Rusii si gazul, o "criza" mai importanta decat pare
![]() ![]() ![]() |
Rusii si gazul, o "criza" mai importanta decat pare
D-FENS |
![]()
|
||
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Asa! Nu sustine imperialistii rusi!
![]() Acum serios vorbind, e groasa rau. Sa vedeti acum gaura in buget... This post has been edited by deconectat: 7 Jan 2009, 13:06 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu se va observa, tot bugetul e o gaura.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
neagra!
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Reprezentantii Gazprom tocmai ce s-au jurat ca nu ei au oprit gazul pentru Romania, ci Ucraina. Si tot ei sustin ca Ucraina a furat atat de mult gaz din conducta de tranzit, incat isi permit sa mai faca fite o buna perioada de timp.
Eu stau si ma intreb cat o sa dureze toata povestea asta? Bun. Nu mai dau gaz niciodata. Si ce fac cu el? Il trag pe nara? Tot o sa-l vanda pana la urma, ca le trebuie bani. Faza nasoala e ca Ucraina a taiat gazul, desi marea ei problema e cu Rusia, nu cu noi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Eu zic sa trecem pe fasole si alte legume bubuitoare!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca Romania nu importa gazul rusesc nici de la Ucraina, nici de la maica Rusie, ci de la niste firme din Germania. Pe aia nu ii intreaba nimeni de sanatate?
This post has been edited by vijelie: 7 Jan 2009, 13:41 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Pai daca sunt firme din Germania, de ce intra gazul pe la Isaccea ?
|
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Rusia are o relatie speciala cu nemtia. Si pana la urma ce cuvant au nemtalaii, cand ucrainenii au spus "pe aici nu se trece"?
Io zic s-o punem de-o excursie pana-n Poiana, ca e plin de ucrainence frumoase. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Jan 2009, 14:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Gazul rusesc este adus de la rusi de Winterschale ( din cate stiu eu ) - firma germana , care fara sa faca nimic iau o carca de bani pt ca onor guvernantii nostrii nu au putut ( vrut ) sa cumpere prin intermediul Transgaz , gazele direct de la rusi . Asta e o alta cauza pentru scumpirea gazelor .
Eu altceva nu inteleg : exista contract intre statul roman si firmele ( firma ) respective ( respectiva ) . Banuiesc ca exista si niste clauze de penalitati in cazul in care respectivii nu furnizeaza gaze . De ce nu iese nimeni din ministerul economiei sa spuna ce si cum si sa se treaca la penalizari . This post has been edited by body: 7 Jan 2009, 14:32 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu cred ca acum ar fi momentul ca ministerul de externe sa revendice rusiei tezaurul si ukrainei teritoriile romanesti cu care s-a pricopsit dupa desfiintarea urss.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da da, ca nu-mi dau astia de la firma de lizing acceptul sa trec in Ucraina in fostul teritoriu romanesc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bulan @ 7 Jan 2009, 18:55) Eu cred ca acum ar fi momentul ca ministerul de externe sa revendice rusiei tezaurul si ukrainei teritoriile romanesti cu care s-a pricopsit dupa desfiintarea urss. Georgia ar scrie pe fruntea noastra... Vrei sa-l vezi pe Basescu rontaindu-si cravata precum Mikheil Saakashvili? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
bulan |
![]()
|
Daca n-ar fi avut loc marea revolutie din octombrie si cele doua razboaie mondiale cu resursele rusiei europa nici macar nu pot sa visez unde ar fi fost azi.Ce paradox sa vina din Siberia caldura si lumina.
|
--------------------
a
b
c
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
bine ca mai am 8 butelii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ne facem sobe pe lemne.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cand nu mai am caldura la apartament ma mut la ai mei, soba de teracote pe gaz dar poate sa fie convertita pe lemne, de curent vedem ce facem cand or cadea centralele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Boc, gaz ioc, este optimist, zice ca rezervele exsitente + productia autohtona ar ajunge sa iesim din iarna.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Incepe tare premierul asta.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 7 Jan 2009, 19:51) Azi am vazut in Auchan generator pe benzina. 3 meleoane. Nu cred ca poate el prea mult, dar sa stai la un bec economic si sa incarci laptoapa pentru vrajala pe DaciaClub sunt sigur ca merge ![]() Pregateste si un stoc de baterii pentru radio-ul portabil, sa poti afla in ce stari de urgenta si necesitate ne mai baga Vidreanu. This post has been edited by driverx: 7 Jan 2009, 20:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
maine demarez lucrarile la buncar
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci gata ne mutam toti in buncar,ne vedem peste 1000 de ani ?
![]() 7 Jan 2009, 21:16: trebuie sa fac si stoc de femei si beutura si tigari la naiba ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 7 Jan 2009, 20:16 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
ca in City of Ember
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
bulan |
![]()
|
De la revolutie ne uitam continuu spre vest si uite cum ne aduce cu picioarele pe pamant taica Putin.Dupa revolutie am falimentat toata industria ca nu producea competitiv pentru EU dar ar fi produs super marfuri pentru mama Rusia care ar fi platit in gaze si petrol.
|
--------------------
a
b
c
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asta e romanu vrea sa arate ca poate si singur
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 7 Jan 2009, 19:42) Daca n-ar fi avut loc marea revolutie din octombrie si cele doua razboaie mondiale cu resursele rusiei europa nici macar nu pot sa visez unde ar fi fost azi.Ce paradox sa vina din Siberia caldura si lumina. Si daca n-ar fi fost Supernova aia initiala care a destabilizat nebuloasa de hidrogen ce se invartea in zona noastra de spatiu si nu s-ar fi format soarele... iti dai seama ce-ar fi fost... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bulan |
![]()
|
Frig?
|
--------------------
a
b
c
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(body @ 7 Jan 2009, 14:17) Eu altceva nu inteleg : exista contract intre statul roman si firmele ( firma ) respective ( respectiva ) . Banuiesc ca exista si niste clauze de penalitati in cazul in care respectivii nu furnizeaza gaze . De ce nu iese nimeni din ministerul economiei sa spuna ce si cum si sa se treaca la penalizari . La Realitatea au spus ca au doua clauze in contract (n-am retinut exact care) pe care le pot invoca pentru a nu mai furniza gaz. Iar noi nu putem face nimic. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
... de fapt rezultatul este la fel de neprevizibil ca rezultatul evenimentelor mentionate de tine (lipsa revolutiei, lipsa resurselor Rusiei, lipsa WW1&WW2)
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bulan |
![]()
|
Rezultatul actiunilor lui Putin este previzibil!Vrea sa umileasca o europa intreaga si sa si scumpeasca gazele si petrolul.Cei care i-l suna acum cred ca vorbesc cu el pe un ton foarte lingusitor.
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:51 |