ?
Te mai poti deplasa in siguranta cu solenza aia ? Da? Las-o pana la toamna, zic eu, dar daca vezi superoferte (datorita stocurilor fabricantilor) nu ezita. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 5 Jan 2009, 01:48) asta inseamna pasiune omule... Intelegeam daca faceai pasiune pentru Dacia 1100, Renault 12 Gordini, Citroen 2CV sau Renault 5. Alea-s masini care pot starni pasiuni.eu am si e foarte greu sa te despari de o masina draga Dar Solenza? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(adip @ 4 Jan 2009, 16:54) Intelegeam daca faceai pasiune pentru Dacia 1100, Renault 12 Gordini, Citroen 2CV sau Renault 5. Alea-s masini care pot starni pasiuni. Dar Solenza? si daca eram pasionat de trabant aveai ceva in potriva?? daca tie nu iti place asta e alta poveste eu v-am cerut un sfar nu vai cum sa ai pasiune de solenza sau alte chestii |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 16:48) asta inseamna pasiune omule... poate tu nu ai asa ceva pentru o masina ![]() eu am si e foarte greu sa te despari de o masina draga e mai greu decat sa ma despart de nevastamea ![]() Sincer apreciez pasiunile oamenilor. Si eu am pasiuni dar la faza cu sotia sper ca ai glumit ca daca nu e grav ![]() ![]() ![]() bafta orice ai face dar sincer iti spun ca mi se pare copilaresc sa ceri sfaturi pe un forum despre ce masina sa iti iei.... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici una nici alta.
Vinzi solenza pe care deja o ai (ai vazut si tu cat tuning trebuie sa bagi in ea ca sa arati ciumec) si iti iei o Dacia 1310 an 1981. O sa ai asa de mult de lucru la ea, incat o sa ne scutesti de topicuri "Vitan tuning". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(lucian_v @ 4 Jan 2009, 17:10) Sincer apreciez pasiunile oamenilor. Si eu am pasiuni dar la faza cu sotia sper ca ai glumit ca daca nu e grav ![]() ![]() ![]() bafta orice ai face dar sincer iti spun ca mi se pare copilaresc sa ceri sfaturi pe un forum despre ce masina sa iti iei.... intrebam si eu poate merita "tunata" solenza ![]() sau poate nu si daia merita loganu.... |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 4 Jan 2009, 15:29) -e mai aerodinamica Eu sunt tare curios sa imi aflu Cd-ul Solenzei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
@IRONICK: poate voiai sa zici CX: coeficient aerodinamic
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Te-as sfatui Logan. Hai sa nu zicem ca e model mai nou, dar cel putin e masina noua. Dar si te-as sfatui sa mai astepti pana prin primavara-vara, nush' de ce s-ar putea ca, din cauza Crizei, sa obtii ceva bonusuri substantiale.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tester @ 4 Jan 2009, 18:49) @IRONICK: poate voiai sa zici CX: coeficient aerodinamic Esti sigur? Poate am vrut sa spun Cw? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cumpara logan sau orice alta masina noua pe care ti-o permiti...pentru mine solenza nu-i masina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
sa va zic si alt ceva:
1)loganu daca e nu il cumpar noi ca nu scot yo pe solenza 8-9 mii e 2)normal ca nu il iau acum ca mai am ceva de modificat la solnitza This post has been edited by andr3y_yoo: 4 Jan 2009, 19:09 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
adica tu nu mai pui nimic, numai ce scoti de pe solenza
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 4 Jan 2009, 19:18) mai pun si eu acolo 1 leu daca e ![]() uite cum sta treaba "aciulea": am solenza asta si la vara-toamna imi iau una noua (deci nu am de ce sa bag bani pt alta) si zic daca tot am solenza sa o "tunez" umpic si sa o vand pt un logan sh |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
da dar e mai bun ca solenza....siguranta , confort
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
logan1.5dci |
![]()
|
N-auzi ca n-a trecut testul elanului ?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
vrei sa dai calul pe magar ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
u ma incurajezi sau ma descurajezi
![]() u de ce ti-ai luat?? |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pai logan , nu vezi cum ma cheama?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
am zis DE CE ti-ai luat.... nu CE ti-ai luat....
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pai nu am mai gasit solenza , noua, ca eu nu iau SH. (din principiu)
Parerea mea , solenza fuge mai repede decat logan. This post has been edited by logan1.5dci: 4 Jan 2009, 19:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ia daca vrei un laureat dar nu 1.4
solenza mi-a placut si mie, dar la fel nu se mai gaseau noi |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 4 Jan 2009, 18:43) Eu sunt tare curios sa imi aflu Cd-ul Solenzei Repet pentru initiatorul topicului care sustine ca Solenza-i aerodinamica. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am zis eu sa-ti iei logan?
![]() Dar nici nu am zis ca mai bine imi luam solenza, am zis ca nu am gasit, ca nu se mai fabricau cand am luat logan, dar nu ca as fi luat solenza. Si nici ca solenza e mai buna nu am zis, am zis doar ca e mai aerodinamica si fuge mai repede. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:52 |