accident cu copii raniti, dar cercetat curios, parerea mea
![]() ![]() ![]() |
accident cu copii raniti, dar cercetat curios, parerea mea
quasararoma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
GT Line
- CT
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Bine ca e bine. De copii mai stii ceva?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
adip... nu vreau sa fiu nesimtit sau rau ( sau orice altceva ce iti trece prin cap ), dar da-i incolo de copii. Avand in vedere ceea ce a urmat din cauza lor, nici nu merita sa se intereseze de ei. ( my 2 cents )
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
blak2008 - chiar daca "nu vrei", reusesti. Asa-i ca n-ai copii, nici tu si nici nimeni dintre apropiatii tai?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cum sa n-aiba copii nimeni dintre apropiatii lui?
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
blak2008, mai bine taceai. Stii ca aveai si optiunea asta, in loc sa debitezi idiotenii?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Victoras: copii aflati la virsta prescolara/scolara mica. Lasa vrajeala.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(quasararoma @ 13 Feb 2009, 23:55) Puteti sta linistiti acum - urmeaza sa primiti rezolutia procurorului care va fi N.U.P. Atentie dupa aceea la eventualele actiuni in instanta ale spitalelor la care au primit ingrijiri medicale acei 2 copii. Daca mi-ar trimite hartie spitalul, si eu l-as trimite ... sa intrebe primaria de ce nu a facut gardulet pe marginea trotuarului. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
white |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 January 08 From: Mangalia ![]() |
Salutare la toata lumea.
Referitor la copii, sper sa fim intelesi ca nu prea ne-a tras inima sa ne interesam. Nu vreau sa fiu interpretat gresit, avem tot regretul pentru suferinta lor, dar consider ca la caracterul de care dau dovada parintii inseamna sa-mi bat singur cuie in talpa, astfel consider ca e bine sa ma ingrijorez de soarta celor apropiati mie, si sa nu fac gesturi gratuite de cautare de probleme. Cel mai probabil, daca ne-am interesa de soarta lor, nu va fi interpretat ca un gest de bunovointa, ci un fel de recunoastere a vinovatiei. Referitor la eventuala actiune a spitalelor, recunosc ca sunt total surprins de cum poate evolua o situatie ca asta. Nici nu m-am gindit ca pot aparea pretentii si din partea asta. De cite ori trebuie sa-ti dovedesti nevinovatia? Mai cunoaste careva cazuri din astea, cine mai poate venii cu pretentii? Toate cele bune. |
--------------------
Renault
Laguna
2002 2.0 IDE Privilege
- CT 08 EPA
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Bafta omule , si sora-mea a patit ceva de genul asta in urma cu circa 2 1/2 ani ( cand era legea veche ) si a avut NUP.
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:20 |