MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
![]() ![]() ![]() |
MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
sad |
![]()
|
||
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|||
Marian23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 July 08 ![]() |
QUOTE(sad @ 6 Sep 2009, 20:55) matesan adrian : din ce vad iti place sa ti se zica bune despre masina.. dar nu accepti o critica.. dupa cum scrie si topicul e cu titlu de prezentare.. cu fiecare ce are.. si apoi tot tu ceri sa iti zica ce sa faci (schimbi) la masina sau ce sa lasi .. si sa te lase in pace asta e doar decizia ta.. si dupa ce iti pui in aplicare planurile vi si ne arati noua aici ![]() ideea de baza e ca tie trebuie sa iti placa masina ta .. ca asta conteaza cel mai mult ! paranteza.. nici mie nu imi place ce ai facut cu masina.. multe kitchuri .. tziganeasca.. etc etc .. dar asta e parerea mea ! si pot sa demonstrez stilul diferit cu pozele cu masina mea.. asta e fiecare cu ale lui daca tie iti place.. foarte bine.. ai grija de ea si nu o sa te lase niciodata ![]() cele bune sunt perfect de acord cu tine! fiecare cu gustul lui. de gustibus non discutabant! numai ca parerile trebuie spuse insotite de oarecare bun simt. omul chiar tine la masina lui, chiardaca altora nu le place. nu e corect sa ii fie facuta masina latrina! deja discutam de nesimtire. nimeni nu e perfect! hai sa ii jignim pe toti cei care au masinile prelucrate cu prost gust! ce am face? cred ca un sfert din masini ar trebui sa nu mai circule. asta e tara noastra, astea ne sunt puterile si asta ne e educatia. cred ca parerile contra se pot exprima si altfel nu cum o face AR-18-MOS. da dovada de dobitocenie! |
--------------------
Dacia Logan 2
Ambiance
2013
- TR ** ***
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
marian : cum se exprima lumea asta nu ma bag .. fiecare cu ale lui dupa cum am zis .. nu comentez ca nu imi plac polemicile si nu e cazul
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
Sad ,sunt de acord cu tine dar daca citesti ce scrie despre masina mea(latrina)sau arat ca un ultim frustant . Eu nu mam suparat daca mi-a zis careva parerea ca de aceea am postat masina ca sa va da-ti fiecare parerea nu sa folositi cuvinte jignitoare cum sunt altii prin acest topic.
8 Sep 2009, 13:49: pai aceea care au comentat asa jignitor nu stiu ce cauta la solenza ,ei au logan acolo sa-si dau cu parerea 8 Sep 2009, 13:54: da si eu zic ca cea frumoasa masina e BR 83 MMS This post has been edited by matesan adrian: 8 Sep 2009, 13:54 |
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
slider2 in legatura cu solenza aia portocalie si la " Iubire Interzisa " a ajuns apai nu stiu daca o fost primul proprietar ca avea capota neagra complet si aripile fata era unul pe nume Lucian parca.Era un ficior de 21 dar cam prostut sarcul ca o vrut sa stea cu una de 41 de ani ii putea fi mama
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Cam ,,saraci cu duhul",ultimii inscrisi pe acest forum,PAREREA MEA.
Foarte mult off topic....Ce dracu mai baieti...parca ati fi niste curve nef.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.740 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
solenza devine masina tânãrului din românia
![]() totusi...rezultatele cand se vor afisa? care masina a castigat concursul "miss solenza 2009"? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
sad |
![]()
|
cine a mai tinut cont ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(Vladd @ 11 Sep 2009, 19:52) Frumoasa....mai multe poze (si)cu interiorul? 11 Sep 2009, 22:00: QUOTE(psychoo @ 11 Sep 2009, 06:13) solenza devine masina tânãrului din românia ![]() totusi...rezultatele cand se vor afisa? care masina a castigat concursul "miss solenza 2009"? rezultatele?1-04-2012!!! ![]() This post has been edited by Banu1974: 11 Sep 2009, 22:00 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
eu sunt de parere ca masina sa ramana cu piesele ei de solenza,cum ar fi ceasurile din bord. Eu zic ca sunt mai frumoase cele de solenza decat cele de logan
|
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Asa e
dar si eu as vrea sa imi indice consumul la masina bordul si sa nu mai fac atatea calcule si plin mereu pana la umplere....sa ma tot chinui sa fie la buza si sa platesc mai mult decat trebuie datorita erorii de incarcare a pompei la debit mic ![]() As fi preferat modificare celui existent cu introducerea de functii dar nu se poate... Oricum toti cei care si-au facut modificari merita felicitari si sa le stapaneasca sanatori si fara incidente. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
se poate pune cb de logan...are bulix
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Vlade, dar la un volan cu airbag te-ai gandit? Ca nu e foarte scump, comparativ cu alte modificari pe care le-ai facut deja. Eu cred ca sunt faine ceasurile de LGN. Succes!
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(sky79ct @ 14 Sep 2009, 11:57) Asa e dar si eu as vrea sa imi indice consumul la masina bordul si sa nu mai fac atatea calcule si plin mereu pana la umplere....sa ma tot chinui sa fie la buza si sa platesc mai mult decat trebuie datorita erorii de incarcare a pompei la debit mic ![]() As fi preferat modificare celui existent cu introducerea de functii dar nu se poate... Oricum toti cei care si-au facut modificari merita felicitari si sa le stapaneasca sanatori si fara incidente. Dupa ce o sa ai cu consum instant....o sa te apuce nabadaile cand vei vedea consum de 18-20%in depasiri... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Vladd |
![]()
|
QUOTE(dacialover @ 15 Sep 2009, 18:44) Vlade, dar la un volan cu airbag te-ai gandit? Ca nu e foarte scump, comparativ cu alte modificari pe care le-ai facut deja. Eu cred ca sunt faine ceasurile de LGN. Succes! M-am gandit la volan cu Airbag, imi place cel de pe logan Ph2, calculatorul si restul instalatiei il am, imi mai trebuie volanul. |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
bundaionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 23 January 09 From: BUZAU ![]() |
Votez pt "ilegal"
offtopic: nu mai schimbati volanurile ca nu se potrivesc |
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1999
|
|
DZL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 May 09 ![]() |
daca mai e valabil concursul il votez pe ramsen
MMD fara suparare nu crezi ca un turometru te-ar ajuta?Poate ne intalnim ca eu sunt din galati si sa-mi dai niste sfaturi si mie. ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004-Avantage
- GL 06 DJK
|
|
inchizitor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru vlad:
schimba volanul pacat de noul tau bord |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B-40-LBC Laguna 2.0 Benzin 2005 Privilege
|
|
mak_aliuta |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 September 09 From: pitesti ![]() |
Este mashinutza mea;cred ca nu sunt multi care comenteaza in fatza ei
Attached thumbnail(s) Imagine151.jpg ( Size: 812.17k ) Number of downloads: 839 Imagine155.jpg ( Size: 657.61k ) Number of downloads: 714 Imagine236.jpg ( Size: 80.54k ) Number of downloads: 755 Imagine238.jpg ( Size: 593.36k ) Number of downloads: 816 Imagine040.jpg ( Size: 506.8k ) Number of downloads: 815 Imagine042.jpg ( Size: 417.62k ) Number of downloads: 787 |
--------------------
dacia
Solenza
2003
- AG-88-MAK Asta este viatza mea.NU IMI ESTE RUSINE CU EA.CHIAR SUNT MANDRU DE EA.:D
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.740 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
mak_aliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 September 09 From: pitesti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 21 Sep 2009, 20:22) Sunt de opel vectra shi am facut shi modidicari.am mai taiat din suportu de prindere a scaunelor <span class='edit'>21 Sep 2009, 21:29:</span> Asta e parerea ta ca e urata rau.Daca vrei ne putem intalnii sa facem o comparatzie intre ele This post has been edited by i96nds: 21 Sep 2009, 21:50 |
--------------------
dacia
Solenza
2003
- AG-88-MAK Asta este viatza mea.NU IMI ESTE RUSINE CU EA.CHIAR SUNT MANDRU DE EA.:D
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Bine ai venit printre noi.
![]() Inainte sa incep, sper ca stii ca ceea ce urmeaza este doar o parere personala, so, no offense: 1. Prelungirea la bara fata, mi se pare prea grosolana, ar merge mai bine o prelungire de cauciuc sandero. 2. Banuiesc ca pozele mai noi sunt de la poza 3 incolo, cred ca plasa de la masca( frumos modificata) ar da mult mai bine neagra. 3. La interior, imi place totul sa fie cat mai original, si daca se poate mai bun calitativ decat originalul. Nuca de la schimbator, burduful de la schimbator, volanul, nu prea dau bine intr-o masina care se vrea a fi masina de familie, nu born racer; despre pedale, aceeasi parere, erau frumoase niste pedale subtile, care sa nu iasa in evidenta, sau macar sa fie puse corect. 4. La eleron, e vorba iar de gust, iar cel de pe masina ta, e un pic cam mare. Jantele dau foarte bine pe masina. Scaunele au fost o idee tare buna, felicitari pentru asta. Ce mai poti face e sa vopsesti oglinzile, se vede ca e plasticul obosit, ca la toate. Ar schimba foarte mult aspectul. Sper sa nu o iei in nume de rau, e doar o parere personala. ![]() ![]() Spor la modificari. This post has been edited by AdiZ: 21 Sep 2009, 23:33 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
QUOTE(mak_aliuta @ 21 Sep 2009, 18:46) Fata de aprecierile si deprecierile colegilor de mai sus,mie nu imi place volanul si mi se pare ca la fusta care ai pus-o sub bara fata i-se potriveau si praguri si fusta spate. In rest masina mi se pare OK. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mda....o prelungire foarte foarte mare , un eleron tot atat de mare (ala nu arata chiar asa rau dar totusi), niste pleoape
![]() grila arata binisor , angel eyesurile arata bine ![]() pe la motor ai ceva sau stock? P.S : cu pedala aia ce ai patit ? e de alt neam decat celelalte ![]() This post has been edited by andr3y_yoo: 22 Sep 2009, 13:45 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
mak_aliuta |
![]()
|
QUOTE(AdiZ @ 21 Sep 2009, 23:33) Bine ai venit printre noi. ![]() Inainte sa incep, sper ca stii ca ceea ce urmeaza este doar o parere personala, so, no offense: 1. Prelungirea la bara fata, mi se pare prea grosolana, ar merge mai bine o prelungire de cauciuc sandero. 2. Banuiesc ca pozele mai noi sunt de la poza 3 incolo, cred ca plasa de la masca( frumos modificata) ar da mult mai bine neagra. 3. La interior, imi place totul sa fie cat mai original, si daca se poate mai bun calitativ decat originalul. Nuca de la schimbator, burduful de la schimbator, volanul, nu prea dau bine intr-o masina care se vrea a fi masina de familie, nu born racer; despre pedale, aceeasi parere, erau frumoase niste pedale subtile, care sa nu iasa in evidenta, sau macar sa fie puse corect. 4. La eleron, e vorba iar de gust, iar cel de pe masina ta, e un pic cam mare. Jantele dau foarte bine pe masina. Scaunele au fost o idee tare buna, felicitari pentru asta. Ce mai poti face e sa vopsesti oglinzile, se vede ca e plasticul obosit, ca la toate. Ar schimba foarte mult aspectul. Sper sa nu o iei in nume de rau, e doar o parere personala. ![]() ![]() Spor la modificari. Nu o iau in nume de rau chiar ma bucur ca spre deosebire de altii stii sa vb.In fine oricum nu ma pun la mintea lor.Din ce mi-ai zis tu sunt de acord doar cu cateva lucruri.1Pedalele sunt chiar jalnice,nuca de la chimbator si cu pielea aia shi nu pot sa zic ca imi place ff mult eleronu.Acum sa iti explic parerea mea.Spoilarul fata e facut de mine shi mai am mult de lucru la el o sa vina turnat din bara.Volanul este preferatu meu ca de altfel shi scaunele.Eu nu prea am bagat bani multi in exterior dar ff multi in motor,cutie viteve shi ambreaj.Cat despre masina de familie nu se pune problema ca nici nu vreau vreau sa fie cat mai sport.Oricum iti multumesc pentru sfatu cu oglinzile chiar nu ma gandisem la asta.Multa bafta 22 Sep 2009, 20:29: QUOTE(romanvs @ 22 Sep 2009, 08:55) Fata de aprecierile si deprecierile colegilor de mai sus,mie nu imi place volanul si mi se pare ca la fusta care ai pus-o sub bara fata i-se potriveau si praguri si fusta spate. In rest masina mi se pare OK. Volanul asta e preferatul meu.mie chiar imi place acu fiecare cu nebuniile lui.Ms oricum This post has been edited by mak_aliuta: 22 Sep 2009, 20:29 |
--------------------
dacia
Solenza
2003
|
|
Vladd |
![]()
|
Ne poti spune si noua ce modificari ai facut la motor?
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
mak_aliuta |
![]()
|
QUOTE(andr3y_yoo @ 22 Sep 2009, 13:43) mda....o prelungire foarte foarte mare , un eleron tot atat de mare (ala nu arata chiar asa rau dar totusi), niste pleoape ![]() grila arata binisor , angel eyesurile arata bine ![]() pe la motor ai ceva sau stock? P.S : cu pedala aia ce ai patit ? e de alt neam decat celelalte ![]() Da am mai multe modificari: Motor:set de 1.6,axa cu came schimbata cu tot cu soft Cutie viteze:scurta in 5trepte,pinionu de1e fff lung shi apoi 2,3ff scurte Ambreaj:de 220dublu.Cam atata.Mai am multe de facut la ea.Dar totu costa shi pe criza asta .... |
--------------------
dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:20 |