MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
![]() ![]() ![]() |
MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
andr3y_yoo |
![]()
|
||
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate ne dovedesti si noua ,daca vrei bineinteles aceste "modificari" ,iar afirmatia ca nu sta nici-o masina in fata......
![]() Cutia scurta de unde o ai? ![]() This post has been edited by Brambus: 23 Sep 2009, 17:25 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(Brambus @ 23 Sep 2009, 17:16) Poate ne dovedesti si noua ,daca vrei bineinteles aceste "modificari" ,iar afirmatia ca nu sta nici-o masina in fata...... ![]() Cutia scurta de unde o ai? ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da
![]() credeam ca nu mai traieste....nu mai postase de mult pe aici ....dar cand e vorba de cineva care sa il intreaca , imediat zice ceva |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
mak_aliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 September 09 From: pitesti ![]() |
QUOTE(Brambus @ 23 Sep 2009, 17:16) Poate ne dovedesti si noua ,daca vrei bineinteles aceste "modificari" ,iar afirmatia ca nu sta nici-o masina in fata...... ![]() Cutia scurta de unde o ai? ![]() De dovedit nu am cum sa iti dovedesc decat daca vii in pitesti.Toate modificarile le-am facut la un mecanic de curse.daca te intereseaza mecanicu lu bogdan marisca daca ai auzit de el.(2)axa cu came este separata de soft intrucat softu a fost facut special pentu mashina mea.Oaxa daca o pui pe o masina normala nu are aceleasi caracteristici ca pe o mashina unde ai mai modificat shi ambreaju sau alte nebunii.Deci saftu se face separat. ![]() |
--------------------
dacia
Solenza
2003
- AG-88-MAK Asta este viatza mea.NU IMI ESTE RUSINE CU EA.CHIAR SUNT MANDRU DE EA.:D
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Bravo Domnle Mak_aliuta cred ca masina ta a sarit de 90 Cp!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 24 Sep 2009, 21:07) da ![]() credeam ca nu mai traieste....nu mai postase de mult pe aici ....dar cand e vorba de cineva care sa il intreaca , imediat zice ceva Traiesc prietene! Ideea era ca ma deranjeaza cand vad "laudarosi", hai sa-i lasam pe cei din jur sa ne laude! Si aici nu e vb de intrecut, ca nu ma ocup de liniute. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Mak_aliuta......daca e adevarat ce ai scris aici,felicitari pt munca depusa si banii investiti.
Dar daca vrei sa nu mai carcoteasca nimeni,fa un dynotest si pune-l aici sa vada si ochiul nostru. Cat despre masina lui Brambus.......s-au investit destui bani in ea si mai ales CU CAP.......BRAVO DOMNULE! Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
mickey_nr1sol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 42 Joined: 28 April 09 ![]() |
Brambus, ti-am vazut masina parcata pe alee unde stai u si te-am mai vazut pe Teiul Doamnei acum vreo doua trei zile. Frumoasa masina culoarea asta am vrut si eu dar nu am gasit atunci.
|
--------------------
dacia
solenza
clima
- cl 03 laz
|
|
mak_aliuta |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 September 09 From: pitesti ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 25 Sep 2009, 10:49) @ Mak_aliuta......daca e adevarat ce ai scris aici,felicitari pt munca depusa si banii investiti. Dar daca vrei sa nu mai carcoteasca nimeni,fa un dynotest si pune-l aici sa vada si ochiul nostru. Cat despre masina lui Brambus.......s-au investit destui bani in ea si mai ales CU CAP.......BRAVO DOMNULE! Bafta! Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine carcoteste.Cert este ca eu sunt ff multumit de modificarile facute la mashina mea.Cine e curios cum merge poate sa vina shi il dau o tura.Acum am aproximativ 100cp. 26 Sep 2009, 18:15: QUOTE(puiu82 @ 25 Sep 2009, 10:49) @ Mak_aliuta......daca e adevarat ce ai scris aici,felicitari pt munca depusa si banii investiti. Dar daca vrei sa nu mai carcoteasca nimeni,fa un dynotest si pune-l aici sa vada si ochiul nostru. Cat despre masina lui Brambus.......s-au investit destui bani in ea si mai ales CU CAP.......BRAVO DOMNULE! Bafta! Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine carcoteste.Cert este ca eu sunt ff multumit de modificarile facute la mashina mea.Cine e curios cum merge poate sa vina shi il dau o tura.Acum am aproximativ 100cp. 26 Sep 2009, 18:18: QUOTE(puiu82 @ 25 Sep 2009, 10:49) @ Mak_aliuta......daca e adevarat ce ai scris aici,felicitari pt munca depusa si banii investiti. Dar daca vrei sa nu mai carcoteasca nimeni,fa un dynotest si pune-l aici sa vada si ochiul nostru. Cat despre masina lui Brambus.......s-au investit destui bani in ea si mai ales CU CAP.......BRAVO DOMNULE! Bafta! Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine carcoteste.Cert este ca eu sunt ff multumit de modificarile facute la mashina mea.Cine e curios cum merge poate sa vina shi il dau o tura.Acum am aproximativ 100cp. This post has been edited by mak_aliuta: 26 Sep 2009, 18:18 Attached thumbnail(s) Imagine261.jpg ( Size: 590.25k ) Number of downloads: 1895 |
--------------------
dacia
Solenza
2003
- AG-88-MAK Asta este viatza mea.NU IMI ESTE RUSINE CU EA.CHIAR SUNT MANDRU DE EA.:D
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
100 cp ....hmm....daca zici tu
![]() oricum iti doresc cat mai multe modificari si multi km cu ea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
mak_aliuta
Ce modificari ai facut ca sa ajungi la 100cp ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(mak_aliuta @ 26 Sep 2009, 18:12) Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine carcoteste.Cert este ca eu sunt ff multumit de modificarile facute la mashina mea.Cine e curios cum merge poate sa vina shi il dau o tura.Acum am aproximativ 100cp. <span class='edit'>26 Sep 2009, 18:15:</span> Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine carcoteste.Cert este ca eu sunt ff multumit de modificarile facute la mashina mea.Cine e curios cum merge poate sa vina shi il dau o tura.Acum am aproximativ 100cp. <span class='edit'>26 Sep 2009, 18:18:</span> Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine carcoteste.Cert este ca eu sunt ff multumit de modificarile facute la mashina mea.Cine e curios cum merge poate sa vina shi il dau o tura.Acum am aproximativ 100cp. bravooo...argesene...poate ne intilnim prin Pitesti...te salut |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
mak_aliuta |
![]()
|
|
--------------------
dacia
Solenza
2003
|
|
vicentiuandrei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 January 09 ![]() |
Sunt foarte frumoase masinutele lui Ramsen, brambus si 83_MMD.
Off topic: chiar e posibil sa scoti 100 cp din motorasele noastre de tuns iarba? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/1.4 MPi/Comfort
- B-81-ZWG
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
sal mak_aliuta ce modificari ai facut in cutie sau ce model de cutie este si de la ce cutie ai luat pinionul 1 2 si 3?si blocul motor a ramas tot de 1.4 cu camasi de 1.6 complet?iar axa de 1.6 se potriveste in chiuloasa de 1.4? explica un pic mai detaliat ....si cu kitul de ambreiaj de 220mm il ai de pe super nova? iar cu acel EVO ce e cu el pe acolo?bafta
17 Jan 2010, 21:35: aaaa. oricum nu prea ai cum sa scoti 100 cp dar ce ai tu acolo ar fii undeva un maxim de 90 cp mai ai multe de modificat sa ajungi pana la 100 posibil sati iei kitul complet de pe evo acel TURBO sa faci un 120 cp rotund This post has been edited by curentat: 17 Jan 2010, 21:35 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
curentat |
![]()
|
dar nici un raspuns la intrtebarile de mai sus ...ce ai facut tu sa ajungi la 100cp sa potrivit piesele ce midificari ai facut? vrem si noi sa stim se potriveste da sau nu?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
VyRuZ |
![]() ![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
E o sectă asta cu oamenii cu Solenza și Loganuri modificate. Cine și-a făcut ceva la motor, ține secret de parcă a găsit o mină de diamante.
![]() QUOTE(Iulikk @ 3 Jan 2009, 12:38) Ba a mea-i. În afară de becuri un pic mai albe la faruri, n-am nimic aftermarket pe ea. ![]() This post has been edited by VyRuZ: 20 Jan 2010, 15:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@ mak_aliuta : nu te supara dar vad ca esti destul de nou .. si vi si scri "nu cred ca au prea multi ce sa comenteze" ..putin cam sarcastic si inutil.. dar ca sa vezi! .. TOTI o sa comenteze ca de asta ai postat aici .. daca nu esti de acord cu asta nu mai posta
sa revin la masina ta la fel o parere personala : - angel eyes ? pe dacie ? niste xenon sau chiar philips`uri bune erau suficiente sincer - sub faruri dungile alea albe.. ? mai bine iti puneai in locul lor special niste proiectoare.. ca vad ca nu ai - prelungirea de la bara din fata : nu imi place (e subiectiv) dar este cam mare si o sa te doara sufletul - mai ales ca ai zis ca tu ai facut`o - cand o sa urci ceva sau o sa dai de o groapa - jantele ok frumoase.. cea de pe fata mi se pare cam ciobita in poza.. poate ma insel - imi place culoarea si ca e ingrijita in ext - muzica nu comentez - tu sti cum se aude mai bine ca mine - scaunele arata bine si cred ca sunt si confortabile deci thumbs up - volanul eu il am cu aribag.. nu stiu daca sare si de cand o am nu am avut inca curiozitatea sa aflu si nici ghinionul.. deci din start nu as schimba volanul.. volanul ales de tine din nou nu imi place - schimbatorul da bine ca si culoare cu volanul.. dar daca volanul ar fii negru cum e el de la mama lui nu ar mai da bine ![]() in schimb daca ai zis ca ai facut ceva calumea cu cap si bani in motor bravo tie si sa ai grija de ea toate bune This post has been edited by sad: 20 Jan 2010, 20:34 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(ALO 30 @ 3 Jan 2009, 14:46) ![]() ![]() ![]() a cam trecut anul si tot nu s-a tras linie pt a se declara vestita MISS SOLENZA 2009.... vedeti daca nici una dintre participante nu s-a culcat cu membri juriului... ![]() |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
mak_aliuta |
![]()
|
Mai fratilor fiecare cu gusturile lui.Eu nu am nimic de aratat aici sau nu vreau sa va demonstrez voua ca am 100cp.Si pentru cunoscatorii astia care se dau decat axa cu came cu kitul ei dau 15cp
![]() 3 Feb 2010, 10:28: Apropo in curand o sa postez shi poza cu bara fata shi pragurile pt cei care au zis ca era nasol spoilarul fata.Sincer nici mie nu imi placea dar a fost ceva trecator.Daca vreti mai multe poze id meu de mess mak_aliuta 3 Feb 2010, 18:22: Am promis mai devreme ca pun o poza cu bara fata shi trebuie sa ma tin de promisiune This post has been edited by mak_aliuta: 3 Feb 2010, 18:22 Attached thumbnail(s) Imagine055.jpg ( Size: 549.8k ) Number of downloads: 1302 |
--------------------
dacia
Solenza
2003
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Repede o galeata, mi s-a intors stomacul instantaneu... Pacat de modificarile alea in motor cu care te lauzi...
De curiozitate, ce consum realizezi cu ea, sau e doar masina de curse, merge pe platforma pe pista... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
mak_aliuta |
![]()
|
ok fiecare cu parerile lui mie imi place cum a iesit bara poate trebuia putzin mai inalta .consumu e cam 15%
|
--------------------
dacia
Solenza
2003
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
Seamana cu o dacia berlina...parerea mea...nu ca nu e frumoasa...dar mai frumoasa era cu bara ei...
![]() |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
curentat |
![]()
|
pai 15% ii fac si eu u motorul stock si 17% cat vrei asta depinde de stilul de condus si nu de modificarile facute la motor ...dar tot nu cred ca i-ai putut schimba tu axa cu came nu este importator care sati faca o axa de came mai dura stage 2 iar cu softul am avut si eu de gand sai il fac la dim sport dar m-am lasat ca nu e nici o diferenta sincer daca ii pun benzina alto 101 trage mai binedecat una cu cip sincer n-am nimik cu u ...dar eu nu cred ca axa ai schimbato
![]() 5 Feb 2010, 21:24: 90 cp din axa si soft e mult 15cp ....daca i-ai schimbat axa trebuia si arcurile mai tari la supape sa reziste in ture maxime ...sunt multe de schimbat sa faci 15cp This post has been edited by curentat: 5 Feb 2010, 21:24 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vicentiuandrei @ 17 Jan 2010, 21:11) Sunt foarte frumoase masinutele lui Ramsen, brambus si 83_MMD. Off topic: chiar e posibil sa scoti 100 cp din motorasele noastre de tuns iarba? DA , dar masina consuma mult si merge numai cu benzina buna . QUOTE(mak_aliuta @ 3 Feb 2010, 10:25) Mai fratilor fiecare cu gusturile lui.Eu nu am nimic de aratat aici sau nu vreau sa va demonstrez voua ca am 100cp.Si pentru cunoscatorii astia care se dau decat axa cu came cu kitul ei dau 15cp ![]() <span class='edit'>3 Feb 2010, 10:28:</span> Apropo in curand o sa postez shi poza cu bara fata shi pragurile pt cei care au zis ca era nasol spoilarul fata.Sincer nici mie nu imi placea dar a fost ceva trecator.Daca vreti mai multe poze id meu de mess mak_aliuta Eu nu cred ca ai 100 CP . Asta este parerea MEA ! Ca ai depasit POATE 90 CP in cea mai fericita alegere a configuratiilor , asta e una , dar de la pragul de 90 pana la 100 , la motorul asta se ajunge F greu . Daca chiar faceai acele modificari cu axa cu came , cu softul care sa fie acordat cu ea si chiar sa se simta acea compatibilitate intre ele , singura sansa sa ajungi la 100 CP masurati era sa pui un soft f agresiv , care sa nu-ti suporte decat benzina CO99 -100 , consumul depasea un 1,6 16V fara discutie si in acel caz nu mia puteai folosi masina pentru mers la piata . Dar cum nu aud de la tine de toate astea ... sincer ma indoiesc de cei 100 CP . Simti putere , dar nu sunt 100 . Ai pus alt ambreiaj , ok , ai facut modificari , dar toate astea au si parti pozitive si parti negative . <span class='edit'>3 Feb 2010, 18:22:</span> Am promis mai devreme ca pun o poza cu bara fata shi trebuie sa ma tin de promisiune Spun doar urmatoarele : o SLZ fara modificari ajunge cam la 170 km/h , cu vre-o 70 CP ( ca se mai pierd in timp ) Una cu ceva modificari ( evacuare , admisie si flash ) si bine intretinuta ajunge pe la 185 km/h cu vre-o 83-86 CP . A ta cu acei "100 CP" ar fi trebuit sa depaseasca 200 km/h , dar fac pariu ca nu o va face , pt ca aerodinamica SUCKS f tare si nu ma refer la bun-gust , ca asta te priveste strict personal . De fapt daca ajungi la 185 cu a ta , poti sa te consideri f fericit . Pe hartie si in teorie toate dau bine , pe sosea in schimb ... dai in piept cu cruda realitate ( aerul , vantul , soseaua ... ) Daca o luai la topor si o faceai plina de muchii drepte , in ideea de aerodinamica , nu cred ca ar fi iesit asa , dar ce ai vrut sa castigi pe o parte si ai bagat multi bani si poate munca ai pierdut din cauza unor plastice proaste . Si daca ai fi vrut doar sa o faci pt linute , adica sa nu o consideri buna de viteza , si la liniute te cam pot face multe masini cu aceeasi putere , desi tu esti mai usor . Pleoapele alea arata indecent de prost puse , nu se continua pe semnalizari si nici nu au o continuitate . Semnalizarile sunt deselate , acele cercuri aprinse sunt de prost gust , iti iau din puterea luminoasa a farului si dau o nota f veche masinii , bara de jos nu este simetrica ... Parerea mea este ca dupa ultimul accident pe fata ar fi trebuit sa pui o bara originala si sa renunti la "modificari" . Acest topic s-a dus la vale mult prea mult , Chiar numele lui nu duce cu gandul decat la laude , invidie si multa prostie si minciuna . A folosit la ceva acest topic acestui forum ? A ajutat pe cineva ? In afara de flame-uri si certuri , precum si laude in van ... nimic . Ma asteptam ca genul asta de titluri sa le vad si la colegii de forum , dar ciudat ... ajung la concluzia ca poate ei s-au mai educat in timp . Ce s-a intamplat s-a intamplat si ce sa spus ramane spus , dar oare pentru cei noi pe forum asta trebuie sa ramana ? This post has been edited by marius80_eugen: 5 Feb 2010, 22:18 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Zapacitu` |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 7 February 10 ![]() |
Misto MMD masinuta dar ai revopsito?
7 Feb 2010, 16:33: Imi place Cotiera k a mea ![]() 7 Feb 2010, 16:43: AG 86 BRS imi place cum ai facuto este culoare k a mea i-a zii cine ti-a pus folia si cat ti-au luat k acum de curand mi-am facuto si eu si mie se pare k este nemaipomenita cu geamurii fumurii ![]() This post has been edited by Zapacitu`: 7 Feb 2010, 15:43 |
--------------------
Dacia Super Nova
Confort
2002 confort
- b-67xxx
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
frumoasa masina vecinului MMD , am vazut-o in orash. Se caracterizeaza in 2 cuvinte : bun gust; parerea mea subiectiva ...
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:22 |